aslında bu kötü bişey değilmiş çok acıktığın zaman bi lokma ekmek peynir açlık bastırıyor diyetisyen demişti zamanındaSapıttım ya peynir ekmek yedim deminlen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında bu kötü bişey değilmiş çok acıktığın zaman bi lokma ekmek peynir açlık bastırıyor diyetisyen demişti zamanındaSapıttım ya peynir ekmek yedim deminlen![]()
Evet yaaa hem de ne stresbende acayip stres olurum misafir geleceği zaman
eskiden böyle değildi,şimdi çok değişti,hazırlıklar çağ atladı sunumlar vs ,gelenlerin beklentileri.ah eski günler....Evet yaaa hem de ne stres
Sanki 1 dk sonra geliyor misafir ve benim hicbir hazırlık yokmuş gibi geriliyorum
Evet yaeskiden böyle değildi,şimdi çok değişti,hazırlıklar çağ atladı sunumlar vs ,gelenlerin beklentileri.ah eski günler....
Afiyet olsunEki Görüntüle 2540982
Geç kalan kahvaltim
Zaten o instamomlar doğurmamış gibivay zalimlar vayyy
hele heleee
ben 59 kilo olunca bi de bicak altina yatarim
hepsinden fit olur cikarim
instamom yaptirmayin adami![]()
![]()
![]()
Aslan Mustafa’m be hasanımı bilemedimGünaydınlar efendim
Kafamin içinde hâlâ
Şişeler
Çilli bom
Aslan Mustafam
Hasanim gibi anlamsız müzikler çınlıyor![]()
Doğru yoldasın cnmSütlü tatlılar yarışması başlamış ama ben katılmıyorum orataya yazdım çağırmayın beni katılırsam kaptan furacak beni dedim... nerde cıslı şeyler var onun yarışmasını yapıyorlar![]()
Konya ve Aksaray şarkıları yaz youtube aAslan Mustafa’m be hasanımı bilemedim![]()
Teşekkür ederim kaptanım ❤❤Afiyet olsun
Iyi çok şükür cnm kahvemi içtim balkonda güneşleniyom
Sen nasılsın. Merak ettim çocuğun var mi
Evlenmeden önceki kilona donmek istemen güzel ama cok iddiali
bende evlendiğimde 54 kiloydum ama o kiloya dönmem çok zor