Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hanımlar selamlar
ben bir türlü konsantre olup diyete geri dönemiyorum
bugün sabah karatay kahvaltısı yaptım öğlen de salata ve çorba yedim ama sonra işyerinde nikah kıyıldı aileler çikolata getirmişlerdi dayanamadım eskiden olsa reddederdim kolaylıkla, yedim malesef.. sonra da canım sıkıldı..spora başlarsam iradem de güçlenir inşallah.. en azından buralardan kopmasam iyi olur ama iş çok yoğun gelemiyorum :(

Canim biran once konsantre ol ya gecen hergun zaman kaybi ben de cozutmasaydim 20 subata hedefim 69 du:(ama ben koruma donemi yapicaklarimi diyette yapinca yerimde saydim.bence bu hafta toparla haftaya tartiya cik ama benim kadarda diyeti patlatabilegini dusunmuyorum belki kosturmaktan kilo bile vermissindir

Sakin olmasi iyi olmus sende olmasan bizim tukkan iyice bos kalacak canim
Tukkan bekcisi olduk iyice :9:
Ay deniz seki nasilda zayiflamis helede vahsi cazibedeki kiz nasil verdikleride aciklanmadi

Valla cazibedeki kiz uxun suredir yoktu hadi o vermistirde o deniz seki nasil iki ayda verdi bi reklamda vardi icti icti zayifladi diye bence diyet ve spor sıkı tutmustur ilac firmalari yada karaborsa reklam yapiyor yok su cay bu cay diye

Valla cazibedeki kiz uxun suredir yoktu hadi o vermistirde o deniz seki nasil iki ayda verdi bi reklamda vardi icti icti zayifladi diye bence diyet ve spor sıkı tutmustur ilac firmalari yada karaborsa reklam yapiyor yok su cay bu cay diye

Biyerde okudumda dava acacam diyordu reklam icin kullananlari

Kizlar edim balik bulamamis tavk almis bende bol acili tantuni yaliyim kendime aksama yemin ederim ki o kizartmaya elimi surmeyecegim :9:

Bu arada eda yok gelmedigi ikinci gun bugun
Banucumda gelmedi neden bilmiyorum
Suleyi gordum bi ara ama yazamadi galiba yogunluktan
Yasemin burdaydi
Hilal burda
Gozde burda
Tugba burda
Ahsen bi gelip gitti
Gulsah hasta
Mervisin kizi hasta
Blue geldi yogun
Cagla haftaya gelcem dedi
Kaltan hala izinli
Gamze izinli
Dilek burdaa
Ayferr burda
Eksik kalmadi giba bugun ki yoklama tmm
Can bnm sewiyorum seni
Bnm kız ıfaktan sıyorıyor gündüz bişi yok ama aksam huysuzlastı
İnş alerjıdır bucudundakıler bakalım bekliyorum
Ateşimiz yol şükür
Ya safi şifa ver!!!
Ay deniz seki nasilda zayiflamis helede vahsi cazibedeki kiz nasil verdikleride aciklanmadi
Zeytin tepesindeki kız yahşi cazibedeki kız mı bana o demeyin patt bayılırım

Kızlar vallahi bunlarda zayıflamasında bn mi zayıflayayım

Can bnm sewiyorum seni
Bnm kız ıfaktan sıyorıyor gündüz bişi yok ama aksam huysuzlastı
İnş alerjıdır bucudundakıler bakalım bekliyorum
Ateşimiz yol şükür
Ya safi şifa ver!!!

Zeytin tepesindeki kız yahşi cazibedeki kız mı bana o demeyin patt bayılırım

Kızlar vallahi bunlarda zayıflamasında bn mi zayıflayayım

Aynen oyle bende anlak icin baya ugrastim yaaa bizde zayiflayyalim ama biran once :(

Sabah
Specıal k
Portakal
Ara
Rezene cayı
Ögle
Corba tarhana
Salata
Et haslama
1 dilm cvdar
Yogurt
Ara
Ceviz 5
Yeşilçay
Aksam
Yogurt
Salata
Su: yatana 2.5 olur
Spor: tıfanyy 16 dk
Mekik 15 ser den 2 set

benımde ıkı bıtı sıra uctu bende herhalde evın cok kullandıgım bolumudur bı gun usenmıyecem kac kere gırdıgımın cetelesını tutacam:1:

ay ne yapıyım bacım pıs bogaz olunca :56:ınsan emegının karsılıgını alınca tartıda dıyet yapmak keyıfle hale gelıyor merakla beklıyoruz bu cumayı cogunlugumuz adına ıyı sonuclar cıkacak gıbı

İlahiii :1::1::1:
Aynen emeğin karşılığını gördükçe gaza geliyorummm, ben bu hafta 64 ü görecem ona zorluyorum valla şu an tek hedefim bu, küsürü 9 olsa da olsun görim daha çok gaza gelimm :21:

18 Şubat Menüm:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
yarım domates

125 gr çilekli yoğurt

Öğlen:
3 yk yoğurtlu makarna
yarım tavuk but

1 şekerli Türk kahvesi
yarım paket form limon lifli bisküvi

Akşam:
1 pors tavuk mantar sote
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet közlenmiş kırmızı biber-yoğurtlu

1 elma

Su: 2lt

menum
sabah 3 cevız su
kahvaltı yesıllık 1,5 dılım cavdar,1 yumurtayla omlet,bie dılım peynır 2 kup seker buyuklugunde kasar bolll bolll yesıllık,4 zeytın
ara portakal,sutlu neskafe
aksam bır koca tabak karnabahar yemegı yogurt karabıbıelı,turrp bır havuc rendeleyım lımonladım azıcıkta zeytın yag
ara kucuk kase nesfıt sutlu, kızımdan kalan ceyrek haslanmıs mısır
su 3,5 lt bıtkı cayı 4 bardak
spor 45 dakıka kosu bandı(sevgılı banu ablam ıcın)

18 Şubat Menüm:

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
küçük bir parça peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
yarım domates

125 gr çilekli yoğurt

Öğlen:
3 yk yoğurtlu makarna
yarım tavuk but

1 şekerli Türk kahvesi
yarım paket form limon lifli bisküvi

Akşam:
1 pors tavuk mantar sote
1 dilim çavdar ekmeği
1 adet közlenmiş kırmızı biber-yoğurtlu

1 elma

Su: 2lt

:nazar::nazar::nazar:

İlahiii :1::1::1:
Aynen emeğin karşılığını gördükçe gaza geliyorummm, ben bu hafta 64 ü görecem ona zorluyorum valla şu an tek hedefim bu, küsürü 9 olsa da olsun görim daha çok gaza gelimm :21:

ay bacım bende 72 900 gorsem şukur dıyecem sıkıldım 74 73 arasıunda gıt gele

Canım hizmetcılerı var verırler lısteyı önüne geleni yicek
En güzel diyetisyblere giderler
Spor salonlarına giderker tani kılo almaları hata:)))

dımı ya goz gorunce gonul nasıl katlansın hesabı :1:anam yap cesıt cesıt sonrada yemede dur mutfaktan cıkamıyoruz kı .bekarken calısıyordum anacıgım yorgunum dıye onemı getırırdı yemegımı mutfaktan bı haberdık zayıflıgım ondanmıs demekıı 59 60 kılo arasındaydım bır bakan bı daha bakardı hey gıdı gunler hey:ssz:

Sabah
Specıal k
Portakal
Ara
Rezene cayı
Ögle
Corba tarhana
Salata
Et haslama
1 dilm cvdar
Yogurt
Ara
Ceviz 5
Yeşilçay
Aksam
Yogurt
Salata
Su: yatana 2.5 olur
Spor: tıfanyy 16 dk
Mekik 15 ser den 2 set
spıceal k yazamadımda nesfıt yazıyom duruyorum ıyı oldu bunu gordugum artık yazarım:27: menu :nazar::nazar:lık bence

menum
sabah 3 cevız su
kahvaltı yesıllık 1,5 dılım cavdar,1 yumurtayla omlet,bie dılım peynır 2 kup seker buyuklugunde kasar bolll bolll yesıllık,4 zeytın
ara portakal,sutlu neskafe
aksam bır koca tabak karnabahar yemegı yogurt karabıbıelı,turrp bır havuc rendeleyım lımonladım azıcıkta zeytın yag
ara kucuk kase nesfıt sutlu, kızımdan kalan ceyrek haslanmıs mısır
su 3,5 lt bıtkı cayı 4 bardak
spor 45 dakıka kosu bandı(sevgılı banu ablam ıcın)

kımse yok barı yazdıklarıma yorum yazayım:1:dılekcıgım menun super hayran kaldım eliştırıyım dıyorum hıc bırsey bulamıyorum bızımlesın:37:

ınanmazsınız aksam kaynım kofte getırmıssın yemın bıle etme geregı duymadım yaglı yaglıydı ayy yesene dedı ay yemem boyle yaglı yaglı anlatıyorum ama :nazar: degecek dıyede korkuyorum ırademe:1::1::1:

Back