bu arada benım mallıgımda tescıllendı kuccucuk kız (gozdecım) gıttı paylastı ya ben gecen hafta tırstımda beceremem dıye paylasamadım ya suan kendımı cok ezık hıssedıyorum ve buraları terk edıyorumkardesım bızım hatamızmı bılgısıyar kursunda bıze ogretılerde bıldırım paylasmayıda bızmı ogrenmedık
Ateş ablacim karatay tam senlik ekmekte tuketmiyirsun inan bak super kilolar verirsin ve kalici bir beslenme aliskanligin olur bu konuda banucum ve bluecum sana ayrintili bilgi verir
Ellerine sağlık canımmm afiyetolsunnn
Ay allahim kiz senin paylasim fobini yenwcegiz merak etmebu arada benım mallıgımda tescıllendı kuccucuk kız (gozdecım) gıttı paylastı ya ben gecen hafta tırstımda beceremem dıye paylasamadım ya suan kendımı cok ezık hıssedıyorum ve buraları terk edıyorumkardesım bızım hatamızmı bılgısıyar kursunda bıze ogretılerde bıldırım paylasmayıda bızmı ogrenmedık
banu kardeş sana kocluk yapabılırım ıstersen (kılo veren cekırge totosu kalkar ustasına ıse ogretmeye kalkısır)
Bu hafta rakiptik yendim ki seni benim bu hafta seni de dilegide istiyorum rakip olarak hoyri meydanDoktorcum masallh firtina gibi listeye geldin.nolur seninle yada erigimle haftaya cumaya kadr rakip olayim noluuuuuur noluuuuur
Allah kabul etsin bitanemKizlr sizi seviyorum sabirla bildirim yapmami beklediniz tesekkur ederim.sabahin nurundan beri kosturuyom.sukur guzel kosturmalar.apt.yasini falan
Ellerine saglik canimEvet baktım şimdi 13. takım bizden yüksek 0.85 onların. şuan 2. gözüküyoruzz..
kaptanım paylaşım alanındada 8. takımdada paylaştım ben yemeğe kaçıorruummmmm
Catlakkkk dilekmıntıkanın en heycanlı gununde benım koca evde mahrum kalıyorum ya ay bu adamın patronunyla konusmam lazım ıznını baska gune kaydırsın olmayacak boyle
Hee kiyilmaz ki bana nasil kiyulsin sevilmeligim ben kiyilmam iyi olmaz sev beni
Evet Mervem yeni fırlama bir kaptanımız olduuu Ayferimm yeni kaptanımız canımmmkıyabilirsen bezdir ama kıyamazsın bence Ayferime
evet canıımm erik kaptan oldu. bizde bezdirdik bana en son falakaya yatırcaktı ama o kadar sabırlı kiiiayrıca blue barnak sallıyooo korkarsın takım ağamız da kendisi
Sen ilaclari birakmissin piskoloji mi dayabir benim ablam piskolji icin ilac kullanirke hamile kmisti tez zamanda ikincinin haberini aliriz inşaallahKaptan kim arkadaslar noluyo burda
:))))
Neden bn bilmiıyorum dicem 1 haftadr girmiyorum ki
Kaptan erikcim mi oldu
Allahım ben bu kaptanı canından bezdiricem
Psikolojısı boZuk bi üyen war ona göre hele hele
Sewerim kız seni.....
.......
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy sen hep bicir bicir ol bu tel uygulamanda iyi oldu ohh ihhAyfercim inş yha
Heline noldu ??? Neden izne ayrıldı
Blue gerçekten hamilemi kız ???
Kızz ayferrr warya nasıda merak ettireıyosun bni
Eeee dilekcim banucummmm canım
Hilalcim
Gözdecim
Sekerkızım
Sahgulcum
Bluemcum yasemincimmmmmm cnm cnm cnm
Veee yeni gelen cancagızlarım sizler nasılsınız bakalım
Hosgeldiniz hepiniz ???
Öpüyorum sizleri :))))
Benimde samsung ama uygulama degil web surumu kullaniyorum cok rahat yoksa telden bu kadar isi nasil hallederdim
rica ederim bebişimmm duruşman bitti sanırım iyi geçmiştir umarımm kesinlikle her hafta bir öncekinden daha süper olacakkkolmaması için bir sebep yokk
ben de samsungtan giriyodum ondanmı oluyo acab delirtiyor benii :26:
Kim ben mi yapmisim sen kacmamismiydinAyfferrrr napmisin ortaligi demek kactm haaa hahahahah :))) sen de ikiz doguruyomussun tebrik edermmm Allahm ne guldm yaaasuper aminn ins senin haberee
Merve temizlikle stres atiyon galiba bacim banafa ugra bi yaKız mnyak delii:)))
Bian nedıuo bu kız dedım))
😄😄😄😄😄hasbinallah
Güldürdün bni allahta seni güldürsün
Kızcocuk demişken bende calısmalara baslıyorum
Buarada antidepresanı dünden itibaren bıraktım
Yan etkısı yüzünden
:))
Şükür inş bunuda atlatcam
Kızım hastaydı oda yawas yawas düZene giriyo inş
İşte kızlar ewi hijyen hale getirmeye calısıyorum :))) bu hafta halıları yıkamaya werdim
Nevresimler kılıflar falan yıkandı hep
Koltuklarımı sildim
Bugunde pencerelerimi silcem cumadan sonra inş :)))
Perdelerimide yıkayım üstünden 3 ay geçti biliyorum bu aralr pasaklı oldum ama bu kız bu kışı bana yasattı. Baya :))))))
karatayın kitabını aldım az önce önerilerinize açığım..
çok tatlı bir insansın içim ısındı sana saol canım benimm
herkese öyle çok samimi buldum sizleri cok saolun
Şöyle bir göz attım da uygun görünüyor gerçekten, en kısa zaman da kitabını alacağım. :107:
ayyyyy öyle düşünmene gerçekten üzüldüm amaabende beceremem diye korktum ama çok şükür bi sakatlık olmadan becerdim
ilahi yaa gitme biyeree 2 lafın belini kırcez şurda sende heeeee
Uzelmeme bebisim gulduruculuk yapiyom saka saka canim buralardayimda gidermiyim yemek yapiyorum heruf evde ya
patronuynan konuşta değiştirsin izin gününü cidden 2 laklak edicezz edemiyooz
Dimi ya yarin alsin izni buralar bosta oluyor haftasonu en guzeli :)
352.Etap 3. Mıntıka Açlık Oyunları Sonuç Listesi
BİRİNCİ...............BLUE ♥ %1, 56
İKİNCİ.............KÜÇÜK KELEBEK♥ % 1, 39:87:
ÜÇÜNCÜ. ..........BÜYÜK KELEBEK♥ % 1.37:119:
Herkese emeginden dolayi teşekkür ederim♥♥♥♥
bu durumda birinci mi olduk kaptanııııııııııııımmmselam kizlar
nasilsiniz bakalim..özledim kac gündür sizi..
ben bu gün bildirim günü oldugunu unutmusum:26:
paylasimda kilomu bildirdim,listeyi düzenledim..900 gr vermisim ve ortalama 0,88 oldu...
görüsürüz kizlar öptüm hepinizi
Bu soru üzerine baktimda,evet birinci görünüyoruzbu durumda birinci mi olduk kaptanııııııııııııımmm
Bu soru üzerine baktimda,evet birinci görünüyoruz
Aman efendim o sizin süperliginizişteee buuuu
senide tebrik ediyoruumm süpersinn
selam kizlar
nasilsiniz bakalim..özledim kac gündür sizi..
ben bu gün bildirim günü oldugunu unutmusum:26:
paylasimda kilomu bildirdim,listeyi düzenledim..900 gr vermisim ve ortalama 0,88 oldu...
görüsürüz kizlar öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?