Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Caglacim bana da dediler bide o kadar umutsuz konustular ki iki hafta bityim resmen meger oyle degilmis iyice gittim arastirdim ilk kist oldugunu soyleyen ataturk arastirma hastanesiydi birde tanidik vardi özel ilgilenmislerdi sozde tek bir yere bagli kalmaa birde kaca kac tv usgde yaziyordur

Bleu guzel bir donus canim :16:

Dilek helvami yemis :26:

Benim menum

Sabah
1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 dilim denge ekmegi
Domates salatalik

Ara
1 kahve

Ogle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyin aulu koftenin sadece kofteleri yendi patatesleri havuclari secildi

Ara
2 adet cig kofte
.aksam
1 ksse tarhana çorbası
5 yk et sote
Bol salata

Su:2 lt

Spor: 30 dk yürüyüş

Kaptancım derdin başından aşkın düşünme bunları, okudum bebişini, geçmiş olsn ama neyse ki geçmiş baya..Allah sağlıktan uzak etmesn..

Mesaj sayımı işini hallederiz, dediğin gibi dönem dönem olabilir tabi ki normal, benm koç arada geliyor ama benmle ilgilenmiyor sevmiyo mu beni acaba :17::1:
Tesekkür ederim canim:16:
senin koc yogundur mutlaka,yoksa sen sevilmezmisin:38:
Öğlen biraz hata yaptım gene sanırm ya fazla oldu gibi ama akşam telafi edeceğimm..
2 yk kadar pirinç pilavıyla 3 yk kadar patates yemeğini aynı öğünde yedm yanınd abir d emercimek çorbası ve cacaık of çok yemişim sanki yaa :20:
afiyet olsun canim,sende demissin zaten hata diye :34:
Hahay :9: gaz verilir herkese gaz verilir dikkat cakmakla yaklasma

Anlastik :9:

Himm simdiden odul dusunuluyor ben bu hafta aldigimi vermeye çalışıyorum inşallah cumaya kafar 500 gr daha giderde en axindan - cikarim

Alemsin Şule iyi demissin

Nasılsın kaptancim seni burda gormek ne güzel
tesekkür ederim canim..sen nasilsin:16:
sabah firsat bulmusken ugradim kisaca:6:
hmm cokmu şiddetli ishali kusma ateş oldumu
evet canim kücügümünki siddetli,kusma ve ateste vardi,ates kesildi ama kusma arada oluyor:50:
:20: abbboooowww ne yaptın sen:26:
ama sana değil o menüyü hazırlayana kızmak lazım. Bizim yemekhanenin bugünki menüsünü yazayım bir bakın allah aşkına aklı başında kaç kişi bunları bir arada yer acaba...
yeşil mercimekli erişteli çorba
etli barbunya
makarna
sütlaç

şimdi ben yemekden çıkmış olmasam hangi birini yiyebilirdim ki?
nasıl bir zihniyet hazırlıyor bu menüyüde o listenin altına da 6kişi imza atıyor.inanamıyorum. bizi obez yapma gibi bir emelleri vargaliba.
hepsinide severim:52:
Slm kızlar gelemedim yine ne siz sorun ne ben söyliyim bazen diyorumki şu doly gibi benden bikaç tane kopyalatsam olmazmı acaba:44: hemen geçmişe dalmadan bi slm verim dedim kızlar
selam canim..hos geldin,:16:cok gecmisolsun canim..cok üzüldüm gercekten:14:
o kopyalanmadan bende istiyorum:ssz:
Simdilik gayet iyi aksam cozutmak yok:20:

O zohniyet bizdede var biraksalar yemek menüsü nu ben hazirlasam bakin nasil fit olcak herles:8:

Kizlar saat 16:00 da iki adet cig kofte yedim etsiz bulgu:26:rdan bol acili ara yerine yanlis mi yaptim ki
afiyet olsun canim..:56:
Selam bayanlar :3:

İşyerindeki masamın poziyonu nedeniyle gelemiyorum.
Merak etmeyin kaçamak yapmıyorum. Detoksa devam:8::8:
Umarım sizde güzelce Devam ediyorsunuzdur diyete.
Maalesef ben bu Cuma günü takımdan ayrılmak durumundayım.
Elimden geldiğince gelirim sizi ziyaret ederim.
Şuanki durum buna çok müsade etmiyor.
Olurda atlarsam Cuma bildiriminde kendi isteğiyle ayrıldı olarak yazılmak istiyorum.
En azından geri dönüş şansım olur.
Sizi çok sevdiğimi unutmayın. :38:
Diyete devam. :20::20::20:
Nisanda buluşacağız !
Hepinizi tek tek inceleyeceğim. :34:
hos geldin edacigim..canim ya keske ayrilmama gibi bir ihtimal olsaydi..canim sen biliorsundur ama ben yinede söyleyeyim,kendi isteginle ayrirlirsan 6 ay boyunca yarismaci olamiyorsun,6 ay sonra tekrar dönebilirsin..
insallah hersey gönlünce olur,arada gel parmak salla kizlara,senin parmaklardan tirsiyorlardi:31:

helincim çok geçmiş olsun bebişler bitanemm şükür ateşlerinin düşmesine çok sevindim:54::54:

cok tesekkür ederim canim..:16:

selam kızlarr

kurstan geldim yemek yaptım kocişi doyurdum sofrayı mutfagı topladım duşumu aldımm size geldimm :54:

ben detoksu yapamadım bu hafta reglı malum bide hastalık eklenınce sporda yapamadım
sanırım kiloda veremedım ama inşallah bu ayki son haftamı ıyı değerlendiricem
napayım bi gazla başladım bu aya ama hersey planladıgımız gıbı gıtmıyor malesef
verelimde yavaş olsun napalım:27:
canim sen elinden geleni yaptiktan sonra,hizli yavas fark etmez..önemli olan kacamak yaparak yolumuzu uzatmamak:31:
Ya acaip kotuyum kizlar cikolata kisti varmis bende ya su doktor olaylarinida bitireim dedim ama bugun hep kotu haber aldim
gecmisolsun canim..arkadaslarinda dedigi gibi bi kac doktora daha görün,güven olmusor artik 1taneye:19:
Hanımlar selam bugün çok şükür karataya döndüm bomba gibi:)
Menümü yazayım canım tatlı istiyor şuan,ama eski günlere döneceğim inşallah ve yine bu saatlerde canım bişey istemeyecek :)
Sabah :
2 yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
1 çay bardağı ceviz badem kaju karışımı

5 saat sonra
1 bardak kefir
Salata

4,5 saat sonra
1kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı fasulye
1 bardak kefir
Salata

Evde yardımcı olması çok iyi oldu salatayı yapıyor o sayede aksatmıyor salatam..
Aç hissedersem süt içeceğim birkaç güne alışırım yine inşallah
Spora başlayacaktım ama yürüyüş arkadaşı bulamadım yarın inşallah
afiyet olsun canim..harika olmus dönüsün..oglusun yardimciya alistimi canim:16:
Selam canım :)
Valla bir gittim pir gittim:)) bana daha da izin vermeyin :))
baglayalim seni takima istersen:52:
MENUM
sabah ıkı cevız 2 kayısı su
kahvaltı bir d.cavdar,bir.d peynır,lor,5 zeytın bolll yesıllık,ufaccık tahın helvası:17:
ogle yarım tabak kıymalı bamya yogurt1 dılım ekmek
ara elma
aksam yarım tabak sulu kofte pateteslerı yenmedı yogurt
ara sutlu neskafe 2 cevız
spor 45 dakıka kosubandı ,3,5 lt su 3bardak bıtkı cayı
afiyet olsun canim
kahvaltidaki helva olmamis,ufacikta olsa kacamaktir..bir ufacik kacamak daha ödülü götürür ona göre:33:
bamyaya bayiliyorum ben ya,tazesini bulamiyorum,annem kurutulmusunu göndermisti,ondan yapiyorum bende...ama benim herüf pek sevmiyor,kizlarada saclarinizi uzatiyor diye yediriyorum,ne kötüyüm ya:52:
baskada cok begendim canim yedikelrini,ne demistin dün bizimlesin:128:

Tesekkür ederim canim:16:
senin koc yogundur mutlaka,yoksa sen sevilmezmisin:38:

afiyet olsun canim,sende demissin zaten hata diye :34:

tesekkür ederim canim..sen nasilsin:16:
sabah firsat bulmusken ugradim kisaca:6:

evet canim kücügümünki siddetli,kusma ve ateste vardi,ates kesildi ama kusma arada oluyor:50:

hepsinide severim:52:

selam canim..hos geldin,:16:cok gecmisolsun canim..cok üzüldüm gercekten:14:
o kopyalanmadan bende istiyorum:ssz:

afiyet olsun canim..:56:

hos geldin edacigim..canim ya keske ayrilmama gibi bir ihtimal olsaydi..canim sen biliorsundur ama ben yinede söyleyeyim,kendi isteginle ayrirlirsan 6 ay boyunca yarismaci olamiyorsun,6 ay sonra tekrar dönebilirsin..
insallah hersey gönlünce olur,arada gel parmak salla kizlara,senin parmaklardan tirsiyorlardi:31:

cok tesekkür ederim canim..:16:

canim sen elinden geleni yaptiktan sonra,hizli yavas fark etmez..önemli olan kacamak yaparak yolumuzu uzatmamak:31:

gecmisolsun canim..arkadaslarinda dedigi gibi bi kac doktora daha görün,güven olmusor artik 1taneye:19:

afiyet olsun canim..harika olmus dönüsün..oglusun yardimciya alistimi canim:16:

baglayalim seni takima istersen:52:

afiyet olsun canim
kahvaltidaki helva olmamis,ufacikta olsa kacamaktir..bir ufacik kacamak daha ödülü götürür ona göre:33:
bamyaya bayiliyorum ben ya,tazesini bulamiyorum,annem kurutulmusunu göndermisti,ondan yapiyorum bende...ama benim herüf pek sevmiyor,kizlarada saclarinizi uzatiyor diye yediriyorum,ne kötüyüm ya:52:
baskada cok begendim canim yedikelrini,ne demistin dün bizimlesin:128:

alemsın kaptan okuyunca nasıl sevındıydım bamya sacları uzatıyo dıyınce benım saclarda uzamaz meger kızları kandırmıssın safmıyım neyım:37:yo yo bıdaha tovbe yemem cuma alman pastası yıyecem ama tabı kılo verdıysem

Caglacim bana da dediler bide o kadar umutsuz konustular ki iki hafta bityim resmen meger oyle degilmis iyice gittim arastirdim ilk kist oldugunu soyleyen ataturk arastirma hastanesiydi birde tanidik vardi özel ilgilenmislerdi sozde tek bir yere bagli kalmaa birde kaca kac tv usgde yaziyordur

Bleu guzel bir donus canim :16:

Dilek helvami yemis :26:

Benim menum

Sabah
1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 dilim denge ekmegi
Domates salatalik

Ara
1 kahve

Ogle
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyin aulu koftenin sadece kofteleri yendi patatesleri havuclari secildi

Ara
2 adet cig kofte
.aksam
1 ksse tarhana çorbası
5 yk et sote
Bol salata

Su:2 lt

Spor: 30 dk yürüyüş

kım yemıs ne yemıs:17: aa bende bugun sul
u kofte yedım:56:

alemsın kaptan okuyunca nasıl sevındıydım bamya sacları uzatıyo dıyınce benım saclarda uzamaz meger kızları kandırmıssın safmıyım neyım:37:yo yo bıdaha tovbe yemem cuma alman pastası yıyecem ama tabı kılo verdıysem
:9::9:

canim hayal kirikligina ugratmak istemezdim kusura bakma:9:
sac uzatmak icin kürler var canim,dene istersen..nette baya kür okumustum ben,hatta forumdada vardi sinameki kürüydü yanilmiyorsam ama icine serum katiyorlardi:44:

dilekcigim alman pastasindan kastin en canim..cheskek mi:26:

Kızlar
NAsılsınız bakalım iyimisiniz
Nasıl gidiyo .. Bnm internet paketi bitti aksam eşimdwn çekiyoruö puha:9::9::9:
Neyse kıZlar
Bu aralar kendime gelemedim
Ne khvaltı ne bişi ........
Anlamıyorum bu kız niye böle caduuuu..........
Kendimi saldım iyice....
Ama ama ama bu kulolar bnden kacmıcak hepsini gram gram kurtulcam
Kafama taktım
Yarın kv deme gıdıp bı gusel yesıllık toplayayım solee
Bı silkelenip solee ohhhhh kendıme geleyim

Kızlar tebrikleriniz için çok sağolun mesajı yazarken csnım tatlı istiyordu sonra geçti o his.. Türkiye'de kan tahlili yaptırdım herşey iyi dedi doktor takviyeye ihtiyacım yokmuş, insülin direncine de baktırdım o da sınırlar içinde çokşükür.. Maşallah..
Bir de spor gelirse güzel olacak inşallah :)

Kızlar
Neyse kıZlar
Kendimi saldım iyice....
Kafama taktım
mervecigim bir an önce gel kendine,kabedecek zamanimiz yok unutma:34:

ohh tate taze yesillikte ne güzel olur..imkanin varken kullan canim,bulamayanlar var mesela burda:52:

eski güpgüzel menülerini görmek istiyorum ben artik..azimli merve geri gelsin lütfen..gecen gün yeni topigimiz olan birinciler sirlarini paylasiyora eski basari hikayelerini kopyalamaya yardim ediyordum,seninde hikayeni gördüm..haftanin birincisi olmussun,hemen o azim geri gelsin canim,yaza citir olacagiz demi ama:16:

Kaptancım oğlum alıştı sayılır yani en azından kadının kendisine bakmasına izin veriyor çünkü ilk gün kadına dönüp bakmak bile istemiyordu, işe başlayınca daha iyi oldu mecbur kaldı tabi.. İçime sindi gibi kadın, bakalım hep bir tedirginlik var haliyle.. Ama kadın alışkın bir de uyarmak vs zor olmuyor kadın incinip darılmak bilmiyor bizim millet gibi:) Türkiye'deki bakıcının gerşeye bir lafı vardı :) bu öyle değil.. İnşallah zamanla daha iyi olur

Kızlar tebrikleriniz için çok sağolun mesajı yazarken csnım tatlı istiyordu sonra geçti o his.. Türkiye'de kan tahlili yaptırdım herşey iyi dedi doktor takviyeye ihtiyacım yokmuş, insülin direncine de baktırdım o da sınırlar içinde çokşükür.. Maşallah..
ohh ne güzel canim,tatli istegide kaybolmus..iyikide kaybolmus,sonucu koskoca bir pismanlik olacakti zaten:31:

degerlerinin normal cimasina sevindim canim,sagliginda yerindeymis,:16:
o zaman önümüzde engelde yok...sporada baslarsin canim yine,yardimcinda var artik,islerinde hafifler bu arada zamanin kalir spor icin:34:

Kaptancım oğlum alıştı sayılır yani en azından kadının kendisine bakmasına izin veriyor çünkü ilk gün kadına dönüp bakmak bile istemiyordu, işe başlayınca daha iyi oldu mecbur kaldı tabi.. İçime sindi gibi kadın, bakalım hep bir tedirginlik var haliyle.. Ama kadın alışkın bir de uyarmak vs zor olmuyor kadın incinip darılmak bilmiyor bizim millet gibi:) Türkiye'deki bakıcının gerşeye bir lafı vardı :) bu öyle değil.. İnşallah zamanla daha iyi olur
canim tedirgin olmakta cok haklisin..cocugunu emanet ediyorsun sonucta..neyseki anlayisli biriymisde konusabiliyorsun...insallah istedigin gibi olur hersey:16:

Iyi geceler canlarim
kizlar benim cocuklar hala hasta,dün doktora götürdüm cok fenalardi..3 gündür lokma koymadilar agzina,su icseler cikariyorlar..bu arada ne hali kaldi,ne koltuk her taraf batti:25:

doktor dedi bol su icsin ve üzüm sekeri ver..icmezlerse serum gerkir,hastaneye aliriz dedi:14:
dün gece sabaha kadar kaldirip iciriyordum suyu..kizimi dün gece uyandirdim su icsin diye, hic anlamadigim bir dilde konusmaya basladi..annem ne diyosun dedim öyle tuhaf bir dille cevap veriyordu..cok korktum atestendi sanirim..biraz yüzünü yikadim,kendine getirmeye calsitim..ben kimim dedim öyle cevap vermeden tuhaf tuhaf suratima bakti,bi kac defa zorlayinca sonunda anne dedi,kardesini gösterdim bu kim dedim,ablasinin ismini söyledi..en azindan anladigim dile döndü..biraz daha uyutmadim tabi,sonra dedim dogum gününe kim gelmisti gel sayalim,ben basladim baktim halsizce saydi..icime su serpildi sanki...:26:

gecmis yapamadim son sayfada dilekcigim isyan etmis artik..haklisin canim kusura bakma..banucugumda gelmemis galiba:26:

ben en azindan senin menülere bakmadan uyumayayim canim...

öpüyorum kizlar hepinizi,firsat bulursam gelirim yine:16::54:
Çok geçmiş olsun kaptanjım . Çocuklar hasta olunca anneler alt üst oluyor. Allah kolaylık yavrularından şifa versin inş. Ateşden olmuştur sayıklamalar. Ne geçmişi aşk olsun biz sana özet geçeriz :16:

Cok gecmis olsun kaptancim kiyamam ya artik bunyesi yoruldu demek ki :9:

Canim bunlarin hepsini sabah yemedin de ogunleri yazmamissin

:18::18: kizlar gelin nolur

Şule neye kizdin bacim butun bunlari yiyerek kendine iskence mi ettin :26:

Ilahi merve kiza sutu icir sonrada aylik gaz mi de :1:
Kızkardeşime çok kızdım bugün hala kızgınlığım devam ediyor. Eşiyle boşanmaya karar vermişler ve kv desi protokol yaptırmış kızının velayetini onlara vermek şartıyla hemen boşanacaklar. Benim gerizekalı saf kardeşimde kabul edip imzalamış. Offf offf dahasında varda mide ağrım coşuyor. Bugün tüm gün başım ağrıdı şimdide uyuyamadım uyandım ve hala başım ağrıyor.
Listeyi yazarken sabah demiş bırakmışım sıra ile yazdım aslında :1: sabah ara öğle ara akşam ara olacak :16:

Günaydın kizlar :16: caylar hazir hadi gelin

Cok super oldu bu yemin isi servise bindim arkadas coknat almis aldim kahvalti yaptim bunu sonra yerim dedim attim cantaya yemiycem cantada canli bomba var yani :9:
Ay o yedi nasil guzel koktu findik cikolata karisimi immm yemin etmesem kesin yemistim :(

Sizden izin istiyorum mesela haftada bir cuma aksami olabilir bir cikolata yada cuma oglen karsiliginda sporu artiracagim
Cunku en sevdigim iki sey simit ve cikolata haftada birgun tartidan sonraki ilk iki gun icinde ikisinden birinin iznini verin telafisini yapayim olmaz mi :26:
Bu sizin servis nasıl bir yer yaaaa her gün bir tuzak var :53:aslında 2 küçük kare bitter çikolata diyetlere ekleniyor ama kontrol altında olmak lazım galiba :34:
Eki Görüntüle 984161

Sezar in hakki sezar a verilmeli
çay dedigin ince belli bardakta icilmeli
Demlemesini de bilmeli
Ilk yudum da firindan cikan sicak ekmegi hayal ettirmeli
Iliklerine kadar islemeli

Kahve gelir yemenden
Bana ne ki elden gelenden
Çay memleketimde yetişir
Herseyin yanina yakisir

Kizlar son iki ayin durum raporu
Çay nasıl güzel görünüyor ohhh mis

Kiz ne guzel sporun masallahh ama ben de nesfite karsiyim zamaninda cok yerdm de cok da saglikli degil bence ve fazla kalorili aslindaa

Insallah diyecez bacimmm bazi aralarda oyle takilmalae oluyor yaa

Yok malesef hala spor yok henuz 3 hafta oldu bi 3 hafta daha yasak :/ ama sonrasinda kucuk kucuk baslicam insallahh

O zaman lahmacunu yogunluga veriyoruz erimis gitmistir incecikk :))

Bn de artk takdir aliyom ne guzell :))

Spor superrr olmusd

Kiz niye boyle yaptnn ne guzel gidiyordu kilocuklarrr o findiklar kekler olmus mu hiccc

Cok sagol sulecimmm ins zamanla daha da super olurum :))

Bugn super olms ciddenn

Gunaydinn valla bana kalsa ben izin veririm cunku telafi edecem demissin ve cani cok istiyo insan surekli yoksun kalinca seni anliyirmm

Gunaydinnn super yuruyuslerin valla tebriklerrr
Olmadı tabiii hemde hiç olmadı. Çok mutsuzum işte duygusal açlık öfke çıkarma sonrasında da daha mutsuz ediyor :31:
tamam canim ama dedigim gibi abartma..yoksa bütün hafta onun telafisi icin ugrasirsin.sadece 1 ögünde ye kalk ve bence bu ögün kahvalti veya öglen yemegi olsun..aksama kalmasinki yakasin..
ödülünüde tabikisi bildir canimsin,daha iyi olur hem bilmem..:16:

günaydin canim...senin cevap cuk otrumus yanliz:52:
Ayy ne cesaret söyledim yaaa. Karmaşık ruh haliyle saçmaladım aslında ama neyse ki güzel bir iletişimimiz var yanlış anlamamışlardır :17:
Hahay :9: gaz verilir herkese gaz verilir dikkat cakmakla yaklasma

Anlastik :9:

Himm simdiden odul dusunuluyor ben bu hafta aldigimi vermeye çalışıyorum inşallah cumaya kafar 500 gr daha giderde en axindan - cikarim

Alemsin Şule iyi demissin

Nasılsın kaptancim seni burda gormek ne güzel

Gün boyu söyleyip durdular arkadaşlar. Artık bir gün iş yerinde kahvaltı hazırlayıp davet edelim dedik :44:

Çok geçmiş olsun kaptanjım . Çocuklar hasta olunca anneler alt üst oluyor. Allah kolaylık yavrularından şifa versin inş. Ateşden olmuştur sayıklamalar. Ne geçmişi aşk olsun biz sana özet geçeriz :16:

Kızkardeşime çok kızdım bugün hala kızgınlığım devam ediyor. Eşiyle boşanmaya karar vermişler ve kv desi protokol yaptırmış kızının velayetini onlara vermek şartıyla hemen boşanacaklar. Benim gerizekalı saf kardeşimde kabul edip imzalamış. Offf offf dahasında varda mide ağrım coşuyor. Bugün tüm gün başım ağrıdı şimdide uyuyamadım uyandım ve hala başım ağrıyor.
Listeyi yazarken sabah demiş bırakmışım sıra ile yazdım aslında :1: sabah ara öğle ara akşam ara olacak :16:

Bu sizin servis nasıl bir yer yaaaa her gün bir tuzak var :53:aslında 2 küçük kare bitter çikolata diyetlere ekleniyor ama kontrol altında olmak lazım galiba :34:

Çay nasıl güzel görünüyor ohhh mis
Ayy Şulem neden vermis ki kuzusunun velayetini :( sonra cok pisman olacak ama kismet tabi hayat onun hayati .
Sorma servis isyeri heryer tuzak seytan üçgeni gibiler
Ooo herseyde güzel cijmis seni kim tutar artik :16:
Kızlar
Neyse kıZlar
Kendimi saldım iyice....
Kafama taktım
Merve kiz iyiydin yine ne oldu :20:
kım yemıs ne yemıs:17: aa bende bugun sul
u kofte yedım:56:
:47::47:
bu cuma ben tasıyım lısteyı demıstım ama daha kendı yuzdemı bıle lısteye ekleyemıyorum nasıl yapıcam:43:ben yapmasam:18:

Biz yardim ediyoruz canim zaten sen korkma

Günaydın kizlar tebrikleri alayim :37:

:119::119:
:124: sabah 06:30da kalktim 1 mile leslie yaptim :124:

Vee tarti 64.6 simdi ikiyuz gr icin sevinilir mi demeyin hafta sonu 65, 5 dum liste icin 200 olsada benim icin 900 gr :8:
:46::46::46: süpersin canım tabiki sevinilir düşünsene 1 margarin 250 gr nerdeyse vücudundan 1 margarin gitmişş :9::9::9:
Gunaydin kizkr bu hafta ici de yine cok giremedim.babam memlekette ama burdaki arkadaslr sagolsun gscmis olsun akini yaptilar

günaydın canım kafana takma canım misafirlerinle ilgilen biz hep burdayız:16:

Gunaydin kizkr bu hafta ici de yine cok giremedim.babam memlekette ama burdaki arkadaslr sagolsun gscmis olsun akini yaptilar
Anladim canim musait olduğun da ugra ama :38:
:46::46::46: süpersin canım tabiki sevinilir düşünsene 1 margarin 250 gr nerdeyse vücudundan 1 margarin gitmişş :9::9::9:

günaydın canım kafana takma canım misafirlerinle ilgilen biz hep burdayız:16:

Valla oyle gulsahcim yeyince lopur lopur gelen o yaglar yemeyincede gidiyor aslinda da margarin margarin gidiyor gerci daha yarina var inşallah bi margarin daha gider benden :nazar:

Back