Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kac gundur dikjat ediyirum ya vucud taaruzza gecti kahcaltidayim canim sureklu yemek istiyor ama yagma kiracam o nefsi ben and ictin
Tabi ki kiracaksin :16:

Anladımm tamam beraber takip edelimm :34:

Yok canm mesaj sayısı genel kural değişmesin bence ama doldurmayan da olabilir hiç girmeyen de var sanırm herkesi tanımıyorum henüz gerçi ama aktif olanlar hep aynı kişiler gibi gibii :34:
Dedigim gibi bu hafta sayariz iki kart alan zaten oyun disi oluyor kendi icimizde oylama yapiyoruz 35 i gecemeyen savunmasini bildiriyor
Mevludlu olmiyinca yemekili olmuyor senin anliyacan asayis berkkemal
Tmm canim o zaman
Mesaj sayusi 35 herkes dolduruyodur cok degil benceee sayiyi 50 cikaralum ben saymadim bu hafta biliyorum cunku ortalama 70 80 olsugu icin

Canim isyerinde rahat giremeyen cocuk sayisi cok arkadaslarimiz var 35 iyi gun icinde gelsinde 50 istemeyiz yeter ki gelsin :9: kurallari cok katilastiak izinle baslayan kopmalara sebep oluyir tecrubeyle sabit :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlaaaar nasılsınııızz :16: geçmişi okuyodum yarım bıraktım başımda bi ağrı varki sormayın yazıları takip ettikçe sanki başıma bıçak sokuyolarr. sanırsam su çarptı çok içmekten :1::1:

Su mu carpti :9:

Gozdecim takima kac kilo ile bildirdim yapmiatin suan kacsin hedefin kac bu hafta kaptan olmazsa aklimda bulunsun

Gozdecim takima kac kilo ile bildirdim yapmiatin suan kacsin hedefin kac bu hafta kaptan olmazsa aklimda bulunsun

takıma geldiğmde 57,300 düm ama sanırım yanlış başlangıcım 58.00 olsun ki + çıkmıyım :19: hedefimde 53 olsun temiz olsun :1: şuandada 58m sanırım tartılmadımm.

evet canm ya su içmeye alışkın değilim kahvaltımıda güzel yaptım o yüzden ara yapmadım suya yüklendim sanırsam pH çarptı benii bünye alışık değil :1::1:

takıma geldiğmde 57,300 düm ama sanırım yanlış başlangıcım 58.00 olsun ki + çıkmıyım :19: hedefimde 53 olsun temiz olsun :1: şuandada 58m sanırım tartılmadımm.

evet canm ya su içmeye alışkın değilim kahvaltımıda güzel yaptım o yüzden ara yapmadım suya yüklendim sanırsam pH çarptı benii bünye alışık değil :1::1:
Canim benim kaptan nasil not aldi onuda sorariz ayrica katilim katilim diye badinin etini yiyecegim
Hadi bugun basin agriyor ama diger gunler gecmise bak
Cumadan bu yana 12 msj yazmissin cok az gunde ortalama 2 msj yani :19:
insan cok karmaşık bir varlık zaten herkesinde metabolizması vs farklı.spor durumu sıvı alımı yaşı şuanki durumu.genelleme yapmak cok zor.dr da olsam bir diyetisyen uzmanlığıyla yorum yapmakta zor.

Aynen cok haklisin misal ablam ve abur cuburcuyuz yani yemekte az yoyince gozumuz cikolatada kekte kalıyor oysa kiz kardesim ki ayni boydayiz oda tam tersi gunde iki ogun yer saglam yer oyle keyifli yerki karsisindaki acikir birde uyusuktur ki sorma hareket et demek ona olum gibi gelir :9: on dk yere gotmez arar abla beni biraksan diye ama yıllardır kilo aldigi olmadi maşallah

Canim benim kaptan nasil not aldi onuda sorariz ayrica katilim katilim diye badinin etini yiyecegim
Hadi bugun basin agriyor ama diger gunler gecmise bak
Cumadan bu yana 12 msj yazmissin cok az gunde ortalama 2 msj yani :19:

Aynen cok haklisin misal ablam ve abur cuburcuyuz yani yemekte az yoyince gozumuz cikolatada kekte kalıyor oysa kiz kardesim ki ayni boydayiz oda tam tersi gunde iki ogun yer saglam yer oyle keyifli yerki karsisindaki acikir birde uyusuktur ki sorma hareket et demek ona olum gibi gelir :9: on dk yere gotmez arar abla beni biraksan diye ama yıllardır kilo aldigi olmadi maşallah

geçmişi ara ara sayfa sayfa okuyorum şimdi :17: katılımımda daha fazla olucak söz :6:

Günaydinlar:16:

biraz gecmis yaptim ama alintilamayi unutmusum:14:

gecmisolsun dilekelriniz icin cok tesekkür ederim..sahgülcügüm atesleri düstü bu gün :16:
doktorcugum bizimki magen-darm grippe..kreste kapiya asmislar salgin var diye..sanirim ordan bulasti:26:ishalleri var simdi sadece,bide halsizlik:14:

hilalcigim mesaj sayilisindan yakinmissin canim..haklisin..
katilimda azaldi evet ama her takimda böyle dönemler oluyor..birbirimize destek olarak gecirelim bu döynemi..bu arada senin kocun sevilaydi demi..göremiyorum onu bende:44:

dilekcigim 500 gr ve üstü verdigin hafta cuma veya cumartesi ufacik ödül verebilirsin kendine..tabikisi karsiliginda spor yaparak ve abartmayarak:16:

ayferim ilgin icin tesekkürler:16:

gözdecigim seninle konusma firsatimiz olmadi cok..rallari okudunmu bilmiyorum ..günde en az 5 mesaj yazmalisin ve diger menülere yorum yapmalisin..gecmisi okuyup cevaplanacak biseyler varsa cevaplamalisin..
seni aktif göremedigim icin bu hafta listeye almayacagim canim...
lütfen daha fazla gelmeye gayret et...

gecmisolsun dilekelriniz icin cok tesekkür ederim..sahgülcügüm atesleri düstü bu gün :16:
doktorcugum bizimki magen-darm grippe..kreste kapiya asmislar salgin var diye..sanirim ordan bulasti:26:ishalleri var simdi sadece,bide halsizlik:14:

katilimda azaldi evet ama her takimda böyle dönemler oluyor..birbirimize destek olarak gecirelim bu döynemi..bu arada senin kocun sevilaydi demi..göremiyorum onu bende:44:

dilekcigim 500 gr ve üstü verdigin hafta cuma veya cumartesi ufacik ödül verebilirsin kendine..tabikisi karsiliginda spor yaparak ve abartmayarak:16:

gözdecigim seninle konusma firsatimiz olmadi cok..rallari okudunmu bilmiyorum ..günde en az 5 mesaj yazmalisin ve diger menülere yorum yapmalisin..gecmisi okuyup cevaplanacak biseyler varsa cevaplamalisin..
peki kaptanıımm :16:
Tmm o halde sozunu unutma pesindeyim canim:4:
hihihihh unutmıcam :27::13:

Koc kaptanim her cuma odulumu alicam desene cunku her cuma 500 gr asagi vermiyecem odulumude sorurarim sana olurmu diye cuma gunku odulumu dusunuyum sindiden ay cok sevindim

KIZLARRRR
sabah işe geç kaldım. ve genel müdür gelmiş ziyarete :18:
çıkarken "şule hanım 10 da işe geliyorsunuz" dedi. bende "sizin geleceğinizi bilsem erken gelirdim hazırlık yapar börek açardım" dedim. tabii bunlar gülerek söylendiği için böyle cvp verdim yoksa ne haddime :30:
başkan gülüyor bana, senin cvp iyiydi diye...

Son düzenleme:
Koc kaptanim her cuma odulumu alicam desene cunku her cuma 500 gr asagi vermiyecem odulumude sorurarim sana olurmu diye cuma gunku odulumu dusunuyum sindiden ay cok sevindim
tamam canim ama dedigim gibi abartma..yoksa bütün hafta onun telafisi icin ugrasirsin.sadece 1 ögünde ye kalk ve bence bu ögün kahvalti veya öglen yemegi olsun..aksama kalmasinki yakasin..
ödülünüde tabikisi bildir canimsin,daha iyi olur hem bilmem..:16:
KIZLARRRR
çıkarken "şule hanım 10 da işe geliyorsunuz" dedi. bende "sizin geleceğinizi bilsem erken gelirdim hazırlık yapar börek açardım" dedim. tabii bunlar gülerek söylendiği için böyle cvp verdim yoksa ne haddime :30:
günaydin canim...senin cevap cuk otrumus yanliz:52:

Kaptancım derdin başından aşkın düşünme bunları, okudum bebişini, geçmiş olsn ama neyse ki geçmiş baya..Allah sağlıktan uzak etmesn..

Mesaj sayımı işini hallederiz, dediğin gibi dönem dönem olabilir tabi ki normal, benm koç arada geliyor ama benmle ilgilenmiyor sevmiyo mu beni acaba :17::1:

aile hekimiyim canım.

ver gazıı:9::9::9:inşallah
Hahay :9: gaz verilir herkese gaz verilir dikkat cakmakla yaklasma
peki kaptanıımm :16:

hihihihh unutmıcam :27::13:
Anlastik :9:
Himm simdiden odul dusunuluyor ben bu hafta aldigimi vermeye çalışıyorum inşallah cumaya kafar 500 gr daha giderde en axindan - cikarim
KIZLARRRR
Alemsin Şule iyi demissin
tamam canim ama dedigim gibi abartma..yoksa bütün hafta onun telafisi icin ugrasirsin.sadece 1 ögünde ye kalk ve bence bu ögün kahvalti veya öglen yemegi olsun..aksama kalmasinki yakasin..
ödülünüde tabikisi bildir canimsin,daha iyi olur hem bilmem..:16:

günaydin canim...senin cevap cuk otrumus yanliz:52:

Nasılsın kaptancim seni burda gormek ne güzel

Öğlen biraz hata yaptım gene sanırm ya fazla oldu gibi ama akşam telafi edeceğimm..
2 yk kadar pirinç pilavıyla 3 yk kadar patates yemeğini aynı öğünde yedm yanınd abir d emercimek çorbası ve cacaık of çok yemişim sanki yaa :20:

Canim cokluktan ziyade yanlis en azindan ikisibden birini yeseydin ikiside karbonhidrat mercimekte karbonhidrat bskiyat ama oda karbon agirlikli cunku

Back