Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dun isiklarda dururken arabamin freni patladi.
el freniyle durdum. bi de cevreyolu :deli: sukur otobus duragi varmis yavas yavas cektim kenara cocuklari almaya otobusle gittim.
simdi arabasiz kaldim otobusteyiz cocuklar bayiliyor da yanmisim ben :KK53: insallah tamir olur bi an once :KK43:
Ennaaam kız töbeler töbesi geçmiş olsun düşük hızla gidiyordun heralde yoksa el freni kar etmez

el freniyle durdum. bi de cevreyolu :deli: sukur otobus duragi varmis yavas yavas cektim kenara cocuklari almaya otobusle gittim.
simdi arabasiz kaldim otobusteyiz cocuklar bayiliyor da yanmisim ben :KK53: insallah tamir olur bi an once :KK43:
ucuz atlatmışsın çok şükür.

Çok geçmiş olsun şükür bişey olmamış

çok geçmiş olsun ucuz atlaşmışsın valla çok tehlikeli

Günaydın hanımlar oğlan yine hasta evde göndermedim bugün de, kız da hasta öksürüyor . ikisini de doktora götüreceğiz bugün, kreşte beta virüsü çıkmış çocuğun birinde, biz de test isteyeceğiz bakalım.
oğlan a şurup bile zor içiriyorum kaçıyor içmek istemiyor. Kıza da verirken o benim şurubum bebek şurubu içmesin diye kuduruyor güler misin ağlar mısın :KK53:

oyy nası zorr bebişler hasta olmasın yaa

Ucuz atlatmışsın onla geçmiş olsun canım..

afiyet olsun hiç duymadım ama güzel hormon düzenliyor.

Hıı evet şimdi baktım da cinsel isteği de artıriyormuş :KK8:

Yaaa Kızlar yetişin hele öğle yemeğinde magnolia var. Acayip canım istedi alsam da saat 15:00 gibi ara öğün yapsam akşamda bir bardak kefirle geçiştirsem olmaz mı acaba :KK61:
Cnm o magnolialar hiç bitmeyeceek bugün o yarın başka bişey bence nefsine hakim olmayı öğrenmelisin yeme inan hiçbirşey kaybetmezsin tam tersi kazanırsın

günaydın mı yazsam başka bişey mi yazsam bilemedim önce menümü yazıyım araya gitmesin
sabah:
fırında biber
1 dilim tb ekmek domates 5 zeytin 1 dilim kepek ekmek
öğle:
kereviz yemeği 1 kase yoğurt
akşam:
6 kaşık taze fasülye 2 tavuk kanat ızgara
1 mandalina
2 lt su
sahgull sahgull
Afiyet olsun cnm

Cnm o magnolialar hiç bitmeyeceek bugün o yarın başka bişey bence nefsine hakim olmayı öğrenmelisin yeme inan hiçbirşey kaybetmezsin tam tersi kazanırsın
Haklısın canım 10 dakika sonra yemeğe ineceğim. Almayacağıma inanmak istiyorum. Çok teşekkürler

tartimi degistirecegim
lanet surekli pili bitiyor simdi baska pil taktim +900 gram gosterdi.
moralim sifir sifirrrrr
dunden beri de 500 gr almisim guya
ulan dun karin gurultumu gok gurultusu sandilar cocuklar da korktular. :deli: 17 saattir falan lokma yemedim. sen kim sen ne sen milyar sen milyon sen ne diyon la tartiiiiii

Back