- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm helal olsunCanim cocuklarim hakkını helal et iyi bir rakip olamıyorum,gerçekten iş yogunlugum cok.eve gidincede pert.
cok şükür bu sabah yorgun uyanmadım.
akşam demir ve magnezyum çinko karşımı aldım.
regl düzenim çok bozuldu muhtemelen demirim düştü.
Olsun süperrgeldim geldim
hedefi 100 grla kacirdim ama olsun
-600 gr
68.1/67.5/0.6/0.88
Evet cnm bikaçgün önce yazdı@Canpare ayrıldı mı yahuu niye ki kendi mi istedi ayrılmayı?
d vitamini takviyesi yazmadi mi doktorBen bugun sağlık ocağına gittim geçen tahlil yaptirmistim sonucu aldım d vitaminim çok düşük çıkmış ne yapabilirimsahgull fikri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Cnm ampülü var kırıp ekmeğe döküp yiyorsun ama başka yöntemi varmı bilmiyorumBen bugun sağlık ocağına gittim geçen tahlil yaptirmistim sonucu aldım d vitaminim çok düşük çıkmış ne yapabilirimsahgull fikri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Hahahaha kız benle ne işin var az ye yine geç benisana diyet yaramadi kedicik bak beynin duraksamis
en iyisi sen bi ara ver soyle ben 62 olana kadar falan![]()
![]()
gi masallahin var her hafta iyi veriyon sabitin artin olmuyo ki.Hahahaha kız benle ne işin var az ye yine geç beni![]()
Napiyim anam depar at işte 58 de kavuşak öpüşekgi masallahin var her hafta iyi veriyon sabitin artin olmuyo ki.
aramizda 5 kilo var nasil gecem seni![]()
dimi dimi dimiiiiiigi masallahin var her hafta iyi veriyon sabitin artin olmuyo ki.
aramizda 5 kilo var nasil gecem seni![]()
Benim ki 9 cikmisd vitaminin kaç çıktıCanim cocuklarim uzmanlık alanım.bu konuyu cok araştırdım.
30 ve üzeri olsa iyi olur 50 üzeri mükemmel
ampuller böbrekte taş yapabiliyor.
haftada 1 şişe deviti 8 hafta iç
ister haftanın bi gününde dik tepene hepsini iç bir haftasonra tekrar et istersende bi şişeyi haftaya yayarak iç,2.hafta tekrar et.
her şişe 5 birim yükseltir
Uuu baya düşükkBenim ki 9 cikmis
Peki balım gaymaaam delim hunilim benim kıza ASM den verdikleri dvit i paraben vs var diye kullanmadıydım onu da ben içsem olur mu ?d vitaminin kaç çıktıCanim cocuklarim uzmanlık alanım.bu konuyu cok araştırdım.
30 ve üzeri olsa iyi olur 50 üzeri mükemmel
ampuller böbrekte taş yapabiliyor.
haftada 1 şişe deviti 8 hafta iç
ister haftanın bi gününde dik tepene hepsini iç bir haftasonra tekrar et istersende bi şişeyi haftaya yayarak iç,2.hafta tekrar et.
her şişe 5 birim yükseltir
Hahaha yerim yaa yerim sarı minnak ım benim gömük pipiliYa doğuştan tırnağı küçüktü büyüdükçe içine battıçekecekler sanırım iki tırnağını da 8 aylık 11 kilo olmuş pipisi içine gömülü kilodan dolayı