Evet cnm istanbuldayım istanbula atandımOyyy Allah gücünü kuvvetini artırsın canım, onlar bize muhtaç şu an kıyamam kuzular
Çok geç olmadan başla canım sen de
Yaa çok sevindim canım tanımıyorum çok seni bebek planın var mı yok mu bilmiyorum ama o da olur inşallah..
Hangi mesleğe atandın?
İstanbul da mıydın canım yine oraya mı atandın?
Ohh kiloları da veriyosun cillop gibi başlarsın işe
Cnm 1 hafta idare ederim demiştim sana artı gelmemek kaydıylaGünaydınlaaar
Dün ki menüm çok kötü hiç iç açıcı değil yazmasam olur mu ?sahgull
Kızlar bu hafta hiç diyet modunda değilim sizi de olumsuz etkilemek istemiyorum arkadaşlar bu hafta beni idare edebilir misiniz söz listeyi etkilemeden en azından korumaya çalışıcam..
Hastayım bi de..
Tabiki cnm ne zaman istersen o zaman başla hazırlıklarını yapGünaydın canım öğlene doğru açacak hava sabah biraz soğuk olsada. Hangi kuruma atandın hayırlı olsun Allah utandırmasın. Haftaya p.tesi deneme süresine başlasam olur mu canım bu hafta spor salonunu ayarlamak istiyorum.
Çok sağol cnmsahgull hayırlı olsun yeni işin canım. Hayatta emeğinin karşılığını almaktan daha büyük bir keyif yok. Çok sevindim adına
Gündüz tatlıyı yemedim akşam gittim 2 lahmacun 1 parçada kaşarlı pide yedim. Beynim duruyor bazen yemek görünce niye böyleyim bilmiyorum. Sabah baktım kilom değişmemiş hala 73.5 ama moralim bozuldu. Bu sabah birşey yemedim sadece kahve içtim vücut biraz temizlensin diye. Pazartesi 72 kusürlarda olacağım inşallah
Evet cnm istanbuldayım istanbula atandım
Bilgisayar işletmeni olarak
Cnm 1 hafta idare ederim demiştim sana artı gelmemek kaydıyla
Zaten cumaya iki gün kaldı
Yani su satten sonra yediğin her kaçamak kilo olarak yansıycak o yüzden aslında bu saatten sonra izin istemeninde bir anlamı yok
Bence kedini toparla mezuniyete az kaldı hem listeyide etkileme
Bazen bende bunalıyorum ara versem diyorum ama biliyorum ki ara demek kilo almak demek
İkş gün dişini sık eksiye geç lütfen
15 gün sonra kontrol icin cagirdi canimGeçmiş olsun canım ilaçlarını kullanın da bağışıklığını güçlendirmek için takviyeler kullan canım. propolis kullanabilirsin. Sütlerine meyve sularına karıştırarak alerjisi yoksa ya da dr a danışıp tavkiye şuruplar . Kızım ameliyat olmadan önce ve sonra kullandığım bir ilaç var dr u tavsiye etti memnun kaldık 2 kullanıp ara veriyoruz o arada balık yağına başladık. İştahı açtı biraz.
Ben de oyle yapıyım diyorumAntibiyotikle birlikte ağrı kesici veriyorum canım antibiyotik 2 gn sonra tekili oluyor. pedifen veriyorum dönüşümlü calpol kullandık hep. Allah şifa versin sizlere de güç versin canım.
Yok canim takmadilarSerum takmadılar mı peki?
Cok teşekkür ederim canım
Canim menu cok güzel
Yok canim takmadilar
Acil den giris yapmadik
Acile gidince baska seyler kapip geliyoruz çünkü
Teşekkür ederim süt az olduğu için başta hiç dikkat etmedim sütüm artsın ve kesilmesin die ama yinede çok az geliyor mama takviyesi yapıyorum bu süreçte de başım dedim ufaktanHoşgeldin cnm
benimde altı aylık bebeğim var
yediklerine dikkat edersen bebeginin sutunu etkilemeden verirsin tabi
pes etme gibi bir lüksüm yok.75in üzeri ne giysem sıkıntı.tesettürlüyüm ve o konuda cok zorlanıyorum .bir an önce fazla çıkıntıları eritmeliyim.Canim menu cok güzel
Vucut inat ediyor ama sen kararli olursan yenilecek
Asla pes etme
Düzenli kefir verebilirsin canım. Keçiboynuzu özününde çok faydasını gördüm ben.Ben de oğlana çok antibiyotik kullanıyorum tedavisi bittiği zaman probiyotik veriyorum bağışıklığı düşmesin diye ama çok da bi faydası olmuyo sankı senin yaptığın bişey var mı?
Düzenli kefir verebilirsin canım. Keçiboynuzu özününde çok faydasını gördüm ben.
keçiboynuzu uzun süre kullanımı sıkıntılı kızlar ilerde erken ergenlik vs yapabiliyorlar.en güzeli ev yogurdu kefir tarhana
probiyotiklerde iyi
Keçiboynuzu da mı sıkıntılıymış bende propolis vermiyorum erken ergenliğe sebep olmasın diye. Ne yapacağız bilmem.keçiboynuzu uzun süre kullanımı sıkıntılı kızlar ilerde erken ergenlik vs yapabiliyorlar.en güzeli ev yogurdu kefir tarhana
probiyotiklerde iyi
Ben de ev yoğurdu olmadan bir gün geçirmiyorum özellikle sarımsak soğanı eksik etmiyorum oğlanın yemeklerin de maşallah bünyesi güçlü ya tarhana zaten annemden en doğalı güzeli geliyorkeçiboynuzu uzun süre kullanımı sıkıntılı kızlar ilerde erken ergenlik vs yapabiliyorlar.en güzeli ev yogurdu kefir tarhana
probiyotiklerde iyi
Yaa bunu hiç duymamıştım sağol canım
bazı yiyceklerin afrodizyak etkisi var zencefilin keçiboynuzunun sürekli kullanımı doğru değil.şimdi fitotereapistler var bu işin ilmini yapan mutlaka bakın kaç yaşa ne kadar verilir ne kadar süre verilir.yoksa tamamen kesmekte doğru değil.Keçiboynuzu da mı sıkıntılıymış bende propolis vermiyorum erken ergenliğe sebep olmasın diye. Ne yapacağız bilmem.
soğan suyunu bala karıştırıp verincede cok iyi geliyor.Ben de ev yoğurdu olmadan bir gün geçirmiyorum özellikle sarımsak soğanı eksik etmiyorum oğlanın yemeklerin de maşallah bünyesi güçlü ya tarhana zaten annemden en doğalı güzeli geliyor
onun hormonel bir etkisini ben duymadım ama kuru meyvelerin şeker oranı yüksek oluyor sınırlı tüketmek lazım.murya07 teşekkürler fitoterapiye benimde merağım var aslında ama keçiboynuzu duymamıştım. Ümit Aktaşın kitaplarını okudum başka tavsiyen olursa çok sevinirim.
Dut kurusu hakkında bir bilgin var mı peki? Onu da sık kullanıyorum ben bilmediğim birşey var mı tereddüt ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?