Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kizlar :16: caylar hazir hadi gelin

Cok super oldu bu yemin isi servise bindim arkadas coknat almis aldim kahvalti yaptim bunu sonra yerim dedim attim cantaya yemiycem cantada canli bomba var yani :9:
Ay o yedi nasil guzel koktu findik cikolata karisimi immm yemin etmesem kesin yemistim :(

Sizden izin istiyorum mesela haftada bir cuma aksami olabilir bir cikolata yada cuma oglen karsiliginda sporu artiracagim
Cunku en sevdigim iki sey simit ve cikolata haftada birgun tartidan sonraki ilk iki gun icinde ikisinden birinin iznini verin telafisini yapayim olmaz mi :26:
Ben izin istiyorum ya haftada bir olsun mutluluk cikolatasi lutfennnnn
günaydın güzellikler

bugun biraz daha iyiyim ama hala kırgınlık var grip değil belliki olsa yataklara düşerdim boğazlarım dolmuş
şimdi kursa gıdıyorum kahvaltımı yaptım, sıkıldım kaç gundur stres atayım biraz
kaptancım çok gecmıs olsun atesten sayıklıyo canım kıyamam bence serum ıyı gelır götür istersen
akşam görüşrüz artık öpüyorum sizi
Gorusuruz canim sevindik iyi olmana
geçmiş yapayyım dedim ama sürekli hasta geldi gitti konsantrem bozuldu.
hatırladıklarım.
helincim benim cocuklarda yeni toparladı sayılır 2 haftadır üst sol yolu enf,kabızlık.seninkilerede gecmiş olsun
merve kızını oğluma almam söyle ona:37:
blue canım hemen konsantre olmak zor.sıkma canını.
dilekcim senin koça ihtiyacınmı var.bu hafta senden cok ümitliyim ben
gülşah canım geçmiş olsun umarım hemen toparlarsın.
diğer kızlarada cokacam öpücük umarım bişey atlamadım.:16:

Ah bacim bu hafta aldigi telafi edrim anca off ya

gelelim ayfecim sanaaa.listeni gördüm.güzel sayılır.ama bence salata yogurt gibi şeylere ağırlık ver.simidide unut.vermen gereken cok kilo yok 1 simit 4 dilim ekmek.biraz sabret canımcım.hem 4 dilim ekmek hemde seni cok acıktırabilecek bişey.
zararsız şeyler hem tok tutuyor hem zayıflatıyor.ama cıslar hem onlardan az yememiz gerekiyor doymuyoruz birde insülin direnci vs ile bize açlık olarak geri dönüyor.

Doktorumm diyetisyenler 6 dilim ekmek bile veriyorlar ya hem yedikten sonra yemin ettikmi insulin direncide bisey yapamaz ama:(

Uff Banu nerde acaba hersey yolundadir umarim

Yok dilek benim koc izin vermedi ama hersey surrkli yasak oluncada olmuyor bilemedim gitti

Benim kocum izin verirse ben yerim valla:) soyle dusunuyorum biz kacamak yapiyoruz ama elimizse olmadan isteyerk olmuyor sonrada batti balik diyoruz vicdan azabindan lezzetle alamiuotuz ama bilincli kacamak yaparsak bizim odulumuz diye hem tadini alir nefsimiz korelik hemde diyetimize devam edebiliriz nasil olsa bu hafta hakkimizdi diye benceeee

Uff Banu nerde acaba hersey yolundadir umarim

Yok dilek benim koc izin vermedi ama hersey surrkli yasak oluncada olmuyor bilemedim gitti

Hakkaten Banu ablamız nerdeee :52:

Ya ben de sürekli her şeyin yasak olup bir gün patlama yaşamaktansa haftada 1 gün küçük bir kaçamak tarafıyım ama koçun izin vermemiş bilemem tabii..

Bu arada bu koçluk işi de pek işlemedi sanırm yaa..benm koç hiç benle ilgilenmedi meselaa :19:

Evet sanırm aktiflik biraz zayıf, ve bu hafta kimse mesaj sayısını yazmadı, herkes yazsa baya eksik görülürdü, e biz boşa mı sayıp yazıyoruz :19:
Canim onceden sayilip yazilirdi sansina bu hafta kaynadi ama takip etcem soz ben
Canim benim bugun sohbetim var oraya gidicem yogunum oyuzden
Dikkat canim yemin ette git
tmm ayfercim anlaşalım.cok dikkat ederek gecirdiğin ve en az 1 kilo verdiğin bir haftada cumartesi sabahı olmak üzere yarım simit ye.sakın cumaya yakın zamanlarda kaçamak yapma.ve simidi dengele.

Tmm kocum benim :16:

ayfercim senin illaki kilon cok değil ama illaki kilo vermen gerektiği için kaçamak konusu tehlikeli.simit ne yerine yenirse yensin bence kaçamak ve azda olsa yapılan kaçamaklar insanın emeğini boşa çıkarıyor.bütün hafta zorlan zorlan sonra bi parca çikolataya ve ya simide hüsrana uğra.bende tecrübeyle sabit.o bi parçalar cok etkiliyor insanı tabi karar senin.

Evet sanırm aktiflik biraz zayıf, ve bu hafta kimse mesaj sayısını yazmadı, herkes yazsa baya eksik görülürdü, e biz boşa mı sayıp yazıyoruz :19:

Mesaj sayusi 35 herkes dolduruyodur cok degil benceee sayiyi 50 cikaralum ben saymadim bu hafta biliyorum cunku ortalama 70 80 olsugu icin

ayfercim senin illaki kilon cok değil ama illaki kilo vermen gerektiği için kaçamak konusu tehlikeli.simit ne yerine yenirse yensin bence kaçamak ve azda olsa yapılan kaçamaklar insanın emeğini boşa çıkarıyor.bütün hafta zorlan zorlan sonra bi parca çikolataya ve ya simide hüsrana uğra.bende tecrübeyle sabit.o bi parçalar cok etkiliyor insanı tabi karar senin.

Bence doktorum sayet istah patlamasi yasamaz ve aksam saatlerini bulmazsa haftada bir kaxamak etkilemez

O konudada haklisin canim ben 64, 8 dim cuma bildiriminde ama hafta sonu davet piknik derken pazartesi 65, 5 dim hep bu yuzden kaybediyorum zaten ama kendimide biliyorum cokta kasarsam bi gun patliyorum haftada bir degil kilo verdigim hafta canim cok istiyorsa yiyecegim yoksa yemeyecegim :16:
Daha once 40 gun cikolata yemedigimi bilirim ama tik olmafi vucudum direndi sonra fark ettim ki onu strese sokunca bi ise yaramiyor ama tabi daha once su iki gundur yaptigim gibi haftada en az dortgun spor yapiyordum yag oranim cok olmadigindan dr abartma dedi kasa cevirip tartiyi kusturme bakalim ortaya karisik birseyler olcak kocum benim

Canim onceden sayilip yazilirdi sansina bu hafta kaynadi ama takip etcem soz ben

Dikkat canim yemin ette git

Tmm kocum benim :16:

Anladımm tamam beraber takip edelimm :34:

Mesaj sayusi 35 herkes dolduruyodur cok degil benceee sayiyi 50 cikaralum ben saymadim bu hafta biliyorum cunku ortalama 70 80 olsugu icin

Yok canm mesaj sayısı genel kural değişmesin bence ama doldurmayan da olabilir hiç girmeyen de var sanırm herkesi tanımıyorum henüz gerçi ama aktif olanlar hep aynı kişiler gibi gibii :34:

O konudada haklisin canim ben 64, 8 dim cuma bildiriminde ama hafta sonu davet piknik derken pazartesi 65, 5 dim hep bu yuzden kaybediyorum zaten ama kendimide biliyorum cokta kasarsam bi gun patliyorum haftada bir degil kilo verdigim hafta canim cok istiyorsa yiyecegim yoksa yemeyecegim :16:
Daha once 40 gun cikolata yemedigimi bilirim ama tik olmafi vucudum direndi sonra fark ettim ki onu strese sokunca bi ise yaramiyor ama tabi daha once su iki gundur yaptigim gibi haftada en az dortgun spor yapiyordum yag oranim cok olmadigindan dr abartma dedi kasa cevirip tartiyi kusturme bakalim ortaya karisik birseyler olcak kocum benim

Canim yazdiklarinib altina imzami atarim bende ayni dusunuyotum

Back