Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bebde bizim bi fasulyemiz var nerde diyordum ama canım senin ajtifligin onemli ona gore takima girip girmeyecehin belli olacak
evet haklısın ama hafta sonlarıda aktif olmamız gerekiyormukii

tebrik ederiiimm süpersiin

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kizlarr hadi cay hazir

Ben içiyorumm

tatlım pohca pudıng erişte hiç gusel durmmaış menunde bıras daha dıkkat cnm

tatlım tabıkı yıyecen ıcecen ama saglıklı seyler olacak ac kalmadan zayıflayacaksın cıtır gelın olucaksın nasıpse:)

Evett Tuğba artık öyle yokk göreceksinn :26: çıtır gelin olacam inşallah aminn çok sağoll

Vay beeee maşallahh , tebrik edermm istikrara bakkk..tam olarak ne firması bu ne işle meşgulsün acabaa???

tünaydın kızlar.faturalarıma otomatik talimat vermiştim internet arada kaynamış.bibaktım evde net gitti.dün giremedim nete.bugünde asmde nette sorun var.taşınacagız diye kapattırmıslar üst katınkinden bağlanıyoruz.taşınmamızda aylardır yılan hikayesine döndü.yeni bina oldugundan hersey sorun oluyor.
blue gelmişşşş.hoşgeldin canım.zor olmus demek trde işler.inşallah şua sıkıntın kalmaz.bende bakıcı bakınıyorum.kvdelere açıkca siz bakamassınız diycem.kabız oldu benim minik hala beni dinlemeden patates vermeye çalışıyor.hiçç beni dinlemiyor ne cekti yavrum.kendim için ses cıkarmam ama yavruarım için bi düzen kurmam lazım
edacım aslında işin özü koçluktan ziyade gözüm üzerinde sorumluluguydu.zaten biz bi grubuz eşlerştirip bölmek değildi,isteyenle deneyelim ozaman
şimdi benim eşim ayfermi?.ayfer gözüm üzerinde hayatım menüleri şimdi start veriyorum.
bende bu sabah dyetisyene gittim aldım sanşyordum 1.5 hemde yagdan vermişim.sanırım hap bana ödem yapıyor.bol su içmem lazım.

Cok tatlisin ya basaracaz biz bu isi belli oldu

Salayacaz bu hafta buralari desene cok sevindim canim harikasin.iyi niyetini suistimal ederlerse kim olursa olsun haddini bildirmek lazim bu neya koskoca doktor olmussun hic mi demiyolar bi bildigi vardir gelinin vermiyelim diye konus kaynananlarla yoksa ben konusucam diyecem onlara kizin yukunu hafifleticeginize daha yuk oluyorsunuZ teyzecigim sizde kurun duzeninizi bu kizda kursun is bi taraf cocuklar bir taraftan bi de gonullunu yoruyorsunuz diyecem ver kiz tel konusuyum su kaynanan olacak kariyla:)

Waoww super bi sonuc galiba bizim tartilar yalanci evet bende senin pesindeyim. Ayrica kararina cok mutlu oldum hem ev hayatinda fuzene girer
Aman Aman hep boyle devam edeyim canim ben bi gida firmasinda calisiyorum şöyle ki marka vermemeliyim bi zincir magazalarin genel merkezindeyim gidaciyim ve malesef yapilan hersey onume geliyor marketlerimizin içindeki pastane urunleri kendi uretimimiz ve kontrol sart arti esimde pastaci eski isyerimde tanismiatik yani iki ucu pis degnek
bende tombiş tırtıllıktan kelebekliğe transfer olcaamm bende kelebek olcaaammm
Evet evet
Cok tatlisin ya basaracaz biz bu isi belli oldu
Basaralim hepimiz Basaralim

Evettt hepimiz kelebek olup uçacaz bu gidişle "hafififm hafifsin hafifff "

inşallahh. keşke verdiğimde 54 te kalıp koruyabilseydim

hepimiz uçucaaazz

küsme lüflennnn vermişim hemde güzel kilo vermişim üstelik hepside yağdan gitmiş 1,800 ama cuma sabah regli olunca aynı çıktığımı da gördüğümde bende basküle küsmüştüm ama akşam diyetisyende moralim yerine geldi
bir dg de burda sona erdi demek. darısı diğerlerinin başına birine yapıp ötekilerine yapmamakda olmaz şi,mdi

hayy allah nota mı aldık yine...
neyse haftaya benden en az 2,5 kilo ..
söz size kızlar. (yaklaşık 2 kilo nasılsa garantide )

teşekkür ederim canım benim... Çok güzel bir gece oldu sevgililer gününe inanmayan, bana trip yapan kocam hediye bile almış.

ayferin yaparak sarması tarifine bende bayıldım ama geçmişe bakınca bulamadım alıntı yapıcaktım. Demekki ayferde katılsa yarışmaya yemeğe birlikte giderdik çünkü kazanan 3 kişydik ve bence diğer 2 tarif pekde orijinal değildi

canım benim omuzlarında ne çok yükün varmış senin . hem evlat ol hem koca ..allah kolaylık versin ama bu zamanda senin gibi hayırlı evlat herkese nasip olmuyor. Rabbim anneciğine şifa versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…