- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
kendini strese sokma grup için bluecum.biz senin kilo vermede kararlılıgına şahidiz.senin vermen zor olur zaten.ama bir yerde kırılır direnc.
bende bayadır düzensizim.toparlayımda diyeteisyene gideyim derken cok erteledim sonra dedim yahu ben zaten diyetisyen bana yardımcı olsun diye gidiyorum yoksa nasıl kilo verdim bak demek için değil.hemen randevu aldım o toparlasın beni.
amin amin angelina kıskanacak beni
Gunaydin hanimmlar bugun ders calismaya basladimyine orucluyum yatarken yedim 2gibi aciktim yaa
52 misuper valla canim tekrar yapabilirsin
Hic usenmedim hesapladim 15mayisa 58 kilo oluyorum herhafta 1,5 kilo wersem super yaa 15hazirana kadarda 57ye falan sabitlesem oooh ramazana fit giriorum
Slm kızlar
Bnde anlamadım artık neler oluyo
Aman erikcim ben eskıye dönmim
Biraz tontişimde:))
Sabah kızmla horon teptık kafasına pestamal bezinde yapılan ceyrek altın süslemeli baglamalr oluyo taktım onuda costuk sabah sanah
Caglayla konustuk ona foto gösterdim
:)) sahidimdir bn zayıfladım zayıflayacagımdaaaaa
Hobaaaaas teyyyy teyyyyy
Günaydın canım allah zihin acikligi versin birde allah kabul etsin
günaydınnnn boll yağmurlu istanbuldan
kızlar dün kurstan bi geldim site bakımda yatana kadarda hala bakımdaydı çok uzun sürdü
bu arada ben hala regli olmadım bugun gene ağrım var belkı olurum , dün sabah tartıldım sabittim ama cuma nolur bilmem
Ayy cok tatli olmustur kiz o bandanadan bendedw var gecen sene ayderden almistim bende temizlik yaparken takiyorum aciyorum horonuda hep temizleyip hem tepiniyirumSlm kızlar
Sabah kızmla horon teptık kafasına pestamal bezinde yapılan ceyrek altın süslemeli baglamalr oluyo taktım onuda costuk sabah sanah
Hobaaaaas teyyyy teyyyyy
Hic usenmedim hesapladim 15mayisa 58 kilo oluyorum herhafta 1,5 kilo wersem super yaa 15hazirana kadarda 57ye falan sabitlesem oooh ramazana fit giriorum
Merve sen baya eskiye gitmisdin benimde msj sayimi 700 lere indirmis eskiye cekmis valla bi umut begen butonu beklerken daha kotusu pldu hepten gecmise gittik biraz daha gecmise gitseydide vben eski kiloma donseydim ne vardi
Şule yokhani bu cuma listeye girecekti bi sorun mu oldu acaba
Yarin ki tartidan beklenti ne kizlar ben bugun tartilmadim korkudan ::18:
Gunaydin hanimmlar bugun ders calismaya basladimyine orucluyum yatarken yedim 2gibi aciktim yaa
Slm kızlar
Hobaaaaas teyyyy teyyyyy
Slm kızlar
Hobaaaaas teyyyy teyyyyy
Al bu dünya al senin olsun
Ne olur bnden artık uzak dırr
Bniiiiii bniiimmmle bırakkk
Ruhummmm senden cookkk uzakkk
Yabancıyım senin cennetineeee
Kılolarıma armagan ediyorummmm
Merveee noldu kiz sanaa :)))
Ay sevsinler senin kizini ne sirindir o yAaa kocamn operm onu benn :***
devam ozaman sekercim
Keske kilolarda bize : iste gidiyorum birsey demedenAl bu dünya al senin olsun
Ne olur bnden artık uzak dırr
Bniiiiii bniiimmmle bırakkk
Ruhummmm senden cookkk uzakkk
Yabancıyım senin cennetineeee
Kılolarıma armagan ediyorummmm
canım açıkcası geçen seneki diyeti yapsam çoktan vermiştim ama işte o kalıcı olmuyor, karatayın doğru bir beslenme yöntemi olduğuna inanıyorum yani bir daha ara öğünlü beslenme yapmam, onda da veremiyıorum var bi yerlerde bi yanlış, bi omega 3 e başlayayım o zaman görecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?