Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar tane sumak göreniniz varmı mütiş ödem attırıyor veee barsak çalıştırıyor.üstelik çok iyi bir antikanserojenmiş.resmen vucudu arındırıyormuş.
ipek sumak kullanıyorum ben hep salatadır kısırdır şudur budur paketlilerde iş yok zaten ben adanadan getiriyorum.
araştirem bakalım yav demin yoğurt aşıma da kattım

kızlar tane sumak göreniniz varmı mütiş ödem attırıyor veee barsak çalıştırıyor.üstelik çok iyi bir antikanserojenmiş.resmen vucudu arındırıyormuş.
02C2E805-435F-4DDA-9892-72AB2DAC79E3.jpeg
Bir haftadır masanın üstünde bekliyor ayıklayamadım
Görümcem getirmişti

ipek sumak kullanıyorum ben hep salatadır kısırdır şudur budur paketlilerde iş yok zaten ben adanadan getiriyorum.
araştirem bakalım yav demin yoğurt aşıma da kattım
Bende robottan gecirip eleyip salatalara atarım hep
Çekirdeklerinide suda bekletip o suyu buz akülerimde donduruyorum buzlar poşetleyip dolmalarda falan harika oluyor

ben hic oyle detox mus odemmis biseyler yapmiyorum ya
o biseyli sulari hic icemem
bu sumagi nerden bulabilirim ki, toz sumak ise yarar mi :KK53:
ben hayatımda ilk defa 40 yaşımda gördüm içanadoluda pek bilinmiyor galiba.genelde akdeniz ve doğuda yaygın satılıyor pazarlarda.

kızlar selamlar bugünü kazasız atlattım ama canım sürekli peynir ekmek istiyor ne saçma değil mi yaa:bicak:

saat 9
haşlama yumurta
yeşillik
az zeytin peynir

saat 12.30
soğuk yoğurt aşı

saat 15
soğuk yoğurt aşı

saat 18.30
ton balıklı salata
bi dilim ekmekle biraz peynir

45 dk yürüyüş
ödem suyu +su 3 lt olmuştur

benimde en büyük hayalim evi her gün süpürmek böyle hayal mi olur demeyin ama olmuyo bi türlü yetişmiyo
Valla yerde bir toz kıl görsem dayanamiyom o ev makina ya yapılacak ya yapilacak yapmayınca oturamiyom
O zaman darisi senin başına

Back