Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Afiyet olsun

Sağol canım
Afiyet olsun

Gözünaydın kaptanim
Cok sevindim

Gözün aydın kaptanım hayirli olsun
Hangi birime atandınız

Hoşgeldin cnm
benimde altı aylık bebeğim var
yediklerine dikkat edersen bebeginin sutunu etkilemeden verirsin tabi

Hos geldin canım

Offf kizlar offf
Hem kanda hem cigerde enfeksiyon cikti
Ayrica kansizlik varmis
Antibiyotik kiza alerji yapiyor
Doktora geldim tekrar muadili ne olur diye sorcam
Baska bi antibiyotik yazsin

Oyyy Allah gücünü kuvvetini artırsın canım, onlar bize muhtaç şu an kıyamam kuzular

8 kilo aldım canım ama en son 60 tım 68 i gördüm.

Çok geç olmadan başla canım sen de

Yaa çok sevindim canım tanımıyorum çok seni bebek planın var mı yok mu bilmiyorum ama o da olur inşallah..
Hangi mesleğe atandın?
İstanbul da mıydın canım yine oraya mı atandın?
Ohh kiloları da veriyosun cillop gibi başlarsın işe

Günaydınlaaar

Dün ki menüm çok kötü hiç iç açıcı değil yazmasam olur mu ? sahgull

Kızlar bu hafta hiç diyet modunda değilim sizi de olumsuz etkilemek istemiyorum arkadaşlar bu hafta beni idare edebilir misiniz söz listeyi etkilemeden en azından korumaya çalışıcam..
Hastayım bi de..

Sagol canim Allah razı olsun

Günaydınnnnn kızlar
Çok soğuk yataktan çıkamadım daha
Kahvaltımı yapayımda geleyim
Günaydın canım öğlene doğru açacak hava sabah biraz soğuk olsada. Hangi kuruma atandın hayırlı olsun Allah utandırmasın. Haftaya p.tesi deneme süresine başlasam olur mu canım bu hafta spor salonunu ayarlamak istiyorum.

Offf kizlar offf
Hem kanda hem cigerde enfeksiyon cikti
Ayrica kansizlik varmis
Antibiyotik kiza alerji yapiyor
Doktora geldim tekrar muadili ne olur diye sorcam
Baska bi antibiyotik yazsin

Geçmiş olsun canım ilaçlarını kullanın da bağışıklığını güçlendirmek için takviyeler kullan canım. propolis kullanabilirsin. Sütlerine meyve sularına karıştırarak alerjisi yoksa ya da dr a danışıp tavkiye şuruplar . Kızım ameliyat olmadan önce ve sonra kullandığım bir ilaç var dr u tavsiye etti memnun kaldık 2 kullanıp ara veriyoruz o arada balık yağına başladık. İştahı açtı biraz.

Antibiyotikle birlikte ağrı kesici veriyorum canım antibiyotik 2 gn sonra tekili oluyor. pedifen veriyorum dönüşümlü calpol kullandık hep. Allah şifa versin sizlere de güç versin canım.

Antibiyotikle birlikte ağrı kesici veriyorum canım antibiyotik 2 gn sonra tekili oluyor. pedifen veriyorum dönüşümlü calpol kullandık hep. Allah şifa versin sizlere de güç versin canım.

Ben de oğlana çok antibiyotik kullanıyorum tedavisi bittiği zaman probiyotik veriyorum bağışıklığı düşmesin diye ama çok da bi faydası olmuyo sankı senin yaptığın bişey var mı?

sahgull hayırlı olsun yeni işin canım. Hayatta emeğinin karşılığını almaktan daha büyük bir keyif yok. Çok sevindim adına

Gündüz tatlıyı yemedim akşam gittim 2 lahmacun 1 parçada kaşarlı pide yedim. Beynim duruyor bazen yemek görünce niye böyleyim bilmiyorum. Sabah baktım kilom değişmemiş hala 73.5 ama moralim bozuldu. Bu sabah birşey yemedim sadece kahve içtim vücut biraz temizlensin diye. Pazartesi 72 kusürlarda olacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…