Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi aksamlar güzeller
nasilsiniz bakalim

edacigim katilmak istemezsen katilmazsin canim,bunun zorunlulugu yok..ayrica takim kurali degil,ayfer ve yasemin öyle düsünmüsler,bizde deneyelim dedik 1 hafta..bisey kaybetmeyiz sonucta..amac yine zayiflamak :34:

banucugum dilege kocluk yaparim tabikiside,ikimiz ele alalim dilekcigimi:52:

hilalcigim senin önerilerinde cok güzel,yanliz banununda dedigi gibi cok kural dahada bogar diye düsünüyorum bende..bakalim eger yola gelmezse takim,ben onlari sira dayagindan geciririm,o zaman olur:30:
birde mesajlarin sayilmadigini söylemissin,ben bu ise el atacagim,kim saymamissa hemen saysin mesajini..sanirim bende saymamistim:17:
sayip yazacagim..

ahsencin,sen harikasin,sporunuda yapmissin daha ne engel olabilirki sana..seni seviyorum canim:38:

kizlar menülere yorum yapamiyorum,yediklerimide yazmiyorum farkindayim..inanin kacamak yapmiyorum..bu günden itibarende yazacagim tabikisi..herkes her kurala uysun artik lütfen,bana bir gözcü lazim aslinda..kim menülere yorum yapmamis,kim emsajlari saymamis bildirsin..bende cezasini keseyim:52:

gorun koclarım benı bu haftakı bırıncılıgımı sıze ıthaf edıcegım:51:

zaten diyet yapmasak şişko yapsak kafadan kırık oluyoruz :9:

kovmirem diyorsun o halde şimdiye kadar yapcam yapcam deyip verdiğim sözleri tutmamamı bi kenara bırakıp kalmak için uğraşayım utanmaz ben :30:
valla canim bence sende dilegin yöntemini uygula,önüne dayanamayacagin bisey geldimi yemin et..bak tecrübeyle sabittir,nasil ise yariyor..dilekcigim manken gibi olur kisa sürede böyle giderse:52:

valla canim bence sende dilegin yöntemini uygula,önüne dayanamayacagin bisey geldimi yemin et..bak tecrübeyle sabittir,nasil ise yariyor..dilekcigim manken gibi olur kisa sürede böyle giderse:52:

kaptan 59 kılo olunca tv cıkıcam yemınlı dıyet ıle 20 kılo verdım flas flas flas pıyasaya surdummu bunuparaya para demem canım:1:

ayrıca hanımlar bence bıtkı cayları mucıze ben yesıl cay bıberıye mate zencefıl tuketıyorumsızler soyledıkten sonra ayrı ayrı demlemeye basladım3haftadır ıcmıyordum ıkı gundur basladım ıstahı kesınlıkle kesıyor

bende her cista yemin edecegim o halde

hadi kıslar iyi geceler yarın görüşürüz:10:

benım hedefım buhafta 2kılo vermek bır kılo ızınde aldıgım kılo yarına gıtmıs olur bence hıssedıyorumvucudumdan bır kıloyuda koclarımdan tırstıgımdan verırım dıye dusunuyorum:38:

kaptan 59 kılo olunca tv cıkıcam yemınlı dıyet ıle 20 kılo verdım flas flas flas pıyasaya surdummu bunuparaya para demem canım:1:
yemin diyeti diye köseyi dönersin bakarsin canim..bizide görürsün artik
:60::60::60:
ayrıca hanımlar bence bıtkı cayları mucıze ben yesıl cay bıberıye mate zencefıl tuketıyorumsızler soyledıkten sonra ayrı ayrı demlemeye basladım3haftadır ıcmıyordum ıkı gundur basladım ıstahı kesınlıkle kesıyor
kahvede beni cok tok tutuyo:31:
bende her cista yemin edecegim o halde

hadi kıslar iyi geceler yarın görüşürüz:10:
okis canimsin..iyi geceler:16::54:
ılahı kaptan nerden aklına geldı bu:1::1::1::1:
kemal sunalin filmlerine bayiliyorum..böyle aklimda kalmis,sener sende ayni sekilde..süt ve kahve gibiler,cok yakisiyorlar:52:
gorun koclarım benı bu haftakı bırıncılıgımı sıze ıthaf edıcegım:51:
insallah canim:16::54:

benım hedefım buhafta 2kılo vermek bır kılo ızınde aldıgım kılo yarına gıtmıs olur bence hıssedıyorumvucudumdan bır kıloyuda koclarımdan tırstıgımdan verırım dıye dusunuyorum:38:
sen tirstikca benim dahada gaddarlasasim geliyor,erol tas gibi:30:

canimsin saka bir yana kendini cok kasma,sen elinden geleni yaptiktan sonra sorun olmaz:16:

yemin diyeti diye köseyi dönersin bakarsin canim..bizide görürsün artik
:60::60::60:

kahvede beni cok tok tutuyo:31:

okis canimsin..iyi geceler:16::54:

kemal sunalin filmlerine bayiliyorum..böyle aklimda kalmis,sener sende ayni sekilde..süt ve kahve gibiler,cok yakisiyorlar:52:

insallah canim:16::54:

neskafe tabbı sutlu toktutuyor benıde tıryakısıyımgalıba gecen aksam kalmamıs komsudan bırt.k ıstedım odenlı ıcmezsem uyuyamazdım

sen tirstikca benim dahada gaddarlasasim geliyor,erol tas gibi:30:

canimsin saka bir yana kendini cok kasma,sen elinden geleni yaptiktan sonra sorun olmaz:16:

koc kaptanım :1: menulerımı takıp edebılırsen sıkıntılı hallerde uyarırsın uzerımde denemek ıstedıgınız her yontemede hazırım ayrıca:18:

ay canim ya aksam aksam güldürdün beni..tamam canim,seni denek olarak kullaniriz:30:

ben gıdıyım bı mate cayı ıcıyım uyurken yaglarımı yaksın(ıyı dusun ıyı olsun mısalı) ıygeceler canım ya 3 numara nasıl ıyılesmıstır umarım

dilekcigim ben ciktim cnim..benim 2 ve 3 numara dünden ebri hasta,kusuyorlardi az öncede ateslendiler..dün egce hic uyumadim,simdi onlar uyumusken bende uyuyayim en iyisi..
iyi geceler canim:16::54:

ben tam sormustum bebelerını kalp kalbe karsıymıs canımgecmıs olsun yarın hepınız saglıklı buyuk bır enerjıyle gune baslarsınız ınsallah ıyı geceler bıtanem

neleer olmus kızlar azcık gecmıse bakaım dedıım cıkamıcam herhalde.. nasılsınız merak ettım sızlerıı
canım sen nerdesin ya dönmeyi düşünmüyormusun artıkkk:52:
Selam bayanlar dun gelemedim maalsef tekrar. Kusuruma bakmayin lutfen. Bugun diyetisyene gittim. 1.2 kg yag vermisim ama su aldigimdan sabit cikmisim. Bu hafta detoks var. SSahgulcum daha erken donemedigim icin kusuruma bakma lutfen.
Kalkis, 1 bardakmilik su. Bir cay kasigi bal. 5.6 damla limon suyu

Kahvalti
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 bardak greyfurt suyu
1 yumurta

Ara 2 dilim ananas
Ogle 130 gr et /tavuk/balik
Salata yagsiz tuzsuz

Ara yarim greyfurt

Ara 2 dilim ananas

Aksam

8 yk sebze yemegi
Salata

Ara sebze suyu bir bardak
(Yarim elma ,1 dilim ananas, 1 kabak , yarim havuc )
canım benım bılıyorum yogunlugunu yarından itibaren başlıyorum reglım gecıktı bıraz önce sökmeye başladı şiştim resmen, teşekkürler menü için

kızceler bence herkesın kılo cızelgesı olmalı unutabılıyoruz cogu zaman kım neydı dıye ve her hafta guncellemelıyız ne dusunuyorsunuz bu konuda
kesinlikle katılıyorum cnm
hanımlar selamlar nasılsınız görüşmeyeli?
sanki yıllardır gelmemiş yazmamış gibi hissediyorum..
türkiyeye gittim oğluma fıtık teşhisi koydular ve hemen ertesi gün ameliyat oldu, bir yandan da resmi işlemlerimi yaptım, oğlum ameliyattan çıkıp uyanana kadar bile konsolosluğa gidip gelmek zorunda kaldım oldukça zor günlerdi, bir de üzerine evinde kaldığım akrabam bana sağolsun ciddi sıkıntı çıkardı bin pişman oldum kaldığıma kalacağıma..son gün arkadaşıma geçtim artık..
sonra memlekete gittim eşimin memleketine gittim oradan da istanbula gidip döndüm eve..
dönünce yabancı bakıcımız başladı, 3 gündür de onun alıştırma süreci var evde.. oğlum ilk gün kadını misafir gibi gördü ses etmedi ama 2 gündür çok tepkiliydi, bugün de baya zorluk çıkardı bıraktım geldim bakalım hayırlısı..dualarınızı beklerim..
bugün çok giremeyebilirim işler çok yoğun, özledim sizleri..
benden sonra çok önemli bir gelişme olduysa yazın bana da:)
canım cok merak ettık seni, oğlunun iyi olmasına çok sevındım akraban içinse hiçbirşey söyleyemiyorum:19: bakıcınada alışır inşallah dön artık
Ben genelde tel giriyorum canim cizelgeyide beceremedim gulsahim yapmusti sagolsun
canım yaparız tekrar aşkolsun
3 Mıntıka Birebir Koçluk Eşleşmesi

Eda * Dilek
Yasemin * Ayfer
Helin * Hilal
Gülşah * Tuğba
Merve * Bluebottle
Ahsen * NoRaa
Şule * Banu

Çağlacım gelince tekrar düzenleriz itirazı olan:32::32::12:

bana uyar:34:

naptınız böyle 1 saattir geçmişteyim

evde otururum hafta sonu kimse olmaz bi dışarı çıkıyorum maşallah herkes burda:52:

neyse kızlar iyi geceler
ıkı gundur bıraz porsıyonları kaçırdım ama yarından itibaren detoksss yapıyorumm edacım saollsun, bu arada kim görse çok zayıflamışsın diyoo çok mutlu oluyorum:32:

Selam kızlar herkese yepyeni güpgüsel sapsakin musmutlu huphuzurlu bir hafta diliyorum
Geçmişi oludum biraz hiçbişi anlamadım:9:
Bu hafta hasteneydi asker mevlidiydi soleydi böleydi bi baktım pazartesi olmus
Kıızm sabaha kadar agladı gram uyku yok
Kızlar menülerimi payladamadım farkındayım yıne ne yedigimi yasdım sanıuorum
Mesajımıda saydım yazdım
Bir hafta boyunca ne yedigimi hatırlamıyorum ama kacamak yok bol su var :)
Şükür hatta dün en son19:10 da yedim son lokmamı sonra bir pırsiyon meyve ve su içtim
Hepimizi öğyüyorum azcı uyucam gelcem

Back