- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
saol tatlım yuruyus nasıl gectıSupersin canimmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tatlım yuruyus nasıl gectıSupersin canimmmmm
Gınaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz
Bende iyiym şükür fakat bnm bı kızım da yine bi haller var
Gögüsten göbek bölümüne kadar cildinde bi kızarıklık cıktı sanki alerji gibi bilim su cicegi desem cok mu erken dün cıktı gece daha yogundu gunduz kızarıklık yoktu gece cıkmıs bnde anlamadım bi huysızlugu yok kızımın
Acaa alerjımı neden oldu alerjıyse hemen hemen aynı seler uedi sadece degişik olarak pirinc pilavı pek vermıyodum bundan yedi cumartrsi günü
Afff allahım ne zor insanın coccıgu olması yha canım yanıyo öle görünce yaqrumu birde çikolata vermişler bn mevlitte kosustururken bundan mı ama arada veriyodu babası kafamkarısık olmassa kızarıklıklar geçmesse doktora götürcem bebegimi
Afiyet olsun canım benimbide dilekcim senin su sivri aci biver varya onu yedim bu sabah inşallah ise yarar
Heyy sevgili kocum nerelerdesin hani menun hani hani![]()
Bende muthis ise yariyo kacamak yapmasaydim cok rahat kilo verirdim cokyerimde saydim ama durmak yok yola devam canim
Canim kizamik yada kizamikciksa ates yapar atesi var mi baksaydin bi cok gecmis olsun
Valla aynen oyle hem hareketsiz kaliyoruz mecbur hem de alistiklarinizi birakmak zor.. Evet tamamen birakamiyo vucut ama minimuma dusurmek lazm en azndan.. Denicem sekersiz kahveyi de soz :) basarabilorsem birakirim en yakin zamanda olmazsa da diger butun sekerlere elveda sadece tek kup seker napim :/
Takimin en yaramazi benim verdim verdiklerimi geri aldim hep ust uste geldi ozel gunler ama artik dun kocaminda dedigi gibi askim boyle devam edersen sen yaza kalmaz verirsin hepsini dedi![]()
sorma canım rezil oldum.ama bizim bilgilerimizle çalişiyordu.benden önceki drlardandan kalan olmus duyunca rahatlamıstım.Yasemincigim gunaydin Allah iyiligini versin tipta oku ilkyardimda kal :) ehliyet sinavlarinda ilk yardimdan kalan ender insanlardansin desene:))))
o üni sınavıydı sonra hem türkçe hem almanca sözlü sınavlarda ter dökerek sağlam bi tıp okudum tam 10 yılda bitirdim acısı cıktı anlayacagın.Kiz bunu deme sagda solda attim dr oldum diye doverler valla![]()
Yok yok yemedim yemedim hatta cok mutluyum superim
rahatsızım biraz canım.sabah işe gec geldim.gelmeyecektim ama kayıtlar karısmıs bensiz olmadı.ama gözümüstünde bende ekliycem menümü şu hastaları azaltayımbenim koc bi gwldi bi girto hastasi cok galiba banu hanimda uyansmamis kuslar soyledi
günaydın alerjidir büyük ihtimal.pilavdan sanmam çikolata olabilir.su çiçeği genelde yüzde felan başlar.Gınaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz
Gögüsten göbek bölümüne kadar cildinde bi kızarıklık cıktı sanki alerji gibi bilim su cicegi desem cok mu erken dün cıktı gece daha yogundu gunduz kızarıklık yoktu gece cıkmıs bnde anlamadım bi huysızlugu yok kızımın
Acaa alerjımı neden oldu alerjıyse hemen hemen aynı seler uedi sadece degişik olarak pirinc pilavı pek vermıyodum bundan yedi cumartrsi günü
Afff allahım ne zor insanın coccıgu olması yha canım yanıyo öle görünce yaqrumu birde çikolata vermişler bn mevlitte kosustururken bundan mı ama arada veriyodu babası kafamkarısık olmassa kızarıklıklar geçmesse doktora götürcem bebegimi
Gınaydın kızlar nasılsınız iyimisiniz
Unuttuk o kotu gunleri tabi ki de kim tutar beni bu defa daha mi kararliyim ne :26:Kizim bitti ogunler unutun eski dilegi taviz vermeden 65 inmek istiyorum biran once.kocan da bunu soyledikten sonra kim tutar seni
sorma canım rezil oldum.ama bizim bilgilerimizle çalişiyordu.benden önceki drlardandan kalan olmus duyunca rahatlamıstım.
o üni sınavıydı sonra hem türkçe hem almanca sözlü sınavlarda ter dökerek sağlam bi tıp okudum tam 10 yılda bitirdim acısı cıktı anlayacagın.
rahatsızım biraz canım.sabah işe gec geldim.gelmeyecektim ama kayıtlar karısmıs bensiz olmadı.ama gözümüstünde bende ekliycem menümü şu hastaları azaltayım
günaydın alerjidir büyük ihtimal.pilavdan sanmam çikolata olabilir.su çiçeği genelde yüzde felan başlar.
deki dr sana iğne yapacakmış.Ayy bu adam sabotajci gibi aksama patates kixartmasi pikav istiyor canim sen gelmeden hazirlarim sen pilavi yaparsin diyordedim git bana buyuk balik al ben aksam onlari yemem
![]()
saolasın erikcim şu saat oldu fırsat bulup su bile içemedim.şükür hasta azaldı ben bi mutfaga çıkayım.Unuttuk o kotu gunleri tabi ki de kim tutar beni bu defa daha mi kararliyim ne :26:
Gecmis olsun canim benim
deki dr sana iğne yapacakmış.
saolasın erikcim şu saat oldu fırsat bulup su bile içemedim.şükür hasta azaldı ben bi mutfaga çıkayım.
Bizlerin bu hale gelmesi genlerimz aliskanliklarimiz ya bekarken bizim evde uc cesittin az yemek yapilmazdi pilavsiz makarnasiz olmaz zaten disarida oynadigimizdan butun gun gel eve hemen yapsin anan yarim ekmek arasi ye git birde benim kaybim tek kizim diye aman oglanlardan geri kalmasin diye daha bi istahla yedirirdi annem verirdi elime parayi git bakkal ne istersen al.ama cok sukur bizler cocuklarimiza daha bilincliyiz ben yemek yaninda ekmek yedirtm dogru yesin az yesin kizim cig brokoli karnabahar bile yer iste kendimizin yapamadiklarini cocuklarimiza ogreticez artik