Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ne hamilelik mi hayııııııııııııııır. şey tabi rabbim hayırlısını versin de kendi aciz mantığıma göre hayır

Gecmise pek bakamadim ama sule omlet ha cok guzel bi cevap

Guzel bir soru bana gore askin yemegi yaprak sarmasi olmaliydi kadin ici erkek disindaki yaprak
Her kadin korunup kollanmayi sevgiyle sarilmayi sever her yaprakta o icle lezzetlenir kadinda turlu baharatlarla lezzet kazanmis ic gibidir malum cesit cesit hiyumus var

Sabah kalktigimda ki gec kslmistim yataktan bi indim ki buz gibi bide baktim kocam kaldurmis halilari yatak odasina ve koridara guller dokmus cok duygulandim evet tamamen ticari bi gun olsada birinin ticaret kismini takmayip sizin icin ugrasmasi cok guzel
Gullerin bitiminde bi tane gul vardi uzerine adimi yazmis koridirdaki aynatada hala neyle cizdigini anlamadigim iki bebek cizmis (bixi cizmis) kalpli balonlarida etrafina yapistirmis ve benim esim sabah 6 da ise gidiyor butun bunlsri yapmak icin erken kalkmis nasil oderim hakkini bilmiyorum
Sonra synada kendime baktim guzel hatunum vesselam ee o halde neden kocam icin daha guzel olmayayim

***3.TAKIM 348.ETAP***

sekerkiz6775/ 75 / 0 /0% )kilosu sabit
sahgull68,5/68,5 / 0 /0 % )kilosu sabit
Sweetdimple74,4 / / /% )
pegasus0766,9 / / /% )
Valkyrie89 : (79,9/ 79.9 / 0 / % 0 ) kilosu sabit
kelebekolacam : ( 79,4/ / /% )
sevilay80 70.1/ 69.6/ 0.5/ %0.71 )
erigim64,8 /64, 8/0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
sulofe87,8/87.8 / 0 /0% )kilosu sabit
mrv5534: (64,3 / / / % )
ayulduzz (73,6// /%)izinli üye döndü ortalaması ikiye bölündü

3. Takim Ortalaması :%

yaaaaaaaaaaa süpoer kıskandım valla

inşallah dediğim gibi olucakk..

günaydın kızlaarr.. Allahtan ki listede değilim sizi etkilemeyeceğim + çıktı kilom pazartesine göre ama sanırım vücudum su tuttu çünkü geçen seferde günlük 3lt su içmeye başladığımda böyle olmuştu sonra hepsi çabucak gidivermişti. o yüzden moralimi bozmuyorum veremeyen arkadaşlara da bişey diyemiyorum haftaya daha fazla dikkat edersiniz almaktan iyidir verememek bide böyle bakın

benimde ablam geliyor ve kendimle direnmem başlıyo çünkü o burdayken hep kilo alıyorum ama bu sefer kendime dur diyicem çnkü kilom arttı ve kilomu söylemek istemiyorum listede de yokum sanırım sorun olmaz değilmi:18:

***3.TAKIM 348.ETAP***

sekerkiz6775/ 75 / 0 /0% )kilosu sabit
sahgull68,5/68,5 / 0 /0 % )kilosu sabit
Sweetdimple74,4 / / /% )
pegasus0766,9 / / /% )
Valkyrie89 : (79,9/ 79.9 / 0 / % 0 ) kilosu sabit
kelebekolacam : ( 79,4/79,9 /-0,5 /% -0,63 )
sevilay80 70.1/ 69.6/ 0.5/ %0.71 )
erigim64,8 /64, 8/0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
sulofe87,8/87.8 / 0 /0% )kilosu sabit
mrv5534: (64,3 / / / % )
ayulduzz (73,6// /%)izinli üye döndü ortalaması ikiye bölündü

3. Takim Ortalaması :%

yaaaaaaaaaaa süpoer kıskandım valla
Kiskanma canim daha guzel gunler sizin olsun

Canim inşallah hayirlisiyla saglikli cikar ameliyattan

Günaydın kardeş takım
Hayırlı Cumalar herkese...
Ben 5. takımdan kaptan yardımcısı... Kaptanımız bu hafta şehir dışında olduğundan kendimiz listeyi yapmaya çalışıyorum ama aklımıza bir şey takıldı hanımlar:44:
Şimdi yüzde hesaplamada kolaylık olsun diye ben excele de bir dosya açtım ama mesela yüzde 0,8889 ise direkt 0,89'a yuvarlama yapıyor arkadaşlarla aramızda bir istişaresini yaptık ama sonuca varamadık 0,88 mi yazacağız 0,89 mu?

Son düzenleme:
cnm menüne bitki çayı ve meyve eklersen hiiiiiiiiiiiiiiiiiççç acıkmazsın sonuçta yeni yeni adapte oluyosun.bu şekilde acıkabilirsin ya da yoğurt salata da ekle

Haklısın zaten çok acıktım önceki günlerin hırsına az yedim güya ama daha düzenli olacam bu hafta gör bakk

Allah yardımcınız olsun, baban inş bir an önce sağlığına kavuşurr

Günaydınn, 0,89 doğrudur; eğer ki virgülün sağındaki ikinci rakam 5 ten büyükse bir üst rakama yuvarlanır

0,89 canım virgülden sonraki 3. rakam 5 ve üzeriyse yuvarlıyoruz

Günaydınn, 0,89 doğrudur; eğer ki virgülün sağındaki ikinci rakam 5 ten büyükse bir üst rakama yuvarlanır
0,89 canım virgülden sonraki 3. rakam 5 ve üzeriyse yuvarlıyoruz
teşekkür ederim cevapladığınz için ben de hep öyle yapıyordum yani en yakın tama yuvarlıyordum 4te kalırsa alttakine tamamlardım da arkadaşın biri öylesi yanlış olabilir diye düşünmüş o nedenle emin olamadık, benim de aklım karıştı hak geçmesin diye soralım dedik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…