Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cokguzel bı sıstem buldum cozutmasam tabbı gecen annemdeydım cayın yanına kurabıye halley getırdı ben onları gorur gormez yemın ettım :1:annem kızımye dedı yemem dedım bı taneden bi şeyolmaz dedı yemın ettımyıyemem dedım ne zaman ettın sımdı bu tabaktakılere dokunmayacam dokunursam 3 gun oruc tutucam dıye yemın ettım dıyınce dıyet dıye dıye kafayı yedı benımkız dedı:27:ama ısrar edemedı:1:

Valla guzel yontm

Slm kızlar güzel bir pazar dilerim hepimizeee :3::16::16:

takip etme güzel fikir cnmm ama birşeyin mecburen yapılması fikri hoşuma gitmiyor benim nedense bazı takımlardada var bu
sonuç olarak hepimiz buraya fırsat buldukça severek isteyerek geliyoruz kimse bizi zorlamıyor fakat takım kuralları elbette var takım olabilmemiz için bunlara uymamız gerekiyor yalnız askeri bir kampa dönüşmesi hoş olmayabilir en azından bende aksi etki yapar bunu biliyorum minik cezlarımız zaten var diğer arlkadaşlarda fikrini söylesin sonuç olarak ben çoğunluğa seve seve uyarım :16:

Bluecum hoşgeldin bitanemmm :48::38::16: şükür çok özledik seni aynen öyle çok alışmışız birbirimize kim olursa olsun eksikliği mutlaka hissediyor canımm oğluşuna geçmiş olsun şükür atlattın ama akrabanın sıkıntı yapması hoş olmamışş hep diyrorum bazen insanın komşuları veya candan bir dostu en yakın akrabamızdan daha çok düşünüyor bizlerii yeni bakıcınıza oğluşunun tepki vermesi normal fakat kısa sürede alışacaktır eminim sen beğendinmi asıl önemlisi bu hayattaki en kıymetli varlığını emanet ediyorsun sonuçta inşallah herhangi bir sorun çıkmaz senin işlerini kolaylaştırır ve kendine zaman ayırabilirsin tatlım işler birikmiştir kolay gelsin cnmcımm bizde seni çok özledikkkkk:54::54:

suyuna bayıldımmm şekercimmm ben hiç o kadar içemiyorumm:31:

evet kilo çizelgesini ben her hafta güncelliyorum her mesajımda vermem gereken kiloyu ve verdiğim kiloyu gözüme sokmak beni olumlu etkiliyor yalnız telden giren arkadaşlarımız için biz yapalım olmazsa onlarda profillerine yapıştırsın linki telden zor oluyor bildiğim kadarıyla:34:

ben 24 saat bekletip içiyorum canım 48 saat de beklettim tadı hoşuma gitmedi ama günlük içimi çok güzell sen neden beğenmedinki:26: aynı yoğurt gibi tadıı:56::56:

inşallah bitanemmm dikkat edersen neden 2 ayda ulaşamayasınki :34:

afiyetolsun cnmmm yalnız karnabaharın üzerinemi yumurta kırıp yoğurt döktün yoksa ayrıca çılbırmı yaptın ne şekilde olursa olsun gayet güzel menü cnm

Hmmmm Edacığımla ortimi oldukkk :46: bana uyar canımmm denemekten birşey kaybetmeyiz

tabiiki hayatını kolaylaştıracak yöntemleri şimdiden öğren tatlım:16:

Ben cuma günü dememişmiydim sevgili ortimm:13::13: çok sevindim yağdan gtmesine bu hafta güzel sonuçlar gelecektir
salatayı yağsız tuzsuz nasıl yiyebiliyorsunki:44: bizde aksine bol bol yağ koyuyoruz canımm afiyetolsun

Slm Helincim ben çıkmışım sen gelmişsinn iyiyiz şüür bitanemm hele ki seni burda gördükçe dahada iyi oluyoruz takımımız diğer takımlara nazaran gerçekten fazla pasif değil ayrıca neden senden kaynaklansın hepimiz bu ara biraz yoğunlaştık sakın öyle düşünme evet kurallarımız var ve uymak zorundayız fakat bazı zamanlarda insiyatif kullanabilmemiz lazım bitanemm seninde yoğunluğun geçene kadar idare edemeyeceksek takım olmamızın ne anlamı kalır o yüzden geçmiş yapamasan bile sadece burada olduğunu hissedelim yeter düzenini oturtana kadar anlaştıkmı şeker kaptancımm:54::29:

en güzeli tatlımm sende sağol bitanemmm
tatlım kefırı hazır aldım ben ama sevmedım mayasını nerden bulabılırım bu arada denesem yapmayı

16 Şubat Menüm:

1 sade poğaça
peynir
şekersiz çay

1 elma
2 dilim ayva

1 kase mercimek çorbası
yarım tabak erişte

yarım kase puding (pazar kaçamağı:26:)

Benim menüler pek sizinkilere benzemiyor ama ben de kendime göre bir yol bulacam merak etmeyn :)

Su:2 lt+
Spor:yok
tatlım pohca pudıng erişte:20::20: hiç gusel durmmaış menunde bıras daha dıkkat cnm

Ama bunları yapmak için yanlış ilerliyorum farkındayım da daha fazla ertelemiycem, artık yarından itibaren daha güzel menüler ve haftada en az 500 graammm ama bu hafta 1 kilo hadi bakalımmm Ahşenle kapışıyozzz yemicem içmicem eriycemm haahhahah

tatlım tabıkı yıyecen ıcecen ama saglıklı seyler olacak ac kalmadan zayıflayacaksın cıtır gelın olucaksın nasıpse:)

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
1 ad karnıyarık ( patlıcanlar suda biraz haşlandı fırında pişti )
3 y k bulgur pilavı
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 100 mekik 35 squat 10 dk twist :32::32:

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
takviye olarak omega 3
menun fevkaledenın fevkınde tatlım:nazar::nazar::nazar:

günaydın kısceler yogun bır gunun ardından kalktık geldık cok sukur ısımıze:)

sabah
5 zeytın
beyaz peynır
salatalık
cay
1 dılım ekemek

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
sulu köfte
yogurt
1 dılım ekemek

ara
1 kutu süt

aksam
1 kase corba
6yk kuru fasulye
1 dılım ekmek

3-5 fındık

1 saat acık havada yuruyus
2 lt su

Son düzenleme:

sabah
5 zeytın
beyaz peynır
salatalık
cay
1 dılım ekemek

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
sulu köfte
yogurt
1 dılım ekemek

ara
1 kutu süt

aksam
1 kase corba
6yk kuru fasulye
1 dılım ekmek

3-5 fındık

2 lt su

Gunaydin canim yuruyusune bayildim findik 3 mu 5:)

Selam kızlar herkese yepyeni güpgüsel sapsakin musmutlu huphuzurlu bir hafta diliyorum
Geçmişi oludum biraz hiçbişi anlamadım:9:
Bu hafta hasteneydi asker mevlidiydi soleydi böleydi bi baktım pazartesi olmus
Kıızm sabaha kadar agladı gram uyku yok
Kızlar menülerimi payladamadım farkındayım yıne ne yedigimi yasdım sanıuorum
Mesajımıda saydım yazdım
Bir hafta boyunca ne yedigimi hatırlamıyorum ama kacamak yok bol su var :)
Şükür hatta dün en son19:10 da yedim son lokmamı sonra bir pırsiyon meyve ve su içtim
Hepimizi öğyüyorum azcı uyucam gelcem

Gunaydin bitanem ne guzel dilekler boyle:) bu hafta atak donemimiz bacim ona gore menuleri gorelim birinci olacaz insallah

günaydın kızlar

hoşgeldiniz dilekleriniz için çok sağolun hoşbulduk:)

şu bakıcı olayıyla uğraşıyorum, çokşükür maşallah iyi gidiyor inşallah hep memnun oluruz..

tabi ben türkyieye gidip gelince ne diyet kaldı ne karatay:( zaten çok yiyemiyorum ama herşeyden az da olsa yedim karataylık bi tarafım kalmadı muhtemelen kilo da aldım tartılmadım cumaya tartılınca göreceğim kaç olduğumu:(

en kısa zamanda yürüyüşe tekrar başlayacağım.. aslında niyetim, taylan kümelinin diyet öncesinde 1 hafta yapılan bir detoksu vardı onunla başlamayı düşünüyorum yarından itibaren..baya toparlıyor o, sonrasında da karatayla devam etmeyi düşünüyorum..

günaydın kızlar

şu bakıcı olayıyla uğraşıyorum, çokşükür maşallah iyi gidiyor inşallah hep memnun oluruz..

tabi ben türkyieye gidip gelince ne diyet kaldı ne karatay:( zaten çok yiyemiyorum ama herşeyden az da olsa yedim karataylık bi tarafım kalmadı muhtemelen kilo da aldım tartılmadım cumaya tartılınca göreceğim kaç olduğumu:(

en kısa zamanda yürüyüşe tekrar başlayacağım.. aslında niyetim, taylan kümelinin diyet öncesinde 1 hafta yapılan bir detoksu vardı onunla başlamayı düşünüyorum yarından itibaren..baya toparlıyor o, sonrasında da karatayla devam etmeyi düşünüyorum..

Gunaydin canim duzene sokarsin sen en kisa zamanda taylan kumeli diyeti nedir canim

Yatakda tlf keyfi yapiyodum aha da ben de kalktim esim uyanana kadr gidim accik spor yapim
Kalk hadi yap tatlim :38:
Selam kızlar herkese yepyeni güpgüsel sapsakin musmutlu huphuzurlu bir hafta diliyorum
Geçmişi oludum biraz hiçbişi anlamadım:9:
Bu hafta hasteneydi asker mevlidiydi soleydi böleydi bi baktım pazartesi olmus
Kıızm sabaha kadar agladı gram uyku yok
Kızlar menülerimi payladamadım farkındayım yıne ne yedigimi yasdım sanıuorum
Mesajımıda saydım yazdım
Bir hafta boyunca ne yedigimi hatırlamıyorum ama kacamak yok bol su var :)
Şükür hatta dün en son19:10 da yedim son lokmamı sonra bir pırsiyon meyve ve su içtim
Hepimizi öğyüyorum azcı uyucam gelcem
Ohh super bi baslangic mervis bu hafta bari buralatda ol
Gunaydin canim duzene sokarsin sen en kisa zamanda taylan kumeli diyeti nedir canim
Gnette var csnim taylan kumeli detoksu bir haftalik
günaydın kızlar

Günaydın canim sen halledersin o aldiklarini evet canim taylan kumwli ise yarayabilir
Gunaydin arkadaslar yarim saat tempolu yuruyusumu yaptim geldim guzel bir hafta olsun hepimiz icin insallah
Aminn inşallah

sabah
5 zeytın
beyaz peynır
salatalık
cay
1 dılım ekemek

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
sulu köfte
yogurt
1 dılım ekemek

ara
1 kutu süt

aksam
1 kase corba
6yk kuru fasulye
1 dılım ekmek

3-5 fındık

2 lt su
:nazar:

günaydın kızlaarr. nasılsınıız.. ben kötüyüm biraz ablam burada 5aylık bebişimiz var ve ona mevlüt okutucaz bizim evde kısmet olursa ev temizliğiyle uğraşıyorum bi yandan büyük kızı 4 yaşnda onla uğraşıyorum. yorgunum fazlasıylaa :37: birde wc ye çıkamama problemim varki ooooff :5: şişkinlik şişkinlik kendimi kötü hissediyorum :14:

günaydın kızlaarr. nasılsınıız.. ben kötüyüm biraz ablam burada 5aylık bebişimiz var ve ona mevlüt okutucaz bizim evde kısmet olursa ev temizliğiyle uğraşıyorum bi yandan büyük kızı 4 yaşnda onla uğraşıyorum. yorgunum fazlasıylaa :37: birde wc ye çıkamama problemim varki ooooff :5: şişkinlik şişkinlik kendimi kötü hissediyorum :14:

Bebde bizim bi fasulyemiz var nerde diyordum ama canım senin ajtifligin onemli ona gore takima girip girmeyecehin belli olacak

Kizlar beni tebrik edin nolurrr :9:

Biraz once yeni bir kek denendi dogal haliyle patron cagirdi ayfer tadina bak fikrini soyle haydaaa ben sabah kalkmadan yemin ettim bugun ciss yok diye :15: ee patron bana ben keke baktim ayfer niye yemiyosun dedi once gorselligine bakiyorum dedim durun ben keki cayla yerim yeyip fikrimi soyleyim dedim :9: gittim yerime geleni geceni kolluyorum kekede yorum yapmam lazim tabi satisa cikacak ee buldum hakki diye bi personel ye dedim ye yorum yap ayfer hanim ben yerimde yorumu bilmem sen ye benim sordugum sorulara cvp ver dedim :9:
Neyse yedirdim bol findikli cevizli esmer undan yapilmis sekeri az zaten icindekileri biliyorum gittim patrona cok guzel ama buna bu fiyat fazla dedim fiyatida cektik ambalajida duzelttik mi tmm dedim adam bi mutlu bi mutlu bilse ki keki şoföre yedirdim :60:

Ama ben daha da mutluyum iyi ki yemin demisim yoksa o kekin en az yarim dilimi belkide tamami mideme girecekti
Benim istikrarsizligimin sebevi birazda meslegimin yan etkileri

Kizlar beni tebrik edin nolurrr :9:

Biraz once yeni bir kek denendi dogal haliyle patron cagirdi ayfer tadina bak fikrini soyle haydaaa ben sabah kalkmadan yemin ettim bugun ciss yok diye :15: ee patron bana ben keke baktim ayfer niye yemiyosun dedi once gorselligine bakiyorum dedim durun ben keki cayla yerim yeyip fikrimi soyleyim dedim :9: gittim yerime geleni geceni kolluyorum kekede yorum yapmam lazim tabi satisa cikacak ee buldum hakki diye bi personel ye dedim ye yorum yap ayfer hanim ben yerimde yorumu bilmem sen ye benim sordugum sorulara cvp ver dedim :9:
Neyse yedirdim bol findikli cevizli esmer undan yapilmis sekeri az zaten icindekileri biliyorum gittim patrona cok guzel ama buna bu fiyat fazla dedim fiyatida cektik ambalajida duzelttik mi tmm dedim adam bi mutlu bi mutlu bilse ki keki şoföre yedirdim :60:

Ama ben daha da mutluyum iyi ki yemin demisim yoksa o kekin en az yarim dilimi belkide tamami mideme girecekti
Benim istikrarsizligimin sebevi birazda meslegimin yan etkileri

vuuww supersın tatlım tebrık ederım senı boyle yemınle gune baslarsan istesende yıyemessın taktık super devam:16::16::16:

Back