- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.462
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilindik bi virüs zaten kreşlerde okullarda çıkıyor da işte gönül ister kışın oğlana ben bakayım hasta olmasın da ama nasıl bakayım çıldırmadanEvet sabah tv de gördüm beta virüsü çıkmıs hersene bi virüs çıkıyo
Ennaaam kız töbeler töbesi geçmiş olsun düşük hızla gidiyordun heralde yoksa el freni kar etmezdun isiklarda dururken arabamin freni patladi.
el freniyle durdum. bi de cevreyolusukur otobus duragi varmis yavas yavas cektim kenara cocuklari almaya otobusle gittim.
simdi arabasiz kaldim otobusteyiz cocuklar bayiliyor da yanmisim beninsallah tamir olur bi an once
![]()
patlamadan once yavaslatmisti. ama yine de onumde araba ya da insan olsa %100 carpmistim. allaha sukur kazasiz atlattikEnnaaam kız töbeler töbesi geçmiş olsun düşük hızla gidiyordun heralde yoksa el freni kar etmez
sabah kurşun geçirmez kahveDökülün menüleri bakalımmm
ucuz atlatmışsın çok şükür.dun isiklarda dururken arabamin freni patladi.
el freniyle durdum. bi de cevreyolusukur otobus duragi varmis yavas yavas cektim kenara cocuklari almaya otobusle gittim.
simdi arabasiz kaldim otobusteyiz cocuklar bayiliyor da yanmisim beninsallah tamir olur bi an once
![]()
afiyet olsun hiç duymadım ama güzel hormon düzenliyor.Adaçayı içiyorum şu an limonla
Zayıflamaya etkisi var mı acaba![]()
Çok geçmiş olsun şükür bişey olmamışdun isiklarda dururken arabamin freni patladi.
![]()
kursun gecirmez kahve ne yaw hic duymadimsabah kurşun geçirmez kahve
öğle peynirli omlet tere
ara 11 çiğ badem 1 yk labne
akşam kaşarlı sucuklu mantar sote
bol yeşil salata
çok geçmiş olsun ucuz atlaşmışsın valla çok tehlikelidun isiklarda dururken arabamin freni patladi.
![]()
Günaydın hanımlar oğlan yine hasta evde göndermedim bugün de, kız da hasta öksürüyor . ikisini de doktora götüreceğiz bugün, kreşte beta virüsü çıkmış çocuğun birinde, biz de test isteyeceğiz bakalım.
oğlan a şurup bile zor içiriyorum kaçıyor içmek istemiyor. Kıza da verirken o benim şurubum bebek şurubu içmesin diye kuduruyor güler misin ağlar mısın![]()
dun isiklarda dururken arabamin freni patladi.
![]()
afiyet olsun hiç duymadım ama güzel hormon düzenliyor.
Cnm o magnolialar hiç bitmeyeceek bugün o yarın başka bişey bence nefsine hakim olmayı öğrenmelisin yeme inan hiçbirşey kaybetmezsin tam tersi kazanırsınYaaa Kızlar yetişin hele öğle yemeğinde magnolia var. Acayip canım istedi alsam da saat 15:00 gibi ara öğün yapsam akşamda bir bardak kefirle geçiştirsem olmaz mı acaba![]()
Afiyet olsun cnmgünaydın mı yazsam başka bişey mi yazsam bilemedim önce menümü yazıyım araya gitmesin
sabah:
fırında biber
1 dilim tb ekmek domates 5 zeytin 1 dilim kepek ekmek
öğle:
kereviz yemeği 1 kase yoğurt
akşam:
6 kaşık taze fasülye 2 tavuk kanat ızgara
1 mandalina
2 lt su
sahgull
Haklısın canım 10 dakika sonra yemeğe ineceğim. Almayacağıma inanmak istiyorum. Çok teşekkürlerCnm o magnolialar hiç bitmeyeceek bugün o yarın başka bişey bence nefsine hakim olmayı öğrenmelisin yeme inan hiçbirşey kaybetmezsin tam tersi kazanırsın
piyasada hazırlarıda var galiba ama genel olarak filtre kahveye tereyag veya hindistan cevizi yagı katarak hazırlanıyor tok tutoyorkursun gecirmez kahve ne yaw hic duymadim