- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlar selamlar birinci olmuşuz çok sevindim :)) ayrıca grupta da birinci olmuşum efferin ağaya
Bir parmak salladım hemen birinci olduk bakın kızmayın bana
Bugün karataya uygun yedim ama kermes ve nöbetim nedeniyle sabah 11 den akşam 8 e kadar işteydim, 3 Ten 8e kadar hep ayaktaydım bacaklarım sızlıyor ve asıl kermes yarın, bugün hazırlıklar vardı.. Akşam yemeğimi 8.30 da yiyebildim geç oldu ama mecburi oldu..
Yarın da kermes var 3000kişi geliyormuş çok büyük bir organizasyon, aylardır hazırlanıyoruz.. İnşallah hava fırtınalı olmaz da güzel geçer, türki cumhuriyetler de geliyor Nevruz ateşi yakılıyor Nevruz kutlanıyor çok güzel oluyormuş, Çini gümüş bakır Türk yemekleri sarma mantı reçel aklınıza ne gelirse satılacak mado dondurma gönderiyor Türk kahvesi yapılacak, bir dünya baklava gelecek ama ağanız sadece karataya uygun olanları yiyecek söz:))
Blueee supersn sana guveniyoz kacirmaSn sen pek fazlaa... Kolay gelsn canm ins guzel gecer bi suru hazirlik yapmissinzz

Ayrica da tebrik ederm agam super kilo verdinn

Canım bnm ayrı şehirlerdede zordur eminim
Mnotonlasmak tan öte walla yeri geliyo ewe hiç gelmese yeridir
Diyorum bazen gitde ananda kal az özlim seni bune diyom
Canm saka bi yana huzur mutluluk saglık saygı ve sewgi inş herseyin üztesinden gelir
Bunlar ufak tefek şeyler
Sanada allah kavustursun diyim daa ne ddiiiiim a mıı diiiim b diiim ne diiim yani:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cidden zor oluyor yaa cok zor hem de alisilmiyor da iki seneyi gectik bu biyle evlenme istegimiz o yuzden ayni sehirde olsak belki daha sabirli olurduk :))
Amin ins cidden huzur saglik sevgi saygi olsn e daha nolsunn e de eeee hepsiii :))) aminn :))
sevıyorum kız sızı fazla muhabbet tez ayrılık getırırmıs nazara gelmıyelımdıyelım
Aman Allah korusunn ben nazardan korkarmmm