- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlar selamlar birinci olmuşuz çok sevindim :)) ayrıca grupta da birinci olmuşum efferin ağaya
Bir parmak salladım hemen birinci olduk bakın kızmayın bana
Bugün karataya uygun yedim ama kermes ve nöbetim nedeniyle sabah 11 den akşam 8 e kadar işteydim, 3 Ten 8e kadar hep ayaktaydım bacaklarım sızlıyor ve asıl kermes yarın, bugün hazırlıklar vardı.. Akşam yemeğimi 8.30 da yiyebildim geç oldu ama mecburi oldu..
Yarın da kermes var 3000kişi geliyormuş çok büyük bir organizasyon, aylardır hazırlanıyoruz.. İnşallah hava fırtınalı olmaz da güzel geçer, türki cumhuriyetler de geliyor Nevruz ateşi yakılıyor Nevruz kutlanıyor çok güzel oluyormuş, Çini gümüş bakır Türk yemekleri sarma mantı reçel aklınıza ne gelirse satılacak mado dondurma gönderiyor Türk kahvesi yapılacak, bir dünya baklava gelecek ama ağanız sadece karataya uygun olanları yiyecek söz:))
Canım bnm ayrı şehirlerdede zordur eminim
Mnotonlasmak tan öte walla yeri geliyo ewe hiç gelmese yeridir
Diyorum bazen gitde ananda kal az özlim seni bune diyom
Canm saka bi yana huzur mutluluk saglık saygı ve sewgi inş herseyin üztesinden gelir
Bunlar ufak tefek şeyler
Sanada allah kavustursun diyim daa ne ddiiiiim a mıı diiiim b diiim ne diiim yani:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevıyorum kız sızı fazla muhabbet tez ayrılık getırırmıs nazara gelmıyelımdıyelım
erını
halletmem lazım bebişim nisana ne kaldıkii
sporsuz harika gitmiş ağam tbrklerben sporsuz az verebiliyorum maşallah tatlım
bende indirdim Mervişim ama nefret ediyorum cepten girmekten sen yaparsın ohhh kavuştuk sana desene
Eşine çok geçmiş olsun canım bu hastalığın en büyük ilacı moral sakın unutma ayrıca eşine her gün kefir içir canım içebildiği kadar kefiri evde mayalamalısın hazırlardan alma sana gelince sana karatay sağlıklı yaşamını öneririm kiloların kalıcı olarak gidecek aç kalmadan hemde
http://cloudpage.co/oneriler
bu sayfayı incele bitanemm ayrıca sağlıklı yaşıyoruz sayfası var facebook ta geçen temmuzda ben 93 kilo idim mesela kendi çabalrımla 88 e düştüm
ve kasımda tamamen karatay sağlıklı beslenmesine başladım hiç kaçamaksız ve şu an 71 e düştüm çok şükür 2 hafta dene kendindeki değişikliklere sen bile inanamayacaksın bizlerde takıldığın yerlerde seve seve sana yardımcı oluruz
mutlaka uğrara Helin biraz daha bekleyelim cnm
Gınaudınnn cıtırcıklarım pıtırcıklarım nasılaınız
İyimisiniz
Sizleride cok özledim yani:)))
Mapıyosumuz bakalım
Kahvaltı uaptık havsa güneşliiii:)))
Günaydın canim musmutlu sabahlarGınaudınnn cıtırcıklarım pıtırcıklarım nasılaınız
İyimisiniz
Mapıyosumuz bakalım
Canim profiljni duzenle kismindan orda rutbe yazan yere yazar lilyum yaziyor sende suan kknin verdigi rutbe onun altinda ki bosluga taz canim katdet duzelmis olurevet ya ınsallah verırım kararlıyım yenı kaptaaan:))) bende yazmak ıstıorum artık 30 hazıran 55 diye ya nası yazıosunuz onu:))
Merwiiis erkencisiinnn sanada gunaydin cumleten gunaydin hava supeeer ya
Gınaudınnn cıtırcıklarım pıtırcıklarım nasılaınız
İyimisiniz
Mapıyosumuz bakalım
Ohh basla canim sporsuz olmuyor vallagünaydınnnnnnnn
ohh şenlenmiş takımımız gene
çok şükür bu hafta sonu evimdeyım eşimde çalışıyo bu demek oluyoki kaçamak olmıycakşuanda misafir geleceğine dair bi belirtide yok çat kapı olmazsa , bugun sporumada başlamayı düşünüyorum
bugun yoğurdumuda mayalıycam süt siparişim gelcek, bide kefir mayası avına çıkıcam inşallah bulabilirim kahvaltılıkçılara bakıcam
kurstan bi abla vericekti ama şuan tek diyo çoğalsın vereyim beklemek istemiyorum
14/03/14
Sabah (07:00)
1 dilim ekmek
2 yumurtali omlet (yumurtalar cok küçüktu)
1 kk kadar peynir
1 ck reçel:18:
Ogle (12:00)
1 kase corba
Ara (14:00)
3 adet eti form
Ara (18:00)
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
10cig findik
Akşam (19:00)
1 avuc ici kadar sucuklu tost :83::83::120::120:
Su:3 lt
Butki cayi : 2 fincan
Spor: yok listeyi hazirlayip sizdim hemen . Vicdan azabimda bundan kaynakli esim kirk kere soyledi gani spor yapmiyomusun ben kazanirim bak diye ama yapmadim zorlarsam yapabilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?