- 6 Mayıs 2013
- 3.825
- 3.130
- 133
Ben zayifladifimi hissettim ama tarti benimle ayni fikirde degil gibi gorunuyor![]()
belki ödemlisindir cnm.zaten haftaya fazlasıyla çıkar acısı bu hafata ödem olunca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zayifladifimi hissettim ama tarti benimle ayni fikirde degil gibi gorunuyor![]()
Benim yarin ama moralim gittikce bozuluyor niye boylenoluyor zaten hep ayni seyi yemekten oooo geldi yani suan cok mutsuzum
Benim yarin ama moralim gittikce bozuluyor niye boylenoluyor zaten hep ayni seyi yemekten oooo geldi yani suan cok mutsuzum
hayret bugün cuma ve hasta yok.ptesiden beri evde hastalarla uğraşıyorum büyük kızımdan başladık yine dün gece oğlum ateşlendi.regli yenemedim suyumu içemedim ki ödem atayım.üzgünüm kızlar diyet grubuna başladıgımdan beri ilk defa artıyla geldim.500gr.
dün akşam hapı yuttum tabiri caizse sabahtan beri bir mide bulantısı sanki hamileyim.umarım artmazda bırakmak zorunda kalmam.
edacım sıkma canını okadar kilo verdin belki vucudun direniyordur.stres yapıp kortizonu çağırma.seninle şimdi gramı gramına aynıyız.
Gecmise pek bakamadim ama sule omlet ha cok guzel bi cevap
Guzel bir soru bana gore askin yemegi yaprak sarmasi olmaliydi kadin ici erkek disindaki yaprak
Her kadin korunup kollanmayi sevgiyle sarilmayi sever her yaprakta o icle lezzetlenir kadinda turlu baharatlarla lezzet kazanmis ic gibidir malum cesit cesit hiyumus var
Sabah kalktigimda ki gec kslmistim yataktan bi indim ki buz gibi bide baktim kocam kaldurmis halilari yatak odasina ve koridara guller dokmus cok duygulandim evet tamamen ticari bi gun olsada birinin ticaret kismini takmayip sizin icin ugrasmasi cok guzel
Gullerin bitiminde bi tane gul vardi uzerine adimi yazmis koridirdaki aynatada hala neyle cizdigini anlamadigim iki bebek cizmis (bixi cizmis) kalpli balonlarida etrafina yapistirmis ve benim esim sabah 6 da ise gidiyor butun bunlsri yapmak icin erken kalkmis nasil oderim hakkini bilmiyorum
Sonra synada kendime baktim guzel hatunum vesselamee o halde neden kocam icin daha guzel olmayayim
hayırdır canm bu hafta da diğer takımlarda mı atak var
Tivbe herkeste bi tuhaflik var bugunkiz ahsen o tee kac hafta oncenin yorumuyduuu
29
Ohh ohh ne güsel banucum masallah
Su kefir nasıl bişi oluyo neyden oluyo nası yapılıyo bi bilsem cok gaydalı oldugunu biliyırumda bana bi tarif atın arkades
Yok be ayfercim ne gezmesi gezsen yine iyi dün 2 gün kp hastanelerdydij hastaneye götürdüm tek basına gidemedi midesinin agrısından adı bile atamıyo hafta içi oldugundan kımsede yok
Allahtan bn varım![]()
Adamcaz ne araba kullananbılıyo be bililer
Bide işin özeti ben ilk ewlendigimde ehliyet aldım
3 senedir araba kullanıyorum ehlıyetli 1 senede önceden vardı talimli:)) neyse kp bana demişti ki ozaman kızım ehliyeti napcan eşin abilerin zaten araba kullanıyo bn varım sana gerek bile kalmaz bişi dememiştim
Dewran döndü bana dün diyo ki telefonla kızm iyiki almışın ehliyeti bn napardım yoksa :))) dedim baba bosuna dememişler sen herseyi ögren kalsın kenarda birgün lazım olur koyarsın ortaya:)))
Canm ellerine sagkıkk gecee gece iyi gitti
Kız banu sen ne işi yapıyosun allahsen
Canm menün gayet güsel
Aksamıda hafif geçirmişsin bence böle dewam et.....
Bni cagırsaydın bacım elimden her iş gelir acil durmlar için 0 500 .....
Ahh bitanem cok seye faydası war
Bnde ibraim saracoglunu dinledim
Ne dedi biliyomusunuz her buldugunuz duydugunuz zayıflama caylarını içmeyin
Mesela mate bitkisi aklımda kaldıgınca söyli sonra biara acıklamalı yazarım
Kalb ritmi hızlanırmıs yediklerimiz bu yüDen yaga ceviriyomus Sinamekide bagırsak işlevinihızlandırımıs hemen yediklerimizi bi an önce bagırsaktan cıkarırmıs oarada yediklerimizden ne vitamn ne protein hiç bi deger alamadan paat dısarı
Herseyi iyi bilmemiz lazım
Yeşilcayda günde 2 fincan en fazla
Canm bnm burayı boswer sen babanla ilgilen biz senin menülerini tahmin ediyoruz
Ahhh biri öldüm resmen diyince bnm yorgunlugum katbe kat artıyo bana nooluyosa
Kıızz hamilemisin nesin
Kız ne o öyle asermeler kısrmıs mıs
Börekmiş miş. Kovalsın seni emi
kız helal sana
Tebrikler canm tadını cıkar
Yalniz bir omlet bu kadar mı gusel anlatılır![]()
Kiskanma canim daha guzel gunler sizin olsunyaaaaaaaaaaa süpoer kıskandım valla
kızlar babam ameliyata girmiş.ben babamın yanında değilim şuan kardeşim ve annem var yanında benim okuldan dolayı.iyileşme döneminde de ben memlekete gitcem müdür den izin alıp o dönem de ben bakıcam inş
cnm menüne bitki çayı ve meyve eklersen hiiiiiiiiiiiiiiiiiççç acıkmazsın sonuçta yeni yeni adapte oluyosun.bu şekilde acıkabilirsin ya da yoğurt salata da ekle
kızlar babam ameliyata girmiş.ben babamın yanında değilim şuan kardeşim ve annem var yanında benim okuldan dolayı.iyileşme döneminde de ben memlekete gitcem müdür den izin alıp o dönem de ben bakıcam inş
Günaydın kardeş takım
Hayırlı Cumalar herkese...
Ben 5. takımdan kaptan yardımcısı... Kaptanımız bu hafta şehir dışında olduğundan kendimiz listeyi yapmaya çalışıyorum ama aklımıza bir şey takıldı hanımlar:44:
Şimdi yüzde hesaplamada kolaylık olsun diye ben excele de bir dosya açtım ama mesela yüzde 0,8889 ise direkt 0,89'a yuvarlama yapıyor arkadaşlarla aramızda bir istişaresini yaptık ama sonuca varamadık 0,88 mi yazacağız 0,89 mu?
Günaydın kardeş takım
Hayırlı Cumalar herkese...
Ben 5. takımdan kaptan yardımcısı... Kaptanımız bu hafta şehir dışında olduğundan kendimiz listeyi yapmaya çalışıyorum ama aklımıza bir şey takıldı hanımlar:44:
Şimdi yüzde hesaplamada kolaylık olsun diye ben excele de bir dosya açtım ama mesela yüzde 0,8889 ise direkt 0,89'a yuvarlama yapıyor arkadaşlarla aramızda bir istişaresini yaptık ama sonuca varamadık 0,88 mi yazacağız 0,89 mu?
Günaydınn, 0,89 doğrudur; eğer ki virgülün sağındaki ikinci rakam 5 ten büyükse bir üst rakama yuvarlanır![]()
teşekkür ederim cevapladığınz için ben de hep öyle yapıyordum yani en yakın tama yuvarlıyordum 4te kalırsa alttakine tamamlardım da arkadaşın biri öylesi yanlış olabilir diye düşünmüş o nedenle emin olamadık, benim de aklım karıştı hak geçmesin diye soralım dedik0,89 canım virgülden sonraki 3. rakam 5 ve üzeriyse yuvarlıyoruz