Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayyyyy öyle düşünmene gerçekten üzüldüm amaa bende beceremem diye korktum ama çok şükür bi sakatlık olmadan becerdim
ilahi yaa gitme biyeree 2 lafın belini kırcez şurda sende heeeee

Ateş ablacim karatay tam senlik ekmekte tuketmiyirsun inan bak super kilolar verirsin ve kalici bir beslenme aliskanligin olur bu konuda banucum ve bluecum sana ayrintili bilgi verir

karatayın kitabını aldım az önce önerilerinize açığım..
çok tatlı bir insansın içim ısındı sana saol canım benimm

herkese öyle çok samimi buldum sizleri cok saolun

hiloooooooooooooşşşşşş nerdesiiin kııızz ne ediyosun çenem düştü yavv 2 muhabbet edek nerelerdesiniz hoooofff.. ayarlarım döndü dün çok hoopladım zannımca :111::111:

Ay allahim kiz senin paylasim fobini yenwcegiz merak etme
banu kardeş sana kocluk yapabılırım ıstersen (kılo veren cekırge totosu kalkar ustasına ıse ogretmeye kalkısır)

Doktorcum masallh firtina gibi listeye geldin.nolur seninle yada erigimle haftaya cumaya kadr rakip olayim noluuuuuur noluuuuur
Bu hafta rakiptik yendim ki seni benim bu hafta seni de dilegide istiyorum rakip olarak hoyri meydan
Kizlr sizi seviyorum sabirla bildirim yapmami beklediniz tesekkur ederim.sabahin nurundan beri kosturuyom.sukur guzel kosturmalar.apt.yasini falan
Allah kabul etsin bitanem
Evet baktım şimdi 13. takım bizden yüksek 0.85 onların. şuan 2. gözüküyoruzz..

kaptanım paylaşım alanındada 8. takımdada paylaştım ben yemeğe kaçıorruummmmm
Ellerine saglik canim
mıntıkanın en heycanlı gununde benım koca evde mahrum kalıyorum ya ay bu adamın patronunyla konusmam lazım ıznını baska gune kaydırsın olmayacak boyle
Catlakkkk dilek

Evet Mervem yeni fırlama bir kaptanımız olduuu Ayferimm yeni kaptanımız canımmm kıyabilirsen bezdir ama kıyamazsın bence Ayferime
Hee kiyilmaz ki bana nasil kiyulsin sevilmeligim ben kiyilmam iyi olmaz sev beni
evet canıımm erik kaptan oldu. bizde bezdirdik bana en son falakaya yatırcaktı ama o kadar sabırlı kiii ayrıca blue barnak sallıyooo korkarsın takım ağamız da kendisi

Sen ilaclari birakmissin piskoloji mi dayabir benim ablam piskolji icin ilac kullanirke hamile kmisti tez zamanda ikincinin haberini aliriz inşaallah
Ayy sen hep bicir bicir ol bu tel uygulamanda iyi oldu ohh ihh
Benimde samsung ama uygulama degil web surumu kullaniyorum cok rahat yoksa telden bu kadar isi nasil hallederdim
Ayfferrrr napmisin ortaligi demek kactm haaa hahahahah :))) sen de ikiz doguruyomussun tebrik edermmm Allahm ne guldm yaaa super aminn ins senin haberee
Kim ben mi yapmisim sen kacmamismiydin
Merve temizlikle stres atiyon galiba bacim banafa ugra bi ya takimin civiai cijti bu kaltani devrim yapip indirelim

karatayın kitabını aldım az önce önerilerinize açığım..
çok tatlı bir insansın içim ısındı sana saol canım benimm

herkese öyle çok samimi buldum sizleri cok saolun
supersin ablacim bu ne hiz maşallah
Şöyle bir göz attım da uygun görünüyor gerçekten, en kısa zaman da kitabını alacağım. :107:

Ohh ohh karatayci oldu herkes canim bende mi karataya gecsem tekrar

ayyyyy öyle düşünmene gerçekten üzüldüm amaa bende beceremem diye korktum ama çok şükür bi sakatlık olmadan becerdim
ilahi yaa gitme biyeree 2 lafın belini kırcez şurda sende heeeee

Uzelmeme bebisim gulduruculuk yapiyom saka saka canim buralardayimda gidermiyim yemek yapiyorum heruf evde ya

Ates ablam ben sen daha cok kilo veritsin diyr dusunmustum demekki neymis az yemek degil dogru beslenmek kilo verdiyormus bizim icinde tecrube oldu ablam
Sevilayim Rabbim kabul etsin ibadetlerinizi
Ayferim bu hafta kaptanligin hayurli olsun hediyem olsun diye Bilerek gecmedin seni ama bu hafta sporumla geliyorum rakibem

Dimi ya yarin alsin izni buralar bosta oluyor haftasonu en guzeli :)

vlla öyle ben hafta snları pek uğrayamıyorum illa biyerlere kaçıyorum. evde durdukça bunalıma giriyorm hatta bizimkilerde alışkanlık oldu evde olsam bile defalarca soruyolar evdemisin gitmedinmi biyere ne oldu hastamısın falan diye

352.Etap 3. Mıntıka Açlık Oyunları Sonuç Listesi

BİRİNCİ...............BLUE ♥ %1, 56
İKİNCİ.............KÜÇÜK KELEBEK♥ % 1, 39:87:
ÜÇÜNCÜ. ..........BÜYÜK KELEBEK♥ % 1.37:119:

Herkese emeginden dolayi teşekkür ederim♥♥♥♥

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kizlar
nasilsiniz bakalim..özledim kac gündür sizi..
ben bu gün bildirim günü oldugunu unutmusum:26:
paylasimda kilomu bildirdim,listeyi düzenledim..900 gr vermisim ve ortalama 0,88 oldu...

görüsürüz kizlar öptüm hepinizi

bu durumda birinci mi olduk kaptanııııııııııııımmm

Sen bitanesin hemen niye gittin ki bizde gelmeyince bildurimsiz ayrilcan sanmistik
Neler yaptın kaptancim

Kizlar geriye 4 ve 9 takim kaldi onlarda bildirsin en kotu ihtimalle ucubcu oluruz onlar bizi gecmisse tabi ve yine sari karti sildirdik demektir

Ki gittim baktim takimlara biz birinciyiz kesin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…