Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bebde bizim bi fasulyemiz var nerde diyordum ama canım senin ajtifligin onemli ona gore takima girip girmeyecehin belli olacak
evet haklısın ama hafta sonlarıda aktif olmamız gerekiyormukii

Kizlar beni tebrik edin nolurrr :9:

Biraz once yeni bir kek denendi dogal haliyle patron cagirdi ayfer tadina bak fikrini soyle haydaaa ben sabah kalkmadan yemin ettim bugun ciss yok diye :15: ee patron bana ben keke baktim ayfer niye yemiyosun dedi once gorselligine bakiyorum dedim durun ben keki cayla yerim yeyip fikrimi soyleyim dedim :9: gittim yerime geleni geceni kolluyorum kekede yorum yapmam lazim tabi satisa cikacak ee buldum hakki diye bi personel ye dedim ye yorum yap ayfer hanim ben yerimde yorumu bilmem sen ye benim sordugum sorulara cvp ver dedim :9:
Neyse yedirdim bol findikli cevizli esmer undan yapilmis sekeri az zaten icindekileri biliyorum gittim patrona cok guzel ama buna bu fiyat fazla dedim fiyatida cektik ambalajida duzelttik mi tmm dedim adam bi mutlu bi mutlu bilse ki keki şoföre yedirdim :60:

Ama ben daha da mutluyum iyi ki yemin demisim yoksa o kekin en az yarim dilimi belkide tamami mideme girecekti
Benim istikrarsizligimin sebevi birazda meslegimin yan etkileri
tebrik ederiiimm süpersiin :16::16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kizlarr hadi cay hazir

:7: :7: :7: :7:

Ben içiyorumm :7:

tatlım pohca pudıng erişte:20::20: hiç gusel durmmaış menunde bıras daha dıkkat cnm

tatlım tabıkı yıyecen ıcecen ama saglıklı seyler olacak ac kalmadan zayıflayacaksın cıtır gelın olucaksın nasıpse:)

Evett Tuğba artık öyle yokk göreceksinn :26::54: çıtır gelin olacam inşallah aminn çok sağoll :nazar::16:

Biraz once yeni bir kek denendi dogal haliyle patron cagirdi ayfer tadina bak fikrini soyle haydaaa ben sabah kalkmadan yemin ettim bugun ciss yok diye :15: ee patron bana ben keke baktim ayfer niye yemiyosun dedi once gorselligine bakiyorum dedim durun ben keki cayla yerim yeyip fikrimi soyleyim dedim :9: gittim yerime geleni geceni kolluyorum kekede yorum yapmam lazim tabi satisa cikacak ee buldum hakki diye bi personel ye dedim ye yorum yap ayfer hanim ben yerimde yorumu bilmem sen ye benim sordugum sorulara cvp ver dedim :9:
Neyse yedirdim bol findikli cevizli esmer undan yapilmis sekeri az zaten icindekileri biliyorum gittim patrona cok guzel ama buna bu fiyat fazla dedim fiyatida cektik ambalajida duzelttik mi tmm dedim adam bi mutlu bi mutlu bilse ki keki şoföre yedirdim :60:

Ama ben daha da mutluyum iyi ki yemin demisim yoksa o kekin en az yarim dilimi belkide tamami mideme girecekti

Vay beeee :53: maşallahh , tebrik edermm :46::nazar: istikrara bakkk..tam olarak ne firması bu ne işle meşgulsün acabaa???

tünaydın kızlar.faturalarıma otomatik talimat vermiştim internet arada kaynamış.bibaktım evde net gitti.dün giremedim nete.bugünde asmde nette sorun var.taşınacagız diye kapattırmıslar üst katınkinden bağlanıyoruz.taşınmamızda aylardır yılan hikayesine döndü.yeni bina oldugundan hersey sorun oluyor.
blue gelmişşşş.hoşgeldin canım.zor olmus demek trde işler.inşallah şua sıkıntın kalmaz.bende bakıcı bakınıyorum.kvdelere açıkca siz bakamassınız diycem.kabız oldu benim minik hala beni dinlemeden patates vermeye çalışıyor.hiçç beni dinlemiyor ne cekti yavrum.kendim için ses cıkarmam ama yavruarım için bi düzen kurmam lazım
edacım aslında işin özü koçluktan ziyade gözüm üzerinde sorumluluguydu.zaten biz bi grubuz eşlerştirip bölmek değildi,isteyenle deneyelim ozaman
şimdi benim eşim ayfermi?.ayfer gözüm üzerinde hayatım menüleri şimdi start veriyorum.
bende bu sabah dyetisyene gittim aldım sanşyordum 1.5 hemde yagdan vermişim.sanırım hap bana ödem yapıyor.bol su içmem lazım.

Cok tatlisin ya basaracaz biz bu isi belli oldu

tünaydın kızlar.faturalarıma otomatik talimat vermiştim internet arada kaynamış.bibaktım evde net gitti.dün giremedim nete.bugünde asmde nette sorun var.taşınacagız diye kapattırmıslar üst katınkinden bağlanıyoruz.taşınmamızda aylardır yılan hikayesine döndü.yeni bina oldugundan hersey sorun oluyor.
blue gelmişşşş.hoşgeldin canım.zor olmus demek trde işler.inşallah şua sıkıntın kalmaz.bende bakıcı bakınıyorum.kvdelere açıkca siz bakamassınız diycem.kabız oldu benim minik hala beni dinlemeden patates vermeye çalışıyor.hiçç beni dinlemiyor ne cekti yavrum.kendim için ses cıkarmam ama yavruarım için bi düzen kurmam lazım
edacım aslında işin özü koçluktan ziyade gözüm üzerinde sorumluluguydu.zaten biz bi grubuz eşlerştirip bölmek değildi,isteyenle deneyelim ozaman
şimdi benim eşim ayfermi?.ayfer gözüm üzerinde hayatım menüleri şimdi start veriyorum.
bende bu sabah dyetisyene gittim aldım sanşyordum 1.5 hemde yagdan vermişim.sanırım hap bana ödem yapıyor.bol su içmem lazım.
Salayacaz bu hafta buralari desene cok sevindim canim harikasin.iyi niyetini suistimal ederlerse kim olursa olsun haddini bildirmek lazim bu neya koskoca doktor olmussun hic mi demiyolar bi bildigi vardir gelinin vermiyelim diye konus kaynananlarla yoksa ben konusucam diyecem onlara kizin yukunu hafifleticeginize daha yuk oluyorsunuZ teyzecigim sizde kurun duzeninizi bu kizda kursun is bi taraf cocuklar bir taraftan bi de gonullunu yoruyorsunuz diyecem ver kiz tel konusuyum su kaynanan olacak kariyla:)

Waoww super bi sonuc galiba bizim tartilar yalanci :37: evet bende senin pesindeyim. Ayrica kararina cok mutlu oldum hem ev hayatinda fuzene girer

Ben içiyorumm :7:

Evett Tuğba artık öyle yokk göreceksinn :26::54: çıtır gelin olacam inşallah aminn çok sağoll :nazar::16:

Vay beeee :53: maşallahh , tebrik edermm :46::nazar: istikrara bakkk..tam olarak ne firması bu ne işle meşgulsün acabaa???
Aman Aman hep boyle devam edeyim canim ben bi gida firmasinda calisiyorum şöyle ki marka vermemeliyim bi zincir magazalarin genel merkezindeyim gidaciyim ve malesef yapilan hersey onume geliyor marketlerimizin içindeki pastane urunleri kendi uretimimiz ve kontrol sart arti esimde pastaci eski isyerimde tanismiatik yani iki ucu pis degnek
bende tombiş tırtıllıktan kelebekliğe transfer olcaamm bende kelebek olcaaammm :16::15::1:
Evet evet :16:
Cok tatlisin ya basaracaz biz bu isi belli oldu
Basaralim hepimiz Basaralim

Evettt hepimiz kelebek olup uçacaz bu gidişle "hafififm hafifsin hafifff ":9::10:

:1::1::1: inşallahh. keşke verdiğimde 54 te kalıp koruyabilseydim :43:

Waoww super bi sonuc galiba bizim tartilar yalanci :37: evet bende senin pesindeyim. Ayrica kararina cok mutlu oldum hem ev hayatinda fuzene girer

Aman Aman hep boyle devam edeyim canim ben bi gida firmasinda calisiyorum şöyle ki marka vermemeliyim bi zincir magazalarin genel merkezindeyim gidaciyim ve malesef yapilan hersey onume geliyor marketlerimizin içindeki pastane urunleri kendi uretimimiz ve kontrol sart arti esimde pastaci eski isyerimde tanismiatik yani iki ucu pis degnek

Evet evet :16:

Basaralim hepimiz Basaralim

hepimiz uçucaaazz :kkk: :nazar:

ay canim kusura bakma,tam aklima geldi,baktim sen yapmissin:17:
bissürü isim var,aklim onlareda..balonlari sisiricem,etrafi temizlicem,aksama k.v.de gelecek:37:

amcalar,yengeler,kuzenler o yüzden anca islerimi hallederim yani sen bu karmasada kaynadin canim:30:
bide balonlar var,onlar sisecek:51:

kizlar ben bu gün aksam anca gelirim,o da saat kacta olur bilmem..:31:
kardes takim(5) kaptani bu gün yok,listeyi hazirlamalarina yardimci olalim lütfen,listeleri kalmasin..
bizim listeyide hangi arkadas hazirliyorsa cok tesekkür ederim:16::54:

kilo veremeyenlerede küstüm ayrica,zaten gecen hafta önceki hafta aldiklarimizi vermistik..böyle giderse nur topu gibi bir notamiz olacak yine:63::63::63:

küsme lüflennnn:17: vermişim hemde güzel kilo vermişim üstelik hepside yağdan gitmiş 1,800 ama cuma sabah regli olunca aynı çıktığımı da gördüğümde bende basküle küsmüştüm ama akşam diyetisyende moralim yerine geldi :34:
bir dg de burda sona erdi demek. darısı diğerlerinin başına birine yapıp ötekilerine yapmamakda olmaz şi,mdi :9:

***3.TAKIM 348.ETAP***

sekerkiz67:(75/ 75 / 0 /0% )kilosu sabit
sahgull:(68,5/68,5 / 0 /0 % )kilosu sabit
Sweetdimple:(74,4 /73,8 / 0,6 /% 0,80 )
pegasus07:(66,9 / 66,7 / 0,2 / %0,30 )
Valkyrie89 : (79,9/ 79.9 / 0 / % 0 ) kilosu sabit
kelebekolacam : ( 79,4/79,9 /-0,5 /% -0,63 )
sevilay80:( 70.1/ 69.6/ 0.5/ %0.71 )
erigim:(64,8 /64, 8/0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
sulofe:(87,8/87.8 / 0 /0% )kilosu sabit
mrv5534: (64,3 / 64 / 0,3 / %0,47 )
ayulduzz (73,6/74.1/-0,5 /-0,34%)346. Etapta izne ayrilan üyegeri döndü kilosu ikiye bölündü
kelebek.hill (66,6 / 66,0 / 0,6 / %0,45 ) Yeni üye. Kilosu ikiye bölündü.Hedef kilo:57

3. Takim Ortalaması :% 0, 15

Paylaşıyor ve yemege gidiyorum

hayy allah nota mı aldık yine...
neyse haftaya benden en az 2,5 kilo ..
söz size kızlar. (yaklaşık 2 kilo nasılsa garantide :23:)

Tekrar slm kızlarrr aceleden direk listeye daldımmm bu hafta sabit kalmışız genelde moral bozmak yok artıda olmaktan iyidir ayasemincim eminim diyetisyenin tartısında sende eksi çıkacaksın tatlım moralini bozma sabah annemin nefroloji kontrolü vardı o yüzden geç kaldım bugün ne olur affedin

:46::46::46: çok güzel bir karar almışsın Ayferimmm eşinle birlikte hep mutlu olun inşş:16:

en doğru kararı sen vereceksin canımcım geçmiş olsun ama halsiz kalırsın sürekli kanama mahvediyor insanı

gr gr da olsa elbette vereceksin Mervişimmm:16:

listemize hg tatlımmmm:16:

bugün çok yoğunsun bitanemmm sana kolay gelsin yakın olsaydıkta yardıma gelseydik sana :13: sevenlerimizin gözüne batarsa batsın napalım biz bir takımız

özürdileme tatlım önümüzdeki haftalara bakalım sağlık olsun sıkma canını ne olur:16:

hayırlı cumalar tatlımmm arkadaşlar cevaplamış kilo veren arkadaşları tbrk ederim:46:

listede olsanda olmasanda bu takımdasın bitanemmm sen ne olur beslenmene dikkat et olurmu haftaya gireceksin listeye inş:16:

babacığının ameliyatı sorunsuz geçer inş ahsencim

Çok şanslısın bitanemmm ne güzel emek harcamış eniştemiz senin içinnn allah bir ömür boyu mutlu etsin sizleriii:16::16:

miniklere geçmiş olsun Yasemincimm ne olur üzülme dediğim gibi diyetisyenin tartısında eksik çıkacağına eminim :16::16:

inş nete girebileceğin bir pozisyon olur Edacımmm

Moral bozmak yokkk canımcımmm arada duruyo böyle ne olur inanmaya devam ettt çoğu gitti azı kaldııı zorlanman normal ama sen azimle devam ettikçe kilocukların gitmeme şansı yokk:54::54::54:

güzel haberlerle gelirsin inş diyetisyenden şekercimm:16:

elbette kıracaksın Ayferimmm azimle devam edelim lütfennn
ayrıca biz bir takımız iyi günde de kötü gündede hedeflerimize ulaşana kadar bohçamızı toplamak yokkk:29::21:

duymamış olayımmmm:20: önümüzdeki haftalarda belki de biz kilo alacağız sen bizi kurtaracaksın tatlımmm seviyoruz seni:54::29::29:

regl dönemlerinde oluyor malesef sahgülümmm

Tünaydın Mervişimm iyiyiz tatlım şükürrr:16:
sen telden buraya girip yazıyorsun ya bu ile büyük başarı benim içinn:46:

Mervişim evde yoktuk ya her yeri elden geçirmeden içim rahat etmiyor benimde iş dediğim o tatlımm
kefir keşke mayalayıp içebilsen gerçekten her derde deva imiş çok da basit kefir mayasını süte atıyorsun üzerini bezle ürtüp karanlık bir yede 1 veya tercihine göre 2 gün bekletiyorsun mutfak dolabına koyuyorum ben ve içimi çok güzel tatlımm

aklımda olsun bi daha tüp bitese seni arayayım becerikli hatunsun maşallah:46::29:

:46::46::46: güzel menü Şulecimmm

güzel mönü canımmm ayıca bizim takımda layla çorbası o yayla değill:1::1::1::1:

hadi bakalım yeni bir Hilal le bu haftaya başlayalımm:21::21::21::21::21::21:

Tebrikler Şulemmm çok şanslısın daim olsun inş tadını çıkar bitanemmm omlet tarifide sade ve çok güzelll Ayferimin sarma anlatımıda hoşuma gitti eşinde istemeyerek tepki vermiş ve özürdilemişş inş çok güzel bir akşam geçirirsin tatlımmm:16::16::16:

aferim dileğimmm iraden için tbrkler tatlımmm:54::54::54::54:

teşekkür ederim canım benim... Çok güzel bir gece oldu :69: sevgililer gününe inanmayan, bana trip yapan kocam hediye bile almış.

ayferin yaparak sarması tarifine bende bayıldım ama geçmişe bakınca bulamadım alıntı yapıcaktım. Demekki ayferde katılsa yarışmaya yemeğe birlikte giderdik çünkü kazanan 3 kişydik ve bence diğer 2 tarif pekde orijinal değildi :31:

oooooo çifte kutlama desene tatlımmm:46::46::46::46::46::46: tatlı atışmalar tadı tuzu olur canımcımm tebrik ederimmm ikinizide allah ayırmasın inşş

Ben evdeyim tatlımmm aslında sınıf öğretmeniyim fakat ailem yollamadı benim mezun olduğum dönemlerde ortalık çok karışıktı Mardin aöamerliye çıkmıştı tayınim annemde hemşire şu an emekli çalıştığı için gönderemedilerr annemle birlikte oturuyoruz tatım abimi evlendirdim kzkardeşimide anne baba ayrı kızkardeşim babamın 5, eşinden annem ilk eşiydi genelde iç işleri dışişleri herşey bana ait annem rahatsız böbrek tasiyon şeker hepsi var birde psikiyatri hastası onun sağlığı için heşeyi yapmaya çalışıyorum işte:29:

canım benim omuzlarında ne çok yükün varmış senin . hem evlat ol hem koca ..allah kolaylık versin ama bu zamanda senin gibi hayırlı evlat herkese nasip olmuyor. Rabbim anneciğine şifa versin inş.

Back