Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oyyy Allah gücünü kuvvetini artırsın canım, onlar bize muhtaç şu an kıyamam kuzular :KK43:

Çok geç olmadan başla canım sen de

Yaa çok sevindim canım tanımıyorum çok seni bebek planın var mı yok mu bilmiyorum ama o da olur inşallah..
Hangi mesleğe atandın?
İstanbul da mıydın canım yine oraya mı atandın?
Ohh kiloları da veriyosun cillop gibi başlarsın işe :KK73:
Evet cnm istanbuldayım istanbula atandım
Bilgisayar işletmeni olarak
Günaydınlaaar:KK36:

Dün ki menüm çok kötü hiç iç açıcı değil yazmasam olur mu ? sahgull sahgull

Kızlar bu hafta hiç diyet modunda değilim sizi de olumsuz etkilemek istemiyorum arkadaşlar bu hafta beni idare edebilir misiniz söz listeyi etkilemeden en azından korumaya çalışıcam..
Hastayım bi de..:KK61:
Cnm 1 hafta idare ederim demiştim sana artı gelmemek kaydıyla
Zaten cumaya iki gün kaldı
Yani su satten sonra yediğin her kaçamak kilo olarak yansıycak o yüzden aslında bu saatten sonra izin istemeninde bir anlamı yok
Bence kedini toparla mezuniyete az kaldı hem listeyide etkileme
Bazen bende bunalıyorum ara versem diyorum ama biliyorum ki ara demek kilo almak demek
İkş gün dişini sık eksiye geç lütfen
Günaydın canım öğlene doğru açacak hava sabah biraz soğuk olsada. Hangi kuruma atandın hayırlı olsun Allah utandırmasın. Haftaya p.tesi deneme süresine başlasam olur mu canım bu hafta spor salonunu ayarlamak istiyorum.
Tabiki cnm ne zaman istersen o zaman başla hazırlıklarını yap
sahgull sahgull hayırlı olsun yeni işin canım. Hayatta emeğinin karşılığını almaktan daha büyük bir keyif yok. Çok sevindim adına

Gündüz tatlıyı yemedim akşam gittim 2 lahmacun 1 parçada kaşarlı pide yedim. Beynim duruyor bazen yemek görünce niye böyleyim bilmiyorum. Sabah baktım kilom değişmemiş hala 73.5 ama moralim bozuldu. Bu sabah birşey yemedim sadece kahve içtim vücut biraz temizlensin diye. Pazartesi 72 kusürlarda olacağım inşallah
Çok sağol cnm
Yani sabit çıkmanda iyi aslınnda yediklerine göre

Evet cnm istanbuldayım istanbula atandım
Bilgisayar işletmeni olarak

Cnm 1 hafta idare ederim demiştim sana artı gelmemek kaydıyla
Zaten cumaya iki gün kaldı
Yani su satten sonra yediğin her kaçamak kilo olarak yansıycak o yüzden aslında bu saatten sonra izin istemeninde bir anlamı yok
Bence kedini toparla mezuniyete az kaldı hem listeyide etkileme
Bazen bende bunalıyorum ara versem diyorum ama biliyorum ki ara demek kilo almak demek
İkş gün dişini sık eksiye geç lütfen

Kuzu 1 haftalık idare istiyorum zaten bu hafta listeyi etkilemeden gelicem yani cumaya daha fazla istemiyorum

Çalışan kadın olmak zor ama zevkli yeni hayatın sana güzellikler getirsin hayırlı uğurlu olsun..

Geçmiş olsun canım ilaçlarını kullanın da bağışıklığını güçlendirmek için takviyeler kullan canım. propolis kullanabilirsin. Sütlerine meyve sularına karıştırarak alerjisi yoksa ya da dr a danışıp tavkiye şuruplar . Kızım ameliyat olmadan önce ve sonra kullandığım bir ilaç var dr u tavsiye etti memnun kaldık 2 kullanıp ara veriyoruz o arada balık yağına başladık. İştahı açtı biraz.
15 gün sonra kontrol icin cagirdi canim
O zaman sorcam bagisiklik icin önerisini
Antibiyotikle birlikte ağrı kesici veriyorum canım antibiyotik 2 gn sonra tekili oluyor. pedifen veriyorum dönüşümlü calpol kullandık hep. Allah şifa versin sizlere de güç versin canım.
Ben de oyle yapıyım diyorum
Gündüz degil de gece veriyim diye düşündüm
Uyuyup kalmaktan korkuyorum cünkü

Serum takmadılar mı peki?
Yok canim takmadilar
Acil den giris yapmadik
Acile gidince baska seyler kapip geliyoruz çünkü
günaydın
Hepfitim Hepfitim geçmiş olsun ccanmım
sahgull sahgull hayırlı olsun kaptanım çalışan gadın olacaksın demek.
Cok teşekkür ederim canım
dünkü menüm
sabah kurşun geçirmez kahve
öğle 2 yk labne 11 badem 1 ceviz
akşam ton balıklı salata 2yk tahin
yarım saat eliptik
Lusi Lusi sahgull sahgull

ne cimri metam varmış ya gr oynamıyorum deli olacam motivem cok düşüyor
Canim menu cok güzel
Vucut inat ediyor ama sen kararli olursan yenilecek
Asla pes etme

Hoşgeldin cnm
benimde altı aylık bebeğim var
yediklerine dikkat edersen bebeginin sutunu etkilemeden verirsin tabi
Teşekkür ederim süt az olduğu için başta hiç dikkat etmedim sütüm artsın ve kesilmesin die ama yinede çok az geliyor mama takviyesi yapıyorum bu süreçte de başım dedim ufaktan

sahgull sahgull en büyük eksiğimin haraketsizlik olduğunu farkettim. Eskiden üşendim herşey için kendimi zorluyorum artık. Şimdiden faydasını görmeye başladım sanırım. Çevremde yiyip yiyip kilo almıyor dediğim insanların tamamının aslında çok hareketli olduğunu ve olayın haraketli olmakta bittiğini farketmem 32 yıl sürse de sonunda çözdüm olayı:KK53:

Ben de oğlana çok antibiyotik kullanıyorum tedavisi bittiği zaman probiyotik veriyorum bağışıklığı düşmesin diye ama çok da bi faydası olmuyo sankı senin yaptığın bişey var mı?
Düzenli kefir verebilirsin canım. Keçiboynuzu özününde çok faydasını gördüm ben.

keçiboynuzu uzun süre kullanımı sıkıntılı kızlar ilerde erken ergenlik vs yapabiliyorlar.en güzeli ev yogurdu kefir tarhana
probiyotiklerde iyi
Keçiboynuzu da mı sıkıntılıymış bende propolis vermiyorum erken ergenliğe sebep olmasın diye. Ne yapacağız bilmem.

5957BBE0-8829-4085-AE79-AE4A89752647.jpeg

10.30 kahvaltım
Anca vakit buldum paylaşmaya

keçiboynuzu uzun süre kullanımı sıkıntılı kızlar ilerde erken ergenlik vs yapabiliyorlar.en güzeli ev yogurdu kefir tarhana
probiyotiklerde iyi
Ben de ev yoğurdu olmadan bir gün geçirmiyorum özellikle sarımsak soğanı eksik etmiyorum oğlanın yemeklerin de maşallah bünyesi güçlü ya tarhana zaten annemden en doğalı güzeli geliyor

Yaa bunu hiç duymamıştım sağol canım
:KK200:
Keçiboynuzu da mı sıkıntılıymış bende propolis vermiyorum erken ergenliğe sebep olmasın diye. Ne yapacağız bilmem.
bazı yiyceklerin afrodizyak etkisi var zencefilin keçiboynuzunun sürekli kullanımı doğru değil.şimdi fitotereapistler var bu işin ilmini yapan mutlaka bakın kaç yaşa ne kadar verilir ne kadar süre verilir.yoksa tamamen kesmekte doğru değil.
Ben de ev yoğurdu olmadan bir gün geçirmiyorum özellikle sarımsak soğanı eksik etmiyorum oğlanın yemeklerin de maşallah bünyesi güçlü ya tarhana zaten annemden en doğalı güzeli geliyor
soğan suyunu bala karıştırıp verincede cok iyi geliyor.

murya07 murya07 teşekkürler fitoterapiye benimde merağım var aslında ama keçiboynuzu duymamıştım. Ümit Aktaşın kitaplarını okudum başka tavsiyen olursa çok sevinirim.
Dut kurusu hakkında bir bilgin var mı peki? Onu da sık kullanıyorum ben bilmediğim birşey var mı tereddüt ettim
onun hormonel bir etkisini ben duymadım ama kuru meyvelerin şeker oranı yüksek oluyor sınırlı tüketmek lazım.
dr.ahmetaydınalp,dr.elifgüveloglu bunları tavsiye ederim instagramın varsa takip et.

Back