Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

naber tatlım mavi kedi ben.
nasılsın nasıl gidiyor?

aaa şaşırdım canım profilin değişince tanıyamadım. :KK37: Ben iyiyim sen nasılsın? 2 bebekli hayat nasıl gidiyor?Ne zaman başladın diyete? Bazen bende 2. çocuğu istiyorum, ilköğretime kadar yarım gün çalışma yasası çıkarsa eşimle konuşacağım pek istekli değil eşim 1. çocukta gözü korktu:-)

Slm hatunlar
Bugun gec de olsa kahvalti yapabildim
12.30 ta yaptim kahvaltımı
20191010_123458.jpg

selam kızlar
sabah erkenden kalkıp 2 pasta 2 tepsi pogaca yaptım
bugün benim 2 küçüğün okulda kermesi vardı.
sonra okula bırakıp işe koştum toplantı vardı ondan cıktım kermese yeniden kermesten geldim tekrar toplantı deli gibi uykum var.
spatulayı bile yalayamadım ya 2 pasta yaptım.:mad::mad::mad::mad:

bide basküle yansısa.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

selam kızlar
sabah erkenden kalkıp 2 pasta 2 tepsi pogaca yaptım
bugün benim 2 küçüğün okulda kermesi vardı.
sonra okula bırakıp işe koştum toplantı vardı ondan cıktım kermese yeniden kermesten geldim tekrar toplantı deli gibi uykum var.
spatulayı bile yalayamadım ya 2 pasta yaptım.:mad::mad::mad::mad:

bide basküle yansısa.:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Yansir o yansir merak etme
patates ve üzüm bi arada kan şekeri fazla yükseltir sanki sonra açlık krizi yapmasın.
Aclik degil de feci susuyorum
Yumurta ve peynir dengeler diye düşündüm
Inşallah oyle olur 😁

Okul ya da kreşe gidiyor mu canım? Çok sık mı antibiyotik kullanıyorsunuz canım? Kızımda geçen yıl çok kullandı anitbiyotik ameliyat olmamak için direndik ama sonunda geniz eti ve bademciklerinden ameliyat oldu yazı iyi geçirdik çok şükür, antibiyotik kullanmadık henüz ama burun akıntısı öksürük yaşıyoruz.

Kaç yaşında canım senin kız?
Ben de ameliyat olmaması için direniyorum 6 yaşında geçer diyorlar :KK51:

4 lt su içmek çok zor ya ben 2 ltnin üstüne çıktığım zaman bile sürekli tuvalete taşınıyorum

Yok o kadar içilmez yaa davul olursun..
Zaten o kadar içmiş içmiş etkisi olmamış ya yeşil çaya yöneliyim diyorum ben de..

jillian yaptim sukur ilk gunu
2 hareket harici zorlayan olmadi son zamanlarda ettigim danslar ve dambil calismalari biraz hamligimi gidermis. yine de 23 dk egzersiz ve canim cikti diyebilirim. 10 gun bunu yapicam. sonraki 10 gun biraz daha zoru, en son 10 gun de en zoru. bakalim etkisi ne olacak :spor:

Kaç dk sürüyo?
Daha önce yaptın mı?

yok ya gr mı oynamaz.stresten mi oluyor metabolizmam mı çöktü bi ketojenik diyeti denemdiğim kalmıştı onuda deniyorum bakalım.
Canim herkesin takildigi direncli kilosu oluyor
Seninki de bu muhtemelen
Ayni azimle devam edersen bianda -2 bile görmen mümkün
2 hareket harici zorlayan olmadi son zamanlarda ettigim danslar ve dambil calismalari biraz hamligimi gidermis. yine de 23 dk egzersiz ve canim cikti diyebilirim. 10 gun bunu yapicam. sonraki 10 gun biraz daha zoru, en son 10 gun de en zoru. bakalim etkisi ne olacak :spor:
Haydi rast gelsin :-)

bariz inceltiyo ama basküle cok yansımayabilir.

Back