- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
midem bulanıyor başım ağrıyor sanırım hap yaptı bana bunları.ama cok abartı değil bırakmaya niyetim yok.birde ödem meselesi var umarım basküle yansımaz bugün suya yüklenmem lazım.
Kızkardeşime çok kızdım bugün hala kızgınlığım devam ediyor. Eşiyle boşanmaya karar vermişler ve kv desi protokol yaptırmış kızının velayetini onlara vermek şartıyla hemen boşanacaklar. Benim gerizekalı saf kardeşimde kabul edip imzalamış. Offf offf dahasında varda mide ağrım coşuyor. Bugün tüm gün başım ağrıdı şimdide uyuyamadım uyandım ve hala başım ağrıyor.
Listeyi yazarken sabah demiş bırakmışım sıra ile yazdım aslındasabah ara öğle ara akşam ara olacak
![]()
Gunaydin canlarim bugun benim dogum gunum 30 oldum ve cok mutluyum hissediyorum 30 yaslarim en guzel yaslarim olacak Allahin izniyle eksikliklerimi tamamliyacam fazlaliklarimdan kurtulacam bugun ilk adimi attim sabah 6 kalktim 1 saat ibadet ettim rabbim kabul etsin oglani okula goturup arkadasimla temiz havayi icime ceke ceke 1saat yuruyus yaptik parkta hep boyle yasamak istiyorum bennnnn
hanımlar selam
çokşükür bugün de karatay kahvaltımı yaptım işe geldim,
inşallah bozmadan devam edebilirim
bugün kısmetse akşam üzeri yürüyüş planlıyorum..1 saat..eşim gelirse onunla gideceğim..
Gunaydin canlarim bugun benim dogum gunum 30 oldum ve cok mutluyum hissediyorum 30 yaslarim en guzel yaslarim olacak Allahin izniyle eksikliklerimi tamamliyacam fazlaliklarimdan kurtulacam bugun ilk adimi attim sabah 6 kalktim 1 saat ibadet ettim rabbim kabul etsin oglani okula goturup arkadasimla temiz havayi icime ceke ceke 1saat yuruyus yaptik parkta hep boyle yasamak istiyorum bennnnn
Kizlar sabah sabah gezmelere ciktim rakiplere ugramadim bilr cunku bu hafta birinci biz olcaz
Kilo koruma topigine gittim bebde orda olmak istiyorum yaa
Daha da azimlendim hedefi girerken kac bildirmistim hatırlamıyorum ama ya 54 yada 55 di 53 olsun tam olsun diyorumben yapacsgim daha once yapmistim bebesim gobisime gene kadar devam o gelincede kararaya gececegim organik ve saglikli gelsin dunyaya inşallah
iyi ki doğduuuun iyi ki doğduuuuun mutl)u yıllarrr sanaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
demek 30 oldun:) ben de bu sene 31 oluyorum..20ler bitti ortayaş grubuna mı giriyoruz ne
çok güzel bir sabah yaşamışsın inşallah hep istediğin gibi sürebileceğin bir hayatın olsun..
Bozmazsin canim o kahvaltiyi yapip bozmanin imkani yok birde inşallah yurume firsatin olur
Sagol bitanem yok bacim ne orta yasi orta yas gurubu 45 den sonra:)
Eki Görüntüle 986170
Dilek bak bugun dogum gunu pastani yeme cuma iglen alman paili senin olsun olmaz mi hem sen 800 gr verdin mi bakim![]()
canım sağol, çokşükür toparladım gibi..
bugün bi resepsiyon var az sonra, oraya gideceğim ama sadece çay içeceğim.. zaten kahvaltıyı yeni yaptığım ve tok olduğum için canımın çekeceğini sanmıyorum.
sen nasılsın? karataya devam mı? başka bir yöntem mi deniyorsun?
midem bulanıyor başım ağrıyor sanırım hap yaptı bana bunları.ama cok abartı değil bırakmaya niyetim yok.birde ödem meselesi var umarım basküle yansımaz bugün suya yüklenmem lazım.