Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balık baştan kilo veriyorda... daaa daaaa
Menülerin çok özensiz canım ya kektir şebittir hiç diyete uygun değilGünaydın hatunlar;
Öncelikle açıklamamı yapıyım; benim işler güçler bitmiyo ilçelerdeydik 2 gündür telefon da çekmiyo ki yollarda internete girsem sunum yapıyoruz çocuklara hiç boşluğum olmuyor ama bugün işyerindeyim..
Kilom 60.2sahgull
geçen hafta: 60.6
bu hafta: 60.2
Fark: 0.4
yüzde: 0.66
Regl olduğumdan mıdır nedir hedefi tutturamadım
Dün ki menüm
Kahvaltı 07.30
1 dilim kek
1 kupa süt
Öğle 12.30
Izgara köfte, salata
Akşam 19.00
2 şebitle yağlama
Hedef 60.2 ==> 59.5
canim hic persembe menusu mu bu?Günaydın hatunlar;
Öncelikle açıklamamı yapıyım; benim işler güçler bitmiyo ilçelerdeydik 2 gündür telefon da çekmiyo ki yollarda internete girsem sunum yapıyoruz çocuklara hiç boşluğum olmuyor ama bugün işyerindeyim..
Kilom 60.2sahgull
geçen hafta: 60.6
bu hafta: 60.2
Fark: 0.4
yüzde: 0.66
Regl olduğumdan mıdır nedir hedefi tutturamadım
Dün ki menüm
Kahvaltı 07.30
1 dilim kek
1 kupa süt
Öğle 12.30
Izgara köfte, salata
Akşam 19.00
2 şebitle yağlama
Hedef 60.2 ==> 59.5
Yaa şu masa örtüsü çok hoş bende de var pembeli ama seninki daha hoş görünüyor
burcun ne kedicimYaa şu masa örtüsü çok hoş bende de var pembeli ama seninki daha hoş görünüyor![]()
afiyet şifa olsun bizide ortadan kaldıracan gibi.
Yay canım senin nedir?burcun ne kedicim
içimden bişey dedim şu doktorlara çok geçmiş olsun canım bir an önce olsun iyileşsin inşallahOğlan ın ameliyat olacağı kesinleşti durum vahim kulaklar dolmuş kulağa tüp takılacak geniz eti de alınacak denildi.
Gittiğimiz prof 8bin istiyor + 4 bin lira kadar da hastane istiyormuş. Başka hastane doktor bakacağız muhtemelen![]()
inşallah denk gelir gönlünüze göre.Oğlan ın ameliyat olacağı kesinleşti durum vahim kulaklar dolmuş kulağa tüp takılacak geniz eti de alınacak denildi.
Gittiğimiz prof 8bin istiyor + 4 bin lira kadar da hastane istiyormuş. Başka hastane doktor bakacağız muhtemelen![]()
ikizler.hunilisindenYay canım senin nedir?
Cnm benim görümcemin iki torunuda aynı anda oldu devlet hastanesinde cocuklar çok etkilenmiyor hemen ayaklandılar maşallahOğlan ın ameliyat olacağı kesinleşti durum vahim kulaklar dolmuş kulağa tüp takılacak geniz eti de alınacak denildi.