Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu
canım umarım şimdi daha iyidir.kusura bakma yeni gördüm mesajını .:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlr ruhum daraldi bi an sizden du a isteyeyim dedim.babam 1.5 saatten fazla oldu ameliyatta hala.okuyabilirseniz 1 yasin okusaniz olur mu
ayfercim organizatör olarak herkes katılmak istrese sen belirlersin eşleri kiloları yakın olanaları.sonra herkes ok derse start deriz.cumaya kadar sen arada uyarırsın paylaşım konusunda.arada dürtülmeden yürümüyor bu işler.bu benim kişisel fikrim başka önerisi olan.
Simdi ayfercim kesinlikle haklisn ancakkk Su konuda bence butun grupl anlasalm ben ofiste ne yemek cikarsa onu yiyorm ve yemekte vorba da yoktu e nohut da sevmiyorm yani bi seyle midemi doldurmam gerekiyordu normalde yedigimin ucte biri bile yemiyorm suan ben diyetisyen diyeti yapamam suan zaten en iyi yapabilecegim normalden cok dHa az yemek yaniben evde kendime surekli saglikli bi seyler hazirlayamam ki isteym..
Tebrik edermmm supersinnn
Insallahhh tabi benm bu haftasonum hep dersle geciyorr)
merhabalar kizlar...
ayfercigim kocluk benim icinde uygundur canim,bir sekilde kendimize gelmemiz lazim...
kizlar inaninki artik zaman ayiramiyorum buraya,dogru düzgün gecmis yapamiyorum...bir kisisnin bile pasifligi bütün takimi etkiliyor farkindayim..bu kisi kaptan olursa etkide 2 katina cikiyor sanki...bu yüzden sizinde izniniz olursa, bir süre izne ayrilmak istiyorum..en azindan bir düzene oturana kadar...
ne kadar sürer bilmiyorum..
izindeyken banucugum sana emanet buralar..zaten herkes her kuraldan haberdar,paylasim alaninda onay gerekirsede banu sen kendi insiyatifine göre yazarsin cnm
aksama dogru zamanim olursa gelirim yine öptüm![]()
Selam bayanlar dun gelemedim maalsef tekrar. Kusuruma bakmayin lutfen. Bugun diyetisyene gittim. 1.2 kg yag vermisim ama su aldigimdan sabit cikmisim. Bu hafta detoks var. SSahgulcum daha erken donemedigim icin kusuruma bakma lutfen.
Kalkis, 1 bardakmilik su. Bir cay kasigi bal. 5.6 damla limon suyu
Kahvalti
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak greyfurt suyu
1 yumurta
Ara 2 dilim ananas
Ogle 130 gr et /tavuk/balik
Salata yagsiz tuzsuz
Ara yarim greyfurt
Ara 2 dilim ananas
Aksam
8 yk sebze yemegi
Salata
Ara sebze suyu bir bardak
(Yarim elma ,1 dilim ananas, 1 kabak , yarim havuc )
bu haftaki eşleme örneği ne dersiniz
tugba ve dilek
gülşah ve kaptanım
eda ve banu
ahsen ve hilal
merve ve ayfer
şule ve ben
eşimizin menüsünü kontrol edecez dürtecez ondan sorumlu olacagız.sorumluluk almak iyidir.
kızceler bence herkesın kılo cızelgesı olmalı unutabılıyoruz cogu zaman kım neydı dıye ve her hafta guncellemelıyız ne dusunuyorsunuz bu konuda
hanımlar selamlar nasılsınız görüşmeyeli?
sanki yıllardır gelmemiş yazmamış gibi hissediyorum..
türkiyeye gittim oğluma fıtık teşhisi koydular ve hemen ertesi gün ameliyat oldu, bir yandan da resmi işlemlerimi yaptım, oğlum ameliyattan çıkıp uyanana kadar bile konsolosluğa gidip gelmek zorunda kaldım oldukça zor günlerdi, bir de üzerine evinde kaldığım akrabam bana sağolsun ciddi sıkıntı çıkardı bin pişman oldum kaldığıma kalacağıma..son gün arkadaşıma geçtim artık..
sonra memlekete gittim eşimin memleketine gittim oradan da istanbula gidip döndüm eve..
dönünce yabancı bakıcımız başladı, 3 gündür de onun alıştırma süreci var evde.. oğlum ilk gün kadını misafir gibi gördü ses etmedi ama 2 gündür çok tepkiliydi, bugün de baya zorluk çıkardı bıraktım geldim bakalım hayırlısı..dualarınızı beklerim..
bugün çok giremeyebilirim işler çok yoğun, özledim sizleri..
benden sonra çok önemli bir gelişme olduysa yazın bana da:)
3 Mıntıka Birebir Koçluk Eşleşmesi
Eda * Dilek
Yasemin * Ayfer
Helin * Hilal
Gülşah * Tuğba
Merve * Bluebottle
Ahsen * NoRaa
Şule * Banu
Çağlacım gelince tekrar düzenleriz itirazı olan
şulecim eşleri değiştik san kim düştü gözlerim kapanıyor bakayımd dedim ama.ayfercm gözlerim kapansada üzerinde ona göre.bu hafta kilo verilecek.
canım benim omuzlarında ne çok yükün varmış senin . hem evlat ol hem koca ..allah kolaylık versin ama bu zamanda senin gibi hayırlı evlat herkese nasip olmuyor. Rabbim anneciğine şifa versin inş.
teşekkür ederim canım benim... Çok güzel bir gece oldusevgililer gününe inanmayan, bana trip yapan kocam hediye bile almış.
ayferin yaparak sarması tarifine bende bayıldım ama geçmişe bakınca bulamadım alıntı yapıcaktım. Demekki ayferde katılsa yarışmaya yemeğe birlikte giderdik çünkü kazanan 3 kişydik ve bence diğer 2 tarif pekde orijinal değildi![]()
hayy allah nota mı aldık yine...
neyse haftaya benden en az 2,5 kilo ..
söz size kızlar. (yaklaşık 2 kilo nasılsa garantide)
Koc kaptanlarim bugun kahvaltida tereyag bal yemedim yubbii
ben gelebildim çok şükür
inanılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim ama çok eğlendim .geçmişi yakalamaya çalışayım hızlıca..![]()
inşallahh. keşke verdiğimde 54 te kalıp koruyabilseydim
hepimiz uçucaaazz![]()
![]()
Evettt hepimiz kelebek olup uçacaz bu gidişle "hafififm hafifsin hafifff "![]()
tünaydın kızlar.faturalarıma otomatik talimat vermiştim internet arada kaynamış.bibaktım evde net gitti.dün giremedim nete.bugünde asmde nette sorun var.taşınacagız diye kapattırmıslar üst katınkinden bağlanıyoruz.taşınmamızda aylardır yılan hikayesine döndü.yeni bina oldugundan hersey sorun oluyor.
blue gelmişşşş.hoşgeldin canım.zor olmus demek trde işler.inşallah şua sıkıntın kalmaz.bende bakıcı bakınıyorum.kvdelere açıkca siz bakamassınız diycem.kabız oldu benim minik hala beni dinlemeden patates vermeye çalışıyor.hiçç beni dinlemiyor ne cekti yavrum.kendim için ses cıkarmam ama yavruarım için bi düzen kurmam lazım
edacım aslında işin özü koçluktan ziyade gözüm üzerinde sorumluluguydu.zaten biz bi grubuz eşlerştirip bölmek değildi,isteyenle deneyelim ozaman
şimdi benim eşim ayfermi?.ayfer gözüm üzerinde hayatım menüleri şimdi start veriyorum.
bende bu sabah dyetisyene gittim aldım sanşyordum 1.5 hemde yagdan vermişim.sanırım hap bana ödem yapıyor.bol su içmem lazım.
omaman için ne sebep varki tatlımmmbende tombiş tırtıllıktan kelebekliğe transfer olcaamm bende kelebek olcaaammm![]()
evet haklısın ama hafta sonlarıda aktif olmamız gerekiyormukii
tebrik ederiiimm süpersiin![]()
Kizlar beni tebrik edin nolurrr
Biraz once yeni bir kek denendi dogal haliyle patron cagirdi ayfer tadina bak fikrini soyle haydaaa ben sabah kalkmadan yemin ettim bugun ciss yok diyeee patron bana ben keke baktim ayfer niye yemiyosun dedi once gorselligine bakiyorum dedim durun ben keki cayla yerim yeyip fikrimi soyleyim dedim
gittim yerime geleni geceni kolluyorum kekede yorum yapmam lazim tabi satisa cikacak ee buldum hakki diye bi personel ye dedim ye yorum yap ayfer hanim ben yerimde yorumu bilmem sen ye benim sordugum sorulara cvp ver dedim
![]()
Neyse yedirdim bol findikli cevizli esmer undan yapilmis sekeri az zaten icindekileri biliyorum gittim patrona cok guzel ama buna bu fiyat fazla dedim fiyatida cektik ambalajida duzelttik mi tmm dedim adam bi mutlu bi mutlu bilse ki keki şoföre yedirdim
Ama ben daha da mutluyum iyi ki yemin demisim yoksa o kekin en az yarim dilimi belkide tamami mideme girecekti
Benim istikrarsizligimin sebevi birazda meslegimin yan etkileri
günaydın kızlaarr. nasılsınıız.. ben kötüyüm biraz ablam burada 5aylık bebişimiz var ve ona mevlüt okutucaz bizim evde kısmet olursa ev temizliğiyle uğraşıyorum bi yandan büyük kızı 4 yaşnda onla uğraşıyorum. yorgunum fazlasıylaabirde wc ye çıkamama problemim varki ooooff
şişkinlik şişkinlik kendimi kötü hissediyorum
![]()
günaydın kızlar
hoşgeldiniz dilekleriniz için çok sağolun hoşbulduk:)
şu bakıcı olayıyla uğraşıyorum, çokşükür maşallah iyi gidiyor inşallah hep memnun oluruz..
tabi ben türkyieye gidip gelince ne diyet kaldı ne karatayzaten çok yiyemiyorum ama herşeyden az da olsa yedim karataylık bi tarafım kalmadı muhtemelen kilo da aldım tartılmadım cumaya tartılınca göreceğim kaç olduğumu
en kısa zamanda yürüyüşe tekrar başlayacağım.. aslında niyetim, taylan kümelinin diyet öncesinde 1 hafta yapılan bir detoksu vardı onunla başlamayı düşünüyorum yarından itibaren..baya toparlıyor o, sonrasında da karatayla devam etmeyi düşünüyorum..
Gunaydin arkadaslar yarim saat tempolu yuruyusumu yaptim geldim guzel bir hafta olsun hepimiz icin insallah
günaydın kısceler yogun bır gunun ardından kalktık geldık cok sukur ısımıze:)
sabah
5 zeytın
beyaz peynır
salatalık
cay
1 dılım ekemek
ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
öğle
sulu köfte
yogurt
1 dılım ekemek
ara
1 kutu süt
aksam
1 kase corba
6yk kuru fasulye
1 dılım ekmek
3-5 fındık
1 saat acık havada yuruyus
2 lt su
menun fevkaledenın fevkınde tatlım![]()
tatlım kefırı hazır aldım ben ama sevmedım mayasını nerden bulabılırım bu arada denesem yapmayı
Selam kızlar herkese yepyeni güpgüsel sapsakin musmutlu huphuzurlu bir hafta diliyorum
Geçmişi oludum biraz hiçbişi anlamadım
Bu hafta hasteneydi asker mevlidiydi soleydi böleydi bi baktım pazartesi olmus
Kıızm sabaha kadar agladı gram uyku yok
Kızlar menülerimi payladamadım farkındayım yıne ne yedigimi yasdım sanıuorum
Mesajımıda saydım yazdım
Bir hafta boyunca ne yedigimi hatırlamıyorum ama kacamak yok bol su var :)
Şükür hatta dün en son19:10 da yedim son lokmamı sonra bir pırsiyon meyve ve su içtim
Hepimizi öğyüyorum azcı uyucam gelcem
Günaydın kizlarr hadi cay hazir
![]()
![]()
![]()
![]()
naptınız böyle 1 saattir geçmişteyim
evde otururum hafta sonu kimse olmaz bi dışarı çıkıyorum maşallah herkes burda
neyse kızlar iyi geceler
ıkı gundur bıraz porsıyonları kaçırdım ama yarından itibaren detoksss yapıyorumm edacım saollsun, bu arada kim görse çok zayıflamışsın diyoo çok mutlu oluyorum![]()
dilekcigim ben ciktim cnim..benim 2 ve 3 numara dünden ebri hasta,kusuyorlardi az öncede ateslendiler..dün egce hic uyumadim,simdi onlar uyumusken bende uyuyayim en iyisi..
iyi geceler canim![]()
koc kaptanımmenulerımı takıp edebılırsen sıkıntılı hallerde uyarırsın uzerımde denemek ıstedıgınız her yontemede hazırım ayrıca:18:
benım hedefım buhafta 2kılo vermek bır kılo ızınde aldıgım kılo yarına gıtmıs olur bence hıssedıyorumvucudumdan bır kıloyuda koclarımdan tırstıgımdan verırım dıye dusunuyorum![]()
gorun koclarım benı bu haftakı bırıncılıgımı sıze ıthaf edıcegım![]()
Tabi ki anlatabildin ablacımmm benm açımdan da mesele yok şu koçluk olayını deneyelim bir düzen deneyelimm olmazsa düşünürüz sonraa
Aç kalmak yokk sağlıklı beslenme var bundan sonraaa ben de iddialıyımm ben de kafaya koyunca yaparımm ispatlayacağımmm
Örnek alıyorummyarın için yemek yaptım çok güzel oldu; kabaklı mantarlı kırmızı biberli türlü yaptımm zeytinyağlı, akşam yemeğim hazır yani, bir d emercimek çorbasıı
Eveett geçmişe yolculuk ne zaman ne yapmışım diye ama geçen sene şu anki gibi gittim hep yani hep kaçamaklı o yüzden uzun sürdü ve takıldığım yerler çok oldu, ama bu sene daha kısa sürede istiyorum ve geri almamak istiyorum umarm başarırım başarırızz yapabilirriiizzz:129: sen de benm gibi geri almışsın ama vercez almıcaz rahat olll
Evet ben de sevdm bu fikri ben varımm bu hafta Ahsenleymm
İnşallahh Dilekcimm bence dee, geçen sene bol kaçamaklıydım hep ama şu an sporum eksik kaçamak yapmamalıyım artıkk
Anlaştık kaptancımmm bi koçluk deneyelim güzlse buna devam edelimm
Aynen Dilekcimm çok hazır hissediyorum kendimi yehuu![]()
yarın sabah başlıyorum herşeye
ahada hergün 40dk bant yürüyüşüyle başlıyorum
bugunde gittim tuzsuz peynir aldım
bugday ekmeğimi aldım![]()
ne zaman senın menulere parmak salıyacaz ama yaa gene mıkemmel bır menu bıkere sallıyımmıparmak ıcımde kalmasın![]()
iyi aksamlar güzeller
nasilsiniz bakalim
edacigim katilmak istemezsen katilmazsin canim,bunun zorunlulugu yok..ayrica takim kurali degil,ayfer ve yasemin öyle düsünmüsler,bizde deneyelim dedik 1 hafta..bisey kaybetmeyiz sonucta..amac yine zayiflamak
banucugum dilege kocluk yaparim tabikiside,ikimiz ele alalim dilekcigimi
hilalcigim senin önerilerinde cok güzel,yanliz banununda dedigi gibi cok kural dahada bogar diye düsünüyorum bende..bakalim eger yola gelmezse takim,ben onlari sira dayagindan geciririm,o zaman olur
birde mesajlarin sayilmadigini söylemissin,ben bu ise el atacagim,kim saymamissa hemen saysin mesajini..sanirim bende saymamistim
sayip yazacagim..
ahsencin,sen harikasin,sporunuda yapmissin daha ne engel olabilirki sana..seni seviyorum canim
kizlar menülere yorum yapamiyorum,yediklerimide yazmiyorum farkindayim..inanin kacamak yapmiyorum..bu günden itibarende yazacagim tabikisi..herkes her kurala uysun artik lütfen,bana bir gözcü lazim aslinda..kim menülere yorum yapmamis,kim emsajlari saymamis bildirsin..bende cezasini keseyim![]()
Menum
Kahvalti birdilim ekmek
3 zeytin,lor,b.peynir,yesillik bi,iki catal yimirta,bir cay k.bal,bir c.k tereyag
Ara 4ceviz
Aksam bir kepce corba yumurtali ispanak,yogurt,turp,4 hamsi
Ara sutlu spicel k
3lt su,3bardakb.cayi
dün gece misafirim vardı bayan kariyer.önce biyoloji sonra genetik şimdide tıp okuyan arkadasım uzmanlıgı cerrah olarak yapacakmıs.sabahta erken kalktım bayılacam uykusuzluktan.bi kahve içeyim.:126:
şulecim eşleri değiştik san kim düştü gözlerim kapanıyor bakayımd dedim ama.ayfercm gözlerim kapansada üzerinde ona göre.bu hafta kilo verilecek.
gördüm gördüm kuzum eger kalan okunacak son 9 sayfada bir değişiklik olmadıysa Banu ile eşiz![]()
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 kaymaklı kayısı
ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 ad karnıyarık ( patlıcanlar suda biraz haşlandı fırında pişti )
3 y k bulgur pilavı
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 100 mekik 35 squat 10 dk twist
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
Waoww super bi sonuc galiba bizim tartilar yalancievet bende senin pesindeyim. Ayrica kararina cok mutlu oldum hem ev hayatinda fuzene girer
Aman Aman hep boyle devam edeyim canim ben bi gida firmasinda calisiyorum şöyle ki marka vermemeliyim bi zincir magazalarin genel merkezindeyim gidaciyim ve malesef yapilan hersey onume geliyor marketlerimizin içindeki pastane urunleri kendi uretimimiz ve kontrol sart arti esimde pastaci eski isyerimde tanismiatik yani iki ucu pis degnek
Evet evet
Basaralim hepimiz Basaralim
inşallahh. keşke verdiğimde 54 te kalıp koruyabilseydim
hepimiz uçucaaazz![]()
![]()
hayy allah nota mı aldık yine...
neyse haftaya benden en az 2,5 kilo ..
söz size kızlar. (yaklaşık 2 kilo nasılsa garantide)
ben yemekhaneden çıktım ne kadar dikkat edersem edeyim yağı kontrol edemiyorum 2 ayın sonunda bunu anladım. evden sebze yada ekmek arası getiriyuorum.üstelik benim çalışltığım birimde yemek yemek çok sıkıntılı bir iş ama ne yapayım kendi sağlığım için artık ayarlamaya çalışıyorum. sanada tavsiye ederim canım![]()
Tünaydın güzelllerrr
güzell sevdim bunu çıtırım çıtırsın çıtır kısaca çıtırızzzbuda benden olsun
yeni ortam mutlaka eksiklikle olacaktır cnm yerleşene kadar biraz sıkıntı çekeceksiniz kvlerele ilgili doğru karar almışsın canım geç oldu ama olsun hem senin hem bebişlerin için çok daha sağlıklı olacak bence
omaman için ne sebep varki tatlımmm
ne zaman fırsat bulursak o zaman burdayız bitanemm paylaştıkça insan daha çok motive oluyor sende ne kadar sık gelirsen o kadar faydasını göreceğinden şüphem yok
Tebrk ederimmm Ayfercimmm güzel taktikkk fiyatını düşürtmende iyi olmuşşşpratik zekana hayran kaldımmm
Günaydın tatlım kefir kiraz sağı ve yeşilçay bunlar iyi geliyor bitanemm kolay gelsin
Tünaydın bluecummm dadımızdan memnun kalmana çok sevindim böylece biraz kendine zaman ayırabileceksinn fazla aldığını zannetmiyorum ben cnm detokstan sonra tekrar düzenini oturtursuntr den ihtişyaçlarını temin edebilmişsindir umarım
Süpersin Dilekcimmm devam devammmamin cnm inşş
hiç kaçamaksız süper gidiyorsun şekercimmm
tşkler bitanemmmm
ünivesitelerin gıda bölümünde oluyor tatlım kefir taneleri bazı aktarlardada oluyormuş bulamazsan ben yollarım tatlım hazır kefiri bende sevmedimfakat kendi mayaladığım gerçekten içimi hoş
Slm Mervişimmm prensess hastamıki:26: inş değildir kaçamak yoksa süperr sen günlük paylaş tatlım unutmadan menülerini
ne güzel haberler gülşahımmm emeklerimizin sonucunu karşı taraftan almak çok güzel bir duygu değilmi devamm bitanemmm
Geçmiş olsun canım bebişlerine bugün nasıllar inş iyileşmişlerdir
ayyyy canım benim kıyamayız sana kaderine razı kurbanlıklar gibi hissettim seni bir an
düşünmek yok tatlım gelecek zamanda yok vereceğim diyeceksinki kararlılık olsun
inşallah bitanemmmm diyorsan yaparsın sen inanıyoruz sana
işte böyleee afiyetolsun tatlımmm çok kararlı gördüm senideee süper süperr bu hafta bizim haftamız olacak yine
erzaklar tamamm yürüyüşede başlarsan kim tutar seniiii dimi
salla tabiii bitanem içinde kalmasınntatlım kaybedecek zamanımız yok demiştik unutmadın dimi o yüzden elimden geldiğince sağlıklı kaçamaksız beslenmeye çalışıyorum
tünaydın canımmm aşkolsun ben çıkınca cümbüş başlamış takımdavideoda süpermiş bu arada
hamsiyle yoğurdu nasıl birlikte yedin Dilekcimmmne kadar taze olduğuna emin olsamda ben cesaret edemem
Canim tahmin ettigim kahveyse eger kahvede degisik bi lezzet var yani normalde bir olcu yerine bunda iki olcu ama o mu bilmiyorum :26:
Maşallah hakikaten bayan kariyermiş bu ne hırs böylekahven benden olsun Yasemincim
kahve demişken birde yeşil kahve modası çıkmış şimdii pek inanasım gelmedii ilanında hem şekere iyi geliyor diyor hemde şeker hastaları içmesin diyor bu ne tezattır böyle
Evet tatlım sen benim koçumsun ben senin orti olduk:13:
Bence cok fazla insan yasamaya firsat bulamıyorumdün gece misafirim vardı bayan kariyer.önce biyoloji sonra genetik şimdide tıp okuyan arkadasım uzmanlıgı cerrah olarak yapacakmıs.sabahta erken kalktım bayılacam uykusuzluktan.bi kahve içeyim.:126:
Canim cok sevindim bak esin yogunlugu arasinda jest yapmisteşekkür ederim canım benim... Çok güzel bir gece oldusevgililer gününe inanmayan, bana trip yapan kocam hediye bile almış.
ayferin yaparak sarması tarifine bende bayıldım ama geçmişe bakınca bulamadım alıntı yapıcaktım. Demekki ayferde katılsa yarışmaya yemeğe birlikte giderdik çünkü kazanan 3 kişydik ve bence diğer 2 tarif pekde orijinal değildi![]()
Ohh ohhhKoc kaptanlarim bugun kahvaltida tereyag bal yemedim yubbii
Imm seninde ellerine saglik banucum miss gibiEki Görüntüle 980889 Eki Görüntüle 980890
Ayfercim sabah çayları dağıtmış ellerine sağlık bunlarda benden olsun buyrun şekerler
waaaaaaooow spor harika...
menüde öyle bayıldım. afiyet olsun canım.. bir ara son iki günün menüsünü yazayım bari bende ..mesai bitimine kadar geçmişi bitirebilrsem iyi walla. ne konuşmuşsunuz haftsonu öyle.
Ayy zormuş senin durumun yahuuaman dikkat ettt ama süper dikkat ediyorsun zatenn
Ah ben de 59 korusam yeterdi ama iştee napalımmm..bu sefer verip korucaz inşallahhhhh
Vay beee ben 2,5 kilo versem hedefimi yarılıcam yahuu rahatlığa bakk hehehe helalll
Hmm anladımm ben de şey düşündümm, mesela probiyotik yoğurt falan getirsem ara niyetine yersem hem daha az yemiş olurum öğlen ama öğlen ekmek nityetine 2-3 yk pilav yedim gene yalan yok, hiç yemesem doymazdım bu sefer de :26: ama çok azcıcıcıcık yedm yaa
Çıtırak olduk bizz yehuuYahu bu nota işi ne ki karar defterinde var mı bir hatırlayayım, çıkaramadımm :44:
Kararlıyım bu defaaa
Hattaa abimle de iddiaya girdim ki yeterince zamanım var, onun da fazlası vardı, haydi dedk başlayalımmNisan sonu 60 diye iddiaya girdim onunla ama daha çok verecem inşallahh
![]()