aynen hedef takimdakileri atip bitirmek degil gaza getirip mezun etmek nihayetindenapalım sarı kartımız oldu
Takımda derce yapanınkini silelim ozaman
Düzelir dedi doktorHahaha yerim yaa yerim sarı minnak ım benim gömük pipili
Geçmiş olsun canım ya çekince düzelecek miymiş?
Ek gıda vermiyorum ki bi yoğurt verdim iki ya da 3 defa az muzla verdim o kadar sadece beni emiyor yani düzenli ek gıdaya başlamadım dahaAmin canım aminnnn
Takviyesiz olmaz canım arkadaşlar yazmış kullanımını ama güneş almayı da ihmal etme
Ay yazık kuzucuga çok geçmiş olsun canım. Benim oğlan 28 aylık 11 kilo yeni oldu kız ne yapmış senin bebe maşallah ek gıdaya mi iştahı var
Hahaah en başta şişkolatayı gaza getirekaynen hedef takimdakileri atip bitirmek degil gaza getirip mezun etmek nihayetinde
Bakiyim kaptanımSu listeyi bi kontrol edinde pazara gidicem gelince paylaşayım
ben anlamadım nasıl olcak yeni sistemnapalım sarı kartımız oldu
Takımda derce yapanınkini silelim ozaman
Diş demişkenolur o paraben eser miktarda ve karaciğer atarafından hemen atılıyor diye sağlık bakanlığı açıklama yaptı.benim sağlıkçı arkadaşım cok.
onlar genelde ocean k vitaminli kullanıyorlar çünkü kalsiyumun kandan kemiğe dişe geçişini k vitamini sağlıyor.biz devit alınca kana kalsiyum cok geçiyor yeterince k vit olmazsa böbrekte vs birikebiliyor.
maddi durumunuz el verirse ocean çünkü devlet ödemiyor.recete ile alacaksanız cok yüksek doz kulanmayın.
Ek gıda vermiyorum ki bi yoğurt verdim iki ya da 3 defa az muzla verdim o kadar sadece beni emiyor yani düzenli ek gıdaya başlamadım daha
kesin benim adım gr cıya çıkacak bi kilo ve üzerini tarih yazmıyordu
Kaptanım ben ortalamayı 0.853 buldum***3. Takım 641. Etap***
Sahgull(65,7/64,7/1/%1,52)
Hepfitim(83.5/83/0,5/%0,60)
uykucu melek(64///%) bildirimsiz ayrıldı
ervanazlim(82,6/82/0,6/%0,73)
Pisi pisi kopatim(68,1/67,5/0,6/%0,88)
Kedilovic(63,7/62,9/0,8/%1,26)
Olvidos(68,9/68,1/0,8/%1,16)
Canim cocuklarim(72,4/71,4/1/%1,38)
pretty_rose(61,2/60,6/0,6/%0,98)
Canpare(61,9///%) bildirimsiz ayrıldı
murya07(79,1/78,4/0,7/%0,88)
3. Takım ortalaması : 0,854
Ne güzel rakam o öyleBuyrun istatikcinizden yeni hizmet
25 ekimde vermis olmaniz gereken EN AZ kilolar asagida listelenmistir. Bundan asagi verenler bi zahmet cuzdanlarinda nur topu gibi sari kartlarina yer acsinlar
Eki Görüntüle 2540022
mutlaka sende devit baktır ve k vitli devit al.Diş demişken
Hamilelikten itibaren dış etleri ve dişler çok zayıf napsam sence
gönül 29 ekime 75e altı ulaşmak istiyor.Buyrun istatikcinizden yeni hizmet
25 ekimde vermis olmaniz gereken EN AZ kilolar asagida listelenmistir. Bundan asagi verenler bi zahmet cuzdanlarinda nur topu gibi sari kartlarina yer acsinlar
Eki Görüntüle 2540022
Ha tabii kuyumcu tartisiyla tartilmiyorsaniz o kucuk gramciklari bi uste yuvarlayiverin
Ben de florurun zararlarını okuyunca florursuzdış macunu istedim eşimdenmutlaka sende devit baktır ve k vitli devit al.
benim bir süredir diş etlerim kanıyordu şuan kullandığım diş macunu cok iyi geldi onu kullandığımdan beri hiç kanamadı.
markayı hatırlamıyorum eve gidince bi bakayım.misvak var içinde misvak özü çok etkili.
tabiii canim bunlar minimum hedefler :)gönül 29 ekime 75e altı ulaşmak istiyor.
0.8536Kaptanım ben ortalamayı 0.853 buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?