Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amaını ben helın kaptanımı gordum paylasımda hemıde 900 gr vermıs

canımsın bızde senı cok oledık

Kizlar geriye 4 ve 9 takim kaldi onlarda bildirsin en kotu ihtimalle ucubcu oluruz onlar bizi gecmisse tabi ve yine sari karti sildirdik demektir

hadı Insallah bıdaha gormeyelım sarı kart bıze yakısmıyor sarı

açtım sayfayı ama işler yüzünden bakınamadım çıkıyorum kızlar. öptümsizi..
gorusuruz canıkom

canım haftayı ısmımı yazdıracam buraya

ben msj saymadım ama tahmınen hılalı gecmısımdır menu paylasımındada bı gun paylasmadım sadece

Kizlarrrr offf ne yorucu bir gun oldu hala da cikamadm adliyedeenn gecmise bakamiyorum su an telden cok zor aksam bakacagimm.. Bi de sabah bi dilim mozalk yemistm sonudna :/ ama oglen yemegim hala yok acliktan bayilacaaaggggaaammm

Heyooo ikinci olmusum grubumuzdaaa :)))

Bu soru üzerine baktimda,evet birinci görünüyoruz
Ve birinci olmusuzz ay neler okuyorm yaa super geldi su an banaa

ben de anladım ki aç kalmak bir işe yaramıyor.
en önemlisi spor.
ben yemedim ama doğru duzgün spor yapmadım. belki aynı anda spor da yapsam işe yarardı.

ben de anladım ki aç kalmak bir işe yaramıyor.
en önemlisi spor.
ben yemedim ama doğru duzgün spor yapmadım. belki aynı anda spor da yapsam işe yarardı.
Bencede once spor spor ablacigim

bir yumurta kırmızı biber peynir

türk kahvesi

yoğurtlu karnıbahar

5 kayısı
2 kaşık yoğurt

1 büyük köfte
salata

soda kiwi

ip atlama yanlara eğilme 500 defa

2 lt su
Guzel bi menu nacizane onerim kahvltina domates yesil zeytin veya kuruyemis eklesen hiiiiic aclik hisstnezsin hemde vucudun daha zinde olur

Oooooo tebrik edrim ben de

Cok kotu oldum ayaklarim ağrıyor bogazim agriyor ve ogle yemegide migdemi begenmedi beni terk etti oysa ben onu begenmistim acilen toparlanmaliyim pazar sabah kahvalrida misafirim var bi suru hemde

canımmmm işte budur gene kurtardın bizi bizde seni özledik dön biran önce
Cok kotu oldum ayaklarim ağrıyor bogazim agriyor ve ogle yemegide migdemi begenmedi beni terk etti oysa ben onu begenmistim acilen toparlanmaliyim pazar sabah kahvalrida misafirim var bi suru hemde

canım kıyamammm, boğazın için zencefil bal karışımı öneririm cnm dene

Ki z lar 1.ciligimiz hayirli ugurlu olsun hafrayada ayni sekilde tam gaz devam unutmayin sozumuz var hafta sonu kacamak yok hafta sonu kacamak demek degil cunku
Ay buraz dinleneyim sonuc listesini gururla hazirlayacagim takimim birinci olmus

Merhaba kizlaaar aliskanlik olmus her cuma bakiyorum naapmissiniz diye:)) tebrikleeer

Guzel bi menu nacizane onerim kahvltina domates yesil zeytin veya kuruyemis eklesen hiiiiic aclik hisstnezsin hemde vucudun daha zinde olur

yarından itibaren öyle yapacağım.. önerileri herzaman bekliyorum çok şey öğreniyorum çok saolun

herkesi kutluyorum.
gerçekten özellikle kaptanın sağladığı motivasyon hepimizi hırslandırıyor.
harikasınız

yaza incecik giysiler giyebilecek herkes:))

herkesi kutluyorum.
gerçekten özellikle kaptanın sağladığı motivasyon hepimizi hırslandırıyor.
harikasınız

yaza incecik giysiler giyebilecek herkes:))
İnşallah inşallah
ben tabiki hemen kilo almaya basladım benimde hedefim haziran sonunda 60 olmak:))

Canim ise girecektin ne yaptin . Kilo aliniyor gidince birde sen izibden dinmeden direk ayrildi yazdirdin listeye ayrildi yazmadik ama puskuute ayrildigini bildirdik geri donmek istersen puskuutle konusurum ama suanda da takim full yine oylama gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…