Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim cokluktan ziyade yanlis en azindan ikisibden birini yeseydin ikiside karbonhidrat mercimekte karbonhidrat bskiyat ama oda karbon agirlikli cunku

Aynen çoktan ziyade yanlış, ühüüü ağlıcam yaaa..neyse akşam sadece kabak-mantar türlüsü yicem, başka da bir şey yemicemm hıhh kendime cezaa

Aynen çoktan ziyade yanlış, ühüüü ağlıcam yaaa..neyse akşam sadece kabak-mantar türlüsü yicem, başka da bir şey yemicemm hıhh kendime cezaa

Mesela ben pilav ve makarnayi hayayimdan cikardim patateste sadece firinda olursa accik bir iki dilim anca bu bayadir boyle sende alisacaksin canim

tüm nişastalı karbonhidratları toplamışsın canımm. ben böyle yaptığımda hemen 1 sade soda içerdim + içtiğim suya fazlalık 1 lt su içerdim. sende dene bence

bende size öğlene kadar olan menümü paylaşıyorum kızlaarr akşam ne olur bilmiyorumm + yarın bebiş mevlütümüz var giremem anca akşam olur oda telefondan anca bilginiz olsunn

sabah : 1 k k kadar peynir + 1 yumurta + 7 tane zeytin 1 dilim kepek ekmek + 2 çay ve bol pul biber tabikii

ara: saat 11buçukta yarım yeşil elma

öğlen: 4 tane ufak köfte + 2 dilim fırında patates + 1 dilim kepek ekmek + bol sirkeli salata

ara: form bisküvi 2 tane + şekersiz nescafe

akşam bilemiyormm

abbboooowww ne yaptın sen:26:
ama sana değil o menüyü hazırlayana kızmak lazım. Bizim yemekhanenin bugünki menüsünü yazayım bir bakın allah aşkına aklı başında kaç kişi bunları bir arada yer acaba...
yeşil mercimekli erişteli çorba
etli barbunya
makarna
sütlaç

şimdi ben yemekden çıkmış olmasam hangi birini yiyebilirdim ki?
nasıl bir zihniyet hazırlıyor bu menüyüde o listenin altına da 6kişi imza atıyor.inanamıyorum. bizi obez yapma gibi bir emelleri vargaliba.

Mesela ben pilav ve makarnayi hayayimdan cikardim patateste sadece firinda olursa accik bir iki dilim anca bu bayadir boyle sende alisacaksin canim

Evet Ayfercim ben de alışacam kararlıyımm

tüm nişastalı karbonhidratları toplamışsın canımm. ben böyle yaptığımda hemen 1 sade soda içerdim + içtiğim suya fazlalık 1 lt su içerdim. sende dene bence

Soda yok şu an yanımda ama suya yükleniyorum aynen, vücuduma güveniyorum atar yakar

Menün de gayet iyi bence, patates de fırında tabi benmki kadar sorun değil

Ben de onu hiç anlamıyourm ya pilavın yanına patatesin ne işi var anlamış değilim cidden, ben de işte çok az yiyim dedim dedim ama işte hepsi bir arada olunca da canım sıkıldı bu sefer de valla.. neyse suya yükleniyorum atacak vücut atacakkk

Simdilik gayet iyi aksam cozutmak yok
O zohniyet bizdede var biraksalar yemek menüsü nu ben hazirlasam bakin nasil fit olcak herles

Kizlar saat 16:00 da iki adet cig kofte yedim etsiz bulgu:26:rdan bol acili ara yerine yanlis mi yaptim ki

Selam bayanlar

İşyerindeki masamın poziyonu nedeniyle gelemiyorum.
Merak etmeyin kaçamak yapmıyorum. Detoksa devam
Umarım sizde güzelce Devam ediyorsunuzdur diyete.
Maalesef ben bu Cuma günü takımdan ayrılmak durumundayım.
Elimden geldiğince gelirim sizi ziyaret ederim.
Şuanki durum buna çok müsade etmiyor.
Olurda atlarsam Cuma bildiriminde kendi isteğiyle ayrıldı olarak yazılmak istiyorum.
En azından geri dönüş şansım olur.
Sizi çok sevdiğimi unutmayın.
Diyete devam.
Nisanda buluşacağız !
Hepinizi tek tek inceleyeceğim.

suyumuda 3lt ye tamamladımm içim rahat kızlar.. akşamda evde içerim oldu bitti bugünlükk
maşallah Gözdecimm

papates varken ekmekten uzak durmalısın tatlım seç birini

yaklaşık 3,5 aydır ekmek yemiyorum hiçbir eksikliğinide hissetmedim insan zamanla alışıyor herşey beyinde bitiyor

akşama telafi edersin Hilalcimm sıkma canını

Hakikaten güzel cevap cesaret işi neyseki espri kaldırıyormuş müdürün

helincim çok geçmiş olsun bebişler bitanemm şükür ateşlerinin düşmesine çok sevindim

kardeşinde benim şu an yaptığım gibi yapıyor demekki hakikaten insanın önce gözü doyacak yoksa sürekli bir sonraki menüyü düşünüyor insan

Kac gundur dikjat ediyirum ya vucud taaruzza gecti kahcaltidayim canim sureklu yemek istiyor ama yagma kiracam o nefsi ben and ictin

Sana güveniyoruz Dilekcim nefsini yeneceğine eminim

o minnacık kaçamaklar hedefimize ulaşmamızı geciktiriyor Ayfercimm ama minik bir parça verdiğin hafta ödül olarak tüket dediğin gibi veremezsen yine yok o yüzden vermen lazım tatlım

kesinlikle katılıyorummm:13:

Evet sanırm aktiflik biraz zayıf, ve bu hafta kimse mesaj sayısını yazmadı, herkes yazsa baya eksik görülürdü, e biz boşa mı sayıp yazıyoruz

tatlım cuma günleri prfoilimden sayıyorum ben dediğin gibi bu hafta sayım arada kaynadı ama tekrar düzene gireriz cumaya yazarız mesaj sayılarımızı
geldim canım senin koçun yoğun sanırım o yüzdendir bu koçluk işi biraz renk kattı bence memnun olmazsanız iptal ederiz tatlım
Benim kocum izin vermedi napalim devam diyete bari regl gunu bi çimcik cikolataya tmm dese
Ya nerde herkes
Aktiflik sifir

bi çimciğe izin verir herhalde ama bi cimcik dişinin kovuğuna değmez bitanemm hiç olmazsa kaçamak yaptım demezsin unut bence
Basakf gel canim uzaktan bakma

sen çok alemsin Ayferim hakikaten çok yaşa emi

Uff Banu nerde acaba hersey yolundadir umarim

Yok dilek benim koc izin vermedi ama hersey surrkli yasak oluncada olmuyor bilemedim gitti

Yolunda değil ama ne diyim allah bugünümüzü aratmasın Ayferim

Ben izin istiyorum ya haftada bir olsun mutluluk cikolatasi lutfennnnn

Gorusuruz canim sevindik iyi olmana

Ah bacim bu hafta aldigi telafi edrim anca off ya

Şayet en az 800 gr verirsen bu hafta benden izin çıkar tatlım ve helinciğimin dediği gibi sabah yada öğlen yemelisin çikolata aşkına göreyim seni

ben pirinç kesinlikle tüketmiyorum artık sadece misafirler gelirse yapıyorum o kadar anladık şekerim çok karışık değill

Git gulsahcim kendine gel bu arada kpss kursumuydu ben mi yanlis hatırlıyorum :26:

Evet diger kizlarda onay verirse ve kocumda ok derse tabi

Gülşah ahşap boyama kursuna gidiyor tatlım

geçmiş olsun Gülşahcım dikkat et kendine bol bol karabiber tüket ıhlamur ve limonla kaynatıp

Kizlar son iki ayin durum raporu

Tşkler Ayferimm

Ellerine sağlıkkk tam tavşan kanı şiir eşliğinde süper gider:13::13:

en az Dilek gibi 800 gr verirsen minik bir çikolataya izin veriirm bitter olmak şartıyla

hakikate korkman normal canım ateşin etkisinden sayıkladı yavrucak sanırım gelmiş geçmiş olsun inş
dün gelemedim Helincim malesef

Şulecim incirin kalorisi çok yüksek miktar az da olsa dikkat et bitanemm yumurtanın sarısını neden yemiyorsunki:44:

aman Şulecim dikkat et bu şeker illeti bir geldimi sonrası çok zor oluyor arada zeytin yaprağı bulabilirsen kaynatıp iç cnm

geldim geldimmm sakın böyle şeyler düşünme bebişimmm

Senin ehliyet hikayen daha güzelmiş hediye paketi gibi olmuş bir nevi

sinirlendiğin zaman tak kulaklığını bisikletinden çıkar hırsını ne olur yemeklerden uzak durmaya çalış tatlım

bu kadar acı midene dokunmadımı Ayferimmm hayatta yiyemem maşallahın var ben bilmem eşim bilire katılsan birincisin lesin

napsın çocukk sen sütü daya sonrada gül prensese

cnm kahvaltına birazda çiğ kuruyemiş eklesen :26:

kımse yok barı yazdıklarıma yorum yazayımdılekcıgım menun super hayran kaldım eliştırıyım dıyorum hıc bırsey bulamıyorum bızımlesın

kocummm nerdesın yaaa ama bak 45 dakıka yuruyus yaptı cekırgen kaptanda yok hem anadan hem babadan oksuz yetım kaldık buralarda

olurmu hiç kızkardeşlerin hep yanında

o günler yine gelecek canım hemde çok uzak değil

oyyy cnmsın teşkler tatlımmm mısırdan uzak duruyoruz

şu light ürünlerden bi vazgeçebilsen canım kahvenin yanındada kuru kayısı süper oluyor bitanem bir gün dene memnun kalacaksın

İlahiii
Aynen emeğin karşılığını gördükçe gaza geliyorummm, ben bu hafta 64 ü görecem ona zorluyorum valla şu an tek hedefim bu, küsürü 9 olsa da olsun görim daha çok gaza gelimm

inşallah bu hafta göreceğiz hep birlikte
Sabah
Specıal k
Portakal
Ara
Rezene cayı
Ögle
Corba tarhana
Salata
Et haslama
1 dilm cvdar
Yogurt
Ara
Ceviz 5
Yeşilçay
Aksam
Yogurt
Salata
Su: yatana 2.5 olur
Spor: tıfanyy 16 dk
Mekik 15 ser den 2 set

sen eskiden harika kahvaltılar hazırlardın Mervişim ne oldu onlara :26:

bu yoklama işi güzel olmuş

tam karataya bünyen alışmışken izne çıktın bluecum tekrar eski düzenine girersin sen

sütlaca hayır dediğin için tbrklerr

gecmisi bitirdim sonunda gunaydin 3. Mintikanin hanimlari bu haftaki aclik oyunlarinin galibi biz olacagiz

inşallah canım birinci olalımda noamızı sildirelimm

saçlarını kurutmaya üşenme Ayferimm ilerde boynunda allah kjorusun kireçlenme olmasın yzüme çok güzel fikir tüm kasların çalışır bi düşün bence ne varki o kadar abartılı kilon yok mayodada tuhaf durmaz bence

harikasın şekercimmm

Simdilik gayet iyi aksam cozutmak yok

O zohniyet bizdede var biraksalar yemek menüsü nu ben hazirlasam bakin nasil fit olcak herles

Kizlar saat 16:00 da iki adet cig kofte yedim etsiz bulgu:26:rdan bol acili ara yerine yanlis mi yaptim ki
çiğ köfte zararsız marulla yediysen sorun yok tatlım

Vla sircam cok meraklandim cunku

sorma bebişimmm sormaaa
insan çok sevdiği birinin adını yazmak istemediğim hastalığa yakalandığını duyunca hakikaten dünya başına yıkılıyor tek yapabileceğim dua etmek iki gündür hiç yanından ayrılmadım teselli etmeye çalıştım ama tadım yok açıkçasıı

Noldu kuzucumm:44::44::44:

Slm Edacımm off ya şimdi bunu duydum içim bi garip oldu bitanem mesaj yazma zorunluluğu yüzündenmi ayrılmak istiyorsun

ne güzel hepbirlikte mezun olacaktık ama
mutlaka başka bir sebebin vardır ama tekrar geri dömek kaydıyla ayrıl cnmm kaçamak yapmadığına ve istikrarlı bir şekilde devam edeceğini biliyorum yine bizi sensiz bırakma bizde seni çok seviyoruz bitanemmm allahtan nisana az var

MENÜM dünkü

Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase mercimek çorbası
4 ad ızgara yürek
salata

SPOR
45 dk koşu bandında yürüyüş 80 mekik 30 squat 10 dk twist

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

MENÜM bugün
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yumurta
1 bardak süt

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase mecimek çor
Salata ve barbunya olacak

SPOR
Bugün yapamadım maalesef kızlar içimden gelmiyo nedense

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan süt
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3

Dilekcim mesaj kutun doluymuş tatlım buraya kopyalıyorum profiline ypıştırırsın

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wk0Q46z/weight.png

Son düzenleme:
Banucum cig kofteyi oyle bos iki tane yedim marulsuz lavassiz ay aci hic etkilemedi aksine wc ye çıkıyorum ilk defa bu kadar duzgun

Ben verdigimde yüzüm oldugunda ödül isteyecegim zaten kg verilmediyse yok istemek filan

Ve o tatsiz konu malesef morel cok onemli dedemi babaannemi ve bircok akrabamizi o sebepten kaybettik
Mumkunse seker ve karbonhidrat tan uzak durup bolunmenin hizini engelkemeli ve kemoterapi karsitiyim bu kadar yakindan yasadigim icin biliyorum
Sacma diyebilirsiniz ama eger ki ise yaradigina bir gr inansam bir kere gorseydim bunu demezdim
Dedeme cok ilerlemis 2 ay omrun var dedi dr yuzune gitti memlekete doganin icinde 7 yil yasadi ilac almadi
Babaanneme yeni baslamis dediler iki yil tedavi kalan gunleride burnundan geldi ilk defa birinin olmesi icin dua ettim cok aci ve iki yil tedaviyle sozde yasamak denirse yasadi
Varsa imkani doğal yasasin unutsun hersyi

sağol doktorcumm daha iyiyim ama boğazlarım dolmuş gece çok rahatsız ediyo genzim akıp duruyo sanırım antibiyotik kullanmam gerekıcek asm ye gitmem lazım cuma artık

Evet sanırm aktiflik biraz zayıf, ve bu hafta kimse mesaj sayısını yazmadı, herkes yazsa baya eksik görülürdü, e biz boşa mı sayıp yazıyoruz
sanmıyorum bi eksıklık olacagını bu hafta durgun ama bellı dönemlerde oluyor böyle çok takmamak lazım,ben şuana kadar msj sayısını saymayan kımseyı görmedım bu takımda eğer saymadıysa mutlaka gecerlı bi sebebi vardır
ohh süpersin canım
aman canım ateşleri olmasında diğerleride geçer inşallah kısa zamanda
tamam canım kendını sıkıntıya sokma tabi sana herzaman kapımız açık fırsat buldukça ugra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…