Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menün güsel canm18 Şubat Menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
125 gr çilekli yoğurt
Öğlen:
3 yk yoğurtlu makarna
yarım tavuk but
1 şekerli Türk kahvesi
yarım paket form limon lifli bisküvi
Akşam:
1 pors tavuk mantar sote
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet közlenmiş kırmızı biber-yoğurtlu
1 elma
Su: 2lt
Bebegim hersey süper ama yawrucum sütlü nescayfe olmamıs bitanemmenum
sabah 3 cevız su
kahvaltı yesıllık 1,5 dılım cavdar,1 yumurtayla omlet,bie dılım peynır 2 kup seker buyuklugunde kasar bolll bolll yesıllık,4 zeytın
ara portakal,sutlu neskafe
aksam bır koca tabak karnabahar yemegı yogurt karabıbıelı,turrp bır havuc rendeleyım lımonladım azıcıkta zeytın yag
ara kucuk kase nesfıt sutlu, kızımdan kalan ceyrek haslanmıs mısır
su 3,5 lt bıtkı cayı 4 bardak
spor 45 dakıka kosu bandı(sevgılı banu ablam ıcın)
Canm öle sesli güldüm ki valla bekarken bnde cok zyıftım allahım düyodum bi kılo alsam azcık etim budum olsadımı ya goz gorunce gonul nasıl katlansın hesabıanam yap cesıt cesıt sonrada yemede dur mutfaktan cıkamıyoruz kı .bekarken calısıyordum anacıgım yorgunum dıye onemı getırırdı yemegımı mutfaktan bı haberdık zayıflıgım ondanmıs demekıı 59 60 kılo arasındaydım bır bakan bı daha bakardı hey gıdı gunler hey
![]()
Kız allah iyi eysin bu aksam güldümde güldüm hespıceal k yazamadımda nesfıt yazıyom duruyorum ıyı oldu bunu gordugum artık yazarımmenu
lık bence
kımse yok barı yazdıklarıma yorum yazayımdılekcıgım menun super hayran kaldım eliştırıyım dıyorum hıc bırsey bulamıyorum bızımlesın
![]()
geçmiş olsun canım tekrar inşallah geçer biran önce ve evet reklamlarında fark etmiştimCan bnm sewiyorum seni
Bnm kız ıfaktan sıyorıyor gündüz bişi yok ama aksam huysuzlastı
İnş alerjıdır bucudundakıler bakalım bekliyorum
Ateşimiz yol şükür
Ya safi şifa ver!!!
Zeytin tepesindeki kız yahşi cazibedeki kız mı bana o demeyin patt bayılırım
Kızlar vallahi bunlarda zayıflamasında bn mi zayıflayayım
bebiişm menun guzel ama specıal k yerine musli yada yulaf ezmesi tercih etmelisin çünkü k ve nesfit kahvaltı gevrekleri çok karbonhidratlı küçük bi kase bi sürü kaloriliSabah
Specıal k
Portakal
Ara
Rezene cayı
Ögle
Corba tarhana
Salata
Et haslama
1 dilm cvdar
Yogurt
Ara
Ceviz 5
Yeşilçay
Aksam
Yogurt
Salata
Su: yatana 2.5 olur
Spor: tıfanyy 16 dk
Mekik 15 ser den 2 set
ınanmazsınız aksam kaynım kofte getırmıssın yemın bıle etme geregı duymadım yaglı yaglıydı ayy yesene dedı ay yemem boyle yaglı yaglı anlatıyorum amadegecek dıyede korkuyorum ırademe
![]()
çatlakkk dilekkkkımse yok barı yazdıklarıma yorum yazayımdılekcıgım menun super hayran kaldım eliştırıyım dıyorum hıc bırsey bulamıyorum bızımlesın
![]()
kocummm nerdesın yaaa ama bak 45 dakıka yuruyus yaptı cekırgenkaptanda yok hem anadan hem babadan oksuz yetım kaldık buralarda
![]()
gayet güzel canım mısırda çok göze batmıyor canımmenum
sabah 3 cevız su
kahvaltı yesıllık 1,5 dılım cavdar,1 yumurtayla omlet,bie dılım peynır 2 kup seker buyuklugunde kasar bolll bolll yesıllık,4 zeytın
ara portakal,sutlu neskafe
aksam bır koca tabak karnabahar yemegı yogurt karabıbıelı,turrp bır havuc rendeleyım lımonladım azıcıkta zeytın yag
ara kucuk kase nesfıt sutlu, kızımdan kalan ceyrek haslanmıs mısır
su 3,5 lt bıtkı cayı 4 bardak
spor 45 dakıka kosu bandı(sevgılı banu ablam ıcın)
18 Şubat Menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
yarım domates
125 gr çilekli yoğurt
Öğlen:
3 yk yoğurtlu makarna
yarım tavuk but
1 şekerli Türk kahvesi
yarım paket form limon lifli bisküvi
Akşam:
1 pors tavuk mantar sote
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet közlenmiş kırmızı biber-yoğurtlu
1 elma
Su: 2lt
2 doğru düzgün nete girememiştim
geçmiş olsun canım tekrar inşallah geçer biran önce ve evet reklamlarında fark etmiştim
bebiişm menun guzel ama specıal k yerine musli yada yulaf ezmesi tercih etmelisin çünkü k ve nesfit kahvaltı gevrekleri çok karbonhidratlı küçük bi kase bi sürü kalorili
misal ben yulaf ezmesine 3 yk yogurtla karıştırıp içinede bi dilim ananas yada bi meyve dograyıp 3-5 fındık atıyorum süperr oluyorr
çatlakkk dilekkkhiç güleceğim yoktu Allah seni
gayet güzel canım mısırda çok göze batmıyor canım
gayet güzel tatlım![]()
Canım spor olayı harika olmuşmenum
sabah(06:45)
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 ince dilim tuzsuz yağsız peynir
1 domates
1 salatalık
1 fincan kahve
ara(09:30)
2 adet kepekli çubuk kraker (form)
öğle(12:00)
1 kase ezogelin
3 yk kadar yağı süzülmüş türlü
1 dilim ekmeğin dışı ekmek beyaz ekmekti mecbur dışını yedim
Ara(15:00)
1 yeşil elma
2 adet kepekli çubuk
Ara(17:00)
1/2 çiğ şalgam
akşam(19:00)
1 kase mercimek
1/4 dilim tam tahıllı ekmek
3 adet lahana sarması(kendim yaptım bulgurlu)
haşlanmış yogurtlu karnıbahar
su: 2 lt
3 fincan form çayı
spor:40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş (toplamda 2,60 km ) + 20dk öğle arasında orta tempoda
100 twister 50 dumble kol çalışmasıyeter da uzun zamandan sonra bir ilk bu
hayde ben duşa kaçar görüşürüz
hayde gidelum hayde hayde gidelum haydee![]()
Bu haftaki listen cok zorlayici degil cnmm begendim ben
aksama bisikletinle bulus bencede tatlim kar kardir kuruyemisi olcu ile koyarsan fazla yememis olursun
enisteyle isin zor hakikaten senin diyetini sabote etmekte kararli ama ben
sana guveniyorumm citir olana kadar irafenle olan savasi kazanmalisin cnmm![]()
günaydın fit hatunlar nasıolsınız bugun bakalım
menum
kalkınca 1 bardak süt
kahvaltı
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
ekmek 2 dılım
çay
ara
1/2 paket diyet bisküvi
öğle
etsote
yogurt
1 dılım ekmek
ara
1 kutu süt
1 armut
aksam
ıspanak yemegı
yogurt
bol yesıl salata
1 dılım ekmek
ara
1 elma
yogurt
su:2,5lt
spor:1 saat acık havada tempolu yuruyus
gecmisi bitirdim sonunda gunaydin 3. Mintikanin hanimlari bu haftaki aclik oyunlarinin galibi biz olacagiz![]()
Menün güsel canm
Spor yapamıyosun hala dwgil mi???
Bebegim hersey süper ama yawrucum sütlü nescayfe olmamıs bitanem
Yha bunun yerine türk kahvesi kullansan iyi olmas mı
Vede nescafe selülittt yapıyo hadi içte göreyimm
Canm öle sesli güldüm ki valla bekarken bnde cok zyıftım allahım düyodum bi kılo alsam azcık etim budum olsa
Ne içten dua etmişimmasaalhım war yani
Kız allah iyi eysin bu aksam güldümde güldüm he
Allahım catlıcammm catlıcamm![]()
Sporda yok yogunluktan canim menu guzelde lahmacun kac kaliridir acabsbugunkü menüm
aç karnına 3 gunkurusu 1 tatlı kşi çörek otu ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta .6 yeşil zeytin. biraz prynir .1 domates.1 su brd kefir
öğle 1 ince lahmacun
akşam 1 közlenmiş patlıcanlı karnıyarık 1 kase yoğurt
1 brdk form çay
2 lt su
kızlar 2 gündür yoğun geçiyo hayatım ne suyumu istediğim gibi içebildim ne de bitki çaylarını
Dogallik revasta artik canim :)))Kızlar bugun ne oldu
Bnm kıza sütünü içirdim i güsel dedim havada güsel kızımla az gezelim
Sitedeki avm de cafe war arkadasla aldık cocukları gittik
Neyse vardık oturuyoz böle sessiz sakin aile yeri birde öle güsel ki insan huzur buluyo neyse zaman sonra bnm kız bi gaz cıkardı agızdan aman Allahım ses o biçim
Arkadasımın kızı korktu basladı aglamaya ama biz gülmekkten daha cocuklara bakamıyoz
Millette bize bakıyo hayya Allahım dedim kızım aylık gaz cıkardın heralde
Canim cumaya alirsin emeginin karsiligini insallahBugün bir kaçkez açtım kk yı ama sohbetinize katılamadım kızlar müfettişler vardı birde spor başladı paraları topla müziği ayarla derken hocada üstüne geç kalınca dersin bir bölümünü ben yaptırdıminanılmaz yoruldum. Herkese göstercem diye dersin tamamında harcayacağım enerjimi ilk 20 dakikada bitirdim. Çok özlemiştim 3 hafta oldu pilates yapmayalı. Iliklerime kadar rahatladım resmen
![]()
bugun ki menüm
sabah
2dilim ekmek (uno denge light)
1 dilim tuzsuz yağsız peynir
7 adet acı sivri küçük biber (bunun adı neydi ya frenk biberimiydi:26:)
1 domates
1 salatalık
ara
1 kupa nescafe
öğle
1 avuç içi kadar beyaz ekmeğin dışı(kızlar diyette olduğumu bilmiyorlar mecbur işyerinde yiyorum)
1 dilim peynir( üstüne accık pul biber ekleyim dedim ki kapat düştü döküldü baya)
1/2 domates 1/2 salatalık
ara
1 ekşi yeşil elma
akşam
1 kase yogurt
150gr tavuk gögsünü küçük küçük doğrayıp haşladıktan sonra süzüp bol kırmızı toz biberle ve sirkeyle kızarttım accık yağ ile( 1 tatlı kaşıgı kadar sızma zeytinyağı)
1 adet lahana sarması(bunu eve ilk geldiğimde yedim çünkü çok acıkmıştım)
su: 2 lt
spor: 40 dk koşu bandı
100'ün üstünde twister (ay sayamadım bi taraftanda film izliyordum)
Guzell twister ne bunuda yapiyor
Şimdi size dünkü yediklerimi yazıcam ne deseniz haklısınız. Çok sinirlerim bozuktu ve kontrol edemedim. Yapacak birşeyimde yoktu. Kimseylede konuşmakda istemedim hırsımı yiyeceklerden aldım. Sonrada yattım uyudum. Bugün sabahdan diyetisyeni aradım 2 günlük sebze diyeti verdi. Kendime ceza da yazdım öğlen spor yaptıgım halde akşamda eve yürüyerek geldim.
Banujum çok özür dilerim
1 yumurta ile Yağsız omlet
30 gr peynir
50 gr ekmek
1 ceviz
Fırında Yağsız patlıcan, biber kızartması
50 gr ekmek
2 yk yoğurt
3 grisini
1 elma
Olay burada başlıyor
Miktarını bilmediğim kadar fındık(sinirlerime çok iyi geliyor)
2 dilim kek
1 bardak kefir
Baktım olmuyor hala yemek istiyorum insülin direnci ilacımı içtim.
Su 2lt işyerinde içmiştim.akşam içtim mi hiç hatırlamıyorum:44:
saolasın birazdan bakarım
ensendeyim erik bi ye
bende tıp öğrencisiyken kampanya var kaydolalım dediler benide kaydedin dedim.sonra unuttum gittim.meğer ben kaydolmusum dersler bitmiş kurst bitmiş sınav zamanı gelmiş.haberim olmamıs.hiçç çalışmadan girdim sınava tıp okurken anlamadıgım motor ve trafikten gectim ilk yardımdan kaldım.şok oldumya.bilgiler bizim öğrendiklerimizle çelişirse.normalde dehşet atarım ve tutar bilerek yapmaya çalışınca kaldı ondan.üni sınavında bile ne attım ya hayatımın sonucunu tutturmustum matematikten.kızlar ben öyle inek bi tip değildim gayet rahat bir öğrenciydim yanlış dogruyu götürür sıkıntımda yoktu.attım tuttu.
Kiz bunu deme sagda solda attim dr oldum diye doverler valla![]()
Yok yok yemedim yemedim hatta cok mutluyum superim
Günaydın canım
Iste alismisiz sekere birakamiyotuz kanser hucreleri bile sekerden besleniyor cok aci ki .
Kahvenin yaninda bitter yada lokum
Cayin yaninda kek cikolata hep boyle yetistik benim annem cok kilolu bi kadin asla olmadi ama
Eskiden hareket vardi simdi bile kwyfi gezer tozar herseyide yer oysa biz ozellikle sibav zamanlari kahve yanina cikolata cay yanina buskiviyle buyuduk
günaydın kızlarrrr
sonunda bende şifayı kaptım geceboyu boğazlarım ağrıdı burnum tıkandı
diyetide patlattık akşamdan beri kocam kaşık kaşık zencefiili bal tıkıyo![]()
şimdi biraz daha iyiyim yatıyorum hep, inşallah ilerlemez