• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3.TAKIM 348.ETAP***

sekerkiz67:(75/ 75 / 0 /0% )kilosu sabit
sahgull:(68,5/68,5 / 0 /0 % )kilosu sabit
Sweetdimple:(74,4 / / /% )
pegasus07:(66,9 / / /% )
Valkyrie89 : (79,9/ / / % )
kelebekolacam : ( 79,4/ / /% )
sevilay80:( 70.1/ / / % )
erigim:(64,8 /64, 8/0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
sulofe:(87,8/87.8 / 0 /0% )kilosu sabit
mrv5534: (64,3 / / / % )
ayulduzz (73,6// /%)izinli üye döndü ortalaması ikiye bölündü

3. Takim Ortalaması :%

Son düzenleme:
***3.TAKIM 348.ETAP***

sekerkiz67:(75/ 75 / 0 /0% )kilosu sabit
sahgull:(68,5/68,5 / 0 /0 % )kilosu sabit
Sweetdimple:(74,4 / / /% )
pegasus07:(66,9 / / /% )
Valkyrie89 : (79,9/ 79.9 / 0 / % 0 ) kilosu sabit
kelebekolacam : ( 79,4/ / /% )
sevilay80:( 70.1/ / / % )
erigim:(64,8 /64, 8/0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
sulofe:(87,8/87.8 / 0 /0% )kilosu sabit
mrv5534: (64,3 / / / % )
ayulduzz (73,6// /%)izinli üye döndü ortalaması ikiye bölündü

3. Takim Ortalaması :%

Kiyamam bacim sen elinden geleni yapiyosun vucudun aksiyse sen ne yapican:) sen kirarsin onun direncini sabret canim
Sorma dilekcim o direncin kafasini kircam karatayin ikinci haftadi bi basladi birakmadi pesimi diga benden intikam aliyir rwsmen
benım daha 1 haftam var cnm regl için hayırlısı ya morelım bozuluyo boyle olunca
İnşallah regl olmazsin da o gobisin siser siser kocaman olur :9:
canım benım uzulme bız nötrüz canım etkılemıyoruzkı :9: hem zaten henuzbı ortalama yok:9:

Etkiliyiruz canım bi sonucu bi 10 a bolmek var birde 11 e bak nasil etkiledik notr olsak bile :25: siz bi hafta sbt cijtiniz ben haftalardir dipteyim kaptan pilini pirtini topla desw yeridir :4:

tamam canım ben buldum ekledım sen suankı kılonu soyle bakalım adın mı verdım mı :1:

Canim tesekkur ederim tartilnadimki daha ama aldiydim :( pazartesiden beri dikkat ediyorum dun karnabahar haslamasiyla gecirdim aksami ama bilmiyorum en az hasarla atlatmisimdir izni insaallah

Sorma dilekcim o direncin kafasini kircam karatayin ikinci haftadi bi basladi birakmadi pesimi diga benden intikam aliyir rwsmen

Etkiliyiruz canım bi sonucu bi 10 a bolmek var birde 11 e bak nasil etkiledik notr olsak bile :25: siz bi hafta sbt cijtiniz ben haftalardir dipteyim kaptan pilini pirtini topla desw yeridir :4:

amin amin cnm agzından bal damlıyo mubarek cuma gunu:16::16::16::16:

sıkma canını olur boyle seyler canımm önümüze bakıcaz takılmak yokk:34:

hayret bugün cuma ve hasta yok.ptesiden beri evde hastalarla uğraşıyorum büyük kızımdan başladık yine dün gece oğlum ateşlendi.regli yenemedim suyumu içemedim ki ödem atayım.üzgünüm kızlar diyet grubuna başladıgımdan beri ilk defa artıyla geldim.:43::25: 500gr.
dün akşam hapı yuttum tabiri caizse sabahtan beri bir mide bulantısı sanki hamileyim.umarım artmazda bırakmak zorunda kalmam.
edacım sıkma canını okadar kilo verdin belki vucudun direniyordur.stres yapıp kortizonu çağırma.seninle şimdi gramı gramına aynıyız.

Back