neden 11e kadar oyalanıyorsunHerzaman ki gibi açım diyerek başlıyorum güne
11 e kadar oyalanmam lazım
neden o kadar uzun sürdü bizim ki 6 dk anca sürmüştür bir de yarım saat öncesinden iğne yaptılar o kadarSelam kızlar
Çok şükür sünneti oldu 20dk sürdü ama resmen12saat orda rezil olduk bide stresle gece hasta oldum grip gibiyim
Aman olaylıydı işte herkez benden çok yoruldu hasta ben alt tatafı çocuğa baktım onlar oturdu çok zor iş
Herkes yattı anamla oğlanı oyalıyok anam kızları uyutmak için yanlarına yattı
Ben içimden eşime kv ye sayıyom işte oğlanı uyutup sızcam kafam benden daha şişko şuan
Sonra okurum seviliyorsunuz by by
bi gelsen de benim evi görsen heryer heryerdeCamlar bitti
Şimdi yatak otasına çekmece düzenleme
Çok dağınık değil ev ondan kolay olcak temizlik yakın zamanda düzenlemiştim
İF yapıyorneden 11e kadar oyalanıyorsun
Çok geçmiş olsun canım da Ankara için yaz günü nasıl diyebiliyorsun yaa o yüzden mi hasta oldun acaba akşamları buzzz yorgan çıkardık bizgünaydınn herkese 2 gündür 40 derece ateşle yatıyorum dün gece acile gittim artık iğne yaptılar şimdi daha iyiyim üşütmüşüm yaz günü nasıl becerdiysem kaptanım bugün düzenime başlıyorum menü ve sporum yazarım
hımm bende 7 buçukta kahvaltı yapıyorum hergün de ondan sordumİF yapıyor
bende çıkardım canım ama geç kalmışım galiba olan olmuş neyse toparladık bakalımÇok geçmiş olsun canım da Ankara için yaz günü nasıl diyebiliyorsun yaa o yüzden mi hasta oldun acaba akşamları buzzz yorgan çıkardık biz
Canım 150 kiloysan ilk ay 7 verebilirsin bu mantıklı bir nebzeİnsanlar 10-12 veriyorVermem gereken 15-20 kg daha var, şimdiden böyleyse
Erken kahvaltı iyidir canım ben de erken yapmaya çalışıyorumhımm bende 7 buçukta kahvaltı yapıyorum hergün de ondan sordum
Çok geçmiş olsungünaydınn herkese 2 gündür 40 derece ateşle yatıyorum dün gece acile gittim artık iğne yaptılar şimdi daha iyiyim üşütmüşüm yaz günü nasıl becerdiysem kaptanım bugün düzenime başlıyorum menü ve sporum yazarım
neden 11e kadar oyalanıyorsun
Afiyet olsun cnmGünaydın minnoş kelebeklerin
Zabah tartının sabit görünmesi neticesinde bugün protein atak yapmaya karar verdim. Son kozumdu protein , zaten WC problem iyice problem büyüyecek
Eki Görüntüle 2309053
Afiyet olsun cnmMenumü yazmıcaktom amasahgull kaptanım yaz düzelır dedıgın ıcın yazıyorum cunku dıyet ıcın cok kotu Bı menu
Sabah ac karınla 1 yesıl elma
Kahvaltı
1 Ince kucuk sımıt
Menemen
Peynir zeytin sekersız cay
Ara 2 top dondurma
Aksam
Evde yaptıgım kucuk tavuk dürüm
Acı tursu
2 lt su
Yarım saat yürüyus
Ben 76 dan bu yana hiç takılmadım hatta tatilde bile vermiştim biraz. Liste bana yaramıyor öncekilerde de öyle oluyordu ayy ya ne saçmaAfiyet olsun cnm
Benimde galiba 66 direnç kilom
65 bi görünüyo bi kayboluyo
Ama illaki kırılcak
Şunu farkettim 4 kiloda bir takılıyorum bi süre
ahh kaptanım bide dinlenebilsem 2 erkek çocuk biri beş diğeri 2 yaşında bi yandan iş toplantılar ev yemek... sana söylerken bile ruhum daraldıÇok geçmiş olsun
Herkesler hasta
Allahım ne olur ben olmayım çünkü ben iyleşemiyorummm
Aynen menülerini yaz
Bende sana kızmaya hazırlanıyordum
Böyle durumlarda bizede haber ver cnm
gecmis olsun canimgünaydınn herkese 2 gündür 40 derece ateşle yatıyorum dün gece acile gittim artık iğne yaptılar şimdi daha iyiyim üşütmüşüm yaz günü nasıl becerdiysem kaptanım bugün düzenime başlıyorum menü ve sporum yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?