- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Bu kadarcık mıSabah 8 de bir kase acılı limonlu yoğurt iki bardak su saat 11 de eti form bir paket bit bardak kahve vee bol bol su spor bir saatLusi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadarcık mıSabah 8 de bir kase acılı limonlu yoğurt iki bardak su saat 11 de eti form bir paket bit bardak kahve vee bol bol su spor bir saatLusi
Afiyet olsun ama karabuğdayda olsa akşam için çok değilmi yanına salata yada ek bişey yapsaydın pilavdan daha az alsaydın cnmMenüm
Kahvalti (12:00)
Eki Görüntüle 2539593
Öğle (16/16:15arasi)
Eki Görüntüle 2539595
Aksam(19:40)
Eki Görüntüle 2539596
sahgull
Vayy harikasin şişmoşşEki Görüntüle 2539516
@Canim cocuklarim @CanpareLusi
sleepy angel
sahgull @ervanazlim @pretty_rose @murya07
Hepfitim
kizlar hesap yapiyorum ona gore.
bu cuma son 4 haftanin yuzdesini hesaplayip
yuzde 2 yi veremeyenleri desifre edicem
Simdilik su tablo surada kalsin ki ayaginizi(ayagimizi) denk alin cuma gunu icin
edit kendimi yanlis eklemisim duzelttim![]()
ben normal 2bardak su icsem wcden cıkamıyom oyuzden fazla su icemiyom gun icinde 1.5bulmuyoÇok şükür bugün de 1 sürahi ödem çayımızı ictik...
Wc lerde yattık![]()
![]()
![]()
6 kaşık kaptanım daAfiyet olsun ama karabuğdayda olsa akşam için çok değilmi yanına salata yada ek bişey yapsaydın pilavdan daha az alsaydın cnm
Emziriyosan su cok cok onemli canimben normal 2bardak su icsem wcden cıkamıyom oyuzden fazla su icemiyom gun icinde 1.5bulmuyo
Valla cok üzdün kuzum yaaaSelam kızlar
Sürekli işten güçten dert yanıyorum malum inanın bende sıkıldım
Dün çok hasta oldum başım inanılmaz ağrıdı mideme vurdu çok kötü oldum
Cuma aranızdan ayrılıyorum
Diyeti istemediğim için değil ama buranın sorumluluğu da var ve ben zaten üstümdeki sorumluluktan çok yoruldum
Şuan evet çok artım vardır şu koca gün hiç su içmedim yediğim sabah yumurta 1dilim ekmek akşam 2dilim ekmek balık bu yani su falan hiç yok sadece çay kahve
Pazartesi kendim yine diyet yaparım düzene sokcam ama haftada 1falan hedefim yok 100gram bile olur yeterki almayayım
Burda kalmayı isterim ama herkesi etkilerim diye korkuyorum hemde listeyi etkilerim
Ama sürekli sizi takipte olcam emin olun
emzırıyorum ama su ictımmı tuvaletten cıkmıyom sonra idrar yolu enfeksıyonu oluyom6 kaşık kaptanım da
Ne bilim yaa yemek yapamadım bari sağlıklı bisey olsun demiştim
Yine olmamış
Emziriyosan su cok cok onemli canim
canim idrar yolu enfeksiyonu susuzluktan olur sudan degil.emzırıyorum ama su ictımmı tuvaletten cıkmıyom sonra idrar yolu enfeksıyonu oluyom
tamam kaptanim 4 haftada bir yapicam bu cuma basliyorumVayy harikasin şişmoşş
Süperr sen tutt ben uygularım merak etmeee
Canım onu iyi ayarla yaemzırıyorum ama su ictımmı tuvaletten cıkmıyom sonra idrar yolu enfeksıyonu oluyom
Noldu şişmos bi renk gittitamam kaptanim 4 haftada bir yapicam bu cuma basliyorum
bi yaptirim olsun ki kendimize gelelim.
spor cezasi falan kesmiyo bizi
ama 2 kez %2 yapamazsak direkt diskalifiye degil de sari kart alsak derece yaparsak silinse falan keh keh keh (korktum sanki)
Selam kızlar
Sürekli işten güçten dert yanıyorum malum inanın bende sıkıldım
Dün çok hasta oldum başım inanılmaz ağrıdı mideme vurdu çok kötü oldum
Cuma aranızdan ayrılıyorum
Diyeti istemediğim için değil ama buranın sorumluluğu da var ve ben zaten üstümdeki sorumluluktan çok yoruldum
Şuan evet çok artım vardır şu koca gün hiç su içmedim yediğim sabah yumurta 1dilim ekmek akşam 2dilim ekmek balık bu yani su falan hiç yok sadece çay kahve
Pazartesi kendim yine diyet yaparım düzene sokcam ama haftada 1falan hedefim yok 100gram bile olur yeterki almayayım
Burda kalmayı isterim ama herkesi etkilerim diye korkuyorum hemde listeyi etkilerim
Ama sürekli sizi takipte olcam emin olun
Karnıyarık nasıl pişirdin canım çok çok severim ama kızartmadan nasıl yapılır bilmiyorumakşam
karnıyarık-ayran
sabah
1 sütlü kahve (canım bişey yemek istemedi)
Ne sporu o canım yürüdün mü bisiklete mi bindin ?Sabah 8 de bir kase acılı limonlu yoğurt iki bardak su saat 11 de eti form bir paket bit bardak kahve vee bol bol su spor bir saatLusi