Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim tahmin ettigim kahveyse eger kahvede degisik bi lezzet var yani normalde bir olcu yerine bunda iki olcu ama o mu bilmiyorum :26:

:9: yasemincim korkumdan yemekte rezil oldum
Menude turlu makarna ezo gelin vardi turlude yagli neyse 4 yk kadar turlu aldim bir kase corba turluynun yagibi suzdum catali bastira bastira sonrada icindeki cok yag emmis patlicanlari ve havuclari sectim ee benim yemek kaldimi iki yk kadar herkes guldu halime :9:

Bence cok fazla insan yasamaya firsat bulamıyorum

Canim cok sevindim bak esin yogunlugu arasinda jest yapmis

Ohh ohhh :nazar:

Imm seninde ellerine saglik banucum miss gibi

Afiyetolsun diyeceğim ama senin yemek kuş kadar kalmış kıyamam sana bence sende yanında minik yoğurtlardan bulundur bitanemm yoksa aç kalacaksın :38:

yeşilkahve kahvenin kavrulmamış hali olduğu gibi internet üzerindende satılanları varmış tamamen ticarete dökülmüş

afiyetolsun tatlımm:7:

iyi aksamlar güzeller
nasilsiniz bakalim

edacigim katilmak istemezsen katilmazsin canim,bunun zorunlulugu yok..ayrica takim kurali degil,ayfer ve yasemin öyle düsünmüsler,bizde deneyelim dedik 1 hafta..bisey kaybetmeyiz sonucta..amac yine zayiflamak :34:

banucugum dilege kocluk yaparim tabikiside,ikimiz ele alalim dilekcigimi:52:

hilalcigim senin önerilerinde cok güzel,yanliz banununda dedigi gibi cok kural dahada bogar diye düsünüyorum bende..bakalim eger yola gelmezse takim,ben onlari sira dayagindan geciririm,o zaman olur:30:
birde mesajlarin sayilmadigini söylemissin,ben bu ise el atacagim,kim saymamissa hemen saysin mesajini..sanirim bende saymamistim:17:
sayip yazacagim..

ahsencin,sen harikasin,sporunuda yapmissin daha ne engel olabilirki sana..seni seviyorum canim:38:

kizlar menülere yorum yapamiyorum,yediklerimide yazmiyorum farkindayim..inanin kacamak yapmiyorum..bu günden itibarende yazacagim tabikisi..herkes her kurala uysun artik lütfen,bana bir gözcü lazim aslinda..kim menülere yorum yapmamis,kim emsajlari saymamis bildirsin..bende cezasini keseyim:52:

yaa ben saymıştım aslında 79+ var ama daha fazlasını göremedim. ama yazmayı unuttum.şimdi sen kızınca korktum :25:
:9:

Tşkler ortimmm fırsta buldukça okursun canım menülerini yazabilirsen inceleriz gerçi diyetisyenin verdiği listenin dışına çıkmadığına inanıyorumm sonuçlar harika olacak bu hafta:46::46::46:

pilav = şeker tatlımm bulgur pilavı bile yesen 3 kaşıktan fazla yememelisin ekmek yerine yoğurt fikrin çok güzel ev yoğurdu olsa daha iyi ama çalıştığın iççin probiyotik yoğurdu yanında sürekli bulundur sen ayrıca yoğurdun yağ eritme etkisi var biliyosunn

2 nota alırsak 1 ceza puanı yapıyor cnm ikilemeden birinciyi sildirmemiz lazım iddia işide güzel olmuş seni daha çok kamçılar iddianın ucunda ne var acaba:23::23::23:

Hmmm pirinçlere şeker gözüyle bakarsam daha iyi uzak durabilirimm :13: evet evet bugn markete uğrayacağım hem tavuk hem yoğurt alırımm
Hmm anladımmm bu hafta sildirecez garantii :34:

Ucunda ben abime takım elbise alıyorum, o da bana ona karşılık kıyafet işte bu da demek ki en az 300-400 tl lik alışveriş süper olur :1::21:

günaydın kızlaarr. nasılsınıız.. ben kötüyüm biraz ablam burada 5aylık bebişimiz var ve ona mevlüt okutucaz bizim evde kısmet olursa ev temizliğiyle uğraşıyorum bi yandan büyük kızı 4 yaşnda onla uğraşıyorum. yorgunum fazlasıylaa :37: birde wc ye çıkamama problemim varki ooooff :5: şişkinlik şişkinlik kendimi kötü hissediyorum :14:
Canım bnm zeytinyaglı pırasa yap kendine pirincsiz havucsuz sadece pırasa bunu ye istersen yogurtla tüket kabızlıga cok iyi gelir
Yada ewde yogurt mayalanıyosa o yogurtu temiz bir beze koy ve suyunu akıt bir kaba o suyu iç buda cok iyi gelir
Veyahut keçinoynuzu pekmezi soguk press olandan bulamassan ham olanı alıp kendin kaynat iç cok faydasını göreceksin
Buda olmassa 2 kasık yogurda 1 cay kasıgı zencefil koy şişkinligine iyi gelir mîdenin agrısını geçirir
Haaa budamı fayda etmedi :))
Kendine bi yeşilçay demle içine yarım cay ksıgı silme karabiber koy bu kesin işe yarıcak :9:

dün gece misafirim vardı bayan kariyer.önce biyoloji sonra genetik şimdide tıp okuyan arkadasım uzmanlıgı cerrah olarak yapacakmıs.:53:sabahta erken kalktım bayılacam uykusuzluktan.bi kahve içeyim.:126:
Ölene kadar okucak heralde :9: bn sıkar acıkcası
Eki Görüntüle 980889 Eki Görüntüle 980890

Ayfercim sabah çayları dağıtmış ellerine sağlık bunlarda benden olsun buyrun şekerler:16::16:

Uyyy yavrummm bnm ellerine salık görüntüsü bile kendime getirdi bni
Canm bu arada kızım hasta dwgil rüyasında hep bagırrark uyandı sankı böle biriyle tartısır gibi hareketler yapıyo birde dayak yemiş yada düşmüş gibi agladı
Baktım ateşi yok karnını falan elle muayene ettim karnını bildigim sekılde hanı dedim agrısı olursa kendini ceker aglar bi tepki verir bu şekılde anlayabılıyorum cunku bunda bişi war diye
Yok kulaklarına makatına karnına vucuduna birde o malum yere baktım. Dedim olur yha çişiini falan yaparken acır iye si falan vardır ama bu sefer düşünüyorum oda ateş yapar ;(((
Wallahı ılac vermedim bilmedifim için
Gece 4:45 abdest aldım güselce okudum şifa ayetlerini
Yasin serif falan okudum nazar ayetleri okudum işte 1 saat sonra ole uyudu sükür
Şimdi iç bişi yok rabbime sonsuz sükürler olsn ne Aman kapısına gitsem boş çewirmeyen Allahıma canm feda..;(
Neyse saat.:6 oldu dedim yarım saat sonra kalkıp kahvaltı hazırlıcam yatarsam kalkamm :) kahvaltı falan hazırladım zaten eşimde uyumadı oda kalktı kızımızı salladı beşiginde bn okurken
Ole sabahladık yani

Yha belki aranızda nazara inanmıyanız wardır saygıda duyarım
Ama kızıma cok nazar degiıyo mevlüdümüz vardı ee şimdi kız cocugu giydırcım cicili bicili saclları falan topladım
Birde şimdi bıcır bıcır konusuyo oynuyo kimse kötü gözle bakmadı ma cok sewdiler dedim belki nazar vardır
Ölee işte.......

ya ebnde cetvel özürlü oldum.yapıyorum yapıyorum yarım cıkıyor.

boyunu yazarsan ben yapayım istersen Yasemincim :16::16:
linki veririm sen kopyalarsın

aman ayfercim sen yeme o yağlı nişasta ağırlıklı yemeklerden.faydası yok zararı cok.baktın olmuyo bas suyu.

iyi fikir :13::13:

Hmmm pirinçlere şeker gözüyle bakarsam daha iyi uzak durabilirimm :13: evet evet bugn markete uğrayacağım hem tavuk hem yoğurt alırımm
Hmm anladımmm bu hafta sildirecez garantii :34:

Ucunda ben abime takım elbise alıyorum, o da bana ona karşılık kıyafet işte bu da demek ki en az 300-400 tl lik alışveriş süper olur :1::21:
oooo kilolar gidince yeni kıyafetler süper olur bence aman diyim kaybetme:32::32::32:

Kızlar hava güsel gerçi bı ayda havanın güzel olması iyimi kötümü Allaha ayan!!??!!
Hakkımızda hayırlısı inş ....
Kızımıda alıp markete cıkayım
Cayım bitmiş
Ondan sonra evimizin faturlarını aidatını falan ödicem birazcık dolasıp geleym öpüyorummmm siZleriii

Canım bnm zeytinyaglı pırasa yap kendine pirincsiz havucsuz sadece pırasa bunu ye istersen yogurtla tüket kabızlıga cok iyi gelir
Yada ewde yogurt mayalanıyosa o yogurtu temiz bir beze koy ve suyunu akıt bir kaba o suyu iç buda cok iyi gelir
Veyahut keçinoynuzu pekmezi soguk press olandan bulamassan ham olanı alıp kendin kaynat iç cok faydasını göreceksin
Buda olmassa 2 kasık yogurda 1 cay kasıgı zencefil koy şişkinligine iyi gelir mîdenin agrısını geçirir
Haaa budamı fayda etmedi :))
Kendine bi yeşilçay demle içine yarım cay ksıgı silme karabiber koy bu kesin işe yarıcak :9:

Ölene kadar okucak heralde :9: bn sıkar acıkcası

Uyyy yavrummm bnm ellerine salık görüntüsü bile kendime getirdi bni
Canm bu arada kızım hasta dwgil rüyasında hep bagırrark uyandı sankı böle biriyle tartısır gibi hareketler yapıyo birde dayak yemiş yada düşmüş gibi agladı
Baktım ateşi yok karnını falan elle muayene ettim karnını bildigim sekılde hanı dedim agrısı olursa kendini ceker aglar bi tepki verir bu şekılde anlayabılıyorum cunku bunda bişi war diye
Yok kulaklarına makatına karnına vucuduna birde o malum yere baktım. Dedim olur yha çişiini falan yaparken acır iye si falan vardır ama bu sefer düşünüyorum oda ateş yapar ;(((
Wallahı ılac vermedim bilmedifim için
Gece 4:45 abdest aldım güselce okudum şifa ayetlerini
Yasin serif falan okudum nazar ayetleri okudum işte 1 saat sonra ole uyudu sükür
Şimdi iç bişi yok rabbime sonsuz sükürler olsn ne Aman kapısına gitsem boş çewirmeyen Allahıma canm feda..;(
Neyse saat.:6 oldu dedim yarım saat sonra kalkıp kahvaltı hazırlıcam yatarsam kalkamm :) kahvaltı falan hazırladım zaten eşimde uyumadı oda kalktı kızımızı salladı beşiginde bn okurken
Ole sabahladık yani

Yha belki aranızda nazara inanmıyanız wardır saygıda duyarım
Ama kızıma cok nazar degiıyo mevlüdümüz vardı ee şimdi kız cocugu giydırcım cicili bicili saclları falan topladım
Birde şimdi bıcır bıcır konusuyo oynuyo kimse kötü gözle bakmadı ma cok sewdiler dedim belki nazar vardır
Ölee işte.......

Hoşgeldin Mervişim prensesin şimdi iyi olmasına çok sevindimm dünya dua ile ayakta duruyor bitanem çok iyi yapmışsın okumakla
kimsenin kötü gözle bakmış olacağını sanmıyorum dediğin gibi aşırı sevgidende nazar değebiliyor dilimizden maşallahı eksik etmemeliyiz
inan bana senin nazarın bile değebilir

ben şimdi çıkıyorum kızlar gelebilirsem gelirim yine görüşrüüz

dilekcigim ben ciktim cnim..benim 2 ve 3 numara dünden ebri hasta,kusuyorlardi az öncede ateslendiler..dün egce hic uyumadim,simdi onlar uyumusken bende uyuyayim en iyisi..
iyi geceler canim:16::54:
Bu çocuklar bu sene hiç atlatamadılar hastalıkları ne mikropmuş yahu ...benimkiler ayaküstü hastalar boğazlar şiş sesler boğuk gece öksürmeleri falan. Çok geçmiş olsun canım :16:
Kizlar beni tebrik edin nolurrr :9:

Biraz once yeni bir kek denendi dogal haliyle patron cagirdi ayfer tadina bak fikrini soyle haydaaa ben sabah kalkmadan yemin ettim bugun ciss yok diye :15: ee patron bana ben keke baktim ayfer niye yemiyosun dedi once gorselligine bakiyorum dedim durun ben keki cayla yerim yeyip fikrimi soyleyim dedim :9: gittim yerime geleni geceni kolluyorum kekede yorum yapmam lazim tabi satisa cikacak ee buldum hakki diye bi personel ye dedim ye yorum yap ayfer hanim ben yerimde yorumu bilmem sen ye benim sordugum sorulara cvp ver dedim :9:
Neyse yedirdim bol findikli cevizli esmer undan yapilmis sekeri az zaten icindekileri biliyorum gittim patrona cok guzel ama buna bu fiyat fazla dedim fiyatida cektik ambalajida duzelttik mi tmm dedim adam bi mutlu bi mutlu bilse ki keki şoföre yedirdim :60:

Ama ben daha da mutluyum iyi ki yemin demisim yoksa o kekin en az yarim dilimi belkide tamami mideme girecekti
Benim istikrarsizligimin sebevi birazda meslegimin yan etkileri
tebrikler :46: ama işin bu senin sürekli karşılaşacağın bir durum sana ikram edilmiş ve geri çevirmiş değilsin kuzum senin buna en iyi çözümün kontrolü elden bırakmadan kilo verme işini tam anlamıyla oturtman. ama tabikide o kekin tamamını tatmak maksadıyla yememek büyük başarı. bende gıda mühendisi olmayı isterdim aslında ne güzel mesleğin var :16:
tünaydın kızlar.faturalarıma otomatik talimat vermiştim internet arada kaynamış.bibaktım evde net gitti.dün giremedim nete.bugünde asmde nette sorun var.taşınacagız diye kapattırmıslar üst katınkinden bağlanıyoruz.taşınmamızda aylardır yılan hikayesine döndü.yeni bina oldugundan hersey sorun oluyor.
blue gelmişşşş.hoşgeldin canım.zor olmus demek trde işler.inşallah şua sıkıntın kalmaz.bende bakıcı bakınıyorum.kvdelere açıkca siz bakamassınız diycem.kabız oldu benim minik hala beni dinlemeden patates vermeye çalışıyor.hiçç beni dinlemiyor ne cekti yavrum.kendim için ses cıkarmam ama yavruarım için bi düzen kurmam lazım
edacım aslında işin özü koçluktan ziyade gözüm üzerinde sorumluluguydu.zaten biz bi grubuz eşlerştirip bölmek değildi,isteyenle deneyelim ozaman
şimdi benim eşim ayfermi?.ayfer gözüm üzerinde hayatım menüleri şimdi start veriyorum.
bende bu sabah dyetisyene gittim aldım sanşyordum 1.5 hemde yagdan vermişim.sanırım hap bana ödem yapıyor.bol su içmem lazım.
harikasınnnnnn. bu hafta kesin 1. biz oluruz.
bakıcı konusunda kesinlikle istikrarlı ol ve birini bul.
Salayacaz bu hafta buralari desene cok sevindim canim harikasin.iyi niyetini suistimal ederlerse kim olursa olsun haddini bildirmek lazim bu neya koskoca doktor olmussun hic mi demiyolar bi bildigi vardir gelinin vermiyelim diye konus kaynananlarla yoksa ben konusucam diyecem onlara kizin yukunu hafifleticeginize daha yuk oluyorsunuZ teyzecigim sizde kurun duzeninizi bu kizda kursun is bi taraf cocuklar bir taraftan bi de gonullunu yoruyorsunuz diyecem ver kiz tel konusuyum su kaynanan olacak kariyla:)
:1::1::1::1::1:
Evettt hepimiz kelebek olup uçacaz bu gidişle "hafififm hafifsin hafifff ":9::10:
hafifiz dimiiii...
ben gelebildim çok şükür :3:
inanılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim ama çok eğlendim .geçmişi yakalamaya çalışayım hızlıca..:51:
3 saatte anca yakaladım. öğlen yemeğimi bile ekran başında yedim :9:
Koc kaptanlarim bugun kahvaltida tereyag bal yemedim yubbii
tebrikler ...darısı her güne :23:
Hosgeldin canim tebrik ederim ne guzel kilo vermissin
saol tatlım..
dün gece misafirim vardı bayan kariyer.önce biyoloji sonra genetik şimdide tıp okuyan arkadasım uzmanlıgı cerrah olarak yapacakmıs.:53:sabahta erken kalktım bayılacam uykusuzluktan.bi kahve içeyim.:126:
wuuu huuu. coşmuş bayan kariyer. ben 1 ünv. zor bitirdim yüksek lisansım yarıda kaldı.kesin bekardır arkadaşın değilmi. Dünyayıda geziyordur ohh . şimdi ben oturayımda kendi halime ağlayım :24:

Maşallah hakikaten bayan kariyermiş bu ne hırs böyle :53: kahven benden olsun Yasemincim

kahve demişken birde yeşil kahve modası çıkmış şimdii pek inanasım gelmedii ilanında hem şekere iyi geliyor diyor hemde şeker hastaları içmesin diyor bu ne tezattır böyle:47:

Evet tatlım sen benim koçumsun ben senin orti olduk:13::54:

yeşil kahve miiiçok enteresan .. daha neler görücez :9:
çok güzel eşleşme olmuş senin menüler ve sporla ben iyice gaza gelirim.

Eki Görüntüle 980889 Eki Görüntüle 980890

Ayfercim sabah çayları dağıtmış ellerine sağlık bunlarda benden olsun buyrun şekerler:16::16:

ohhhh mis

Ayy zormuş senin durumun yahuu :52: aman dikkat ettt ama süper dikkat ediyorsun zatenn :46:

Ah ben de 59 korusam yeterdi ama iştee napalımmm..:31: bu sefer verip korucaz inşallahhhhh :nazar:

Vay beee ben 2,5 kilo versem hedefimi yarılıcam yahuu rahatlığa bakk hehehe helalll :46:

Hmm anladımm ben de şey düşündümm, mesela probiyotik yoğurt falan getirsem ara niyetine yersem hem daha az yemiş olurum öğlen ama öğlen ekmek nityetine 2-3 yk pilav yedim gene yalan yok, hiç yemesem doymazdım bu sefer de :26: ama çok azcıcıcıcık yedm yaa :1:

Çıtırak olduk bizz yehuu :1: Yahu bu nota işi ne ki karar defterinde var mı bir hatırlayayım, çıkaramadımm :44:
Kararlıyım bu defaaa :21:
Hattaa abimle de iddiaya girdim ki yeterince zamanım var, onun da fazlası vardı, haydi dedk başlayalımm :10: Nisan sonu 60 diye iddiaya girdim onunla ama daha çok verecem inşallahh :21:
canım pirinç pilavı yememeni öneririm. bende yemekhaneden çıkamam öğlen aç kalırım falan dedim ama baktım olmuyor denemeye karar verdim ve geçen haftaki kilo farkım bence bundan kaynaklanıyor.
2,5 kilo rahat yazarmıyım hiiiç geçen cuma sabit çıktım ama akşam diyetisyende vermiş olduğumu gördüm çok sevindim ona güvenip 2,5 diyorum yoksa nerdeeeee...
Canim tahmin ettigim kahveyse eger kahvede degisik bi lezzet var yani normalde bir olcu yerine bunda iki olcu ama o mu bilmiyorum :26:

:9: yasemincim korkumdan yemekte rezil oldum
Menude turlu makarna ezo gelin vardi turlude yagli neyse 4 yk kadar turlu aldim bir kase corba turluynun yagibi suzdum catali bastira bastira sonrada icindeki cok yag emmis patlicanlari ve havuclari sectim ee benim yemek kaldimi iki yk kadar herkes guldu halime :9:

Bence cok fazla insan yasamaya firsat bulamıyorum

Canim cok sevindim bak esin yogunlugu arasinda jest yapmis

Ohh ohhh :nazar:

Imm seninde ellerine saglik banucum miss gibi
bazen şaşırtıyor beni :)
Türlüyü kızartıp yapıyorlardır tabiii. iyi yapmışsın ama yoğurtla falan destekle aç kalma canım.

Son düzenleme:

boyunu yazarsan ben yapayım istersen Yasemincim :16::16:
linki veririm sen kopyalarsın

iyi fikir :13::13:

oooo kilolar gidince yeni kıyafetler süper olur bence aman diyim kaybetme:32::32::32:

Evet en fitinden ehhehe, valla geçen yaz çok güzeldim gene olcam haha :1: geçen sene nişanlım askerdeydi o gelince tatile gitcez diye nasıl gaza gelmiştim, ama busene de yazın en kötü Antalya'ya giderim yani yine fit olayım ki nişanlım gözlerini benden hiç alamasın :1: o hiçç takılmaz kiloya ama her kadın gibi daha çekici olmak istiyorum tabii :51:

Bu çocuklar bu sene hiç atlatamadılar hastalıkları ne mikropmuş yahu ...benimkiler ayaküstü hastalar boğazlar şiş sesler boğuk gece öksürmeleri falan. Çok geçmiş olsun canım :16:

tebrikler :46: ama işin bu senin sürekli karşılaşacağın bir durum sana ikram edilmiş ve geri çevirmiş değilsin kuzum senin buna en iyi çözümün kontrolü elden bırakmadan kilo verme işini tam anlamıyla oturtman. ama tabikide o kekin tamamını tatmak maksadıyla yememek büyük başarı. bende gıda mühendisi olmayı isterdim aslında ne güzel mesleğin var :16:

hafifiz dimiiii...

saol tatlım..

wuuu huuu. coşmuş bayan kariyer. ben 1 ünv. zor bitirdim yüksek lisansım yarıda kaldı.kesin bekardır arkadaşın değilmi. Dünyayıda geziyordur ohh . şimdi ben oturayımda kendi halime ağlayım :24:

ohhhh mis

canım pirinç pilavı yememeni öneririm. bende yemekhaneden çıkamam öğlen aç kalırım falan dedim ama baktım olmuyor denemeye karar verdim ve geçen haftaki kilo farkım bence bundan kaynaklanıyor.
2,5 kilo rahat yazarmıyım hiiiç geçen cuma sabit çıktım ama akşam diyetisyende vermiş olduğumu gördüm çok sevindim ona güvenip 2,5 diyorum yoksa nerdeeeee...

Türlüyü kızartıp yapıyorlardır tabiii. iyi yapmışsın ama yoğurtla falan destekle aç kalma canım.

Anladımm tamam bugn sondu o zman 2-3 yk bile pirinç yokk :20: kuru kayısı alayım bir de mesela ondan yerim arada falan oo süper yaa :1: çok gaza geldmm..

ama çok güzel her türlü 2,5 kilo tebrik ederm tekrarr tekrarr :46:

günaydın kısceler yogun bır gunun ardından kalktık geldık cok sukur ısımıze:)

sabah
5 zeytın
beyaz peynır
salatalık
cay
1 dılım ekemek

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
sulu köfte
yogurt
1 dılım ekemek

ara
1 kutu süt

aksam
1 kase corba
6yk kuru fasulye
1 dılım ekmek

3-5 fındık

1 saat acık havada yuruyus
2 lt su
Sey sen daha iyisini bilirsin ama aksn yemeginde hic ekmk yemesen olmaz mi

günaydın kızlaarr. nasılsınıız.. ben kötüyüm biraz ablam burada 5aylık bebişimiz var ve ona mevlüt okutucaz bizim evde kısmet olursa ev temizliğiyle uğraşıyorum bi yandan büyük kızı 4 yaşnda onla uğraşıyorum. yorgunum fazlasıylaa :37: birde wc ye çıkamama problemim varki ooooff :5: şişkinlik şişkinlik kendimi kötü hissediyorum :14:

Patlativer corek otunu kuru kayisiyi bak biseycigin kalmiyo

Ben geldim yineee:3::3::3:

Evet en fitinden ehhehe, valla geçen yaz çok güzeldim gene olcam haha :1: geçen sene nişanlım askerdeydi o gelince tatile gitcez diye nasıl gaza gelmiştim, ama busene de yazın en kötü Antalya'ya giderim yani yine fit olayım ki nişanlım gözlerini benden hiç alamasın :1: o hiçç takılmaz kiloya ama her kadın gibi daha çekici olmak istiyorum tabii :51:

Anladımm tamam bugn sondu o zman 2-3 yk bile pirinç yokk :20: kuru kayısı alayım bir de mesela ondan yerim arada falan oo süper yaa :1: çok gaza geldmm..

ama çok güzel her türlü 2,5 kilo tebrik ederm tekrarr tekrarr :46:

çekici olmayı kim istemezki en doğal hakkın ama yazın nişanlın kıskançlık krizlerine girmesin senin gibi fit bir bayanı yanında görünce:32::32::32::32:

boy 165
kilo 79.9
başlangıc 92
hedef 65

hemen yapıyorum tatlımm:16:

hafifiz dimiiii...

saol tatlım..

ohhhh mis

hakikatennn bravooo Şulemmm tüm geçmişi bitridin tatlımm inş canımmm hepimiz gaza geliriz:10::10:

Kizlar beni tebrik edin nolurrr :9:

Biraz once yeni bir kek denendi dogal haliyle patron cagirdi ayfer tadina bak fikrini soyle haydaaa ben sabah kalkmadan yemin ettim bugun ciss yok diye :15: ee patron bana ben keke baktim ayfer niye yemiyosun dedi once gorselligine bakiyorum dedim durun ben keki cayla yerim yeyip fikrimi soyleyim dedim :9: gittim yerime geleni geceni kolluyorum kekede yorum yapmam lazim tabi satisa cikacak ee buldum hakki diye bi personel ye dedim ye yorum yap ayfer hanim ben yerimde yorumu bilmem sen ye benim sordugum sorulara cvp ver dedim :9:
Neyse yedirdim bol findikli cevizli esmer undan yapilmis sekeri az zaten icindekileri biliyorum gittim patrona cok guzel ama buna bu fiyat fazla dedim fiyatida cektik ambalajida duzelttik mi tmm dedim adam bi mutlu bi mutlu bilse ki keki şoföre yedirdim :60:

Ama ben daha da mutluyum iyi ki yemin demisim yoksa o kekin en az yarim dilimi belkide tamami mideme girecekti
Benim istikrarsizligimin sebevi birazda meslegimin yan etkileri

Supersin ya neguzel atlatmissin

Back