yakınmısız bu arada
Kız 10 senede ölen falan olmadımı) allahaskına hala yanındalarmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canim musmutlu sabahlar
Canim profiljni duzenle kismindan orda rutbe yazan yere yazar lilyum yaziyor sende suan kknin verdigi rutbe onun altinda ki bosluga taz canim katdet duzelmis olur
Günaydın hava super bende vicdan azabi var
Ne ediyin gi cumartesi mahmurlugu yasiyorum kahvalti yapiyorum aslinda cay keyfi sen ne ediyon guellik bomba gibi dondu ya aman nazar degmesin
Edacigim hosgeldin ben dilek 30yasina yeni girmis 10 senelik evli evlenirken kocanin yaninda promosyon olarak kayinvaldesi ve kayni verilmis :)2 tane sipasi olan ev emekcisi bir bayanim
Bn çalısoyorum canım ew hanımı+cocul bakıcısı
Yok canm yha calısmıyorum
Cık gel bana cay. İçelim canım
Hic sorma bacim her bebr dogurdugumda kaynana genclesiyo resmen bebelerin askina bende dogurmuyum artik:)kaynimda desen anam ben evlenmeden iki uc sevgili olan kisi ben evlrnince nasipi kesildi kendini baliga verdi ben diyom artik seni nufusuma geciriyim diye:)
Yok bacim oyle olurmu herkesin imtihani farkli bu alemde Rabbim dagina gorr kar verirmis coj sukur bende kaldirabilecek bi insanmusim bide benim heruf iyi iki gaz veriyi sen bitanesin Allah razi olsun senden diye bende yelkenleri suya indiriyom:)Sen biz gibilerine büyük örneksin
Wallla bize rahatlık batıyo
:)
Bi kocamızı ıdare edemıyoz
Öpüyorum seni cancazım
Buarada kardesimin ismide dilek
Yok bacim oyle olurmu herkesin imtihani farkli bu alemde Rabbim dagina gorr kar verirmis coj sukur bende kaldirabilecek bi insanmusim bide benim heruf iyi iki gaz veriyi sen bitanesin Allah razi olsun senden diye bende yelkenleri suya indiriyom:)
Way bn öleydim)
Masallah sana kız gerçek diyorum
Kaynın kac yasında buralarda eli yüzü düGün birni bulursam hemn kargo ıle teslim))
Yawrum sei kurtarayım bundan)
Dıle kolay 10 sene
Abowwww
Masallahlık hatınsun
olur tabı bı gun bende beklerım seve seve agırlarım senı :)
Ayy cok tşk ederim)
Canım cok saol bnde beklerim walla gelsen ne iyi olur
Biz bisan sonunda kızlarla toplanmayı düşünüyo istde yakın olanlar inş senide bekleriz
Merve guldurdun beni kiz 38 yasinda sohbetlerdede soruyolarr bekar kiz varmi diye bende diyorum ablam kiz yok oglan var kakalamaya calisiyorum ama yemiyolar
davet edılırısem mutlaka gelırım tabı keyıflı olur eminim
Bacim boy kacmemnn oldum mervecım 27 yas evlı fakat cocuksuz mutluyum bende66 kıloyum 55 hedef dun basladım ıyı gıdıyo şimdilik bakalım
Caglam merve ile seni iyi gormek bizi cok mutlu ediyor bidaha birakma biziPcden girince denicem bakalim :) hedefimi indirdim bende gram fazlalik istemiorum..
Hava super hemen daga cikip yurumeliyim:)) niye vicdan azabi ya
Anacım bnde ewi topladım bi güsel sil süpür hoopp kızmla dosarı cıkcaz şimdi hava diyoki cık dıarı yürü
Hareket hareket diyo)
Ohhh kız cay keyfı ole kalabalta cekılıyo
Tek basıma pek içmiyom
Bi yeşilçay iççem şimdi
Öglen yemegimi de yerimm
1 saat sonra cıkarım dısarı
Canımm???))
Bende tekbasima seviyiorum gerci genelde siz dostlarimla iciyorum
Allah razi olsun canim yok bacim okadar vahim degil durum siretliligimle sindirdim ben:)oy oy oy Allah sabırlar versin. Allah bagıslasın evlatlarını maşallah. hoşbuldum bu aradda :))
Kız cokta gazla calısma
Canm yha tabi allah verir sabrını hem bnde takılıyorum sana
İyi anlasıyosanız problem olma fazla
Zaten sen herkesle anlasan tıplerdensın
Rabbim ewlatlarına bagıslasın
Allah razi olsun bitanem sakasi bi yans iyi insanlardir esimin ailesi yoksa zor olurdu ams sukur bi sikintimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?