Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar valla rezil rusva hastaneden geldik
Cocuklar aglayarak uyandi sabah
Kiz safra cikardi apara topar hastaneye gittik
Araba yok tabi dolmusa bindik mahvolduk yemin ederim
Akciger filmi ve kan tahlili istedi
Sonuclar 2.30 da dediler aglasa bagrisa yeni girdik eve
Tukendim yeminle
Daha kahvalti bile yapamadim

Hemencecik geçer olsun kuzum çocuklu aileye araba şart çok kötü olmuş düşündüm de kendimi şimdi aynı durumda
İnşallah hemen alırsınız arabanızı..

Ayy canım benim tabiki diyetisyen olamam ama elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum ve oluyorsam ne mutlu
Yıllardır diyet yapıyoruz çözdük artık işin mantığını inşallah korumayıda hep birlikte becerebiliriZ

Bi süre pili çıkar bakalım
Değiştirceksende tartışarak al kilona en yakın olanı al canım

tartilarak alma sansim yok malesef
once 68.1 cikti sonra 68.3 sonra 68.4 5 dk arayla 100 er gram aldim
hic guvenim kalmadi tartiya

Çok geçmiş olsun kızlar Hepfitim

ufff cok kotu olmus
gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım valla bu kadar koşuşturma arasın da iyi ayakta kalıyorsun başkası olsa iğne ipliğe dönerdi

Kahvaltı yapamadım öğlen et sote 2 yemek kaşığı bir yemek kaşığı pilav yedim

Akşama lahmacun yapacağım ama bir tanede de olsa yemeyeyim diyorum belki kendime salata yaparım sadece sahgull
lahmacun yapmak ve yememek
boyle bir sey olabilir mi? dunyada oyle insanlar kaldi mi
kendine iskence etme bi.tane incecik hamura bol kiyma koy ye

Slm kızlar grup tekrar açılmış çok sevindim. Burada hep söylenirdi gruptan çıkmak, tatil yapmanın kilo alımı açısından kötü etkilediğini herkes sonuna kadar haklıymış, grup kapandıktan sonra bende ideal kiloma ulaştım diye sporu da diyetide bıraktım sonuç hüsran. Birde b vitaminim eksik çıktı iğne tedavisine başladım iştahımı daha çok açtı.. İnşallah sizde herşey normaldir.

@sahgull kaptanım hayırlı olsun tekrar. @Hepfitim geçmiş olsun canım Allah şifa versin, @pisi pisi kopatim kaza atlatmışsın canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun
cabuk atlatırsınız insallah

hosgeldin canim
kac kilo aldin bilanco ne

lahmacun yapmak ve yememek
boyle bir sey olabilir mi? dunyada oyle insanlar kaldi mi
kendine iskence etme bi.tane incecik hamura bol kiyma koy ye
Yok canım yemem asla inadım tuttu mu tutuyor koca kişisine çok kızgınım akşama yumurta yerim size foto gönderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…