• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi geceler kızlar bugunku menum
20190925_135022.jpg
20190925_135022.jpg
sabah kızımlan yedık
oglen
1kupa sutlu turk kahvesı
bırkase kuru uzum kuru kayısı fıstık karısımı
aksam
dunden kalan nohut 1tabak
2bardak cay
1lıtre su
Lusi Lusi 2saat yuruyuş

Selam kızlar
Sürekli işten güçten dert yanıyorum malum inanın bende sıkıldım
Dün çok hasta oldum başım inanılmaz ağrıdı mideme vurdu çok kötü oldum
Cuma aranızdan ayrılıyorum
Diyeti istemediğim için değil ama buranın sorumluluğu da var ve ben zaten üstümdeki sorumluluktan çok yoruldum
Şuan evet çok artım vardır şu koca gün hiç su içmedim yediğim sabah yumurta 1dilim ekmek akşam 2dilim ekmek balık bu yani su falan hiç yok sadece çay kahve
Pazartesi kendim yine diyet yaparım düzene sokcam ama haftada 1falan hedefim yok 100gram bile olur yeterki almayayım
Burda kalmayı isterim ama herkesi etkilerim diye korkuyorum hemde listeyi etkilerim
Ama sürekli sizi takipte olcam emin olun

Hiçbişey umduğum gibi olmadı çocuklara belli etmemeye çalışıyorum ama onlar da etkileniyo
Galiba herşey üst üste geldi
Evet herkesin sorunları var kimse muylu değil ama işte herkez kendi çektiğini biliyo işte

Afiyet olsun ama karabuğdayda olsa akşam için çok değilmi yanına salata yada ek bişey yapsaydın pilavdan daha az alsaydın cnm
6 kaşık kaptanım da
Ne bilim yaa yemek yapamadım bari sağlıklı bisey olsun demiştim
Yine olmamış:(
ben normal 2bardak su icsem wcden cıkamıyom oyuzden fazla su icemiyom gun icinde 1.5bulmuyo
Emziriyosan su cok cok onemli canim

Selam kızlar
Diyeti istemediğim için değil ama buranın sorumluluğu da var ve ben zaten üstümdeki sorumluluktan çok yoruldum
Şuan evet çok artım vardır şu koca gün hiç su içmedim yediğim sabah yumurta 1dilim ekmek akşam 2dilim ekmek balık bu yani su falan hiç yok sadece çay kahve
Pazartesi kendim yine diyet yaparım düzene sokcam ama haftada 1falan hedefim yok 100gram bile olur yeterki almayayım
Burda kalmayı isterim ama herkesi etkilerim diye korkuyorum hemde listeyi etkilerim
Valla cok üzdün kuzum yaaa
Birlikte mezun olup koruma topigi açacaktık:(

Vayy harikasin şişmoşş
Süperr sen tutt ben uygularım merak etmeee
tamam kaptanim 4 haftada bir yapicam bu cuma basliyorum
bi yaptirim olsun ki kendimize gelelim.
spor cezasi falan kesmiyo bizi :KK53:
ama 2 kez %2 yapamazsak direkt diskalifiye degil de sari kart alsak derece yaparsak silinse falan keh keh keh (korktum sanki :deli:)

emzırıyorum ama su ictımmı tuvaletten cıkmıyom sonra idrar yolu enfeksıyonu oluyom
Canım onu iyi ayarla ya
Böbrek hastasi olmak bile var Allah korusun bunun sonunda
tamam kaptanim 4 haftada bir yapicam bu cuma basliyorum
bi yaptirim olsun ki kendimize gelelim.
spor cezasi falan kesmiyo bizi :KK53:
ama 2 kez %2 yapamazsak direkt diskalifiye degil de sari kart alsak derece yaparsak silinse falan keh keh keh (korktum sanki :deli:)
Noldu şişmos bi renk gitti 😂😂😂

Selam kızlar

diyet yapmak psikolojik bir durum fakat kg almakta öyle .. mutluluğu umarım yemek yemekte aramazsın ..

Back