Vardır etkisi canım illaki ilk yıl normal derler ama seninki hormonal mi ki bilemedimBenim de Canımk sıkan o kedi az yiyorum ama veremiyorum demek ki yanlış yapıyorum bir de adet olamadım Doğumdan sonra onun etkisi var mıdır bilemiyorum ama az gidiyor eski yiyen ben nerde şimdi ki ben nerde
Ben de karniyarigi nasıl yaptığını merak ettim canimakşam
karnıyarık-ayran
sabah
1 sütlü kahve (canım bişey yemek istemedi)
Ben kızarttım ama közleyerekte yapabilirsin gayet güzel olur ..Karnıyarık nasıl pişirdin canım çok çok severim ama kızartmadan nasıl yapılır bilmiyorum
ben keto yaptığım için bende sorun olmuyor ama yanında pilav yada bulgur türevleri asla yiyemem ..Ben de karniyarigi nasıl yaptığını merak ettim canim
kedicim canımmm bittim öldüm dosyalar toplantılarrr eğitimler...
kedicim canımmm bittim öldüm dosyalar toplantılarrr eğitimler...
bu hafta başka yogunluk olmaz sanırım.
ayy aklım hep burda dün sabah erkenden ilk toplantıya girdik meyve tabakları kurupasta tabakları simitlerrrrr
açtım aççç yarın kurupasta bana baktı dediki ben cok küçüğüm hemen yut beni aldım ağzıma doğru hareket etti ağzımaaa attttımmmm ,hemen uygun bir yer bulup aferdersiniz peçeteye çıkardım.
yarım kurabiye için diyeti heç etmeye değmez dimi dimi dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hoşgeldinnn süper dön artık aramıza bitsin inşallah yoğunlukben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
zorlu bir eğitim sınavlar toplantılarrrrrrrrrrrrr bitttiiiii çok şükür bittiiiiii.
Kız o nekaaa peynir
Tatlışş menü nerdeherkese günaydınn koca bir şişe suyumu aldım ve geldim
Afiyet olsunsahgull spor cezamın 30 dakikasını Leslie ile 30 dakikasını yürüyüşle tamamlamıştım bileğin olsun ☺
Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım salatalık domates
Öğlen
2 tane içli köfte haşlama
Bir kase yoğurt
Akşam
Bir tabak güveç patatessiz yağsız susuz
Bir kase çacık
Afiyet olsunakşam
karnıyarık-ayran
sabah
1 sütlü kahve (canım bişey yemek istemedi)
Afiyet olsunnniyi geceler kızlar bugunku menum
Eki Görüntüle 2539655 Eki Görüntüle 2539655 sabah kızımlan yedık
oglen
1kupa sutlu turk kahvesı
bırkase kuru uzum kuru kayısı fıstık karısımı
aksam
dunden kalan nohut 1tabak
2bardak cay
1lıtre su
Lusi 2saat yuruyuş
Yohhhh direkt şuttttamam kaptanim 4 haftada bir yapicam bu cuma basliyorum
bi yaptirim olsun ki kendimize gelelim.
spor cezasi falan kesmiyo bizi
ama 2 kez %2 yapamazsak direkt diskalifiye degil de sari kart alsak derece yaparsak silinse falan keh keh keh (korktum sanki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?