Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar valla rezil rusva hastaneden geldik
Cocuklar aglayarak uyandi sabah
Kiz safra cikardi apara topar hastaneye gittik
Araba yok tabi dolmusa bindik mahvolduk yemin ederim
Akciger filmi ve kan tahlili istedi
Sonuclar 2.30 da dediler aglasa bagrisa yeni girdik eve
Tukendim yeminle
Daha kahvalti bile yapamadim

Tukendim yeminle

Hemencecik geçer olsun kuzum çocuklu aileye araba şart çok kötü olmuş düşündüm de kendimi şimdi aynı durumda
İnşallah hemen alırsınız arabanızı..

sahgull sahgull bir ara diyetisyene gitmiştim birşeyler yazıyordum 5 saat sonra cevap veriyordu ve genelinde ye ama gün içinde süt içme meyve yeme tarzı şeyler söylüyordu. Sen o diyetisyene 10 basarsın canım çok güzel motive ediyorsun insanları. Eksik olma :KK200:
Ayy canım benim tabiki diyetisyen olamam ama elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum ve oluyorsam ne mutlu
Yıllardır diyet yapıyoruz çözdük artık işin mantığını inşallah korumayıda hep birlikte becerebiliriZ
tartimi degistirecegim
lanet surekli pili bitiyor simdi baska pil taktim +900 gram gosterdi.
moralim sifir sifirrrrr
dunden beri de 500 gr almisim guya
ulan dun karin gurultumu gok gurultusu sandilar cocuklar da korktular. :deli: 17 saattir falan lokma yemedim. sen kim sen ne sen milyar sen milyon sen ne diyon la tartiiiiii

Bi süre pili çıkar bakalım
Değiştirceksende tartışarak al kilona en yakın olanı al canım

Ayy canım benim tabiki diyetisyen olamam ama elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum ve oluyorsam ne mutlu
Yıllardır diyet yapıyoruz çözdük artık işin mantığını inşallah korumayıda hep birlikte becerebiliriZ

Bi süre pili çıkar bakalım
Değiştirceksende tartışarak al kilona en yakın olanı al canım
tartilarak alma sansim yok malesef :(
once 68.1 cikti sonra 68.3 sonra 68.4 5 dk arayla 100 er gram aldim :27:
hic guvenim kalmadi tartiya

Günaydın hanımlar oğlan yine hasta evde göndermedim bugün de, kız da hasta öksürüyor . ikisini de doktora götüreceğiz bugün, kreşte beta virüsü çıkmış çocuğun birinde, biz de test isteyeceğiz bakalım.
oğlan a şurup bile zor içiriyorum kaçıyor içmek istemiyor. Kıza da verirken o benim şurubum bebek şurubu içmesin diye kuduruyor güler misin ağlar mısın :KK53:
Çok geçmiş olsun kızlar Hepfitim Hepfitim 😔

Tukendim yeminle
ufff cok kotu olmus
gecmis olsun :(

Tukendim yeminle
Çok geçmiş olsun canım valla bu kadar koşuşturma arasın da iyi ayakta kalıyorsun başkası olsa iğne ipliğe dönerdi

Kahvaltı yapamadım öğlen et sote 2 yemek kaşığı bir yemek kaşığı pilav yedim 😏

Akşama lahmacun yapacağım ama bir tanede de olsa yemeyeyim diyorum belki kendime salata yaparım sadece sahgull sahgull
lahmacun yapmak ve yememek
boyle bir sey olabilir mi? dunyada oyle insanlar kaldi mi :27:
kendine iskence etme bi.tane incecik hamura bol kiyma koy ye

Slm kızlar grup tekrar açılmış çok sevindim. Burada hep söylenirdi gruptan çıkmak, tatil yapmanın kilo alımı açısından kötü etkilediğini herkes sonuna kadar haklıymış, grup kapandıktan sonra bende ideal kiloma ulaştım diye sporu da diyetide bıraktım sonuç hüsran. Birde b vitaminim eksik çıktı iğne tedavisine başladım iştahımı daha çok açtı.. İnşallah sizde herşey normaldir.

@sahgull kaptanım hayırlı olsun tekrar. @Hepfitim geçmiş olsun canım Allah şifa versin, @pisi pisi kopatim kaza atlatmışsın canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Tukendim yeminle
Geçmiş olsun
cabuk atlatırsınız insallah

Slm kızlar grup tekrar açılmış çok sevindim. Burada hep söylenirdi gruptan çıkmak, tatil yapmanın kilo alımı açısından kötü etkilediğini herkes sonuna kadar haklıymış, grup kapandıktan sonra bende ideal kiloma ulaştım diye sporu da diyetide bıraktım sonuç hüsran. Birde b vitaminim eksik çıktı iğne tedavisine başladım iştahımı daha çok açtı.. İnşallah sizde herşey normaldir.

@sahgull kaptanım hayırlı olsun tekrar. @Hepfitim geçmiş olsun canım Allah şifa versin, @pisi pisi kopatim kaza atlatmışsın canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
hosgeldin canim
kac kilo aldin bilanco ne :27:

lahmacun yapmak ve yememek
boyle bir sey olabilir mi? dunyada oyle insanlar kaldi mi :KK53:
kendine iskence etme bi.tane incecik hamura bol kiyma koy ye
Yok canım yemem asla inadım tuttu mu tutuyor koca kişisine çok kızgınım akşama yumurta yerim size foto gönderirim 😞

Back