Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

18 Şubat Menüm:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
yarım domates

125 gr çilekli yoğurt

Öğlen:
3 yk yoğurtlu makarna
yarım tavuk but

1 şekerli Türk kahvesi
yarım paket form limon lifli bisküvi

Akşam:
1 pors tavuk mantar sote
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet közlenmiş kırmızı biber-yoğurtlu

1 elma

Su: 2lt

Menün güsel canm
Spor yapamıyosun hala dwgil mi???
menum
sabah 3 cevız su
kahvaltı yesıllık 1,5 dılım cavdar,1 yumurtayla omlet,bie dılım peynır 2 kup seker buyuklugunde kasar bolll bolll yesıllık,4 zeytın
ara portakal,sutlu neskafe
aksam bır koca tabak karnabahar yemegı yogurt karabıbıelı,turrp bır havuc rendeleyım lımonladım azıcıkta zeytın yag
ara kucuk kase nesfıt sutlu, kızımdan kalan ceyrek haslanmıs mısır
su 3,5 lt bıtkı cayı 4 bardak
spor 45 dakıka kosu bandı(sevgılı banu ablam ıcın)
Bebegim hersey süper ama yawrucum sütlü nescayfe olmamıs bitanem
Yha bunun yerine türk kahvesi kullansan iyi olmas mı
Vede nescafe selülittt yapıyo hadi içte göreyimm
dımı ya goz gorunce gonul nasıl katlansın hesabı :1:anam yap cesıt cesıt sonrada yemede dur mutfaktan cıkamıyoruz kı .bekarken calısıyordum anacıgım yorgunum dıye onemı getırırdı yemegımı mutfaktan bı haberdık zayıflıgım ondanmıs demekıı 59 60 kılo arasındaydım bır bakan bı daha bakardı hey gıdı gunler hey:ssz:
Canm öle sesli güldüm ki valla bekarken bnde cok zyıftım allahım düyodum bi kılo alsam azcık etim budum olsa
Ne içten dua etmişim :9: masaalhım war yani :9:
spıceal k yazamadımda nesfıt yazıyom duruyorum ıyı oldu bunu gordugum artık yazarım:27: menu :nazar::nazar:lık bence
Kız allah iyi eysin bu aksam güldümde güldüm he
kımse yok barı yazdıklarıma yorum yazayım:1:dılekcıgım menun super hayran kaldım eliştırıyım dıyorum hıc bırsey bulamıyorum bızımlesın:37:

Allahım catlıcammm catlıcamm:9::9:

bugunkü menüm
aç karnına 3 gunkurusu 1 tatlı kşi çörek otu ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta .6 yeşil zeytin. biraz prynir .1 domates.1 su brd kefir
öğle 1 ince lahmacun
akşam 1 közlenmiş patlıcanlı karnıyarık 1 kase yoğurt
1 brdk form çay
2 lt su
kızlar 2 gündür yoğun geçiyo hayatım ne suyumu istediğim gibi içebildim ne de bitki çaylarını

Can bnm sewiyorum seni
Bnm kız ıfaktan sıyorıyor gündüz bişi yok ama aksam huysuzlastı
İnş alerjıdır bucudundakıler bakalım bekliyorum
Ateşimiz yol şükür
Ya safi şifa ver!!!

Zeytin tepesindeki kız yahşi cazibedeki kız mı bana o demeyin patt bayılırım

Kızlar vallahi bunlarda zayıflamasında bn mi zayıflayayım
geçmiş olsun canım tekrar inşallah geçer biran önce ve evet reklamlarında fark etmiştim
Sabah
Specıal k
Portakal
Ara
Rezene cayı
Ögle
Corba tarhana
Salata
Et haslama
1 dilm cvdar
Yogurt
Ara
Ceviz 5
Yeşilçay
Aksam
Yogurt
Salata
Su: yatana 2.5 olur
Spor: tıfanyy 16 dk
Mekik 15 ser den 2 set
bebiişm menun guzel ama specıal k yerine musli yada yulaf ezmesi tercih etmelisin çünkü k ve nesfit kahvaltı gevrekleri çok karbonhidratlı küçük bi kase bi sürü kalorili
misal ben yulaf ezmesine 3 yk yogurtla karıştırıp içinede bi dilim ananas yada bi meyve dograyıp 3-5 fındık atıyorum süperr oluyorr
ınanmazsınız aksam kaynım kofte getırmıssın yemın bıle etme geregı duymadım yaglı yaglıydı ayy yesene dedı ay yemem boyle yaglı yaglı anlatıyorum ama :nazar: degecek dıyede korkuyorum ırademe:1::1::1:
:46::46:
kımse yok barı yazdıklarıma yorum yazayım:1:dılekcıgım menun super hayran kaldım eliştırıyım dıyorum hıc bırsey bulamıyorum bızımlesın:37:
çatlakkk dilekkk :38: hiç güleceğim yoktu Allah seni :60:
kocummm nerdesın yaaa ama bak 45 dakıka yuruyus yaptı cekırgen :8:kaptanda yok hem anadan hem babadan oksuz yetım kaldık buralarda:43::43::43:
:9::9::9:
menum
sabah 3 cevız su
kahvaltı yesıllık 1,5 dılım cavdar,1 yumurtayla omlet,bie dılım peynır 2 kup seker buyuklugunde kasar bolll bolll yesıllık,4 zeytın
ara portakal,sutlu neskafe
aksam bır koca tabak karnabahar yemegı yogurt karabıbıelı,turrp bır havuc rendeleyım lımonladım azıcıkta zeytın yag
ara kucuk kase nesfıt sutlu, kızımdan kalan ceyrek haslanmıs mısır
su 3,5 lt bıtkı cayı 4 bardak
spor 45 dakıka kosu bandı(sevgılı banu ablam ıcın)
gayet güzel canım mısırda çok göze batmıyor canım :16:
18 Şubat Menüm:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
yarım domates

125 gr çilekli yoğurt

Öğlen:
3 yk yoğurtlu makarna
yarım tavuk but

1 şekerli Türk kahvesi
yarım paket form limon lifli bisküvi

Akşam:
1 pors tavuk mantar sote
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet közlenmiş kırmızı biber-yoğurtlu

1 elma

Su: 2lt

gayet güzel tatlım :46:

Kızlar bugun ne oldu
Bnm kıza sütünü içirdim i güsel dedim havada güsel kızımla az gezelim
Sitedeki avm de cafe war arkadasla aldık cocukları gittik
Neyse vardık oturuyoz böle sessiz sakin aile yeri birde öle güsel ki insan huzur buluyo neyse zaman sonra bnm kız bi gaz cıkardı agızdan aman Allahım ses o biçim
Arkadasımın kızı korktu basladı aglamaya ama biz gülmekkten daha cocuklara bakamıyoz
Millette bize bakıyo hayya Allahım dedim kızım aylık gaz cıkardın heralde

geçmiş olsun canım tekrar inşallah geçer biran önce ve evet reklamlarında fark etmiştim

bebiişm menun guzel ama specıal k yerine musli yada yulaf ezmesi tercih etmelisin çünkü k ve nesfit kahvaltı gevrekleri çok karbonhidratlı küçük bi kase bi sürü kalorili
misal ben yulaf ezmesine 3 yk yogurtla karıştırıp içinede bi dilim ananas yada bi meyve dograyıp 3-5 fındık atıyorum süperr oluyorr

:46::46:

çatlakkk dilekkk :38: hiç güleceğim yoktu Allah seni :60:

:9::9::9:

gayet güzel canım mısırda çok göze batmıyor canım :16:

gayet güzel tatlım :46:

Askımcım hakloson banuda bi kac kez uyardı kız bn diyet yapıyorum diye eşim almıs bnde bitsin diye yıyorum arada
Dedim kac defa yulaf ezmesi al diye bnle dalga geçti.....

Bugün bir kaçkez açtım kk yı ama sohbetinize katılamadım kızlar müfettişler vardı birde spor başladı paraları topla müziği ayarla derken hocada üstüne geç kalınca dersin bir bölümünü ben yaptırdım :8: inanılmaz yoruldum. Herkese göstercem diye dersin tamamında harcayacağım enerjimi ilk 20 dakikada bitirdim. Çok özlemiştim 3 hafta oldu pilates yapmayalı. Iliklerime kadar rahatladım resmen :9:

bugun ki menüm

sabah
2dilim ekmek (uno denge light)
1 dilim tuzsuz yağsız peynir
7 adet acı sivri küçük biber (bunun adı neydi ya frenk biberimiydi:26:)
1 domates
1 salatalık

ara
1 kupa nescafe
:17:

öğle
1 avuç içi kadar beyaz ekmeğin dışı(kızlar diyette olduğumu bilmiyorlar mecbur işyerinde yiyorum)
1 dilim peynir( üstüne accık pul biber ekleyim dedim ki kapat düştü döküldü baya :9:)
1/2 domates 1/2 salatalık

ara
1 ekşi yeşil elma

akşam
1 kase yogurt
150gr tavuk gögsünü küçük küçük doğrayıp haşladıktan sonra süzüp bol kırmızı toz biberle ve sirkeyle kızarttım accık yağ ile( 1 tatlı kaşıgı kadar sızma zeytinyağı)
1 adet lahana sarması(bunu eve ilk geldiğimde yedim çünkü çok acıkmıştım :9:)

su: 2 lt
spor: 40 dk koşu bandı
100'ün üstünde twister (ay sayamadım bi taraftanda film izliyordum :9:)

Şimdi size dünkü yediklerimi yazıcam ne deseniz haklısınız. Çok sinirlerim bozuktu ve kontrol edemedim. Yapacak birşeyimde yoktu. Kimseylede konuşmakda istemedim hırsımı yiyeceklerden aldım. Sonrada yattım uyudum. Bugün sabahdan diyetisyeni aradım 2 günlük sebze diyeti verdi. Kendime ceza da yazdım öğlen spor yaptıgım halde akşamda eve yürüyerek geldim.
Banujum çok özür dilerim :17:

1 yumurta ile Yağsız omlet
30 gr peynir
50 gr ekmek
1 ceviz

Fırında Yağsız patlıcan, biber kızartması
50 gr ekmek
2 yk yoğurt

3 grisini
1 elma

Olay burada başlıyor :50:
Miktarını bilmediğim kadar fındık(sinirlerime çok iyi geliyor)
2 dilim kek
1 bardak kefir
Baktım olmuyor hala yemek istiyorum insülin direnci ilacımı içtim.

Su 2lt işyerinde içmiştim.akşam içtim mi hiç hatırlamıyorum:44:

menum

sabah(06:45)
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 ince dilim tuzsuz yağsız peynir
1 domates
1 salatalık
1 fincan kahve

ara(09:30)
2 adet kepekli çubuk kraker (form)

öğle(12:00)
1 kase ezogelin
3 yk kadar yağı süzülmüş türlü :9:
1 dilim ekmeğin dışı ekmek beyaz ekmekti mecbur dışını yedim

Ara(15:00)
1 yeşil elma
2 adet kepekli çubuk

Ara(17:00)
1/2 çiğ şalgam

akşam(19:00)
1 kase mercimek
1/4 dilim tam tahıllı ekmek
3 adet lahana sarması(kendim yaptım bulgurlu :8:)
haşlanmış yogurtlu karnıbahar

3 fincan form çayı
spor: :62:40 dk koşu bandında tempolu yürüyüş (toplamda 2,60 km ) + 20dk öğle arasında orta tempoda
100 twister 50 dumble kol çalışması :8: yeter da uzun zamandan sonra bir ilk bu :9:

hayde ben duşa kaçar görüşürüz

hayde gidelum hayde hayde gidelum haydee :4:
Canım spor olayı harika olmuş :34: böyle devam et

Bu haftaki listen cok zorlayici degil cnmm begendim ben

aksama bisikletinle bulus bencede tatlim kar kardir kuruyemisi olcu ile koyarsan fazla yememis olursun
enisteyle isin zor hakikaten senin diyetini sabote etmekte kararli ama ben
sana guveniyorumm citir olana kadar irafenle olan savasi kazanmalisin cnmm:16:

Hemde ne zor bir bilsen. Bugün her zamankinden daha çok dikkat etmem gerek ona da söyledim . Akşam gelmiş tavacı Recep ustaya gidelim diye ısrar ediyor. Şimdi ne yeminler edersem edeyim oraya gidişde yemeden gelsem olmaz yesem olmaz. Zar zor ikna ettim onuda çocuklarıda :45: bir avm ye gittik de sebze ile kurtardım günü. :31:

günaydın fit hatunlar nasıolsınız bugun bakalım

menum

kalkınca 1 bardak süt

kahvaltı
5 zeytın
1 dılım beyaz peynır
ekmek 2 dılım
çay

ara
1/2 paket diyet bisküvi

öğle
etsote
yogurt
1 dılım ekmek

ara
1 kutu süt
1 armut

aksam
ıspanak yemegı
yogurt
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
1 elma
yogurt

su:2,5lt
spor:1 saat acık havada tempolu yuruyus
:46::46: harikasın canım spor yapmanda ayrı güzel olmuş. Meyvelerde birlikte süt yoğurt yada kefir içmeye bende dikkat etsem harika olacak aslında. Daha uzun süre tokluk hissi veriyor :16:

Menün güsel canm
Spor yapamıyosun hala dwgil mi???

Bebegim hersey süper ama yawrucum sütlü nescayfe olmamıs bitanem
Yha bunun yerine türk kahvesi kullansan iyi olmas mı
Vede nescafe selülittt yapıyo hadi içte göreyimm

Canm öle sesli güldüm ki valla bekarken bnde cok zyıftım allahım düyodum bi kılo alsam azcık etim budum olsa
Ne içten dua etmişim :9: masaalhım war yani :9:

Kız allah iyi eysin bu aksam güldümde güldüm he

Allahım catlıcammm catlıcamm:9::9:

Mervem neskafe tiryakisiyim ya ben turk kahvesinide hic sevmem selulutu duyunca bir fincana indidim.beyum gec gelince bende size sardim istee:)

bugunkü menüm
aç karnına 3 gunkurusu 1 tatlı kşi çörek otu ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta .6 yeşil zeytin. biraz prynir .1 domates.1 su brd kefir
öğle 1 ince lahmacun
akşam 1 közlenmiş patlıcanlı karnıyarık 1 kase yoğurt
1 brdk form çay
2 lt su
kızlar 2 gündür yoğun geçiyo hayatım ne suyumu istediğim gibi içebildim ne de bitki çaylarını
Sporda yok yogunluktan canim menu guzelde lahmacun kac kaliridir acabs
Kızlar bugun ne oldu
Bnm kıza sütünü içirdim i güsel dedim havada güsel kızımla az gezelim
Sitedeki avm de cafe war arkadasla aldık cocukları gittik
Neyse vardık oturuyoz böle sessiz sakin aile yeri birde öle güsel ki insan huzur buluyo neyse zaman sonra bnm kız bi gaz cıkardı agızdan aman Allahım ses o biçim
Arkadasımın kızı korktu basladı aglamaya ama biz gülmekkten daha cocuklara bakamıyoz
Millette bize bakıyo hayya Allahım dedim kızım aylık gaz cıkardın heralde
Dogallik revasta artik canim :)))
Bugün bir kaçkez açtım kk yı ama sohbetinize katılamadım kızlar müfettişler vardı birde spor başladı paraları topla müziği ayarla derken hocada üstüne geç kalınca dersin bir bölümünü ben yaptırdım :8: inanılmaz yoruldum. Herkese göstercem diye dersin tamamında harcayacağım enerjimi ilk 20 dakikada bitirdim. Çok özlemiştim 3 hafta oldu pilates yapmayalı. Iliklerime kadar rahatladım resmen :9:
Canim cumaya alirsin emeginin karsiligini insallah
bugun ki menüm

sabah
2dilim ekmek (uno denge light)
1 dilim tuzsuz yağsız peynir
7 adet acı sivri küçük biber (bunun adı neydi ya frenk biberimiydi:26:)
1 domates
1 salatalık

ara
1 kupa nescafe
:17:

öğle
1 avuç içi kadar beyaz ekmeğin dışı(kızlar diyette olduğumu bilmiyorlar mecbur işyerinde yiyorum)
1 dilim peynir( üstüne accık pul biber ekleyim dedim ki kapat düştü döküldü baya :9:)
1/2 domates 1/2 salatalık

ara
1 ekşi yeşil elma

akşam
1 kase yogurt
150gr tavuk gögsünü küçük küçük doğrayıp haşladıktan sonra süzüp bol kırmızı toz biberle ve sirkeyle kızarttım accık yağ ile( 1 tatlı kaşıgı kadar sızma zeytinyağı)
1 adet lahana sarması(bunu eve ilk geldiğimde yedim çünkü çok acıkmıştım :9:)

spor: 40 dk koşu bandı
100'ün üstünde twister (ay sayamadım bi taraftanda film izliyordum :9:)

Guzell twister ne bunuda yapiyor

Şimdi size dünkü yediklerimi yazıcam ne deseniz haklısınız. Çok sinirlerim bozuktu ve kontrol edemedim. Yapacak birşeyimde yoktu. Kimseylede konuşmakda istemedim hırsımı yiyeceklerden aldım. Sonrada yattım uyudum. Bugün sabahdan diyetisyeni aradım 2 günlük sebze diyeti verdi. Kendime ceza da yazdım öğlen spor yaptıgım halde akşamda eve yürüyerek geldim.
Banujum çok özür dilerim :17:

1 yumurta ile Yağsız omlet
30 gr peynir
50 gr ekmek
1 ceviz

Fırında Yağsız patlıcan, biber kızartması
50 gr ekmek
2 yk yoğurt

3 grisini
1 elma

Olay burada başlıyor :50:
Miktarını bilmediğim kadar fındık(sinirlerime çok iyi geliyor)
2 dilim kek
1 bardak kefir
Baktım olmuyor hala yemek istiyorum insülin direnci ilacımı içtim.

Su 2lt işyerinde içmiştim.akşam içtim mi hiç hatırlamıyorum:44:

Bacim insulun dirinci ilaci ne bizde kullansak ay bende bi basladimmi birakam midem bulana kadar yedigimi bilirim

:29:

saolasın birazdan bakarım:16:

ensendeyim erik bi ye:20:

bende tıp öğrencisiyken kampanya var kaydolalım dediler benide kaydedin dedim.sonra unuttum gittim.meğer ben kaydolmusum dersler bitmiş kurst bitmiş sınav zamanı gelmiş.haberim olmamıs.hiçç çalışmadan girdim sınava tıp okurken anlamadıgım motor ve trafikten gectim ilk yardımdan kaldım.şok oldumya.bilgiler bizim öğrendiklerimizle çelişirse.normalde dehşet atarım ve tutar bilerek yapmaya çalışınca kaldı ondan.:52:üni sınavında bile ne attım ya hayatımın sonucunu tutturmustum matematikten.kızlar ben öyle inek bi tip değildim gayet rahat bir öğrenciydim yanlış dogruyu götürür sıkıntımda yoktu.attım tuttu.
:1::1: çok iyimiş yaaa .. O zaman bende benim ehliyet hikayemi yazayım. Bir akrabam memlekette sürücü kursu açtı, sadece emniyete gidip imza atıp aldım. Ehliyetim 1996 ama ben 2006 da oğlum Doğan'a kadar direksiyon başına oturmadığım gibi korkuyordum da ama mecbur kalınca bir akşam özel ders alıp ertesi gün çocukları kreşe anneme bırakıp işe gitmeye başladım o günden beridirde sürekli trafikdeyim.
Ama Yasemin senin tıp kazanman bir tesadüf olamaz , sınav kaygın olmadan sınava girmek bile yeter di bizim zamanda insan bildiklerini bile unutuyor çünkü .. Ama tebrik ederim kuzum. Hem kazanmış hemde okuyup mezun olmuşsun:38:
Kiz bunu deme sagda solda attim dr oldum diye doverler valla :9:
Yok yok yemedim yemedim hatta cok mutluyum superim

Günaydın canım

Iste alismisiz sekere birakamiyotuz kanser hucreleri bile sekerden besleniyor cok aci ki .
Kahvenin yaninda bitter yada lokum
Cayin yaninda kek cikolata hep boyle yetistik benim annem cok kilolu bi kadin asla olmadi ama
Eskiden hareket vardi simdi bile kwyfi gezer tozar herseyide yer oysa biz ozellikle sibav zamanlari kahve yanina cikolata cay yanina buskiviyle buyuduk

Dimi yaaa annem bize her sabah bazlama yapar süte bal katar . Geceleri ders çalışıyoruz diye bisküvi gofret getirirdi. İşte sonuç obez çocuklar

günaydın kızlarrrr

sonunda bende şifayı kaptım geceboyu boğazlarım ağrıdı burnum tıkandı

diyetide patlattık akşamdan beri kocam kaşık kaşık zencefiili bal tıkıyo :27:

şimdi biraz daha iyiyim yatıyorum hep, inşallah ilerlemez

Canım vitamin al. devam ederse mutlaka Dr a git. Geçmiş olsun:16:

İyigeceler hanimlar bici bici yapicigim:) yarina kadar koclarim gelmezze bogaz koprusune cikup butun cislarla dolu bi mass hazirliyacam gelmezlerse onlari yiyerek verdigim 6 kiloyu bir oturusta alicam duyurulur yarin tv gorursenin beni sasirmayinnn polislere diyecem ya kaptan koclarim k k donee yada bunlari yiyerek mide fesati geciririm diye tehdit edicem nasil ama:)))

Back