Aboww o neydi gııııEki Görüntüle 2540008
Lusi Canim cocuklarim ervanazlim murya07 Hepfitim sahgull pretty_rose @olvidos
Eveeeet 4 haftalik bilancomuz geldi
Kaptanim yaptirim uygulayacagina emin misin
Kedimm 1. olmussun
638. etaptaki 400 gramlik artinin bedeliAboww o neydi gıııı
Sonunculara yapturum isterük isterükEki Görüntüle 2540008
Lusi Canim cocuklarim ervanazlim murya07 Hepfitim sahgull pretty_rose @olvidos
Eveeeet 4 haftalik bilancomuz geldi
Kaptanim yaptirim uygulayacagina emin misin
Kedimm 1. olmussun
cok da seetmeSonunculara yapturum isterük isterük
birinciye de ödül verülsün aa birinci benmişim
Ama ayıptır kaptanada bu yapılmaz ki638. etaptaki 400 gramlik artinin bedeli
Hahaha olabülüücok da seetme
62lere geldin bundan sonra kilon yavas gider
eeee onayi veren sendinAma ayıptır kaptanada bu yapılmaz ki
Besleme uğraş zayıflat böyle gözünü oysunlar
hmmm cok düşükmüş.10nun altında ampul kullanabilirisin.ama yarım kullan.ve 2 hafta sopnra şişeye geçebilirsin.Benim ki 9 cikmis
Peküü ceza ne demiştikeeee onayi veren sendin
bi daha ki bilanco 25 ekimde kizlar ona gore hazirlanin
Biz bilmeyük herkese spor cezası yaz kaptanım da keyfümüzü bulakAma ayıptır kaptanada bu yapılmaz ki
Besleme uğraş zayıflat böyle gözünü oysunlar
valla yaptirim 2 sefer %2 yi getiremeyene diskalifiye de bence sari kart sistemi daha iyi
olur o paraben eser miktarda ve karaciğer atarafından hemen atılıyor diye sağlık bakanlığı açıklama yaptı.benim sağlıkçı arkadaşım cok.Peki balım gaymaaam delim hunilim benim kıza ASM den verdikleri dvit i paraben vs var diye kullanmadıydım onu da ben içsem olur mu ?
Ben aç karnına bi kan vereyim de duruma göre aliim ocean ı maddi durum benden sorulurolur o paraben eser miktarda ve karaciğer atarafından hemen atılıyor diye sağlık bakanlığı açıklama yaptı.benim sağlıkçı arkadaşım cok.
onlar genelde ocean k vitaminli kullanıyorlar çünkü kalsiyumun kandan kemiğe dişe geçişini k vitamini sağlıyor.biz devit alınca kana kalsiyum cok geçiyor yeterince k vit olmazsa böbrekte vs birikebiliyor.
maddi durumunuz el verirse ocean çünkü devlet ödemiyor.recete ile alacaksanız cok yüksek doz kulanmayın.
para bende diyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBen aç karnına bi kan vereyim de duruma göre aliim ocean ı maddi durum benden sorulur
napalım sarı kartımız olduvalla yaptirim 2 sefer %2 yi getiremeyene diskalifiye de bence sari kart sistemi daha iyi
Hepfitim de iyi kurtamis. tam %2.00
İnşallah gönlüne göre bulursun canım ya kime sorsam işsiz artık ya insan geleceğinden endişe duyuyor gidişat kötü
Ben bugun sağlık ocağına gittim geçen tahlil yaptirmistim sonucu aldım d vitaminim çok düşük çıkmış ne yapabilirimsahgull fikri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Ay yazık kuzucuga çok geçmiş olsun canım. Benim oğlan 28 aylık 11 kilo yeni oldu kız ne yapmış senin bebe maşallah ek gıdaya mi iştahı varYa doğuştan tırnağı küçüktü büyüdükçe içine battıçekecekler sanırım iki tırnağını da 8 aylık 11 kilo olmuş pipisi içine gömülü kilodan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?