Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Guzel kelebeğim bak ne güzel dusunmussun
Hepimizedeki olay su bi hafta acayip adiliyoruz diver hafta bi puruz çıkıyor tabi boyle olmayan azimli arkadaslara aayrıca teşekküru bir borc bilirim
Cok iyi basladim bu haftaya ama grip oldum bu defada buna ragmen sporumu yaptim vicdanim rahat ama dun ki spordan sonra basim acayop sanki uci su dolu gibi agirlik var dr gitsem mi ki

Slm kızlar
Bnde anlamadım artık neler oluyo

Aman erikcim ben eskıye dönmim
Biraz tontişimde:))
Sabah kızmla horon teptık kafasına pestamal bezinde yapılan ceyrek altın süslemeli baglamalr oluyo taktım onuda costuk sabah sanah
Caglayla konustuk ona foto gösterdim
:)) sahidimdir bn zayıfladım zayıflayacagımdaaaaa
Hobaaaaas teyyyy teyyyyy

Hic usenmedim hesapladim 15mayisa 58 kilo oluyorum herhafta 1,5 kilo wersem super yaa 15hazirana kadarda 57ye falan sabitlesem oooh ramazana fit giriorum

Al bu dünya al senin olsun
Ne olur bnden artık uzak dırr

Bniiiiii bniiimmmle bırakkk

Ruhummmm senden cookkk uzakkk
Yabancıyım senin cennetineeee
Kılolarıma armagan ediyorummmm

52 mi super valla canim tekrar yapabilirsin

canım açıkcası geçen seneki diyeti yapsam çoktan vermiştim ama işte o kalıcı olmuyor, karatayın doğru bir beslenme yöntemi olduğuna inanıyorum yani bir daha ara öğünlü beslenme yapmam, onda da veremiyıorum var bi yerlerde bi yanlış, bi omega 3 e başlayayım o zaman görecem..

Hic usenmedim hesapladim 15mayisa 58 kilo oluyorum herhafta 1,5 kilo wersem super yaa 15hazirana kadarda 57ye falan sabitlesem oooh ramazana fit giriorum

Kız caglaaa 58 kılo ne demek yhaaa azmetsen iatesen waryaa 55 bile olursun
Neydi siirli kelimee
İstiyorummmm arkadasss kılo vermekkk istiyoruuummm
Korkun benden kılolarrrr bitirecem sizi
Hahahhahahahha

Aynen canimm:)) dur bakalim bende 15mayisa kadar hedefime ulasirsam hemen eklicem foto

günaydın cnm benımde regl hafta buhafta hayırlısı:)

Ayy cok tatli olmustur kiz o bandanadan bendedw var gecen sene ayderden almistim bende temizlik yaparken takiyorum aciyorum horonuda hep temizleyip hem tepiniyirum

Ayy hesap demeyin 30mayista 56 olmaliyim ama bu hafta cok da iyi gitmedi sabit ciksam super olcak
Bu durumda ben hesaba vurursam haftada 0, 900 vermem lazim su saatten sonra tum kacamaklara elveda cagla gozumu actin

Merve sen baya eskiye gitmisdin benimde msj sayimi 700 lere indirmis eskiye cekmis valla bi umut begen butonu beklerken daha kotusu pldu hepten gecmise gittik biraz daha gecmise gitseydide vben eski kiloma donseydim ne vardi

ne ıyı olurdu dımı :)

Haydeeeeekızlarrr girin horonaaa
Ha ha hah haaaaaa
Sarı cicekler gibi sararipde soldin mi
Horonun ortasında acep bni gördün mi
Uzun uzun sacların vuruyo kollarına
Gel bir daha dönelim sewdalık yolarinaaa

devam ozaman sekercim

Merveee noldu kiz sanaa :)))
Ay sevsinler senin kizini ne sirindir o yAaa kocamn operm onu benn :***

Kızlar bi regl olmadım hoplatıp duruyom ama gecen ayın 17 sinde olmısum işaretliyomda hastalıgım warya
Bu au 20 si oldu hadi bakimm

Keske kilolarda bize : iste gidiyorum birsey demeden
Ardima bakmadan sikayet etmeden dese ya ne var

Himm kilo hedefin azaldikca vermek zor birde omega dene bak banucuhum surekli kullaniyor banada demisti de bebde almamistim su aralar cakma karatay yapiyorum bende galiba yavastan karataya geciyotum yine bilmiyirum gariplerdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…