Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar sabah sabah gezmelere ciktim rakiplere ugramadim bilr cunku bu hafta birinci biz olcaz :9:

Kilo koruma topigine gittim bebde orda olmak istiyorum yaa

Daha da azimlendim hedefi girerken kac bildirmistim hatırlamıyorum ama ya 54 yada 55 di 53 olsun tam olsun diyorum :9: ben yapacsgim daha once yapmistim bebesim gobisime gene kadar devam o gelincede kararaya gececegim organik ve saglikli gelsin dunyaya inşallah

günaydın kızlar.şöyle hızlıca geçmiş yaptım bogulmadan.
kaptanım cocuklar nasıl oldu.
sen nasılsın gülşah.
edacım üzüldüm.arada yazarsın umarım
çağlacım çikolata kisti demek.sıkma canını.bencede başka bir uzmana daha görün.
şulecim demek kardesin boşanıyor.hemde cocuklu bende üzüldüm şimdi.:14:
merveee şurda ne vermen gereken cok bişey yok.eski azmini bi yakala göz açıp kapayana verirsin.
banucum bende istiyorum yasemin dolysi.burda birini bırakıp vınnn şuan ortalıktan kaybolmaya cok ihtiyacım var.
ohh sen gez dilak gündü sohbetti.sefan olsun.benim yerimede gez.
küçük kelebek gelinlik giyeceksin gayret biraz.

mektup gibi oldu:9:

midem bulanıyor başım ağrıyor sanırım hap yaptı bana bunları.ama cok abartı değil bırakmaya niyetim yok.birde ödem meselesi var umarım basküle yansımaz bugün suya yüklenmem lazım.

İnşallah yansimaz canim . Birde ticker farki cok goze batiyir mesela ben senin 92ile basladigini bilmiyorumdum cok guzel vermisdin canim

Kızkardeşime çok kızdım bugün hala kızgınlığım devam ediyor. Eşiyle boşanmaya karar vermişler ve kv desi protokol yaptırmış kızının velayetini onlara vermek şartıyla hemen boşanacaklar. Benim gerizekalı saf kardeşimde kabul edip imzalamış. Offf offf dahasında varda mide ağrım coşuyor. Bugün tüm gün başım ağrıdı şimdide uyuyamadım uyandım ve hala başım ağrıyor.
Listeyi yazarken sabah demiş bırakmışım sıra ile yazdım aslında :1: sabah ara öğle ara akşam ara olacak :16:

canım çok üzüldüm çok etkileniyorum böyle şeylerden:( neden anlaşamamışlar.. kv ye de pes doğrusu, kendisi de anne, nasıl bir anne ise artık.. kardeşine baskı yapmışlardır mutlaka, yoksa kabul eder mi hiç..

Gunaydin canlarim bugun benim dogum gunum 30 oldum ve cok mutluyum hissediyorum 30 yaslarim en guzel yaslarim olacak Allahin izniyle eksikliklerimi tamamliyacam fazlaliklarimdan kurtulacam bugun ilk adimi attim sabah 6 kalktim 1 saat ibadet ettim rabbim kabul etsin oglani okula goturup arkadasimla temiz havayi icime ceke ceke 1saat yuruyus yaptik parkta hep boyle yasamak istiyorum bennnnn

Gunaydin canlarim bugun benim dogum gunum 30 oldum ve cok mutluyum hissediyorum 30 yaslarim en guzel yaslarim olacak Allahin izniyle eksikliklerimi tamamliyacam fazlaliklarimdan kurtulacam bugun ilk adimi attim sabah 6 kalktim 1 saat ibadet ettim rabbim kabul etsin oglani okula goturup arkadasimla temiz havayi icime ceke ceke 1saat yuruyus yaptik parkta hep boyle yasamak istiyorum bennnnn

Iyi ki doğdun canim :16:
O halde yasamak istedigin hayati yasa bak ne guzel :16:

Birde seyyy

Alman pastasindan daha hafif birseyler tercig etsen gel anlasalim hadi :13:

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar selam
çokşükür bugün de karatay kahvaltımı yaptım işe geldim,
inşallah bozmadan devam edebilirim
bugün kısmetse akşam üzeri yürüyüş planlıyorum..1 saat..eşim gelirse onunla gideceğim..

Bozmazsin canim o kahvaltiyi yapip bozmanin imkani yok birde inşallah yurume firsatin olur

iyi ki doğduuuun iyi ki doğduuuuun mutlu yıllarrr sanaaaaaaaaaaaaaaaa:24::24::24: :46::46:

demek 30 oldun:) ben de bu sene 31 oluyorum..20ler bitti ortayaş grubuna mı giriyoruz ne :9:
çok güzel bir sabah yaşamışsın inşallah hep istediğin gibi sürebileceğin bir hayatın olsun..

Kizlar sabah sabah gezmelere ciktim rakiplere ugramadim bilr cunku bu hafta birinci biz olcaz :9:

Kilo koruma topigine gittim bebde orda olmak istiyorum yaa

Daha da azimlendim hedefi girerken kac bildirmistim hatırlamıyorum ama ya 54 yada 55 di 53 olsun tam olsun diyorum :9: ben yapacsgim daha once yapmistim bebesim gobisime gene kadar devam o gelincede kararaya gececegim organik ve saglikli gelsin dunyaya inşallah

Kesinlikle bitinciyiz canim bu hafta hem zayif olunca hamilelik daha cok yakisiyor

iyi ki doğduuuun iyi ki doğduuuuun mutl)u yıllarrr sanaaaaaaaaaaaaaaaa:24::24::24: :46::46:

demek 30 oldun:) ben de bu sene 31 oluyorum..20ler bitti ortayaş grubuna mı giriyoruz ne :9:
çok güzel bir sabah yaşamışsın inşallah hep istediğin gibi sürebileceğin bir hayatın olsun..

Sagol bitanem yok bacim ne orta yasi orta yas gurubu 45 den sonra:)

Bozmazsin canim o kahvaltiyi yapip bozmanin imkani yok birde inşallah yurume firsatin olur

canım sağol, çokşükür toparladım gibi..
bugün bi resepsiyon var az sonra, oraya gideceğim ama sadece çay içeceğim.. zaten kahvaltıyı yeni yaptığım ve tok olduğum için canımın çekeceğini sanmıyorum.
sen nasılsın? karataya devam mı? başka bir yöntem mi deniyorsun?

Eki Görüntüle 986170

Dilek bak bugun dogum gunu pastani yeme cuma iglen alman paili senin olsun olmaz mi hem sen 800 gr verdin mi bakim :1:

Vallahide yutkundum gorunce deli kiz .esim hersne unutmazdi ilk seneler hele organizsayon yapardi bir hafta once aile arkadaslar tabi sonraki seneler basbasa cocucuklarla kutlamalara dondu bu sefer hic belirtisi yok unuttumu diyecem ama unutmaz kafa bi milyon bu sira unutmysta olabilir yani sizin anliyaciginiz bu dogumgunumde pasta olmayabilir:(

canım sağol, çokşükür toparladım gibi..
bugün bi resepsiyon var az sonra, oraya gideceğim ama sadece çay içeceğim.. zaten kahvaltıyı yeni yaptığım ve tok olduğum için canımın çekeceğini sanmıyorum.
sen nasılsın? karataya devam mı? başka bir yöntem mi deniyorsun?

Gozun takilmaz birseye toksan .
Karatayi biraktim dr acil zayifla dedi cikolata kisti var dedi vs benim morel bozuldu iki hafta surundum ne diyet ne birsey daha yeni toparladim baska dr gittim herseye baktilar kist mist yok bosu bosuna azaman kaybettim

midem bulanıyor başım ağrıyor sanırım hap yaptı bana bunları.ama cok abartı değil bırakmaya niyetim yok.birde ödem meselesi var umarım basküle yansımaz bugün suya yüklenmem lazım.

Haptandir canikon o suya yuklen bir siskinlik yapacak sey yeme mesala bana karnabahar yapiuor

Back