Mutluluk yemekte değil dinlenmekte benim için şuan hani öyle bi uyusam bi hafta kalkmasam ancadiyet yapmak psikolojik bir durum fakat kg almakta öyle .. mutluluğu umarım yemek yemekte aramazsın ..
Yohh o enerjisini yemek yapmaya harcıyoervanazlim balımmm illa ceza mı alman lazım spor yapman için evde leslie yapabiliyormuşsun görmüş olduk lütfen kendin için de yap sporunu
2 parmak kalınlığında kaptanımKız o nekaaa peynir
Canım ama kızartma zaten sağlıksızben keto yaptığım için bende sorun olmuyor ama yanında pilav yada bulgur türevleri asla yiyemem ..
Senin miden ağrıyo bugun çok rahatsızsın bişey yiyemezsin sen hastasınnnnYa bugün kardesimde apartman oturması vardı unuttum
Ne yiycem ben
Sistiti bahane edeyim bariSenin miden ağrıyo bugun çok rahatsızsın bişey yiyemezsin sen hastasınnnn
sabah tam yazıyodum veli geldi şimdi yazıyorumTatlışş menü nerde
Afiyet olsun cnmsabah tam yazıyodum veli geldi şimdi yazıyorum
sabah:
1 dilim peynir 5 zeytin
domates salatalık 2 ceviz 1 dilim kepek ekmek
öğle:
kıymalı patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
ara:
sade türk kahvesi
hurma
akşam
2 kepçe tarhana çorba
salata
3 lt su
yarım saat yürüyüş
sahgull
işte budur:)Senin miden ağrıyo bugun çok rahatsızsın bişey yiyemezsin sen hastasınnnn
O ödemleriCanım ödem çayım benim aşkım
Aşk yasiyoz biz onunla
Bugün de yaptım canım yarım saat çocuklar aynı anda uyuyor iki gündür yoksa yapamıyorumervanazlim balımmm illa ceza mı alman lazım spor yapman için evde leslie yapabiliyormuşsun görmüş olduk lütfen kendin için de yap sporunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?