• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Birinci mi olduk cok tebruk wderim hepinizi cok. Sevindim ama hakketik dimi ya biz takimizi cok seviyoruzzzzz

Rabbime sukurler olsun hep beni iyilerle karsilastirmistir sizlerle olmamda bunun kanitir hepiniz ne kaadar kaliteli iyi candan saygili degerli guzellersin.hepinizi cok seviyorummmm

Coşmuş bizim hatunnnn :54::54::54: valla bn de aynen öyle düşünüyorum herkes süper, herkes paylaşımcı, destekçi bacı kardeş abla ne güzelll :nazar::16:

Az önce tüm alıntılarım gitti abim uğramıştı yanlışlıkla sayfayı kapamış hey allam ya neyse tekrar yazarım şimdi
sporumu yaptım markete gittim duş yemek faslı derken gelemedimm hepimizi tebrik ederimmm biz harika bir takımızzz:21::21::21:
şimdi arkadaşım geldi haftasonu bizde kalıyor fırsat buldukça girmeye çalışırım öptüm hepinizi kendinize cici bakın bebişlerrr:16::16::16:

hakkınızda hayırlşı olsun Çağlacım mahkeme inş lehinize sonuçlanır:16:

iyiler iyilerle karşılaşır bitanemmmm :54::54:

atalım inaşllah bitanemmm

bizde seni çok özledik Çağlacım takıma dönmekle en doğru karar verdin uzaklaş o undan :54:

ne demekmiş öyle in out filan sen gönlümüzün kaptanısın Helincimmm:38:

kesinlikle burdan ayrılma derim Çağlacım iş konusunda da acele etme rabbimin vardır bir bildiği

inş çok uzun sürmez:21::21:

Dinlen tabiki canımcımmm akşama kadar yoruldun listelerde kolay gelsin

geçmiş olsun dün üşütmüştün ya sanırım ondan oldu tüm takım gelebiliriz yardıma:21::38:

Slm Helincimm sayende birinci olduk yuppiiiii:21::21::21:
bizde snei çok özledik tatlımmm:38:

Bizde sana tşk ederiz şirinemmm:54::54:

kolay gelsin canım görüşürüz

kitabı almakla çok iyi yapmışsın ablacımmm iyice özümseyerek oku takıldığın yerlerde biz yardımcı oluruz:54:
kahvaltını mükemmel yap ki 5 km koşmuşsun gibi metabolizman çalışsın un ve şeker ailesiyle tamamen vedalaş her gün en az 30 dk yürüyüş yapman lazım doyana kadar yemelisin öğünlerin arasında en az 4,5- 5 saat olmalıki yağ yakan leptin hormonu çalışabilsin bitanemm leptin yemek yedikten 4 saat sonra çalışmaya başlıyor kuruyemişlerin çiğ olmalı ve b,r çay bardağını geçmemeli yumurta alerji yapabilir bende yapıyor çünkü yumurta yerine 1 yerli muz yiyebilirsin takıldığın yerlerde yine yardımcı oluruz canım:54:

olurmu bitanem hiç sen istesen yaparsın biliyorum sadece paylaşım korkunu yenmen lazım hallederiz:54:

kesinlikle almalısın canım çok faydasını göreceksinn :13:

est çekirgem yap tabiki tüm önerilerine açığım:29::54:

:16::16::16:
Ohh spor da yapılmış arkadaş da gelmişşş bizi unutma da ablacımmm, bu haftasonu ben d egirecem inş, her haftasonu kaçağım :1::1::1:

insanların emeklerine nasıl karşı koyuyorlar anlamıyorum Allah yardımcınız olsun canım inşallah lehinize sonuçlanır..
saol canım sonuclancak ınsallah ama uzattıkca uzatıo bılırkısı malesef ..
Az önce tüm alıntılarım gitti abim uğramıştı yanlışlıkla sayfayı kapamış hey allam ya neyse tekrar yazarım şimdi
sporumu yaptım markete gittim duş yemek faslı derken gelemedimm hepimizi tebrik ederimmm biz harika bir takımızzz:21::21::21:
şimdi arkadaşım geldi haftasonu bizde kalıyor fırsat buldukça girmeye çalışırım öptüm hepinizi kendinize cici bakın bebişlerrr:16::16::16:

hakkınızda hayırlşı olsun Çağlacım mahkeme inş lehinize sonuçlanır:16:

inşallah canımm saolasınn

iyiler iyilerle karşılaşır bitanemmmm :54::54:

atalım inaşllah bitanemmm

bizde seni çok özledik Çağlacım takıma dönmekle en doğru karar verdin uzaklaş o undan :54:

kesinlikle un bana fena kılo yapıooo
ne demekmiş öyle in out filan sen gönlümüzün kaptanısın Helincimmm:38:

kesinlikle burdan ayrılma derim Çağlacım iş konusunda da acele etme rabbimin vardır bir bildiği

oyle dusunuorum bende zorladıkca olmuo cunku

inş çok uzun sürmez:21::21:

Dinlen tabiki canımcımmm akşama kadar yoruldun listelerde kolay gelsin

geçmiş olsun dün üşütmüştün ya sanırım ondan oldu tüm takım gelebiliriz yardıma:21::38:

Slm Helincimm sayende birinci olduk yuppiiiii:21::21::21:
bizde snei çok özledik tatlımmm:38:

Bizde sana tşk ederiz şirinemmm:54::54:

kolay gelsin canım görüşürüz

kitabı almakla çok iyi yapmışsın ablacımmm iyice özümseyerek oku takıldığın yerlerde biz yardımcı oluruz:54:
kahvaltını mükemmel yap ki 5 km koşmuşsun gibi metabolizman çalışsın un ve şeker ailesiyle tamamen vedalaş her gün en az 30 dk yürüyüş yapman lazım doyana kadar yemelisin öğünlerin arasında en az 4,5- 5 saat olmalıki yağ yakan leptin hormonu çalışabilsin bitanemm leptin yemek yedikten 4 saat sonra çalışmaya başlıyor kuruyemişlerin çiğ olmalı ve b,r çay bardağını geçmemeli yumurta alerji yapabilir bende yapıyor çünkü yumurta yerine 1 yerli muz yiyebilirsin takıldığın yerlerde yine yardımcı oluruz canım:54:

olurmu bitanem hiç sen istesen yaparsın biliyorum sadece paylaşım korkunu yenmen lazım hallederiz:54:

kesinlikle almalısın canım çok faydasını göreceksinn :13:

est çekirgem yap tabiki tüm önerilerine açığım:29::54:

özetle geçmişe baktım takımcım hatırladığım kadarıyla yazayım

Çağlacım herşeyin hayırlısı canım rabbim herşeyin zamanını yazmış bize sadece sabretmek düşer çokta kilo almamışsın :37: sen bu haftada da verirsin kilonda bölünecek zaten oo daha ne olsun yeter ki küsme hayata burda kal can var kan var ben varım deli kaptan :33:

Banucum sen bitanesin hallettim canım listeleri inşallah yanlışlık yoktur :nazar: pozitif enerjine hayranım :13: benim telefondan girmem mucize gibi birşey şimdi sizin anlattıklarınıza göre
:1:

Dileğim altın kalpli rakibem benim demek yardıma geleceksin ayy hiç hayır diyemiycem :9::9:

Hiloşşş koştur koştur yorulmuşsun gözdeyle sen uslu durun
:20:

ayy unuttugum yoktur umarım kızlar süper bir haftaydı tüm haftalarımız böyle geçsin :72:

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tek tek ilgilenemedik ama zamanla kaynaşırız:29:

Selam canlarım nasılaınız bakalım
Warya kendimi hemn buraya kitlicem
Direk kitlicem
Hatta şimdi kitliyorum
Ewet şimdi birinci olmusuz hepinizin yanacıklarından öptüm
Bunda nasıl alıntı yapılıyo tam cozemedım inş zamanla
Ama okuduklarımı yazıyorum bebişlerim
Gözdecim takımın en küçügü sensin artıkın tacımı sana weriyorum canm bool kılo wermeler... Ewet bıraktım ilacı şükür yan etkıleri bazen oluyo hala ama paikolojık olarak ılacı bırakmanın bile faydası war

Hilalcim tez zamanda kavus sewdiginede gör gününü
Kız bişanlılıgın tadını cıkar......:))
Gusel arkadasım bnm
Biz ewlendikte neoldu ;))) hasret masret kayboldu ha haha:))
Dha demin gittim yanına oturma organını devirmiş yatıyo
Hasret güseldir iyidir canım
........:D kendime güldüm

Swetcem yawru ceylanım seviyorum kız seni
Aklıma ilk geldigim günler geldi ne güldürüyodun sizi ama ;)))
Kız bu nora noldu allahsen ;))

Blue walla tırsarım senden parmak sallama görevini sen almısın canım ;))
Sen bu saglıklı beslenme işindede tecrübelisin
Yardım edersin bana inş

Dilek kız sen napıyon canm bnm
Dilwk kız ikiniz bi yanyana gelsek warya inan gülmekten bi hl oluruz
Böle sanki bir ben war senin içinde;))

Erigim yawrum ben seni cok sewıyorum biliyomusun
Cici cici....... Hayırlı olsun canm cok sewindim

Heliinnmn yawrummm ccanım sen basını kaldıramıyom işten dimi
Empati yapınca karnıma agrı giriyo
İş iş iş iş ..... Abowwww

Sevilaycım nasılsın iyimisin
Senin hatrını sordum sandım bi baktım cok buyuk bi hata yapmısım canım bnm unutmadım sadece karıstırdım ;)) seni sewiyorum

Cagla ohhhh yha sonunda bak kı bize burdan uzak kalmak iyi gelmiyo salısalıwerıyoz

Gözde bı arada canım bhar temizligi degil canım
Bnm kız heryeri kustu ;)))
Bnde psıkolojık biliyon mu mesela yoorgana kustuysa yastık yatak ortulaeırde yıkanır
Halıya kusarsa koltuklar
Eger 3 günden fazla kusarsa koku oluyomus sanarım ve perdelere girisşirim
Bugun halı yıkamacım diyo ki abla masallah sende olmasam halıöız nolcak dıyo takılıyo bana.
... Hastayım ben hastaaa..........

Menüm
Sabah
Specıal k yedim
Kivi

Ara
Yogurt zencefilli tarcınlı zerdecllı

Ögle
Salata
Tavuk hasladım kızlar bi bıy yedim

Ara
Kuru incir 1 tane
Fındık yesim 12 falan wardır

Aksam
Tavuk corbası yaptıydım bi por
Salata bolllllllca beyaz lahanadan
Yemegimde karnıyarık fırın küçük bi patlıcan
Bu kaddar
Aksama kadar temiLik yaptım :))spor kol kasım calıstı
Su: 2 lt yatana kaden 3 e ulasmaya calıscam
1 kupa yeşilçay :)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çağlacım herşeyin hayırlısı canım rabbim herşeyin zamanını yazmış bize sadece sabretmek düşer çokta kilo almamışsın :37: sen bu haftada da verirsin kilonda bölünecek zaten oo daha ne olsun yeter ki küsme hayata burda kal can var kan var ben varım deli kaptan :33:

Banucum sen bitanesin hallettim canım listeleri inşallah yanlışlık yoktur :nazar: pozitif enerjine hayranım :13: benim telefondan girmem mucize gibi birşey şimdi sizin anlattıklarınıza göre

Dileğim altın kalpli rakibem benim demek yardıma geleceksin ayy hiç hayır diyemiycem :9::9:

ayy unuttugum yoktur umarım kızlar süper bir haftaydı tüm haftalarımız böyle geçsin :72:

Kaptancımmm :16::16::16: sen yeter ki güven bizee :34: bu hafta 63 deki küsüratı atıyorum inşallahhh hatta 62 yi görmeye zorlayacağıımmm :32:
Valla çok fenaydım bugn neyse ki her gün böyle değil..bayılıp gitcektm :30:

Direk kitlicem
Hatta şimdi kitliyorum
Gözdecim takımın en küçügü sensin artıkın tacımı sana weriyorum canm bool kılo wermeler... Ewet bıraktım ilacı şükür yan etkıleri bazen oluyo hala ama paikolojık olarak ılacı bırakmanın bile faydası war

Gusel arkadasım bnm

Yardım edersin bana inş

Senin hatrını sordum sandım bi baktım cok buyuk bi hata yapmısım canım bnm unutmadım sadece karıstırdım ;)) seni sewiyorum

Cagla ohhhh yha sonunda bak kı bize burdan uzak kalmak iyi gelmiyo salısalıwerıyoz

Bnde psıkolojık biliyon mu mesela yoorgana kustuysa yastık yatak ortulaeırde yıkanır
Halıya kusarsa koltuklar
Bugun halı yıkamacım diyo ki abla masallah sende olmasam halıöız nolcak dıyo takılıyo bana.

Menüm
Sabah
Specıal k yedim
Kivi

Ara

Ögle
Salata

Ara
Kuru incir 1 tane

Aksam
Bu kaddar

Hhahahahha ay ben de çok güldümmm :9::9::9: haklısın mervecim aslında ben de biliyorum sonu öyle olacak ama Allah evlerimizden huzuru eksik etmesn, bu kadr deli duygulara sahipken de yanyana tadını çıkarmak da istiyoruz o yüzden bu heves.. yoksa illa ki biz de monotonlaşacaz umarm aralara heyecan katmayı başarabilirz :1::1::1: aynı şehirde olsak çok iyi tadı çıakrdı da sürekli özlüyoz bıktık anacım yaa :31:

Bu arada menüne de maşallahh kahvaltı dışında beğendmm :34: daha doyurucu güzel bir kahvaltı olabilirdii..

Kızlar selamlar birinci olmuşuz çok sevindim :)) ayrıca grupta da birinci olmuşum efferin ağaya :1:
Bir parmak salladım hemen birinci olduk bakın kızmayın bana :9:
Bugün karataya uygun yedim ama kermes ve nöbetim nedeniyle sabah 11 den akşam 8 e kadar işteydim, 3 Ten 8e kadar hep ayaktaydım bacaklarım sızlıyor ve asıl kermes yarın, bugün hazırlıklar vardı.. Akşam yemeğimi 8.30 da yiyebildim geç oldu ama mecburi oldu..
Yarın da kermes var 3000kişi geliyormuş çok büyük bir organizasyon, aylardır hazırlanıyoruz.. İnşallah hava fırtınalı olmaz da güzel geçer, türki cumhuriyetler de geliyor Nevruz ateşi yakılıyor Nevruz kutlanıyor çok güzel oluyormuş, Çini gümüş bakır Türk yemekleri sarma mantı reçel aklınıza ne gelirse satılacak mado dondurma gönderiyor Türk kahvesi yapılacak, bir dünya baklava gelecek ama ağanız sadece karataya uygun olanları yiyecek söz:))

Canım bnm ayrı şehirlerdede zordur eminim
Mnotonlasmak tan öte walla yeri geliyo ewe hiç gelmese yeridir
Diyorum bazen gitde ananda kal az özlim seni bune diyom
Canm saka bi yana huzur mutluluk saglık saygı ve sewgi inş herseyin üztesinden gelir
Bunlar ufak tefek şeyler
Sanada allah kavustursun diyim daa ne ddiiiiim a mıı diiiim b diiim ne diiim yani:));)))

Kızlar selamlar birinci olmuşuz çok sevindim :)) ayrıca grupta da birinci olmuşum efferin ağaya :1:
Bugün karataya uygun yedim ama kermes ve nöbetim nedeniyle sabah 11 den akşam 8 e kadar işteydim, 3 Ten 8e kadar hep ayaktaydım bacaklarım sızlıyor ve asıl kermes yarın, bugün hazırlıklar vardı.. Akşam yemeğimi 8.30 da yiyebildim geç oldu ama mecburi oldu..
Yarın da kermes var 3000kişi geliyormuş çok büyük bir organizasyon, aylardır hazırlanıyoruz.. İnşallah hava fırtınalı olmaz da güzel geçer, türki cumhuriyetler de geliyor Nevruz ateşi yakılıyor Nevruz kutlanıyor çok güzel oluyormuş, Çini gümüş bakır Türk yemekleri sarma mantı reçel aklınıza ne gelirse satılacak mado dondurma gönderiyor Türk kahvesi yapılacak, bir dünya baklava gelecek ama ağanız sadece karataya uygun olanları yiyecek söz:))

Alıntı yapmayıda örendim cok kolaymış
Üstüne basılı tutuyomusun;))
Bluem cö ayrı ayrı tebrik sana
İnş yemessin yersen hepimiz sana parnak sallarız ona göre
:));))

canım kolay gelsın bılırım o kermes ıslerını ne zordur senın o salllayan parmagını yırım ben:)sen bıze sık sık salla arkadasım bız cozutmaya hazırız cunku
Canım bnm ayrı şehirlerdede zordur eminim
Mnotonlasmak tan öte walla yeri geliyo ewe hiç gelmese yeridir
Diyorum bazen gitde ananda kal az özlim seni bune diyom
Canm saka bi yana huzur mutluluk saglık saygı ve sewgi inş herseyin üztesinden gelir
Bunlar ufak tefek şeyler
Sanada allah kavustursun diyim daa ne ddiiiiim a mıı diiiim b diiim ne diiim yani:));)))

senın ıcıne ben kacmısım demısım ya aynen oyle canım bır sen var benden ıcırı:16:

Coşmuş bizim hatunnnn :54::54::54: valla bn de aynen öyle düşünüyorum herkes süper, herkes paylaşımcı, destekçi bacı kardeş abla ne güzelll :nazar::16:

sevıyorum kız sızı fazla muhabbet tez ayrılık getırırmıs nazara gelmıyelım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:dıyelım

aksam kaynımlara gıttık ma aıle ordaydık herkes nekadan zayıflamıssın dedı ama en guzel tarafı kaynım eltıme bak ne guzel zayıflamıs dılek dedı ben eltı suratı dusurdu :51::51:

Evet evet görmüssün:9:
nasilsin dilekcigim,kacamak-yemin nasil gidiyor:4:

oy bitanesiniz siz valla:38::17:

bencedeee:20:

gecmisolsun ayfercigim..hasta olma aman dikkat et canim:14:

canim isin cikarsa özelime mesaj birak aksam isim yok,hallederim:34:

kaptaniniz bitanedir,kiymetini bilin:38:

guzellık cok ıyıyım masallah dıyım dıyet ıyı gıdıyor cumaları azıcık kahvaltı keyfı yapıyom okdar:17:canım sen nasılsın umarım ıslerın hafıflemıstır kaptanım yaptın ya gene kahramanımız gelmeseydın 1. olamazadık bıtanesın sen:16:

Direk kitlicem
Hatta şimdi kitliyorum

Gusel arkadasım bnm

Yardım edersin bana inş

Halıya kusarsa koltuklar

Menüm
Sabah
Specıal k yedim
Kivi

Ara

Ögle
Salata

Ara
Kuru incir 1 tane

Aksam
Bu kaddar

yaa merve ben ramazan sonunda 55 olmak ıstıyoruuum cok kararlıyımmmm:)

Alıntı yapmayıda örendim cok kolaymış
Üstüne basılı tutuyomusun;))
Bluem cö ayrı ayrı tebrik sana
İnş yemessin yersen hepimiz sana parnak sallarız ona göre
:));))

zekı karısın sen onumu beceremıyecen

evet ya ınsallah verırım kararlıyım yenı kaptaaan:))) bende yazmak ıstıorum artık 30 hazıran 55 diye ya nası yazıosunuz onu:))

Back
X