Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Apartmanın bahçesine balkonuma rengarenk güller diktim geldimm :21::21: şimdi yeşilçay molası:7::7::7:

Ablam benim yidim valla enerjisiylede dim dim yar oynuyorum simcik:)

afiyetolsun canım :62::64::66: oynayarak yakmaya başlamışsın bile o zaman mesele yok:54:

Bugun duzenliyelimde banu ablu sen yapsanda olur bence seni beni yk yasemincigim oylesine yapmisti yarin tam motive basluyalalim

peki yapabildiğim kadarıyla yapayım o zaman tatlım

Hilalcigimin fikride guzel ama bence hepsini bu haftaya sigdirmayalim kocluk sistemini bi duzene sokalim olmasa onuda deneriz nasil olsa yaza kadar burdayiz yazinda acariz abi 3. Takim kilosunu koruyor topigine daha cok fikre ihtiyacimiz olacak:)

yazın koruma topiğinde buluşacağız hadi hızlanalım o zaman:46::46::31::31:

3 Mıntıka Birebir Koçluk Eşleşmesi

Eda * Dilek
Yasemin * Ayfer
Helin * Hilal
Gülşah * Tuğba
Merve * Bluebottle
Ahsen * NoRaa
Şule * Banu

Çağlacım gelince tekrar düzenleriz itirazı olan:32::32::12:

anammm bana edamı kocluk yapacak aboooo ozaman kızlar bu haftanın bırıncısı bellıoldu tabıykıde benn ben edanın elınde rahat 3 kılo verır bırıncılıgede adımı yazdırırım:32:tabbı edacıgımkabul ederse

Gelen giden olmamış bende en iyisi koşu bandıma gideyim 2 bölüm yabancı dizlerimden izleyeyeim ne kadar dizi o kadar spor dimii
her pazar dışarda olurdum bu pazar arkadaşım rahatsızlanmış ekti beni niye sıkıldımki böyle ben :6::6:

ablamıyı sporlar bende tamspor yapacak enerjıdeyım ama cocukları parka goturecem goturecem:emir_bebek:arkadasının yerıne eslık etmek ısterdım dısarıda temız havada yururduk :38:

Slm kızlar güzel bir pazar dilerim hepimizeee :3::16::16:

Slm Helincim ben çıkmışım sen gelmişsinn iyiyiz şüür bitanemm hele ki seni burda gördükçe dahada iyi oluyoruz takımımız diğer takımlara nazaran gerçekten fazla pasif değil ayrıca neden senden kaynaklansın hepimiz bu ara biraz yoğunlaştık sakın öyle düşünme evet kurallarımız var ve uymak zorundayız fakat bazı zamanlarda insiyatif kullanabilmemiz lazım bitanemm seninde yoğunluğun geçene kadar idare edemeyeceksek takım olmamızın ne anlamı kalır o yüzden geçmiş yapamasan bile sadece burada olduğunu hissedelim yeter düzenini oturtana kadar anlaştıkmı şeker kaptancımm:54::29:

iyi pazarlar canim benim:16:

Tamam canim,siz kabul ettikten sonra ben seve seve kabul ederim:54::38:

Eda * Dilek
Yasemin * Ayfer
Helin * Hilal
Gülşah * Tuğba
Merve * Bluebottle
Ahsen * NoRaa
Şule * Banu

ellerine saglik canim ama nora izinde:26:
bende cok fazla gelemem diye hilal ile ahseni esleyelim istersen:31:

Son düzenleme:
Selam bayanlar.
Kocluk sistemi bana gore degil. Takim kurali olarak bunu yapmak istemiyorum. Bu nedenle hayir diyorum. Zaten herkes takim kurali olan gunluk menu paylasimini yapsa buna gerek olmaz. Cunku menusunu paylasan herkesee herkes yorum yapiyor. 2 kisilik gruplasma sadece ese yogunlasmayi beraberinde getireceginden paylasimin azalacagina inaniyorum. Kocluk sistemini yapmak isterseniz tabiki yapabilirsiniz fakat takim kurali olmasini kabul edemeyecegim ben. Uygulamanin disinda tutulmak istiyorum. Zaten menusunu paylasan herkesin menusune yorum yapiyorum belki sonbir haftada atladigim oolmustur. İs yerindeki dururum malumunuz. Atladiklarim kasitli degildir biliyorsumuz. Herkes herkesin menusune paylasimina bakarsa herkes herkesin kocu olur bana gore. Yeterki herkes kurallara uysun. Daha fazla sorumluluk almak istemiyorum.

hanımlar selamlar nasılsınız görüşmeyeli?
sanki yıllardır gelmemiş yazmamış gibi hissediyorum..
türkiyeye gittim oğluma fıtık teşhisi koydular ve hemen ertesi gün ameliyat oldu, bir yandan da resmi işlemlerimi yaptım, oğlum ameliyattan çıkıp uyanana kadar bile konsolosluğa gidip gelmek zorunda kaldım oldukça zor günlerdi, bir de üzerine evinde kaldığım akrabam bana sağolsun ciddi sıkıntı çıkardı bin pişman oldum kaldığıma kalacağıma..son gün arkadaşıma geçtim artık..
sonra memlekete gittim eşimin memleketine gittim oradan da istanbula gidip döndüm eve..
dönünce yabancı bakıcımız başladı, 3 gündür de onun alıştırma süreci var evde.. oğlum ilk gün kadını misafir gibi gördü ses etmedi ama 2 gündür çok tepkiliydi, bugün de baya zorluk çıkardı bıraktım geldim bakalım hayırlısı..dualarınızı beklerim..
bugün çok giremeyebilirim işler çok yoğun, özledim sizleri..
benden sonra çok önemli bir gelişme olduysa yazın bana da:)
Selam canim.hos geldin..gözümüz yolda kaldi:16:

oglunun iyi olmasina cok sevindim canim..tatil kosusturmayla gecmis galiba..Kalacak baska yerin olsaymis keske..cok ayip etmisler ev sahipleri:19:
Yinede iyi yanindan bak canim,en azindan memleket havasi aldin:39:

canim oglun alisir zamanla,sende nefes alirsin biraz:38:

bizde seni cok özledik:70:

Slm kızlar güzel bir pazar dilerim hepimizeee :3::16::16:

takip etme güzel fikir cnmm ama birşeyin mecburen yapılması fikri hoşuma gitmiyor benim nedense bazı takımlardada var bu
sonuç olarak hepimiz buraya fırsat buldukça severek isteyerek geliyoruz kimse bizi zorlamıyor fakat takım kuralları elbette var takım olabilmemiz için bunlara uymamız gerekiyor yalnız askeri bir kampa dönüşmesi hoş olmayabilir en azından bende aksi etki yapar bunu biliyorum minik cezlarımız zaten var diğer arlkadaşlarda fikrini söylesin sonuç olarak ben çoğunluğa seve seve uyarım :16:

Bluecum hoşgeldin bitanemmm :48::38::16: şükür çok özledik seni aynen öyle çok alışmışız birbirimize kim olursa olsun eksikliği mutlaka hissediyor canımm oğluşuna geçmiş olsun şükür atlattın ama akrabanın sıkıntı yapması hoş olmamışş hep diyrorum bazen insanın komşuları veya candan bir dostu en yakın akrabamızdan daha çok düşünüyor bizlerii yeni bakıcınıza oğluşunun tepki vermesi normal fakat kısa sürede alışacaktır eminim sen beğendinmi asıl önemlisi bu hayattaki en kıymetli varlığını emanet ediyorsun sonuçta inşallah herhangi bir sorun çıkmaz senin işlerini kolaylaştırır ve kendine zaman ayırabilirsin tatlım işler birikmiştir kolay gelsin cnmcımm bizde seni çok özledikkkkk:54::54:

suyuna bayıldımmm şekercimmm ben hiç o kadar içemiyorumm:31:

evet kilo çizelgesini ben her hafta güncelliyorum her mesajımda vermem gereken kiloyu ve verdiğim kiloyu gözüme sokmak beni olumlu etkiliyor yalnız telden giren arkadaşlarımız için biz yapalım olmazsa onlarda profillerine yapıştırsın linki telden zor oluyor bildiğim kadarıyla:34:

ben 24 saat bekletip içiyorum canım 48 saat de beklettim tadı hoşuma gitmedi ama günlük içimi çok güzell sen neden beğenmedinki:26: aynı yoğurt gibi tadıı:56::56:

inşallah bitanemmm dikkat edersen neden 2 ayda ulaşamayasınki :34:

afiyetolsun cnmmm yalnız karnabaharın üzerinemi yumurta kırıp yoğurt döktün yoksa ayrıca çılbırmı yaptın ne şekilde olursa olsun gayet güzel menü cnm

Hmmmm Edacığımla ortimi oldukkk :46: bana uyar canımmm denemekten birşey kaybetmeyiz

tabiiki hayatını kolaylaştıracak yöntemleri şimdiden öğren tatlım:16:

Ben cuma günü dememişmiydim sevgili ortimm:13::13: çok sevindim yağdan gtmesine bu hafta güzel sonuçlar gelecektir
salatayı yağsız tuzsuz nasıl yiyebiliyorsunki:44: bizde aksine bol bol yağ koyuyoruz canımm afiyetolsun

Slm Helincim ben çıkmışım sen gelmişsinn iyiyiz şüür bitanemm hele ki seni burda gördükçe dahada iyi oluyoruz takımımız diğer takımlara nazaran gerçekten fazla pasif değil ayrıca neden senden kaynaklansın hepimiz bu ara biraz yoğunlaştık sakın öyle düşünme evet kurallarımız var ve uymak zorundayız fakat bazı zamanlarda insiyatif kullanabilmemiz lazım bitanemm seninde yoğunluğun geçene kadar idare edemeyeceksek takım olmamızın ne anlamı kalır o yüzden geçmiş yapamasan bile sadece burada olduğunu hissedelim yeter düzenini oturtana kadar anlaştıkmı şeker kaptancımm:54::29:

en güzeli tatlımm sende sağol bitanemmm

Anladım Banu ablacımmm..valla ben her türlü uyarım ama mesela bu hafta kimse mesaj sayısını bile yazmadı, yani zorunluluk olarak değil de denetim olarak düşünebiiriz, tabi bu kimini olumlu kimini olumsuz etkiler doğrudur ama ben sadece fikrimi söykledimm her türlü olurr :34:

Hilalcigimin fikride guzel ama bence hepsini bu haftaya sigdirmayalim kocluk sistemini bi duzene sokalim olmasa onuda deneriz nasil olsa yaza kadar burdayiz yazinda acariz abi 3. Takim kilosunu koruyor topigine daha cok fikre ihtiyacimiz olacak:)

Olabiirr Dİlekcim benim fikirleri de isterseniz haftaya deneriz ya da Banu abla pek yerinde bulmamış çoğunluk istemezse zaten bir anlamı olmaz fark etmez yanii :34:

Eda * Dilek
Yasemin * Ayfer
Helin * Hilal
Gülşah * Tuğba
Merve * Bluebottle
Ahsen * NoRaa
Şule * Banu

Kaptanın dediği gibi ben Ahşenle olayım çünkü kaptan giremem diyor, Nora da izinliymiş yaniii..:31:

Selam bayanlar.
Kocluk sistemi bana gore degil. Takim kurali olarak bunu yapmak istemiyorum. Bu nedenle hayir diyorum. Zaten herkes takim kurali olan gunluk menu paylasimini yapsa buna gerek olmaz. Cunku menusunu paylasan herkesee herkes yorum yapiyor. 2 kisilik gruplasma sadece ese yogunlasmayi beraberinde getireceginden paylasimin azalacagina inaniyorum. Kocluk sistemini yapmak isterseniz tabiki yapabilirsiniz fakat takim kurali olmasini kabul edemeyecegim ben. Uygulamanin disinda tutulmak istiyorum. Zaten menusunu paylasan herkesin menusune yorum yapiyorum belki sonbir haftada atladigim oolmustur. İs yerindeki dururum malumunuz. Atladiklarim kasitli degildir biliyorsumuz. Herkes herkesin menusune paylasimina bakarsa herkes herkesin kocu olur bana gore. Yeterki herkes kurallara uysun. Daha fazla sorumluluk almak istemiyorum.

Şimdi Eda grup kalabalık olduğu için her hafta değişen eşleştirmelerin yararlı olacağını düşünüyorum ben açıkcası yani bu bir kural değil zaten kural olarak düşünme ayrıca istersen dışarda tutulursun bu durumun bence, tabi ki herkes istediği şekilde kilo verebilirrr :31:

hilalcim koçluk olsun olmasın biz yarışalım cumaya kadar 1 kilo e mi kardeşim

Tamamdır kapışalımmm Ahşenimmm ablamm :8:

16 Şubat Menüm:

1 sade poğaça
peynir
şekersiz çay

1 elma
2 dilim ayva

1 kase mercimek çorbası
yarım tabak erişte

yarım kase puding (pazar kaçamağı:26:)

Benim menüler pek sizinkilere benzemiyor ama ben de kendime göre bir yol bulacam merak etmeyn :)

Su:2 lt+
Spor:yok

Son düzenleme:
Önceki yarışmadaki sonuçlarıma baktım biraz da, yine Ocak sonu gibi başlamışım, cidden ne istikrarsızım görseniz, 62,63 lerde kaç hafta gidip gelmişim ama en son Nisan gibi ite kaka 59.7 ye inmişim sonra 60 a geri gelmişim yok 59.9 yok 60.5 ayyy amma sıkıntılı bir insanım bee :1::1::1:

Ama bu sefer öyle yapmayacam yaa, daha istikrarlı olmak ve bir daha da geri almamak istiyorum, 60 ta gayet iyi oluyorum ama 3 kiloyu da ya oynarsa kilom diye vermek istiyorummm bu sene 57 yapacam inşallah Nisan sonu hedefim 59, Mayıs sonu 57 hadi inşallahhh :21:

Ama bunları yapmak için yanlış ilerliyorum farkındayım da daha fazla ertelemiycem, artık yarından itibaren daha güzel menüler ve haftada en az 500 graammm ama bu hafta 1 kilo hadi bakalımmm Ahşenle kapışıyozzz yemicem içmicem eriycemm haahhahah

Slm güzellerr :16::16::16:

16 Şubat Menüm:

1 sade poğaça
peynir
şekersiz çay

1 elma
2 dilim ayva

1 kase mercimek çorbası
yarım tabak erişte

yarım kase puding (pazar kaçamağı:26:)

Benim menüler pek sizinkilere benzemiyor ama ben de kendime göre bir yol bulacam merak etmeyn :)

Su:2 lt+
Spor:yok

Hilalcim bugün tatilsin ve kahvaltını poğaça ile geçiştirmişsin bitanemm :19: akşam menünde yine salata veya yoğurt yok erişteyede hadi yedin diyelimm puding de neyin nesi bebişimm bu kaçamaklar en az bir günümüze mal oluyor tatlım :20::20:

Anladım Banu ablacımmm..valla ben her türlü uyarım ama mesela bu hafta kimse mesaj sayısını bile yazmadı, yani zorunluluk olarak değil de denetim olarak düşünebiiriz, tabi bu kimini olumlu kimini olumsuz etkiler doğrudur ama ben sadece fikrimi söykledimm her türlü olurr :34:

Olabiirr Dİlekcim benim fikirleri de isterseniz haftaya deneriz ya da Banu abla pek yerinde bulmamış çoğunluk istemezse zaten bir anlamı olmaz fark etmez yanii :34:

Kaptanın dediği gibi ben Ahşenle olayım çünkü kaptan giremem diyor, Nora da izinliymiş yaniii..:31:

Şimdi Eda grup kalabalık olduğu için her hafta değişen eşleştirmelerin yararlı olacağını düşünüyorum ben açıkcası yani bu bir kural değil zaten kural olarak düşünme ayrıca istersen dışarda tutulursun bu durumun bence, tabi ki herkes istediği şekilde kilo verebilirrr :31:

Tamamdır kapışalımmm Ahşenimmm ablamm :8:

Bende her türlü uyarım tatlım ama demek istediğim kuralların içinde boğulmayalım anlatabildimmi:54:

30 dk zumbamı yaptım şimdi bi duş alim üstüne de yeşil çay değmayin keyfime.... ayyyyy akşama gideceğim ev sahibi inş pasta çasta yapmamıştır .ay ne var sanki salata yapmış olsa...

:46::46::46: ohhh sporda yapılınca insan rahatlıyor hakikatennn cıslar varsada ne olur hayır de Ahsenim hedefin 1 kilo bu hafta tatlım:54:

Selam bayanlar.

Slm Edacım bende takım kuralı olmayacak bitanem Yasemincim böyle bir fikir atmış bir hafta deneriz zaten elbette herkes eski şekilde birbirine yine yorum yapacak olumsuz etkileyeceğini pek sanmıyorum nasıl istersen bitanemmm :54:

iyi pazarlar canim benim:16:

Tamam canim,siz kabul ettikten sonra ben seve seve kabul ederim:54::38:

ellerine saglik canim ama nora izinde:26:
bende cok fazla gelemem diye hilal ile ahseni esleyelim istersen:31:

peki Hiall ve Ahsen olsun :54:

ablamıyı sporlar bende tamspor yapacak enerjıdeyım ama cocukları parka goturecem goturecem:emir_bebek:arkadasının yerıne eslık etmek ısterdım dısarıda temız havada yururduk :38:

ne güzel olurdu Dilekcim düşünmen bile yeter tatlım ama bugün hakikaten iyi spor yaptım sonunda emekleyecektim neredeyse

anammm bana edamı kocluk yapacak aboooo ozaman kızlar bu haftanın bırıncısı bellıoldu tabıykıde benn ben edanın elınde rahat 3 kılo verır bırıncılıgede adımı yazdırırım:32:tabbı edacıgımkabul ederse

Takımımızn en yaramazı sen olduğun için senin hakkından ancak Edacım gelir diye düşünmüştüm:1: açıkçası fakat Eda katılmak istemiyor senin koçun Helin ve ben olayım en iyisi Helicim sık giremeyeceğini belirttiği için ikimiz idare edelim senin koçluğunu olmazmı bitanemm:54::54:

Back