Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlarr

kurstan geldim yemek yaptım kocişi doyurdum sofrayı mutfagı topladım duşumu aldımm size geldimm :54:

ben detoksu yapamadım bu hafta reglı malum bide hastalık eklenınce sporda yapamadım
sanırım kiloda veremedım ama inşallah bu ayki son haftamı ıyı değerlendiricem
napayım bi gazla başladım bu aya ama hersey planladıgımız gıbı gıtmıyor malesef
verelimde yavaş olsun napalım:27:

Banucum cig kofteyi oyle bos iki tane yedim marulsuz lavassiz :9: ay aci hic etkilemedi aksine wc ye çıkıyorum ilk defa bu kadar duzgun

Ben verdigimde yüzüm oldugunda ödül isteyecegim zaten kg verilmediyse yok istemek filan

Ve o tatsiz konu malesef morel cok onemli dedemi babaannemi ve bircok akrabamizi o sebepten kaybettik
Mumkunse seker ve karbonhidrat tan uzak durup bolunmenin hizini engelkemeli ve kemoterapi karsitiyim bu kadar yakindan yasadigim icin biliyorum
Sacma diyebilirsiniz ama eger ki ise yaradigina bir gr inansam bir kere gorseydim bunu demezdim
Dedeme cok ilerlemis 2 ay omrun var dedi dr yuzune gitti memlekete doganin icinde 7 yil yasadi ilac almadi
Babaanneme yeni baslamis dediler iki yil tedavi kalan gunleride burnundan geldi ilk defa birinin olmesi icin dua ettim cok aci ve iki yil tedaviyle sozde yasamak denirse yasadi
Varsa imkani doğal yasasin unutsun hersyi

Bilmiyoruk Ayfercim bende seketi tamamen kes dedim beslenmedin hic olmazda korolasicalar ve her gun 1 lt kefir ic dedim
nette iyi geliyo diye okumustu herseyin basi moral ins hep yaninda olacagim
Basin sagolsun bitanem senin de kemoterapi gorecek mecbur rabbim gencligine bagislar ins

cigkofte bosyiyebildiysen hic mesele yok Ayferim

selam kızlarr

kurstan geldim yemek yaptım kocişi doyurdum sofrayı mutfagı topladım duşumu aldımm size geldimm :54:

ben detoksu yapamadım bu hafta reglı malum bide hastalık eklenınce sporda yapamadım

Hosgldin GUlsahim pcden cebe gectim annem skiliyor yalniz bilerek gitmefik tatlim az gitsin saglikli gitsin diyelim bitanem biraz iyi
olmana sevindimm hafif atlatirsin ins:16:

KIZLARRRR
sabah işe geç kaldım. ve genel müdür gelmiş ziyarete :18:
çıkarken "şule hanım 10 da işe geliyorsunuz" dedi. bende "sizin geleceğinizi bilsem erken gelirdim hazırlık yapar börek açardım" dedim. tabii bunlar gülerek söylendiği için böyle cvp verdim yoksa ne haddime :30:
başkan gülüyor bana, senin cvp iyiydi diye...

Napacan sirinlikle pacayi yirtican:)

Öğlen biraz hata yaptım gene sanırm ya fazla oldu gibi ama akşam telafi edeceğimm..
2 yk kadar pirinç pilavıyla 3 yk kadar patates yemeğini aynı öğünde yedm yanınd abir d emercimek çorbası ve cacaık of çok yemişim sanki yaa :20:
Herkesler soylemus bende soyluyirum cok degil yanlis secim
Mesela ben pilav ve makarnayi hayayimdan cikardim patateste sadece firinda olursa accik bir iki dilim anca bu bayadir boyle sende alisacaksin canim

Bende hic aramam benim zaflarim kahvalti hamurisi aburcubur

suyumuda 3lt ye tamamladımm içim rahat kızlar.. akşamda evde içerim oldu bitti bugünlükk :1:
Su gorevi tamam
Slm kızlar gelemedim yine ne siz sorun ne ben söyliyim bazen diyorumki şu doly gibi benden bikaç tane kopyalatsam olmazmı acaba:44: hemen geçmişe dalmadan bi slm verim dedim kızlar
Canim hosgeldon cok gecmis olsun bende senden farksiz degil aslinda :( enistemde supelenmis doktor ankraya gondermis kac gundur tahlil ustune tahlil yaptiriyor biyopsi sonuclarini bekliyiruz Rabbim buyuk
Simdilik gayet iyi aksam cozutmak yok:20:

O zohniyet bizdede var biraksalar yemek menüsü nu ben hazirlasam bakin nasil fit olcak herles:8:

Kizlar saat 16:00 da iki adet cig kofte yedim etsiz bulgu:26:rdan bol acili ara yerine yanlis mi yaptim ki
İki cig kofte napar senin bunyeye:)
Selam bayanlar :3:

İşyerindeki masamın poziyonu nedeniyle gelemiyorum.
Merak etmeyin kaçamak yapmıyorum. Detoksa devam:8::8:
Umarım sizde güzelce Devam ediyorsunuzdur diyete.
Maalesef ben bu Cuma günü takımdan ayrılmak durumundayım.
Elimden geldiğince gelirim sizi ziyaret ederim.
Şuanki durum buna çok müsade etmiyor.
Olurda atlarsam Cuma bildiriminde kendi isteğiyle ayrıldı olarak yazılmak istiyorum.
En azından geri dönüş şansım olur.
Sizi çok sevdiğimi unutmayın. :38:
Diyete devam. :20::20::20:
Nisanda buluşacağız !
Hepinizi tek tek inceleyeceğim. :34:
Canim ya en azindan cumalari gir kilonu bildir catlariz meraktan
selam kızlarr

Hay maasallah cokta yavas olmasin ayda 3 olsun :)

İyi aksamlar cekirgemmm hg tatlimmm:16:

İyi aksamlar kocum bencefe bu kocluk isi cok guzel oldu yarinda arkadasimla disirida yuruyuse basliyoruz hergun birsaat diye hedefledik bakalim .ama kaptan kocum 500gr izin vermisti ne yiyecegime karar verdim izniniz olursa alman pastasi cocuklar yedi bizim burdada cok guzel yapan bir pastane var aklim kaldiydi

Hanımlar selam bugün çok şükür karataya döndüm bomba gibi:)
Menümü yazayım canım tatlı istiyor şuan,ama eski günlere döneceğim inşallah ve yine bu saatlerde canım bişey istemeyecek :)
Sabah :
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
1 çay bardağı ceviz badem kaju karışımı

5 saat sonra
1 bardak kefir
Salata

4,5 saat sonra
1kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı fasulye
1 bardak kefir
Salata

Evde yardımcı olması çok iyi oldu salatayı yapıyor o sayede aksatmıyor salatam..
Aç hissedersem süt içeceğim birkaç güne alışırım yine inşallah
Spora başlayacaktım ama yürüyüş arkadaşı bulamadım yarın inşallah

Son düzenleme:
Menümü yazayım canım tatlı istiyor şuan,ama eski günlere döneceğim inşallah ve yine bu saatlerde canım bişey istemeyecek :)
Sabah :
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin

5 saat sonra
1 bardak kefir
Salata

4,5 saat sonra
1kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı fasulye
1 bardak kefir
Salata

Evde yardımcı olması çok iyi oldu salatayı yapıyor o sayede aksatmıyor salatam..

süpersin canım ben eminim en kısa sürede eskısınden dahada iyi olacaksın, ohhh evde işlerinde hafifledi sporunuda yaparsın

MENUM
sabah ıkı cevız 2 kayısı su
kahvaltı bir d.cavdar,bir.d peynır,lor,5 zeytın bolll yesıllık,ufaccık tahın helvası:17:
ogle yarım tabak kıymalı bamya yogurt1 dılım ekmek
ara elma
aksam yarım tabak sulu kofte pateteslerı yenmedı yogurt
ara sutlu neskafe 2 cevız
spor 45 dakıka kosubandı ,3,5 lt su 3bardak bıtkı cayı

Sabah :
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin

5 saat sonra
1 bardak kefir
Salata

4,5 saat sonra
1kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı fasulye
1 bardak kefir
Salata

SÜPERSIN:nazar:

Back