Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla guzel yontm

tatlım kefırı hazır aldım ben ama sevmedım mayasını nerden bulabılırım bu arada denesem yapmayı

tatlım pohca pudıng erişte hiç gusel durmmaış menunde bıras daha dıkkat cnm

tatlım tabıkı yıyecen ıcecen ama saglıklı seyler olacak ac kalmadan zayıflayacaksın cıtır gelın olucaksın nasıpse:)

menun fevkaledenın fevkınde tatlım

günaydın kısceler yogun bır gunun ardından kalktık geldık cok sukur ısımıze:)

sabah
5 zeytın
beyaz peynır
salatalık
cay
1 dılım ekemek

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
sulu köfte
yogurt
1 dılım ekemek

ara
1 kutu süt

aksam
1 kase corba
6yk kuru fasulye
1 dılım ekmek

3-5 fındık

1 saat acık havada yuruyus
2 lt su

Son düzenleme:

Gunaydin canim yuruyusune bayildim findik 3 mu 5:)

Gunaydin bitanem ne guzel dilekler boyle:) bu hafta atak donemimiz bacim ona gore menuleri gorelim birinci olacaz insallah

günaydın kızlar

hoşgeldiniz dilekleriniz için çok sağolun hoşbulduk:)

şu bakıcı olayıyla uğraşıyorum, çokşükür maşallah iyi gidiyor inşallah hep memnun oluruz..

tabi ben türkyieye gidip gelince ne diyet kaldı ne karatay zaten çok yiyemiyorum ama herşeyden az da olsa yedim karataylık bi tarafım kalmadı muhtemelen kilo da aldım tartılmadım cumaya tartılınca göreceğim kaç olduğumu

en kısa zamanda yürüyüşe tekrar başlayacağım.. aslında niyetim, taylan kümelinin diyet öncesinde 1 hafta yapılan bir detoksu vardı onunla başlamayı düşünüyorum yarından itibaren..baya toparlıyor o, sonrasında da karatayla devam etmeyi düşünüyorum..

Gunaydin canim duzene sokarsin sen en kisa zamanda taylan kumeli diyeti nedir canim

Yatakda tlf keyfi yapiyodum aha da ben de kalktim esim uyanana kadr gidim accik spor yapim
Kalk hadi yap tatlim
Ohh super bi baslangic mervis bu hafta bari buralatda ol
Gunaydin canim duzene sokarsin sen en kisa zamanda taylan kumeli diyeti nedir canim
Gnette var csnim taylan kumeli detoksu bir haftalik
Günaydın canim sen halledersin o aldiklarini evet canim taylan kumwli ise yarayabilir
Gunaydin arkadaslar yarim saat tempolu yuruyusumu yaptim geldim guzel bir hafta olsun hepimiz icin insallah
Aminn inşallah

günaydın kızlaarr. nasılsınıız.. ben kötüyüm biraz ablam burada 5aylık bebişimiz var ve ona mevlüt okutucaz bizim evde kısmet olursa ev temizliğiyle uğraşıyorum bi yandan büyük kızı 4 yaşnda onla uğraşıyorum. yorgunum fazlasıylaa birde wc ye çıkamama problemim varki ooooff şişkinlik şişkinlik kendimi kötü hissediyorum

Bebde bizim bi fasulyemiz var nerde diyordum ama canım senin ajtifligin onemli ona gore takima girip girmeyecehin belli olacak

Kizlar beni tebrik edin nolurrr

Biraz once yeni bir kek denendi dogal haliyle patron cagirdi ayfer tadina bak fikrini soyle haydaaa ben sabah kalkmadan yemin ettim bugun ciss yok diye ee patron bana ben keke baktim ayfer niye yemiyosun dedi once gorselligine bakiyorum dedim durun ben keki cayla yerim yeyip fikrimi soyleyim dedim gittim yerime geleni geceni kolluyorum kekede yorum yapmam lazim tabi satisa cikacak ee buldum hakki diye bi personel ye dedim ye yorum yap ayfer hanim ben yerimde yorumu bilmem sen ye benim sordugum sorulara cvp ver dedim
Neyse yedirdim bol findikli cevizli esmer undan yapilmis sekeri az zaten icindekileri biliyorum gittim patrona cok guzel ama buna bu fiyat fazla dedim fiyatida cektik ambalajida duzelttik mi tmm dedim adam bi mutlu bi mutlu bilse ki keki şoföre yedirdim

Ama ben daha da mutluyum iyi ki yemin demisim yoksa o kekin en az yarim dilimi belkide tamami mideme girecekti
Benim istikrarsizligimin sebevi birazda meslegimin yan etkileri

vuuww supersın tatlım tebrık ederım senı boyle yemınle gune baslarsan istesende yıyemessın taktık super devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…