ne denir bilemedim benim öğrencilerim var anne babası ayrı yada yeni ayrılanlar onlarla konusuyorum ama hayırlısı olsunevet canım dün mahkeme vardı resmen boşandılar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne denir bilemedim benim öğrencilerim var anne babası ayrı yada yeni ayrılanlar onlarla konusuyorum ama hayırlısı olsunevet canım dün mahkeme vardı resmen boşandılar![]()
O nasil bi spor hic duymadimselam kizlar
kahvaltimi yaptim biraz spor yapip islere koyulacagim. jillian shred 30 gunluk baslamayi dusunuyorum bana katilmak isteyen var mi![]()
naber tatlım mavi kedi ben.
nasılsın nasıl gidiyor?
Evde severek spor yapardım artık hiç hevesim yok.. Ben spor salonuna yazılmak istiyorumselam kizlar
kahvaltimi yaptim biraz spor yapip islere koyulacagim. jillian shred 30 gunluk baslamayi dusunuyorum bana katilmak isteyen var mi![]()
jillian diie bi kadinla video karsisinda yapiliyor canim youtubedan fln bakuabilusinO nasil bi spor hic duymadim
patates ve üzüm bi arada kan şekeri fazla yükseltir sanki sonra açlık krizi yapmasın.
Yansir o yansir merak etmeselam kızlar
sabah erkenden kalkıp 2 pasta 2 tepsi pogaca yaptım
bugün benim 2 küçüğün okulda kermesi vardı.
sonra okula bırakıp işe koştum toplantı vardı ondan cıktım kermese yeniden kermesten geldim tekrar toplantı deli gibi uykum var.
spatulayı bile yalayamadım ya 2 pasta yaptım.
bide basküle yansısa.![]()
Aclik degil de feci susuyorumpatates ve üzüm bi arada kan şekeri fazla yükseltir sanki sonra açlık krizi yapmasın.
yok ya gr mı oynamaz.stresten mi oluyor metabolizmam mı çöktü bi ketojenik diyeti denemdiğim kalmıştı onuda deniyorum bakalım.Yansir o yansir merak etme
Aclik degil de feci susuyorum
Yumurta ve peynir dengeler diye düşündüm
Inşallah oyle olur![]()
hadi inşallah.Ay 81 lere minnacık bi sayı kaldi
Inşallah ucundan da olsa 81 görürüm yarin
Cok amin![]()
Okul ya da kreşe gidiyor mu canım? Çok sık mı antibiyotik kullanıyorsunuz canım? Kızımda geçen yıl çok kullandı anitbiyotik ameliyat olmamak için direndik ama sonunda geniz eti ve bademciklerinden ameliyat oldu yazı iyi geçirdik çok şükür, antibiyotik kullanmadık henüz ama burun akıntısı öksürük yaşıyoruz.
4 lt su içmek çok zor ya ben 2 ltnin üstüne çıktığım zaman bile sürekli tuvalete taşınıyorum
jillian yaptim sukur ilk gunu
2 hareket harici zorlayan olmadi son zamanlarda ettigim danslar ve dambil calismalari biraz hamligimi gidermis. yine de 23 dk egzersiz ve canim cikti diyebilirim. 10 gun bunu yapicam. sonraki 10 gun biraz daha zoru, en son 10 gun de en zoru. bakalim etkisi ne olacak![]()
Canim herkesin takildigi direncli kilosu oluyoryok ya gr mı oynamaz.stresten mi oluyor metabolizmam mı çöktü bi ketojenik diyeti denemdiğim kalmıştı onuda deniyorum bakalım.
Haydi rast gelsinjillian yaptim sukur ilk gunu
2 hareket harici zorlayan olmadi son zamanlarda ettigim danslar ve dambil calismalari biraz hamligimi gidermis. yine de 23 dk egzersiz ve canim cikti diyebilirim. 10 gun bunu yapicam. sonraki 10 gun biraz daha zoru, en son 10 gun de en zoru. bakalim etkisi ne olacak![]()
bariz inceltiyo ama basküle cok yansımayabilir.jillian yaptim sukur ilk gunu
bariz inceltiyo ama basküle cok yansımayabilir.
5 dk yapip birakmistim ilk seviye 20 dk egzersiz 3 dk isinma strech falanKaç dk sürüyo?
Daha önce yaptın mı?