• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ne hamilelik mi hayııııııııııııııır. şey tabi rabbim hayırlısını versin de kendi aciz mantığıma göre hayır
yok canım olmasın diye uğraşıyorum.dün hapa başladım.hemşiremin tavsiyesiyle akşamları yutacam bulantı sıkıntı olmasın diye eğer hap bana aşırı yan etki yapmassa spirali çıkarttırcam canıma yetti sürekli kanama lekelenme ruh gibi geziyom.

kızlar babam ameliyata girmiş.ben babamın yanında değilim şuan kardeşim ve annem var yanında benim okuldan dolayı.iyileşme döneminde de ben memlekete gitcem müdür den izin alıp o dönem de ben bakıcam inş
canım benim dualarını yollarsın sende.

dilekcim hoşgeldin.yemin olayından bahsetmişsin.ben biraz yeminden tırstım..etseymişim cok zor durumda kalacakmısım.bu hafta gastritim okadar costuki sürekli bal şerbeti içtim haplar banamısın demedi.ama bu haftanın acısı cıkacak haftaya cuma hedefim 1,5 kilo.

erikcim ayferim sende benim gibi zor dönem gecirdin bir sürü stres yaptın.streste kortizon salgılanıyor kortizonda ödem ve yağ depolanmasını kolaylaştırıyor.insan en rahat mutluyken kilo veriyor mutluluk hormonları acayip metabolizma hızlanıdrıyor.bugün planların vardı sanırım kendine mutluluk depola.:29:

erikcim ayferim sende benim gibi zor dönem gecirdin bir sürü stres yaptın.streste kortizon salgılanıyor kortizonda ödem ve yağ depolanmasını kolaylaştırıyor.insan en rahat mutluyken kilo veriyor mutluluk hormonları acayip metabolizma hızlanıdrıyor.bugün planların vardı sanırım kendine mutluluk depola.:29:

Aynen yasemincim insan mutlu olmali ben esim de bunu haketmiyor adamcagiz surekli ben yeter ki mutlu oluyum diye ugrasiyor pesimde surekli bendede bi umutsuzluk ama dedim ya aynaya baktim ve karar verdim onun icin kendim icin artik hersey :16:

***5.TAKIM 348.ETAP***

durumda (63,9/63,2/0,7/%1,10)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80,0/ 79,0/ 1,0/ %1,25)
Lily86 (78,6/77,9/0,7/%0,89)
Gamze_M (67,4/ 67,2/ 0,2/ %0,30)
dagyolu (65,5 / 66,7/ -1,2/ %-1,83)
Ebru_kzl (89,8/ 88,4/ 1,4/ %1,56)
Elis23 (73,0) kendi isteği ile ayrıldı
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2/ 62,6/ 0,6/ %0,95 )
Hnd (69,0/68,7/0,3/%0,43)
Sevda_M(74,7/ 74,1/ 0,6/ %0,80)

5.TAKIM ORTALAMASI : % 0,65

Selam kardeş takım
:3: 5. takımın listesi budur - ayrıca sizin takımda da kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim

Canim wvdeki pcde var hatirladigim kadarini yaziyim aksam atarim tamamini

Sabah normal kahvalti
Onemli olan tuzsuz olmali

Ara:1 dilim ananas

Ogle; corba et ve salata yada yogurt yada sebze

Ara 2 : 1 dilim ananas 1 tum ceviz

Aksamda yinr hafifto

Ayy hic yardimci olamadim dimi
acelesi yok tatlım akşam verirsin:16:
sahgülcüm senin ismin ne kuzum.bi sen kaldın bilmediğimiz sanırım.listeye eklemişsin saolasın.

tersine çevir doktorcumm:9::9: gülşah:27: rica ederım ne demek:54:

***5.TAKIM 348.ETAP***

durumda (63,9/63,2/0,7/%1,10)
toplight (72,8) (bildirimde bulunmadi)
luci221177 (80,0/ 79,0/ 1,0/ %1,25)
Lily86 (78,6/77,9/0,7/%0,89)
Gamze_M (67,4/ 67,2/ 0,2/ %0,30)
dagyolu (65,5 / 66,7/ -1,2/ %-1,83)
Ebru_kzl (89,8/ 88,4/ 1,4/ %1,56)
Elis23 (73,0) kendi isteği ile ayrıldı
Vazgecmekyok (96,9/94,6/2,3/%2,37)
zynpkc (63,2/ 62,6/ 0,6/ %0,95 )
Hnd (69,0/68,7/0,3/%0,43)
Sevda_M(74,7/ 74,1/ 0,6/ %0,80)

5.TAKIM ORTALAMASI : % 0,65

Selam kardeş takım
:3: 5. takımın listesi budur - ayrıca sizin takımda da kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim

doğrudur canım hata yok, hepnizi tebrık ederım gayet güzel sonuçlar

***3.TAKIM 348.ETAP***

sekerkiz67:(75/ 75 / 0 /0% )kilosu sabit
sahgull:(68,5/68,5 / 0 /0 % )kilosu sabit
Sweetdimple:(74,4 / / /% )
pegasus07:(66,9 / 66,7 / 0,2 / %0,30 )
Valkyrie89 : (79,9/ 79.9 / 0 / % 0 ) kilosu sabit
kelebekolacam : ( 79,4/79,9 /-0,5 /% -0,63 )
sevilay80:( 70.1/ 69.6/ 0.5/ %0.71 )
erigim:(64,8 /64, 8/0, 0 / %0, 0)kilosu sabit
sulofe:(87,8/87.8 / 0 /0% )kilosu sabit
mrv5534: (64,3 / 64 / 0,3 / %0,47 )
ayulduzz (73,6/74.1/-0,5 /-0,34%)346. Etapta izne ayrilan üyegeri döndü kilosu ikiye bölündü
kelebek.hill (66,6 / 66,0 / 0,6 / %0,45 ) Yeni üye. Kilosu ikiye bölündü.Hedef kilo:57

3. Takim Ortalaması :%

***3.TAKIM 348.ETAP***

Sweetdimple:(74,4 /73,8 / 0,6 /% 0,80 )
ayulduzz (73,6/74.1/-0,5 /-0,34%)346. Etapta izne ayrilan üyegeri döndü kilosu ikiye bölündü
kelebek.hill (66,6 / 66,0 / 0,6 / %0,45 ) Yeni üye. Kilosu ikiye bölündü.Hedef kilo:57

***3.TAKIM 348.ETAP***

Sweetdimple:(74,4 /73,8 / 0,6 /% 0,80 )

3. Takim Ortalaması :% 0, 15

Paylaşıyor ve yemege gidiyorum

Tekrar slm kızlarrr aceleden direk listeye daldımmm bu hafta sabit kalmışız genelde moral bozmak yok artıda olmaktan iyidir ayasemincim eminim diyetisyenin tartısında sende eksi çıkacaksın tatlım moralini bozma sabah annemin nefroloji kontrolü vardı o yüzden geç kaldım bugün ne olur affedin

Aynen yasemincim insan mutlu olmali ben esim de bunu haketmiyor adamcagiz surekli ben yeter ki mutlu oluyum diye ugrasiyor pesimde surekli bendede bi umutsuzluk ama dedim ya aynaya baktim ve karar verdim onun icin kendim icin artik hersey :16:

:46::46::46: çok güzel bir karar almışsın Ayferimmm eşinle birlikte hep mutlu olun inşş:16:

yok canım olmasın diye uğraşıyorum.dün hapa başladım.hemşiremin tavsiyesiyle akşamları yutacam bulantı sıkıntı olmasın diye eğer hap bana aşırı yan etki yapmassa spirali çıkarttırcam canıma yetti sürekli kanama lekelenme ruh gibi geziyom.

canım benim dualarını yollarsın sende.

en doğru kararı sen vereceksin canımcım geçmiş olsun ama halsiz kalırsın sürekli kanama mahvediyor insanı

Kızlar 64 kıloyum gram gram werecem herhal:D

gr gr da olsa elbette vereceksin Mervişimmm:16:

E beni neden eklemedin kaptan, ben kendi kendimi ekliyorum :1:

listemize hg tatlımmmm:16:

***3.TAKIM 348.ETAP***

Sweetdimple:(74,4 / / /% )
pegasus07:(66,9 /66,7 /0,2 /0,30% )
mrv5534: (64,3 / / / % )
ayulduzz (73,6/74.1/-0,5 /-0,34%)izinli üye döndü ortalaması ikiye bölündü

günaydinlar:16:dün yogunluktan gelemedim,aksam isleri hallettim,listeyi getireyim dedim 3 numara kalkti,onu uyuurken bende uyumusum:17:
kizlar bu kadar sabit sevenlerimizin gözüne batacak yanliz..:50:

bugün çok yoğunsun bitanemmm sana kolay gelsin yakın olsaydıkta yardıma gelseydik sana :13: sevenlerimizin gözüne batarsa batsın napalım biz bir takımız

Tartildim 74.100:( ozur dilerim hepinizden ama bugunden sonra cok duzenli olacim soz her gun nelere hayir dedigimi yazicam kizlar gorusuruz kahvaltiyi hazirliyim esim evde bugun

özürdileme tatlım önümüzdeki haftalara bakalım sağlık olsun sıkma canını ne olur:16:

Günaydın kardeş takım :3:
Hayırlı Cumalar herkese...
Ben 5. takımdan kaptan yardımcısı... Kaptanımız bu hafta şehir dışında olduğundan kendimiz listeyi yapmaya çalışıyorum ama aklımıza bir şey takıldı hanımlar:44:
Şimdi yüzde hesaplamada kolaylık olsun diye ben excele de bir dosya açtım ama mesela yüzde 0,8889 ise direkt 0,89'a yuvarlama yapıyor arkadaşlarla aramızda bir istişaresini yaptık ama sonuca varamadık 0,88 mi yazacağız 0,89 mu?

hayırlı cumalar tatlımmm arkadaşlar cevaplamış kilo veren arkadaşları tbrk ederim:46:

inşallah dediğim gibi olucakk..

günaydın kızlaarr.. Allahtan ki listede değilim sizi etkilemeyeceğim + çıktı kilom pazartesine göre ama sanırım vücudum su tuttu çünkü geçen seferde günlük 3lt su içmeye başladığımda böyle olmuştu sonra hepsi çabucak gidivermişti. o yüzden moralimi bozmuyorum veremeyen arkadaşlara da bişey diyemiyorum haftaya daha fazla dikkat edersiniz almaktan iyidir verememek bide böyle bakın :50:

benimde ablam geliyor ve kendimle direnmem başlıyo çünkü o burdayken hep kilo alıyorum ama bu sefer kendime dur diyicem çnkü kilom arttı:19::20: ve kilomu söylemek istemiyorum listede de yokum sanırım sorun olmaz değilmi:18:

listede olsanda olmasanda bu takımdasın bitanemmm sen ne olur beslenmene dikkat et olurmu haftaya gireceksin listeye inş:16:

kızlar babam ameliyata girmiş.ben babamın yanında değilim şuan kardeşim ve annem var yanında benim okuldan dolayı.iyileşme döneminde de ben memlekete gitcem müdür den izin alıp o dönem de ben bakıcam inş

babacığının ameliyatı sorunsuz geçer inş ahsencim
Gecmise pek bakamadim ama sule omlet ha cok guzel bi cevap :16:

Guzel bir soru bana gore askin yemegi yaprak sarmasi olmaliydi kadin ici erkek disindaki yaprak
Her kadin korunup kollanmayi sevgiyle sarilmayi sever her yaprakta o icle lezzetlenir kadinda turlu baharatlarla lezzet kazanmis ic gibidir malum cesit cesit hiyumus var

Sabah kalktigimda ki gec kslmistim yataktan bi indim ki buz gibi bide baktim kocam kaldurmis halilari yatak odasina ve koridara guller dokmus cok duygulandim evet tamamen ticari bi gun olsada birinin ticaret kismini takmayip sizin icin ugrasmasi cok guzel
Gullerin bitiminde bi tane gul vardi uzerine adimi yazmis koridirdaki aynatada hala neyle cizdigini anlamadigim iki bebek cizmis (bixi cizmis) kalpli balonlarida etrafina yapistirmis ve benim esim sabah 6 da ise gidiyor butun bunlsri yapmak icin erken kalkmis nasil oderim hakkini bilmiyorum
Sonra synada kendime baktim guzel hatunum vesselam :60: ee o halde neden kocam icin daha guzel olmayayim

Çok şanslısın bitanemmm ne güzel emek harcamış eniştemiz senin içinnn allah bir ömür boyu mutlu etsin sizleriii:16::16:

hayret bugün cuma ve hasta yok.ptesiden beri evde hastalarla uğraşıyorum büyük kızımdan başladık yine dün gece oğlum ateşlendi.regli yenemedim suyumu içemedim ki ödem atayım.üzgünüm kızlar diyet grubuna başladıgımdan beri ilk defa artıyla geldim.:43::25: 500gr.
dün akşam hapı yuttum tabiri caizse sabahtan beri bir mide bulantısı sanki hamileyim.umarım artmazda bırakmak zorunda kalmam.
edacım sıkma canını okadar kilo verdin belki vucudun direniyordur.stres yapıp kortizonu çağırma.seninle şimdi gramı gramına aynıyız.

miniklere geçmiş olsun Yasemincimm ne olur üzülme dediğim gibi diyetisyenin tartısında eksik çıkacağına eminim :16::16:

Sulecim masamin yeri pazartesi gunu belli olacak gorecegiz

inş nete girebileceğin bir pozisyon olur Edacımmm

Benim yarin ama moralim gittikce bozuluyor niye boylenoluyor zaten hep ayni seyi yemekten oooo geldi yani suan cok mutsuzum

Moral bozmak yokkk canımcımmm arada duruyo böyle ne olur inanmaya devam ettt çoğu gitti azı kaldııı zorlanman normal ama sen azimle devam ettikçe kilocukların gitmeme şansı yokk:54::54::54:

cnm dıyetısyen randevum carsamba:43:

güzel haberlerle gelirsin inş diyetisyenden şekercimm:16:

Sorma dilekcim o direncin kafasini kircam karatayin ikinci haftadi bi basladi birakmadi pesimi diga benden intikam aliyir rwsmen

İnşallah regl olmazsin da o gobisin siser siser kocaman olur :9:

Etkiliyiruz canım bi sonucu bi 10 a bolmek var birde 11 e bak nasil etkiledik notr olsak bile :25: siz bi hafta sbt cijtiniz ben haftalardir dipteyim kaptan pilini pirtini topla desw yeridir :4:

elbette kıracaksın Ayferimmm azimle devam edelim lütfennn
ayrıca biz bir takımız iyi günde de kötü gündede hedeflerimize ulaşana kadar bohçamızı toplamak yokkk:29::21:

Kizlar asil ben ozur dilemeliyim surekli ortalamayi etkiliyorum :14:

duymamış olayımmmm:20: önümüzdeki haftalarda belki de biz kilo alacağız sen bizi kurtaracaksın tatlımmm seviyoruz seni:54::29::29:

canım bende aynıyım verdım hissediyorum ama sabıttt reglı olucam bugun yarın belkıde ondan anlayamadım gıtt:26:

regl dönemlerinde oluyor malesef sahgülümmm

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Ben tartılmaya gidiyorum da yga bişi soracagım bizim liste yok
Vnde telden giriyorum yapamıyorum biliyosunuz
Ne olcK
Yetişin kızlR yetişin

Tünaydın Mervişimm iyiyiz tatlım şükürrr:16:
sen telden buraya girip yazıyorsun ya bu ile büyük başarı benim içinn:46:

29
Ohh ohh ne güsel banucum masallah
Su kefir nasıl bişi oluyo neyden oluyo nası yapılıyo bi bilsem cok gaydalı oldugunu biliyırumda bana bi tarif atın arkades

Yok be ayfercim ne gezmesi gezsen yine iyi dün 2 gün kp hastanelerdydij hastaneye götürdüm tek basına gidemedi midesinin agrısından adı bile atamıyo hafta içi oldugundan kımsede yok
Allahtan bn varım:9:
Adamcaz ne araba kullananbılıyo be bililer
Bide işin özeti ben ilk ewlendigimde ehliyet aldım
3 senedir araba kullanıyorum ehlıyetli 1 senede önceden vardı talimli:)) neyse kp bana demişti ki ozaman kızım ehliyeti napcan eşin abilerin zaten araba kullanıyo bn varım sana gerek bile kalmaz bişi dememiştim
Dewran döndü bana dün diyo ki telefonla kızm iyiki almışın ehliyeti bn napardım yoksa :))) dedim baba bosuna dememişler sen herseyi ögren kalsın kenarda birgün lazım olur koyarsın ortaya:))) :9:

Canm ellerine sagkıkk gecee gece iyi gitti

Kız banu sen ne işi yapıyosun allahsen

Canm menün gayet güsel
Aksamıda hafif geçirmişsin bence böle dewam et.....:7:

Bni cagırsaydın bacım elimden her iş gelir acil durmlar için 0 500 .....:9:

Ahh bitanem cok seye faydası war
Bnde ibraim saracoglunu dinledim
Ne dedi biliyomusunuz her buldugunuz duydugunuz zayıflama caylarını içmeyin
Mesela mate bitkisi aklımda kaldıgınca söyli sonra biara acıklamalı yazarım
Kalb ritmi hızlanırmıs yediklerimiz bu yüDen yaga ceviriyomus Sinamekide bagırsak işlevinihızlandırımıs hemen yediklerimizi bi an önce bagırsaktan cıkarırmıs oarada yediklerimizden ne vitamn ne protein hiç bi deger alamadan paat dısarı:9:
Herseyi iyi bilmemiz lazım
Yeşilcayda günde 2 fincan en fazla

Canm bnm burayı boswer sen babanla ilgilen biz senin menülerini tahmin ediyoruz

Ahhh biri öldüm resmen diyince bnm yorgunlugum katbe kat artıyo bana nooluyosa

Kıızz hamilemisin nesin
Kız ne o öyle asermeler kısrmıs mıs
Börekmiş miş. Kovalsın seni emi

:46: kız helal sana

Tebrikler canm tadını cıkar
Yalniz bir omlet bu kadar mı gusel anlatılır:46:

Ahh kızlar cok yorgunum
3 gündür ewde yoktum biliyosunuz sabah 7:30 da adamı gönderdim erkn gitti bugun basladım işe
Camasırmı dersin newresim mi dersin cam mı dersin neyse 11 gibi kaba temizliği bitirdim ondan sonra ütü yaptım
Allahım yha bide biliyosunuz ewde iş yapıyorum yha 3 gündür yapamdıgımı bugun yaptım öecbur kadın yarın sabah istemiş eee inanın gözlerim mahvoldu
Sırtım agrıyo
Eşimle tartıştık ufak tefek işim yüzünden neden bu kadr yoruyomusum kendimi bnim ihtiyaclarımı karsılayamıuomuymus yazamadım bile :9:
Falalnnn filann
Anlamıuosun beni dedim senin verdigin 100 lıra bnm kazandım 10 liranın önüne geçemez
Alınıyo ya dedim bn böle mutluyum normalde bu kadar sıkısmıyoru m falan
Birde aksama dogru bi halsızlık vurdu bana nefes darlıgı galan cektım hepten dellendi
Dedi git yat biraz dinlen ben bakarım cocuga
Yeni kalktım oda kızımızı doyurmus yatırmıs bi baktım cocuga altı şiş :9:
Dedim altını almadın mı bn uyuturkwn altı temizdi diyo:9: tipik samsunlu :9:
Kaka yapmadıysa temiz yani koklamıs ta kokmayınca temiz diye bırakmış
İyi dedim bnde altını aldım uyurken bez bi 3 4 kılo var:9:
Dedim bunu saklim arada bi cok gürültü yapan arsız cocuklar war kafasına fırlatırım:9:

Mervişim evde yoktuk ya her yeri elden geçirmeden içim rahat etmiyor benimde iş dediğim o tatlımm
kefir keşke mayalayıp içebilsen gerçekten her derde deva imiş çok da basit kefir mayasını süte atıyorsun üzerini bezle ürtüp karanlık bir yede 1 veya tercihine göre 2 gün bekletiyorsun mutfak dolabına koyuyorum ben ve içimi çok güzel tatlımm

aklımda olsun bi daha tüp bitese seni arayayım becerikli hatunsun maşallah:46::29:

Menümü yazayım.
1 dilim ekmek
10 gr peynir
10 fındık

6 kuru erik

2 dilim ekmek arası ezme salata

1 mandalina

4 Mısır patlağı

Tavuk ızgara
Kefir

Zencefil çayı
Yeşil çay
Maydanozlu form çayı
3 lt ye yakın su
Bugün spor yok
:46::46::46: güzel menü Şulecimmm

Bugünkü menüm ve bundan ssonra düzenli paylaşıyorumm..

Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim çavdarlı ekmek
biraz peynir
3 zeytin

Öğlen:
3-4 yk bulgur pilavı
2 çatal kıymalı patates püresi gibi bir şey
1 kase yayla çorbası
salata

Akşam:
1 tabak taze fasulye

Su:1,5 lt çoğaltmam lazımmm
Spor malesef ki yokk

güzel mönü canımmm ayıca bizim takımda layla çorbası o yayla değill:1::1::1::1:

Ohh çok iyi yapmışsın benm yerime de koşma görevi sendee :1::1::1:

İnşallahhh yarın yeni bir gün, yeni bir hafta, yeni bir benn ohh yandann :21:

hadi bakalım yeni bir Hilal le bu haftaya başlayalımm:21::21::21::21::21::21:

Aaaaaa:52::52:
Size anlatmayı unuttum sevgililer günü akşam yemeği kazandım.
Twitterda tepe prime avm nin bir yarışması vardı en güzel aşk yemeği nadir diye sordular. Bende omlet dir yazmıştım. Ne sarısı ne beyazı tek başına tatsızdır ama birlikte çırpılıp az tereyağ az tuz ile doyum olmaz dedimmmmmmm ve bugün belirlemişler kazananları mesaj geldi yarın akşam yemeğiniz hazır yeriniz ayrıldı diye. Havalara uçtum :32:
Sonra kocamı arayıp seni yarın yemeğe götürcem sevgililer günü dedim . Benim sevgilim değil karım var , Gelemem toplantım var dedi. Bende hiçbirşeyi demedim. Aklımdan bir arkadaşımla giderim yada birine hediye ederim diye düşünürken bana mesaj çekmiş çok gerginim ve yoğunum tepki için özür dilerim diye :31: anlamak zor erkekleri
Neyse şimdilik birşey demiyorum bu haftasonu önemli bir toplantıları var geçsin göstercem ona dünyanın kaç bucak olduğunu :41:
Sonuç olarak yarın akşam yemek var Allah'tan balık Restaurant'tı meze ve balık olur o yüzden sıkıntıda yok. Bir tek tatlı kısmı sıkıntı olur onu da gitmeden önce diyetisyene sorayım ne de olsa bedava sirke baldan tatlı olur :9:

Tebrikler Şulemmm çok şanslısın daim olsun inş tadını çıkar bitanemmm omlet tarifide sade ve çok güzelll Ayferimin sarma anlatımıda hoşuma gitti eşinde istemeyerek tepki vermiş ve özürdilemişş inş çok güzel bir akşam geçirirsin tatlımmm:16::16::16:

Aksam cocuklara yaptigim pastwya hayir dedim tadins bile bakmadim

aferim dileğimmm iraden için tbrkler tatlımmm:54::54::54::54:

dilekcim hoşgeldin.yemin olayından bahsetmişsin.ben biraz yeminden tırstım..etseymişim cok zor durumda kalacakmısım.bu hafta gastritim okadar costuki sürekli bal şerbeti içtim haplar banamısın demedi.ama bu haftanın acısı cıkacak haftaya cuma hedefim 1,5 kilo.

İnşallah verirsin kelebek ablacımmm geçmiş olsn bu arada ya ben evlilik çocuk muhabbetlerine pek karışmıyorum yüzeysel kalırım diye ama bundan sonra daha çok karışayım ortalığa.. :1: bağrınıza basın beni doktorcumm :54:

paylaş tatlım yemeğe geç kalma ellerine sağlık:16::16:

Ben de yemek yicemmm acıktımm :56:

Back