- 14 Şubat 2018
- 406
- 1.291
- 63
diş hekimi arkadas kanasada fırçala demişti.Ben de florurun zararlarını okuyunca florursuzdış macunu istedim eşimden
Bitkisel o da
Diş etlerim çok kaniyo diye duzenli fircalamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diş hekimi arkadas kanasada fırçala demişti.Ben de florurun zararlarını okuyunca florursuzdış macunu istedim eşimden
Bitkisel o da
Diş etlerim çok kaniyo diye duzenli fircalamadim
Aynen valla acil bi çözüm bulmam lazım benim hasta olmam demek evdeki hayatın durması demekUuu baya düşükk
Hemen bak tedavine kışın sürekli hasta olursun
Eşim bunu almış olur muhmmm cok düşükmüş.10nun altında ampul kullanabilirisin.ama yarım kullan.ve 2 hafta sopnra şişeye geçebilirsin.
Insallah cnmAmin canım aminnnn
Takviyesiz olmaz canım arkadaşlar yazmış kullanımını ama güneş almayı da ihmal etme
Ay yazık kuzucuga çok geçmiş olsun canım. Benim oğlan 28 aylık 11 kilo yeni oldu kız ne yapmış senin bebe maşallah ek gıdaya mi iştahı var
Eki Görüntüle 2540010
@kedilovicCanim cocuklarim @ervanazlim
murya07
Hepfitim
sahgull
pretty_rose @olvidos
Eveeeet 4 haftalik bilancomuz geldi
Kaptanim yaptirim uygulayacagina emin misin![]()
![]()
Kedimm 1. olmussun![]()
Buyrun istatikcinizden yeni hizmet
25 ekimde vermis olmaniz gereken EN AZ kilolar asagida listelenmistir. Bundan asagi verenler bi zahmet cuzdanlarinda nur topu gibi sari kartlarina yer acsinlar
Eki Görüntüle 2540027
bu olurda bunun dozu yüksel max günde 12 damla kullanabilirsin.Eşim bunu almış olur mu
günde yarım saatte güneşte dursam ise yaramaz mi
Bana 5 damla dedibu olurda bunun dozu yüksel max günde 12 damla kullanabilirsin.
5 cok az devit 9 olana.günlük ihtiyacı 6 damla tedavi dozu 12 damla bunun.ama istersen bi hekimede sorabilirsin.ben cok araştırdımBana 5 damla dedi
Bugün ben iyi değilim gardas0.8536
4. rakam 5 in ustunde oldugu icin 0.854 oluyor canim.
Diş kaybı olacak korkusu benimki dediş hekimi arkadas kanasada fırçala demişti.
Pazartesi bi sorayim cnm5 cok az devit 9 olana.günlük ihtiyacı 6 damla tedavi dozu 12 damla bunun.ama istersen bi hekimede sorabilirsin.ben cok araştırdım
Canım ama kızartma zaten sağlıksız
Kalp damar düşmanı besinlerin basinda geliyor
Ayda 5 kg süper bence keşke olsa ... sanki benim yine durdu .. sinir oluyorum çok moralim bozuluyortabiii canim bunlar minimum hedefler :)
en iyisi ayda 3-4 kiloyu garantilemek
Aslında diyete pro keto karatay gibi şart koymak yerineinan zaten diyet zor geliyor bazen hiç bunları düşünmüyorum yemek nasıl güzel oluyorsa öyle yapıyorum, sadece şeker ve unlu gıdalar 0
Ben unlu ve şekerli gıdaları çok seviyorum, az yersem sınırlayamam diye kendimden korkuyorum aslındaAslında diyete pro keto karatay gibi şart koymak yerine
Diyet ibaresini kaldırıp SAĞLIKLI BESLENME dersek eğlenceli olur
Ben senin yerinde olsam karbonhidratı minimum a düşürmeye
Ve ince detaylari benimsemeye dikkat ederim canim
Çünkü 0 karbon olan diyet de sağlıklı değil
Işte o sınırı koymak sağlıklı beslenme demekBen unlu ve şekerli gıdaları çok seviyorum, az yersem sınırlayamam diye kendimden korkuyorum aslında
Işte o sınırı koymak sağlıklı beslenme demek
Burada onu başarırsın
Biz seni bıkmadan motive ederiz
O açlık hissi arttıkça tüm keto serüvenin yerle bir olur
Öyle oluyor canım yaBenim şuandaki krizim doymakla ilgili değil çünkü karnımı doyurmak için yiyebileceğim birüsür şey var ama ergen çocuk gibi aklıma şeyler geliyor .. emeğim çok büyük asla bozmam diyetimi 20 kg vermem lazım kendimede bahar ayını hedef koydum dedimki kendime ben bu kg yu 5 ayda almadım 1 yılda vereyim ...
ama sıkılıyorum bazen ..
kiloya bagli canim simdi ayda 5 60 kilo olan biri icin fazla ama 90 kilo olan biri icin ortalama sayilabilir.Ayda 5 kg süper bence keşke olsa ... sanki benim yine durdu .. sinir oluyorum çok moralim bozuluyor