• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar selamlar birinci olmuşuz çok sevindim :)) ayrıca grupta da birinci olmuşum efferin ağaya :1:
Bir parmak salladım hemen birinci olduk bakın kızmayın bana :9:
Bugün karataya uygun yedim ama kermes ve nöbetim nedeniyle sabah 11 den akşam 8 e kadar işteydim, 3 Ten 8e kadar hep ayaktaydım bacaklarım sızlıyor ve asıl kermes yarın, bugün hazırlıklar vardı.. Akşam yemeğimi 8.30 da yiyebildim geç oldu ama mecburi oldu..
Yarın da kermes var 3000kişi geliyormuş çok büyük bir organizasyon, aylardır hazırlanıyoruz.. İnşallah hava fırtınalı olmaz da güzel geçer, türki cumhuriyetler de geliyor Nevruz ateşi yakılıyor Nevruz kutlanıyor çok güzel oluyormuş, Çini gümüş bakır Türk yemekleri sarma mantı reçel aklınıza ne gelirse satılacak mado dondurma gönderiyor Türk kahvesi yapılacak, bir dünya baklava gelecek ama ağanız sadece karataya uygun olanları yiyecek söz:))

Blueee supersn sana guveniyoz kacirmaSn sen pek fazlaa... Kolay gelsn canm ins guzel gecer bi suru hazirlik yapmissinzz ;))
Ayrica da tebrik ederm agam super kilo verdinn :D

Canım bnm ayrı şehirlerdede zordur eminim
Mnotonlasmak tan öte walla yeri geliyo ewe hiç gelmese yeridir
Diyorum bazen gitde ananda kal az özlim seni bune diyom
Canm saka bi yana huzur mutluluk saglık saygı ve sewgi inş herseyin üztesinden gelir
Bunlar ufak tefek şeyler
Sanada allah kavustursun diyim daa ne ddiiiiim a mıı diiiim b diiim ne diiim yani:));)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cidden zor oluyor yaa cok zor hem de alisilmiyor da iki seneyi gectik bu biyle evlenme istegimiz o yuzden ayni sehirde olsak belki daha sabirli olurduk :))

Amin ins cidden huzur saglik sevgi saygi olsn e daha nolsunn e de eeee hepsiii :))) aminn :))

sevıyorum kız sızı fazla muhabbet tez ayrılık getırırmıs nazara gelmıyelım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:dıyelım

Aman Allah korusunn ben nazardan korkarmmm

halletmem lazım bebişim nisana ne kaldıkii :12::12:

sporsuz harika gitmiş ağam tbrkler:42::46: ben sporsuz az verebiliyorum maşallah tatlım

bende indirdim Mervişim ama nefret ediyorum cepten girmekten sen yaparsın ohhh kavuştuk sana desene:32:

Eşine çok geçmiş olsun canım bu hastalığın en büyük ilacı moral sakın unutma ayrıca eşine her gün kefir içir canım içebildiği kadar kefiri evde mayalamalısın hazırlardan alma sana gelince sana karatay sağlıklı yaşamını öneririm kiloların kalıcı olarak gidecek aç kalmadan hemde

http://cloudpage.co/oneriler

bu sayfayı incele bitanemm ayrıca sağlıklı yaşıyoruz sayfası var facebook ta geçen temmuzda ben 93 kilo idim mesela kendi çabalrımla 88 e düştüm
ve kasımda tamamen karatay sağlıklı beslenmesine başladım hiç kaçamaksız ve şu an 71 e düştüm çok şükür 2 hafta dene kendindeki değişikliklere sen bile inanamayacaksın bizlerde takıldığın yerlerde seve seve sana yardımcı oluruz :29:

mutlaka uğrara Helin biraz daha bekleyelim cnm
erını

:16::16::16::16::16: cok teşekkurederim canımmmm kefır baska bısı vs sorduk dr hıc bırını kullanmay:4:n normal beslensın dedı karacıyerını bosmayın dedı tedavımız bıtınce ne ıstıyosanız yaparsınız dedı dedı dedı. iyi dileklerin için cok tşkler :29:

Gınaudınnn cıtırcıklarım pıtırcıklarım nasılaınız
İyimisiniz
Sizleride cok özledim yani:)))
Mapıyosumuz bakalım
Kahvaltı uaptık havsa güneşliiii:)))

İyimisiniz
Mapıyosumuz bakalım

Merwiiis erkencisiinnn sanada gunaydin cumleten gunaydin hava supeeer ya

Saol canm gercekten öle yazgünü gibi
Hasi hayırlıs dicem;)))

İyimisiniz
Mapıyosumuz bakalım

Günaydın canim musmutlu sabahlar:16:
evet ya ınsallah verırım kararlıyım yenı kaptaaan:))) bende yazmak ıstıorum artık 30 hazıran 55 diye ya nası yazıosunuz onu:))
Canim profiljni duzenle kismindan orda rutbe yazan yere yazar lilyum yaziyor sende suan kknin verdigi rutbe onun altinda ki bosluga taz canim katdet duzelmis olur
Merwiiis erkencisiinnn sanada gunaydin cumleten gunaydin hava supeeer ya

Günaydın hava super bende vicdan azabi var :17:

menum
sabah
5 zeytın
1 dılım peynır
2 dılım tb ekmek
salatalık

ara
1 elma

öğle
ezogelın corba
nohut yemegı

ara
1 elma

aksam
2 kase layla corba

30 dakıka yuruyus

kızlar ebnım bagırsak problemım haa devam edıyo ya sırf bu yuzden cok veremıyorum:26::26:

İyimisiniz
Mapıyosumuz bakalım

gunaydın cnm tele nasıl yukledın bu arada bende ıstıyorum:)

Gunaydin tugbacim nasilsin o problem bendede var b
Dunki tartiyla bugun ki arasinda dag kadar fark var valla fito koymasam ben bile inanmiycam kendime :1:

Bu arada caglacim 344. Etapta 66, 7 ile ayrilmissin kilon 9 a boluncek . Kiz 9 haftada 3 kilo mu aldin sen :19:

14/03/14

Sabah (07:00)
1 dilim ekmek
2 yumurtali omlet (yumurtalar cok küçüktu :1:)
1 kk kadar peynir
1 ck reçel:18:

Ogle (12:00)
1 kase corba

Ara (14:00)
3 adet eti form

Ara (18:00)
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
10cig findik

Akşam (19:00)
1 avuc ici kadar sucuklu tost :83::83::120::120:

Su:3 lt
Butki cayi : 2 fincan
Spor: yok listeyi hazirlayip sizdim hemen . Vicdan azabimda bundan kaynakli esim kirk kere soyledi gani spor yapmiyomusun ben kazanirim bak diye ama yapmadim zorlarsam yapabilirdim :20:

günaydınnnnnnnn

ohh şenlenmiş takımımız gene

çok şükür bu hafta sonu evimdeyım eşimde çalışıyo bu demek oluyoki kaçamak olmıycak:9: şuanda misafir geleceğine dair bi belirtide yok çat kapı olmazsa :27: , bugun sporumada başlamayı düşünüyorum:8:

bugun yoğurdumuda mayalıycam süt siparişim gelcek, bide kefir mayası avına çıkıcam inşallah bulabilirim kahvaltılıkçılara bakıcam
kurstan bi abla vericekti ama şuan tek diyo çoğalsın vereyim beklemek istemiyorum:37:

günaydınnnnnnnn

ohh şenlenmiş takımımız gene

çok şükür bu hafta sonu evimdeyım eşimde çalışıyo bu demek oluyoki kaçamak olmıycak:9: şuanda misafir geleceğine dair bi belirtide yok çat kapı olmazsa :27: , bugun sporumada başlamayı düşünüyorum:8:
Ohh basla canim sporsuz olmuyor valla
bugun yoğurdumuda mayalıycam süt siparişim gelcek, bide kefir mayası avına çıkıcam inşallah bulabilirim kahvaltılıkçılara bakıcam
kurstan bi abla vericekti ama şuan tek diyo çoğalsın vereyim beklemek istemiyorum:37:

Canim benim yengem buzluga atmis bende ondan alacagim sende cogalinca bi kismini buzluga at ki lazim okursa arama bi daha

Gunaydin mi ahh aahh ben ogle yemegine gidecegim cezami verinde gideyim

Sabah uyaninca 5 kuruerik 1 hurma
Ise gelince 1 cikolatali Gofret (198 cal)
1 kahve

(Kizlarla bunlari yiyip icince kahcalti yapmadim dengelesi diye :39:

14/03/14

Sabah (07:00)
1 dilim ekmek
2 yumurtali omlet (yumurtalar cok küçüktu :1:)
1 kk kadar peynir
1 ck reçel:18:

Ogle (12:00)
1 kase corba

Ara (14:00)
3 adet eti form

Ara (18:00)
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
10cig findik

Akşam (19:00)
1 avuc ici kadar sucuklu tost :83::83::120::120:

Su:3 lt
Butki cayi : 2 fincan
Spor: yok listeyi hazirlayip sizdim hemen . Vicdan azabimda bundan kaynakli esim kirk kere soyledi gani spor yapmiyomusun ben kazanirim bak diye ama yapmadim zorlarsam yapabilirdim :20:

Hayirdirki adama niye vicdan yaotirdin

Back
X