Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nefret ediyorum bu apartmandan ya. Taşınma masrafı ve kiralar gözümü korkutuyor değilse 1 dakika durmam allah kendi evimizi nasıp etsin inşallah.

Biz kaç sene yalvardık yerden ısıtma bozuk komple temizlensin diye sonunda bu sene yaptırmış yönetici. Ayarladığı ustalar tam bir felaketti tuvaleti koridoru komple temziledim leş gibi çalıştılar resmen

Ek gıda vermiyorum ki bi yoğurt verdim iki ya da 3 defa az muzla verdim o kadar sadece beni emiyor yani düzenli ek gıdaya başlamadım daha

Diş demişken
Hamilelikten itibaren dış etleri ve dişler çok zayıf napsam sence

Ek gıda vermiyorum ki bi yoğurt verdim iki ya da 3 defa az muzla verdim o kadar sadece beni emiyor yani düzenli ek gıdaya başlamadım daha

Hay maşallah kuzuya sütün güzel yaramış maşallah benim kız 6 aylık 6 kilo olamadı daha

Ama doktorlar ek gıdaya geçişi geciktirmeyin diyorlar özel bir durum yoksa. Ileride kati şeyleri çiğneyemiyormuş aklında olsun canım
kesin benim adım gr cıya çıkacak bi kilo ve üzerini tarih yazmıyordu

Kız gitsin de gram gitsin hem kalıcı olur

Kaptanım ben ortalamayı 0.853 buldum

Diş demişken
Hamilelikten itibaren dış etleri ve dişler çok zayıf napsam sence
mutlaka sende devit baktır ve k vitli devit al.
benim bir süredir diş etlerim kanıyordu şuan kullandığım diş macunu cok iyi geldi onu kullandığımdan beri hiç kanamadı.
markayı hatırlamıyorum eve gidince bi bakayım.misvak var içinde misvak özü çok etkili.

gönül 29 ekime 75e altı ulaşmak istiyor.

Ben de florurun zararlarını okuyunca florursuzdış macunu istedim eşimden
Bitkisel o da
Diş etlerim çok kaniyo diye duzenli fircalamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…