Banucum cig kofteyi oyle bos iki tane yedim marulsuz lavassizay aci hic etkilemedi aksine wc ye çıkıyorum ilk defa bu kadar duzgun
Ben verdigimde yüzüm oldugunda ödül isteyecegim zaten kg verilmediyse yok istemek filan
Ve o tatsiz konu malesef morel cok onemli dedemi babaannemi ve bircok akrabamizi o sebepten kaybettik
Mumkunse seker ve karbonhidrat tan uzak durup bolunmenin hizini engelkemeli ve kemoterapi karsitiyim bu kadar yakindan yasadigim icin biliyorum
Sacma diyebilirsiniz ama eger ki ise yaradigina bir gr inansam bir kere gorseydim bunu demezdim
Dedeme cok ilerlemis 2 ay omrun var dedi dr yuzune gitti memlekete doganin icinde 7 yil yasadi ilac almadi
Babaanneme yeni baslamis dediler iki yil tedavi kalan gunleride burnundan geldi ilk defa birinin olmesi icin dua ettim cok aci ve iki yil tedaviyle sozde yasamak denirse yasadi
Varsa imkani doğal yasasin unutsun hersyi
selam kızlarr
kurstan geldim yemek yaptım kocişi doyurdum sofrayı mutfagı topladım duşumu aldımm size geldimm
ben detoksu yapamadım bu hafta reglı malum bide hastalık eklenınce sporda yapamadım
sanırım kiloda veremedım ama inşallah bu ayki son haftamı ıyı değerlendiricem
napayım bi gazla başladım bu aya ama hersey planladıgımız gıbı gıtmıyor malesef
verelimde yavaş olsun napalım
İyi aksamlar canlar sohbetten geldim kisyur kostur yemegimi yaptim hemen gecmid yapiyorum simdi
KIZLARRRR
sabah işe geç kaldım. ve genel müdür gelmiş ziyarete :18:
çıkarken "şule hanım 10 da işe geliyorsunuz" dedi. bende "sizin geleceğinizi bilsem erken gelirdim hazırlık yapar börek açardım" dedim. tabii bunlar gülerek söylendiği için böyle cvp verdim yoksa ne haddime
başkan gülüyor bana, senin cvp iyiydi diye...
Herkesler soylemus bende soyluyirum cok degil yanlis secimÖğlen biraz hata yaptım gene sanırm ya fazla oldu gibi ama akşam telafi edeceğimm..
2 yk kadar pirinç pilavıyla 3 yk kadar patates yemeğini aynı öğünde yedm yanınd abir d emercimek çorbası ve cacaık of çok yemişim sanki yaa
Mesela ben pilav ve makarnayi hayayimdan cikardim patateste sadece firinda olursa accik bir iki dilim anca bu bayadir boyle sende alisacaksin canim
Su gorevi tamamsuyumuda 3lt ye tamamladımm içim rahat kızlar.. akşamda evde içerim oldu bitti bugünlükk
Canim hosgeldon cok gecmis olsun bende senden farksiz degil aslindaSlm kızlar gelemedim yine ne siz sorun ne ben söyliyim bazen diyorumki şu doly gibi benden bikaç tane kopyalatsam olmazmı acaba:44: hemen geçmişe dalmadan bi slm verim dedim kızlar
İki cig kofte napar senin bunyeye:)Simdilik gayet iyi aksam cozutmak yok
O zohniyet bizdede var biraksalar yemek menüsü nu ben hazirlasam bakin nasil fit olcak herles
Kizlar saat 16:00 da iki adet cig kofte yedim etsiz bulgu:26:rdan bol acili ara yerine yanlis mi yaptim ki
Canim ya en azindan cumalari gir kilonu bildir catlariz meraktanSelam bayanlar
İşyerindeki masamın poziyonu nedeniyle gelemiyorum.
Merak etmeyin kaçamak yapmıyorum. Detoksa devam
Umarım sizde güzelce Devam ediyorsunuzdur diyete.
Maalesef ben bu Cuma günü takımdan ayrılmak durumundayım.
Elimden geldiğince gelirim sizi ziyaret ederim.
Şuanki durum buna çok müsade etmiyor.
Olurda atlarsam Cuma bildiriminde kendi isteğiyle ayrıldı olarak yazılmak istiyorum.
En azından geri dönüş şansım olur.
Sizi çok sevdiğimi unutmayın.
Diyete devam.
Nisanda buluşacağız !
Hepinizi tek tek inceleyeceğim.
Hay maasallah cokta yavas olmasin ayda 3 olsun :)selam kızlarr
kurstan geldim yemek yaptım kocişi doyurdum sofrayı mutfagı topladım duşumu aldımm size geldimm
ben detoksu yapamadım bu hafta reglı malum bide hastalık eklenınce sporda yapamadım
sanırım kiloda veremedım ama inşallah bu ayki son haftamı ıyı değerlendiricem
napayım bi gazla başladım bu aya ama hersey planladıgımız gıbı gıtmıyor malesef
verelimde yavaş olsun napalım
İyi aksamlar cekirgemmm hg tatlimmm
cglaa16, bluebottle
kaçaklar hoşgeldinizzzzzz
Ya acaip kotuyum kizlar cikolata kisti varmis bende ya su doktor olaylarinida bitireim dedim ama bugun hep kotu haber aldim
Selam canım :)
Valla bir gittim pir gittim:)) bana daha da izin vermeyin :))
Hanımlar selam bugün çok şükür karataya döndüm bomba gibi:)
Menümü yazayım canım tatlı istiyor şuan,ama eski günlere döneceğim inşallah ve yine bu saatlerde canım bişey istemeyecek :)
Sabah :
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
1 çay bardağı ceviz badem kaju karışımı
5 saat sonra
1 bardak kefir
Salata
4,5 saat sonra
1kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı fasulye
1 bardak kefir
Salata
Evde yardımcı olması çok iyi oldu salatayı yapıyor o sayede aksatmıyor salatam..
Aç hissedersem süt içeceğim birkaç güne alışırım yine inşallah
Spora başlayacaktım ama yürüyüş arkadaşı bulamadım yarın inşallah
Ya acaip kotuyum kizlar cikolata kisti varmis bende ya su doktor olaylarinida bitireim dedim ama bugun hep kotu haber aldim
Hanımlar selam bugün çok şükür karataya döndüm bomba gibi:)
Menümü yazayım canım tatlı istiyor şuan,ama eski günlere döneceğim inşallah ve yine bu saatlerde canım bişey istemeyecek :)
Sabah :
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
1 çay bardağı ceviz badem kaju karışımı
5 saat sonra
1 bardak kefir
Salata
4,5 saat sonra
1kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı fasulye
1 bardak kefir
Salata
Evde yardımcı olması çok iyi oldu salatayı yapıyor o sayede aksatmıyor salatam..
Aç hissedersem süt içeceğim birkaç güne alışırım yine inşallah
Spora başlayacaktım ama yürüyüş arkadaşı bulamadım yarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?