Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben anlamadım yaaa neler oldu iki günde

ben yemekhaneden çıktım ne kadar dikkat edersem edeyim yağı kontrol edemiyorum 2 ayın sonunda bunu anladım. evden sebze yada ekmek arası getiriyuorum.üstelik benim çalışltığım birimde yemek yemek çok sıkıntılı bir iş ama ne yapayım kendi sağlığım için artık ayarlamaya çalışıyorum. sanada tavsiye ederim canım

yeni menün güzelmiş çok beğendim. Sebze suyu olayı harika bence.demek hem sen hemde ben su tutmasak bu hafta fena bir sonuç olmazmış asılnda ne yapalım haftaya biriyciyiz demekki
tebrik ediyorum canım..

hmmmmm şimdi anladım. Çok iyiymiş o halde. ne oldu son durum merak ettim bak şimdi.

hay allah canım yaa. bitmiyor sıkıntılar işte rabbim sağlık versin. olsun inan hepsi geçicek her yeni gün yepyeni güzellikler getiriyor.

dün gece misafirim vardı bayan kariyer.önce biyoloji sonra genetik şimdide tıp okuyan arkadasım uzmanlıgı cerrah olarak yapacakmıs.sabahta erken kalktım bayılacam uykusuzluktan.bi kahve içeyim.:126:

Tünaydın güzelllerrr

geçmişte kayboldum resmen özlemişim uzun geçmiş yapmayı maşallah nazar değmesin

canım benim omuzlarında ne çok yükün varmış senin . hem evlat ol hem koca ..allah kolaylık versin ama bu zamanda senin gibi hayırlı evlat herkese nasip olmuyor. Rabbim anneciğine şifa versin inş.

Amin canım benim annem tek iyi olsun yanımda olsun benim için en güzel mükafat bu

Çok sevindim senin adına Şulecimm eniştemiz hediyeyle gönlünüde almışşş oooo daha ne olsunnn

hayy allah nota mı aldık yine...
neyse haftaya benden en az 2,5 kilo ..
söz size kızlar. (yaklaşık 2 kilo nasılsa garantide )

oooo senden 2 kilo garantiyse süperrr notamızı kesin sildireceğiz inş bu hafta

Koc kaptanlarim bugun kahvaltida tereyag bal yemedim yubbii

Tebriklerrr şirin çekirgeee güzel bir başlangıç yapmışsın

ben gelebildim çok şükür
inanılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim ama çok eğlendim .geçmişi yakalamaya çalışayım hızlıca..

ne güzel moralmen tavan durumdasın tatlımmm hep bböyle mutlu ol inş

inşallahh. keşke verdiğimde 54 te kalıp koruyabilseydim

hepimiz uçucaaazz

uçalım tabikiiiii hep birliktee

Evettt hepimiz kelebek olup uçacaz bu gidişle "hafififm hafifsin hafifff "

güzell sevdim bunu çıtırım çıtırsın çıtır kısaca çıtırızzz buda benden olsun

yeni ortam mutlaka eksiklikle olacaktır cnm yerleşene kadar biraz sıkıntı çekeceksiniz kvlerele ilgili doğru karar almışsın canım geç oldu ama olsun hem senin hem bebişlerin için çok daha sağlıklı olacak bence
bende tombiş tırtıllıktan kelebekliğe transfer olcaamm bende kelebek olcaaammm
omaman için ne sebep varki tatlımmm
evet haklısın ama hafta sonlarıda aktif olmamız gerekiyormukii

tebrik ederiiimm süpersiin

ne zaman fırsat bulursak o zaman burdayız bitanemm paylaştıkça insan daha çok motive oluyor sende ne kadar sık gelirsen o kadar faydasını göreceğinden şüphem yok

Tebrk ederimmm Ayfercimmm güzel taktikkk fiyatını düşürtmende iyi olmuşşş pratik zekana hayran kaldımmm

Günaydın tatlım kefir kiraz sağı ve yeşilçay bunlar iyi geliyor bitanemm kolay gelsin

Tünaydın bluecummm dadımızdan memnun kalmana çok sevindim böylece biraz kendine zaman ayırabileceksinn fazla aldığını zannetmiyorum ben cnm detokstan sonra tekrar düzenini oturtursun tr den ihtişyaçlarını temin edebilmişsindir umarım

Gunaydin arkadaslar yarim saat tempolu yuruyusumu yaptim geldim guzel bir hafta olsun hepimiz icin insallah

Süpersin Dilekcimmm devam devammmamin cnm inşş

hiç kaçamaksız süper gidiyorsun şekercimmm

menun fevkaledenın fevkınde tatlım
tşkler bitanemmmm

tatlım kefırı hazır aldım ben ama sevmedım mayasını nerden bulabılırım bu arada denesem yapmayı

ünivesitelerin gıda bölümünde oluyor tatlım kefir taneleri bazı aktarlardada oluyormuş bulamazsan ben yollarım tatlım hazır kefiri bende sevmedim fakat kendi mayaladığım gerçekten içimi hoş

Slm Mervişimmm prensess hastamıki:26: inş değildir kaçamak yoksa süperr sen günlük paylaş tatlım unutmadan menülerini
Günaydın kizlarr hadi cay hazir

ne güzel haberler gülşahımmm emeklerimizin sonucunu karşı taraftan almak çok güzel bir duygu değilmi devamm bitanemmm
dilekcigim ben ciktim cnim..benim 2 ve 3 numara dünden ebri hasta,kusuyorlardi az öncede ateslendiler..dün egce hic uyumadim,simdi onlar uyumusken bende uyuyayim en iyisi..
iyi geceler canim

Geçmiş olsun canım bebişlerine bugün nasıllar inş iyileşmişlerdir
koc kaptanım menulerımı takıp edebılırsen sıkıntılı hallerde uyarırsın uzerımde denemek ıstedıgınız her yontemede hazırım ayrıca:18:

ayyyy canım benim kıyamayız sana kaderine razı kurbanlıklar gibi hissettim seni bir an

benım hedefım buhafta 2kılo vermek bır kılo ızınde aldıgım kılo yarına gıtmıs olur bence hıssedıyorumvucudumdan bır kıloyuda koclarımdan tırstıgımdan verırım dıye dusunuyorum

düşünmek yok tatlım gelecek zamanda yok vereceğim diyeceksinki kararlılık olsun

gorun koclarım benı bu haftakı bırıncılıgımı sıze ıthaf edıcegım

inşallah bitanemmmm diyorsan yaparsın sen inanıyoruz sana

işte böyleee afiyetolsun tatlımmm çok kararlı gördüm senideee süper süperr bu hafta bizim haftamız olacak yine

yarın sabah başlıyorum herşeye

ahada hergün 40dk bant yürüyüşüyle başlıyorum
bugunde gittim tuzsuz peynir aldım
bugday ekmeğimi aldım

erzaklar tamamm yürüyüşede başlarsan kim tutar seniiii dimi
ne zaman senın menulere parmak salıyacaz ama yaa gene mıkemmel bır menu bıkere sallıyımmıparmak ıcımde kalmasın

salla tabiii bitanem içinde kalmasınn tatlım kaybedecek zamanımız yok demiştik unutmadın dimi o yüzden elimden geldiğince sağlıklı kaçamaksız beslenmeye çalışıyorum

tünaydın canımmm aşkolsun ben çıkınca cümbüş başlamış takımda videoda süpermiş bu arada

Menum
Kahvalti birdilim ekmek
3 zeytin,lor,b.peynir,yesillik bi,iki catal yimirta,bir cay k.bal,bir c.k tereyag
Ara 4ceviz
Aksam bir kepce corba yumurtali ispanak,yogurt,turp,4 hamsi
Ara sutlu spicel k
3lt su,3bardakb.cayi

hamsiyle yoğurdu nasıl birlikte yedin Dilekcimmm ne kadar taze olduğuna emin olsamda ben cesaret edemem

dün gece misafirim vardı bayan kariyer.önce biyoloji sonra genetik şimdide tıp okuyan arkadasım uzmanlıgı cerrah olarak yapacakmıs.sabahta erken kalktım bayılacam uykusuzluktan.bi kahve içeyim.:126:

Maşallah hakikaten bayan kariyermiş bu ne hırs böyle kahven benden olsun Yasemincim

kahve demişken birde yeşil kahve modası çıkmış şimdii pek inanasım gelmedii ilanında hem şekere iyi geliyor diyor hemde şeker hastaları içmesin diyor bu ne tezattır böyle

şulecim eşleri değiştik san kim düştü gözlerim kapanıyor bakayımd dedim ama.ayfercm gözlerim kapansada üzerinde ona göre.bu hafta kilo verilecek.

gördüm gördüm kuzum eger kalan okunacak son 9 sayfada bir değişiklik olmadıysa Banu ile eşiz

Evet tatlım sen benim koçumsun ben senin orti olduk:13:

waaaaaaooow spor harika...
menüde öyle bayıldım. afiyet olsun canım.. bir ara son iki günün menüsünü yazayım bari bende ..mesai bitimine kadar geçmişi bitirebilrsem iyi walla. ne konuşmuşsunuz haftsonu öyle.

Ayy zormuş senin durumun yahuu aman dikkat ettt ama süper dikkat ediyorsun zatenn

inşallahh. keşke verdiğimde 54 te kalıp koruyabilseydim

hepimiz uçucaaazz

Ah ben de 59 korusam yeterdi ama iştee napalımmm.. bu sefer verip korucaz inşallahhhhh

hayy allah nota mı aldık yine...
neyse haftaya benden en az 2,5 kilo ..
söz size kızlar. (yaklaşık 2 kilo nasılsa garantide )

Vay beee ben 2,5 kilo versem hedefimi yarılıcam yahuu rahatlığa bakk hehehe helalll

Hmm anladımm ben de şey düşündümm, mesela probiyotik yoğurt falan getirsem ara niyetine yersem hem daha az yemiş olurum öğlen ama öğlen ekmek nityetine 2-3 yk pilav yedim gene yalan yok, hiç yemesem doymazdım bu sefer de :26: ama çok azcıcıcıcık yedm yaa

Çıtırak olduk bizz yehuu Yahu bu nota işi ne ki karar defterinde var mı bir hatırlayayım, çıkaramadımm :44:
Kararlıyım bu defaaa
Hattaa abimle de iddiaya girdim ki yeterince zamanım var, onun da fazlası vardı, haydi dedk başlayalımm Nisan sonu 60 diye iddiaya girdim onunla ama daha çok verecem inşallahh

Canim tahmin ettigim kahveyse eger kahvede degisik bi lezzet var yani normalde bir olcu yerine bunda iki olcu ama o mu bilmiyorum :26:
şulecim eşleri değiştik san kim düştü gözlerim kapanıyor bakayımd dedim ama.ayfercm gözlerim kapansada üzerinde ona göre.bu hafta kilo verilecek.
yasemincim korkumdan yemekte rezil oldum
Menude turlu makarna ezo gelin vardi turlude yagli neyse 4 yk kadar turlu aldim bir kase corba turluynun yagibi suzdum catali bastira bastira sonrada icindeki cok yag emmis patlicanlari ve havuclari sectim ee benim yemek kaldimi iki yk kadar herkes guldu halime
Bence cok fazla insan yasamaya firsat bulamıyorum
Canim cok sevindim bak esin yogunlugu arasinda jest yapmis
Koc kaptanlarim bugun kahvaltida tereyag bal yemedim yubbii
Ohh ohhh
Eki Görüntüle 980889 Eki Görüntüle 980890

Ayfercim sabah çayları dağıtmış ellerine sağlık bunlarda benden olsun buyrun şekerler
Imm seninde ellerine saglik banucum miss gibi

Tşkler ortimmm fırsta buldukça okursun canım menülerini yazabilirsen inceleriz gerçi diyetisyenin verdiği listenin dışına çıkmadığına inanıyorumm sonuçlar harika olacak bu hafta

pilav = şeker tatlımm bulgur pilavı bile yesen 3 kaşıktan fazla yememelisin ekmek yerine yoğurt fikrin çok güzel ev yoğurdu olsa daha iyi ama çalıştığın iççin probiyotik yoğurdu yanında sürekli bulundur sen ayrıca yoğurdun yağ eritme etkisi var biliyosunn

2 nota alırsak 1 ceza puanı yapıyor cnm ikilemeden birinciyi sildirmemiz lazım iddia işide güzel olmuş seni daha çok kamçılar iddianın ucunda ne var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…