Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

*** 3. Takım 352. Etap ***

sahgull: (69, 1/ 68.3 / 0.8 /%1.16 )
Sweetdimple: (71.9 /71,6/ 0,3 /%0,42 )
pegasus07: (66,4/ / /% )
izne ayrıldı
kelebekolacam: (80, 3/ 79.2 /1.1 /% 1.37)
Sevilay80: (68,8/68,8 / 0,0 /%0,0 )kilosu sabit
erigim: (64.7/ 63.9 /0.8 /% 1.24)
mrv5534: (63,1/62.6/0, 5/% 0, 79)
ayulduzz: (72,0/71.5/0.5 /%0.69)
kelebek.hill: (64.7/ 63.8 / 0.9 /%1,39)
bluebootle: (57,7/56,8/0,9 /1,56% )
gzde93: (57.9/57.9/0.0/%0.0)kilosu sabit
atessn : (73,5/72.6/0.9/%0.61)
yeni üye kilosu ikiye bölündü hedef kilosu: 68

3. Takim Ortalaması :% 0,77

önce 8. takıma sonra paylaşım alanına götürebilirsin Gözdecim

götürüyoruumm tamam sonra paylaşıcam paylaşım alanındaaa

Hilal nisanlisina kacti
Banucugum evlendi
Ben ikiz doğurdu m
Blue hamile kaldi

Kiz merve sen anlat nasilsin

tam ben cevap yazacaktım sen durumu çok güzel anlatmışşsın

Kızlar bn bu kk nın cep uygulamsını indirdim ordan yazıyom bakalım nasıl olcak
Degişik geldi burdan girerim artıkın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mervem hosgeldin aman zor oluyo cebten benim tel hani son cikanlardan kafam kadar olanlardan(bu kadarda sonradan gormeyim iste:))ama gene en guzeli pc bacin

Bak bak Banus ablanin dugunde hepimz incecik zarif o zaten cok hos bir gelin basil da gobek attk de mii :)))

atmışmıydıkk
ayyy canım benimmmm yok biz snein düğünde oynayalım artık inşallah

Durum ne oldu hanimlar biz kazandikmi:)

kazanıciz Dilekcimmm

Kizlr cooooook ozur dilerim bugunku yogunluktan bugunun cuma oldg nu unuttum kilom sabit listeye beni de eklermisiniz

özür yok Ahsenim hoşgeldinn

su kesinlikle çok önemliii akşam 6 dan sonra yememek de etkiliyor aslında karatay tam senlik

sonuç eğer doğruysa 1.liğe koşuyoruz kızlaarrrrrr

tam ben cevap yazacaktım sen durumu çok güzel anlatmışşsın

sen işleri bitirdin ben hala kalkamadım Gülşahım
götürüyoruumm tamam sonra paylaşıcam paylaşım alanındaaa

ok canımmm kolay gelsin

mıntıkanın en heycanlı gununde benım koca evde mahrum kalıyorum ya ay bu adamın patronunyla konusmam lazım ıznını baska gune kaydırsın olmayacak boyle

Kizlr sizi seviyorum sabirla bildirim yapmami beklediniz tesekkur ederim.sabahin nurundan beri kosturuyom.sukur guzel kosturmalar.apt.yasini falan

banu kocum boynuz kulagı gectı 100 gr senden ondeyım

mıntıkanın en heycanlı gununde benım koca evde mahrum kalıyorum ya ay bu adamın patronunyla konusmam lazım ıznını baska gune kaydırsın olmayacak boyle

alemsin Dilekkk
Kizlr sizi seviyorum sabirla bildirim yapmami beklediniz tesekkur ederim.sabahin nurundan beri kosturuyom.sukur guzel kosturmalar.apt.yasini falan

bizde seni seviyoruz Ahsenim allah kabul etsinnn canımmm bende kaçıyorum kızlar spor market yemek işleri bitince gelirim artık gelince kalkamıyorum inş ilk 3 e girerişz

Doktorcum masallh firtina gibi listeye geldin.nolur seninle yada erigimle haftaya cumaya kadr rakip olayim noluuuuuur noluuuuur

yakışır çekirgemeee haftaya kork benden yalnızz nisana az kaldı hızlanmam lazım

banu kardeş sana kocluk yapabılırım ıstersen (kılo veren cekırge totosu kalkar ustasına ıse ogretmeye kalkısır)

bu arada benım mallıgımda tescıllendı kuccucuk kız (gozdecım) gıttı paylastı ya ben gecen hafta tırstımda beceremem dıye paylasamadım ya suan kendımı cok ezık hıssedıyorum ve buraları terk edıyorum kardesım bızım hatamızmı bılgısıyar kursunda bıze ogretılerde bıldırım paylasmayıda bızmı ogrenmedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…