Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gecmis olsun canim diyeti umarim sadece balla patlatmissin aman ha baska cis yok bu hafta tartida hepimiz eksi cikalim canim

Ozaman kocaman aferim sana gozdecigim biskuvi yerine sut yogurt yersen daha iyi olur sanki

Ben diyim iki sepet siz diyin uc sepet utu yapicam deli edecek bu adam ya usuyorum diye ust uste giniyor o da tabi terletiyor oyle oluncada hergun kiyafet degistirir kayniminkileri cocuklarinkini saymiyirum bile o yuzden ne camasir makinemin isi biter nede utu sepetim bosalur

Ozaman kocaman aferim sana gozdecigim biskuvi yerine sut yogurt yersen daha iyi olur sanki

hazırlıksızım o yüzden bi bisküvim kaldı onu yiyim dedim artık ufak yoğurtlarda alıp getiricem iş yerime

ben bi ara sırf zayıflmak için ütü yapardım faydalı diye duymuştum temiz çamaşırları bile yakayıp ütülerdim

Suan karsimda iki tane taptaze alman pastasi var hemenn yemiyecegime yersem uc gun oruc tutacagima soz veriyorumm

Vay be bu işin yolunu buldun sennn.. ben de öğlen yoğurtlu makarna vardı sadece 3 yk yedim, bir de tavuk but vardı yarısını yedim o kadar acıkıyorum şimdi bir Türk kahvesi 3 adet form bisküvi yicem, akşam da tavuk mantar sote ve közlenmiş kırmızı biber yicem ekmek de yesem yesem 1 dilim çavdar yerim o da yemekten sonra bir daha hiçç bir şey yemicem açlıktan ölmiyim diyee

Benm de bu sabah tartım süperdi ama cumaya süprüzz , şimdi ben adam gibi yeni başladım ya bu hafta çok verimli olcanı biliyordum ama çok gaza geldm bu sayedee

Çok geçmiş olsunn bir an önce iyileş inşallah Gülşahh :26:

Sana da kocaman tebrikk o zmann ama neden o kadar biber koydun yahu porsiyonları küçülttük kendimiz de küçülüyoruz ohh yandann

Çok geçmiş olsunn bir an önce iyileş inşallah Gülşahh :26:

Sana da kocaman tebrikk o zmann ama neden o kadar biber koydun yahu porsiyonları küçülttük kendimiz de küçülüyoruz ohh yandann

acı metobolizmayı hızlandırırmış o yüzden çok pul biber yada biber yerim benn heleki bulgur pilavı olduğunda bulgur tanesnden çok pul biber tanesi oluyo tabakta

Bu form biskuvilerinw coz sart kizlar calorisi o kadarda dusuk degil hele o cikolatalinin hic degil onun yerine cantaniza elma atin yahuu
Bol aci bugun benimde favorim cunku peyniri bibere dusurdum resmen yada pulbiber peynire mi dustu ne
Kaptanimi ozledim ben
Bendeee belki aksama gelir :26:
Suan karsimda iki tane taptaze alman pastasi var hemenn yemiyecegime yersem uc gun oruc tutacagima soz veriyorumm
Ay taze degildir ki o cixs hem kremasida kotudur krema demek yag demek iyy ne kotu kokuyordur o simdi kimbilir hangi pis eller yapti
Ayca kaya kitabinda boyle diyirdu yoyevekleri beyninizde kotuleyin guxel yanlarini degil kotu yanlarini soyleyin caniniz istemeyeceltor diye
Ahanda bir biskuvici daha dun bende yedim ama iki kraker buskivi daha fena seker yerinw tatlandirici . Kizlar yaniniza elma alin elmaa

Canim gecmis olsun sadece balla patlattiydam iyi bari biran korktum ayrica elma suyu ic canim acayip etkili bogazlarin konusunda hem diyettete hizlandirici dur aksam sunu bende yapim kizlar elma tane karabiber ve cubuk tarcini kaynatin bu metabolizma cayi

hanımlar selamlar
ben bir türlü konsantre olup diyete geri dönemiyorum
bugün sabah karatay kahvaltısı yaptım öğlen de salata ve çorba yedim ama sonra işyerinde nikah kıyıldı aileler çikolata getirmişlerdi dayanamadım eskiden olsa reddederdim kolaylıkla, yedim malesef.. sonra da canım sıkıldı..spora başlarsam iradem de güçlenir inşallah.. en azından buralardan kopmasam iyi olur ama iş çok yoğun gelemiyorum

En kotusu bi birakinca toplamak zirluyor ama sen toplarsin iradelisin tartildin mi hic kacsin . Birde bu cuma mi haftaya cuma mi listeye gireceksin canim

acı metobolizmayı hızlandırırmış o yüzden çok pul biber yada biber yerim benn heleki bulgur pilavı olduğunda bulgur tanesnden çok pul biber tanesi oluyo tabakta

Tamam hızlandırır ama o kadar da kendini yakıp kavurma kız

Ya öyle diyosun ama daha pratiği seçiyoz işte hepp.. ama ben bu dozda devam etsem faydalı olacak yeterince göreceksinizz

utumu yaptım bıttı cok sukur ama cok acıktım hemen yemegımı yıyım dunden karnabahar brokolı karısımı yemegım var Allahtan hemen ısıtıp yıyım koca bıtabak yanındada yogurt

Kizlar edim balik bulamamis tavk almis bende bol acili tantuni yaliyim kendime aksama yemin ederim ki o kizartmaya elimi surmeyecegim

Bu arada eda yok gelmedigi ikinci gun bugun
Banucumda gelmedi neden bilmiyorum
Suleyi gordum bi ara ama yazamadi galiba yogunluktan
Yasemin burdaydi
Hilal burda
Gozde burda
Tugba burda
Ahsen bi gelip gitti
Gulsah hasta
Mervisin kizi hasta
Blue geldi yogun
Cagla haftaya gelcem dedi
Kaltan hala izinli
Gamze izinli
Dilek burdaa
Ayferr burda
Eksik kalmadi giba bugun ki yoklama tmm

ay ne yapıyım bacım pıs bogaz olunca ınsan emegının karsılıgını alınca tartıda dıyet yapmak keyıfle hale gelıyor merakla beklıyoruz bu cumayı cogunlugumuz adına ıyı sonuclar cıkacak gıbı

bu yoklama ısı ıyı oldu akıllı dıyetdasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…